monia&nero Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 [IMG]http://images45.fotosik.pl/1357/db098048265b7ef8med.jpg[/IMG] Piękne pisaki :loveu: Miłego wieczoru! Quote
andegawenka Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Fajna rasa według opisu "Jeśli jesteście Państwo spokojną, ustabilizowaną i przede wszystkim przyjacielską rodziną, to charcik włoski może być idealnym dla Was psem. Charciki mają miłą cechę - bez najmniejszych kłopotów można ich mieć kilka; doskonale rozumieją się nawzajem i nie są kłótliwe. Nieduży charcik włoski jest bardzo przywiązany do człowieka, niezmiernie serdeczny i wesoły." Tu więcej [url]http://www.charciki.pl/[/url] Quote
M&S Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 [quote name='Gosiapk'][IMG]http://images45.fotosik.pl/1357/db098048265b7ef8med.jpg[/IMG][/QUOTE] Jakie piękne charciki:):) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 8, 2012 Author Posted February 8, 2012 Aguś rozwaliłaś mnie...:roflt::roflt::roflt: Nie Gosiu chciałam chodzić na wspólne spacerki..:loveu::loveu: Hahahahahaha, to ja Ci dam ode mnie i Mami i może jakoś dasz radę:roflt::roflt: A tak ogólnie to śliczne psiaki, tak samo jak chiłki.:loveu::loveu: Mówisz, że jeździłaś po wystawach? Super, masz jakieś foty?:cool3: A jak charciki z chiłkami żyją?:lol: Deer to nie ja:eviltong::eviltong: Zuziu pękła :multi: Masz rację na Ninkę przyjdzie czas:cool3::evil_lol: Te nierasowe to hasełko dnia będzie:roflt::roflt: Ninuś widzisz, Gosia się boi, że się na charcika rzucisz, także nie chwal rasy, bo ucieknie jak Ty, kiedy zaczynamy temat pieska:roflt::scared: Monia tak mi przykro:lol: może next time;) Quote
Pegaza Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 [quote name='Gosiapk']Kto żałuje? Ty czy TZ? :cool3:[/QUOTE] Hehe no wiadomo ze ja.. zgubilam watek tego colaka podrzucie linka... prosze.. Quote
Gosiapk Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 (edited) [quote name='monia&nero']Niestety nie :([/QUOTE] Ale teraz masz szansę na 35 milionów (jutro) :) [quote name='andegawenka']Fajna rasa według opisu "Jeśli jesteście Państwo spokojną, ustabilizowaną i przede wszystkim przyjacielską rodziną, to charcik włoski może być idealnym dla Was psem. Charciki mają miłą cechę - bez najmniejszych kłopotów można ich mieć kilka; doskonale rozumieją się nawzajem i nie są kłótliwe. Nieduży charcik włoski jest bardzo przywiązany do człowieka, niezmiernie serdeczny i wesoły." Tu więcej [url]http://www.charciki.pl/[/url][/QUOTE] One są jak chipsy, jeden nie wystarcza :D Mam tylko jedną uwagę do tego co jest napisane na pierwszej stronie [url]www.charciki.pl[/url] (dalej nie czytałam), charciki to nie jest miniatura greyhounda, to rasa naturalna basenu Morza Śródziemnego, najstarszą mumię charcika znaleziono w grobowcu sprzed ponad 5 tysięcy lat. A greyhoundy zostały wyhodowane w Anglii w wiekach średnich. Charciki są o tysiące lat starsze :) Edited February 8, 2012 by Gosiapk Quote
Gosiapk Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 (edited) [B]Dziękuję ciociom Romi, Zuzi, Anda, Moni i M&S za miłe słowa o moich psach. [/B] Edited February 16, 2012 by Gosiapk Quote
Pegaza Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Juz nie trzeba znalazlam ;) Gosia no super masz stadko:)..a to jakies rodzenstwo czy kazde od innej matki i ojca;) Quote
andegawenka Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 [quote name='Pegaza']Juz nie trzeba znalazlam ;) Gosia no super masz stadko:)..a to jakies rodzenstwo czy kazde od innej matki i ojca;)[/QUOTE] a już skoro znalazłam [url]http://www.dogomania.pl/threads/222433-Colin-m%C5%82ody-owczarek-szkocki-colie-idealny-domownik-i-przyjaciel-szuka-domu[/url] Quote
