ChiqDeeWikiXenia Posted November 13, 2011 Author Posted November 13, 2011 Ewanko, będziemy myśleć;) Pewnie niebawem będzie jakiś okruszek, takie czasy, ja w tym roku dwa zostawiłam u siebie Wiki i Carmen u Mami, ale te są z rodo, a zdarzają się często też z pseudo...:/ Quote
Kasi i Lena Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Chocolate był śliczny:loveu: Po fotkach widać że Deedee teraz dużo lepiej wygląda. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 13, 2011 Author Posted November 13, 2011 Nom Dee zdecydowanie... ale tych najgorszych czasów nie wstawiam, bo wolę nie pamiętać;) A Choco.... drugiego takiego nie było i nie będzie...:( Quote
Monika_tbg Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 o jej ile zdjęć:loveu: a Choco rzeczywiście był śliczny przypomina mi trochę mojej mamy Milo jak był malutki.. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 13, 2011 Author Posted November 13, 2011 No coś w ten deseń ;) Choco to był taki jakiś mix... ale był kochany i maleńki 1,6kg ważył, bo miał takie adhd, że nie mógł przytyć... ale był wariat z niego... oj.. Parę stron wcześniej był filmik najświeższy;) Quote
monia&nero Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 WItamy niedzielnie :) Bardzo się cieszę z dobrych wieści o Dee:multi::multi::multi::multi: a za zdrówko Carmelki nadal kciukasy trzymamy! Super zdjęcia!Choco był taki przesłodki:loveu:taki trochę aniołek z różkami :) Quote
monia&nero Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 a no a filmik super - szalone trojaczki :) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 13, 2011 Author Posted November 13, 2011 Fajnie, że jesteś:) i bardzo dobrze to ujęłaś:D aniołek z różkami:D Quote
taxelina Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 A co sie stalo malutkiej czekoladce? :( Quote
Pegaza Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Jejku jaki on byl slodki:loveu: [url]http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/DSC00080.jpg[/url] przykre ze juz go nie masz..:( a ze sie spytam chyba pisalas ale pamiec szwankuje ile czasu juz uplynelo od kiedy go nie ma z Wami? Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 13, 2011 Author Posted November 13, 2011 Choco żył nie cały rok, w grudniu będzie 3 lata jak go z nami nie ma :-( Komplikacje po operacji... Quote
monia&nero Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Choco żył nie cały rok, w grudniu będzie 3 lata jak go z nami nie ma :-( Komplikacje po operacji...[/QUOTE] Miał z Wami piękne życie i był szczęśliwy. Teraz patrzy na Was z góry i jest przy Was i napewno kibicuje trojaczkom Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 13, 2011 Author Posted November 13, 2011 Gdyby nie on to one by nie żyły... takie życie ...:/ Quote
Vesper Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Piękny Choco...:glaszcze: I to zdjęcie Dee- jak niesiesz malutka w kocyku- az mi łzy w oczach stanęły... Dobre masz serduszko :buzi: Quote
Molowe Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 [url]http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/Zdjcie126.jpg[/url] ten języczek jest genialny :D [url]http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/Zdjcie162.jpg[/url] :loveu: Quote
Paulinka10 Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Jakie maleństwo,śliczne zdjęcia;)życie... A skąd bierzesz imiona dla swoich psów? Quote
sabinka40 Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Odwiedzam maluszki:loveu:, tak poczytałam i sie pogubiłam troszke:hmmmm:, ile Ty masz tych maluszków? Trzy, cztery....:niewiem: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 14, 2011 Author Posted November 14, 2011 Arielko:loveu: Choco to był mega łobuz, ale miał taki urok... poza tym to był mój pierwszy psiaczek.. Lubię to zdjęcie Dee, wtedy była jeszcze bardzo biedna... Aj tam, nie przesadzaj...:oops: Molowe dziękujemy:loveu: Paulinko ja zawsze imię znajduję przypadkiem:evil_lol: Choco był od czekolady, bo baaaaardzo chciał zjeść, po Chiquitkę pojechaliśmy, miała być chłopcem, ale nie była i jak z nią wracaliśmy to jadłam banany chiquita:lol: a Dee dee to imię amerykańskie z serialu komediowego, który akurat leciał jak do nas przyjechała;) Wiki się nazwała Wiki;) Sabinko ja mam 3 dziewczynki Deedee (mała biała długowłosa), Chiquitkę (mała czarna krótkowłosa) i Wiki (czarno-biała długowłosa). Moja Mami ma Arona (większy czarny krótkowłosy) i Carmen (większa czekolada krótkowłosa), a Choco to mój pierwszy psiaczek - nie żyje już od 3 lat.. Quote
Ewanka Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Piękna Rodzinka z długą historią ... zaglądam, oglądam, podglądam ;):) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 14, 2011 Author Posted November 14, 2011 Hehehe;) no trochę już nasza historia się dzieje:D zaglądaj... bardzo nam miło:loveu: Może jakaś fotka Twoich pociech? Dla cioci...:razz: Quote
sabinka40 Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Sabinko ja mam 3 dziewczynki Deedee (mała biała długowłosa), Chiquitkę (mała czarna krótkowłosa) i Wiki (czarno-biała długowłosa). Moja Mami ma Arona (większy czarny krótkowłosy) i Carmen (większa czekolada krótkowłosa), a Choco to mój pierwszy psiaczek - nie żyje już od 3 lat..[/QUOTE] Ok:lol: już rozumie, bo jakoś nie mogłam sie doliczyć:eviltong:, cudowne wszystkie, takie do przytulania;), chociaż znam takiego jadnego łobuza i nie jest taki przytulaśny, potrafi pokazywać ząbki i chciał kiedyś zjeść Sabinkę:eviltong: Wielki pies w małym ciałku:evil_lol: Przykro mi z powodu Choco:shake:, śpieszmy kochać psiaki, bo tak szybko odchodzą:shake: Quote
Ewanka Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Dziewczyny, znowu odkryto pseudo :( ... na zdjęciach widać też malutkie chi :placz::placz::placz: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/217642-Pieski-potrzebują-pomocy.-Pseudohodowla[/URL]! Quote
monia&nero Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 [B][COLOR=magenta]Witanko! Pozdrowienia i glaski dla dziewczynek :)[/COLOR][/B] Quote
Recommended Posts