Pegaza Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 [quote name='andegawenka']a już skoro znalazłam [url]http://www.dogomania.pl/threads/222433-Colin-m%C5%82ody-owczarek-szkocki-colie-idealny-domownik-i-przyjaciel-szuka-domu[/url][/QUOTE] dzieki dzieki:) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 8, 2012 Author Posted February 8, 2012 Gosiu psiaczki masz BOSKIE!!!!:loveu::loveu: Chciałabym je widzieć częściej, jestem w nich zakochana!!:loveu::loveu: Quote
Pegaza Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Gosiu psiaczki masz BOSKIE!!!!:loveu::loveu: Chciałabym je widzieć częściej, jestem w nich zakochana!!:loveu::loveu:[/QUOTE] wlasnie czemu Gosia nie ma swojej galerii? Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 8, 2012 Author Posted February 8, 2012 Proszę ją o zdjęcia już długo, ale Gosia jest samolubna:placz::placz::placz::diabloti: Quote
Pegaza Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Proszę ją o zdjęcia już długo, ale Gosia jest samolubna:placz::placz::placz::diabloti:[/QUOTE] sluchaj to ją zmusimy..:evil_lol: Quote
andegawenka Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 [quote name='Pegaza']wlasnie czemu Gosia nie ma swojej galerii?[/QUOTE] Wiesz albo nie umie, albo sie nie chce. A jak już się założy to trzeba na posty odpowiadać, foty wklejać. A gdy się juz napatrzą to zaczynają marudzić o filmach....taki wątek to bardzo kłopotliwa sprawa:p Quote
Pegaza Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 [quote name='andegawenka']Wiesz albo nie umie, albo sie nie chce. A jak już się założy to trzeba na posty odpowiadać, foty wklejać. A gdy się juz napatrzą to zaczynają marudzić o filmach....taki wątek to bardzo kłopotliwa sprawa:p[/QUOTE] No wiem wiem bo u mnie jest czesto posucha w fotkach a juz o filmach to moga pomarzyc..heh ale od czasu do czasu poopowiadam pare historyjek i jest git :evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 8, 2012 Author Posted February 8, 2012 Pegazko próbujemy :evil_lol: Ale zgodzę się z Ninką.. ta galeria to same kłopoty - już tu nie mogę wytrzymać:diabloti::roflt::roflt:[COLOR=silver]ze śmiechu[/COLOR]:roflt: Quote
Pegaza Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Pegazko próbujemy :evil_lol: Ale zgodzę się z Ninką.. ta galeria to same kłopoty - już tu nie mogę wytrzymać:diabloti::roflt::roflt:[COLOR=silver]ze śmiechu[/COLOR]:roflt:[/QUOTE] Sluchaj poczytam o metodach pana R, On jest bardzo skuteczny jak widac ostatnio :evil_lol: Quote
Gosiapk Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 (edited) [quote name='Pegaza']Juz nie trzeba znalazlam ;) Gosia no super masz stadko:)..a to jakies rodzenstwo czy kazde od innej matki i ojca;)[/QUOTE] W Polsce prawie wszystkie są spokrewnione, bo mamy ich mało. Edited February 16, 2012 by Gosiapk Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 8, 2012 Author Posted February 8, 2012 Pana R?:hmmmm::hmmmm: Mało ich jest, ale są piękne:loveu::loveu: i ten kolor:loveu::loveu: Quote
Pegaza Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 No wlasnie malutko ich..kiedys za dziecka pamietam jedna rodzinka na osiedlu miala parke.. Quote
Pegaza Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Pana R?:hmmmm::hmmmm: Mało ich jest, ale są piękne:loveu::loveu: i ten kolor:loveu::loveu:[/QUOTE] mysl mysl..On bardzo medialny ostatnio.. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 8, 2012 Author Posted February 8, 2012 Ja mało medialna:roll::roll: Quote
Recommended Posts