Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 532
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='gwiezdny-wyslannik']W Bydgoszczy i Rzeszowie wyżły sędziuje Pani Chwalibóg... :angryy:[/quote]

Złości cię to , że ta sędzina ocenia - czy , że w 2 interesujących cię miastach?
Pytam , bo ocenia też grupę 6.

A tak przy okazji.

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][B]Czy ktoś się nie planuje do Rzeszowa [SIZE=5][COLOR=blue]z Katowic (lub okolic)?[/COLOR][/SIZE][/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][B]Bo rozważamy - tyle, że tym razem potrzebuję transportu.[/B][/SIZE][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][B]Dotychczas ja zabierałam, a teraz ...[/B][/SIZE][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][B][SIZE=5][COLOR=blue]Mam[/COLOR][/SIZE] spolegliwego [SIZE=5][COLOR=blue]Gończego polskiego[/COLOR][/SIZE] (pies średni - ciut powyżej kolana)[/B][/SIZE][/FONT]

• 3 weeks later...
Posted

[QUOTE]przed halą jest sporo miejsca, ale nie są to trawniki.... a wątpię, że by ochrona obiektu pozwoliła psiakom whcodzić z tyłu[/QUOTE]

Nie wiem, co masz na mysli piszac "z tylu", ale na tegorocznej zimowej wystawie rzeszowskiej drzwi z tylu budynku (wychodzace na trawnik i sciezke prowadzaca nad rzeke) byly otwarte :roll:
Jak dla mnie na tej wystawie jest gdzie wyjsc z psem jak na malo ktorej. Porownaj sobie np. do Katowic.

Mnie sie ta wystawa bardzo podobala. Jedyne zastrzezenie mialam do schodow przed hala prowadzacych w strone parkingu :angryy: ale to nie wina organizatora, tylko spryciarza, ktory na tych schodach polozyl plytki, na ktorych mozna sie zabic :diabloti:

Posted

[quote name='efra-husky']Super :multi: Dostałam potwierdzenie zgłoszenia przez internet :cool3: Złoszenie nr 3 i 5 :p[/quote]

juz zglosilas ? :crazyeye: to ja zaraz tez to zrobie !! myslalam ze jeszcze jest za wczesnie hihih i balam sie ze moje zgloszenie gdzies zaginie :evil_lol:

Posted

[quote name='efra-husky']obowiąkowo Kasieńko :cool3:[/quote] Mysle czy swoja mała wziąść, a Twoja by szła do puppy czy młodzież??? Zebysmy sobie w bisy nie stuknęły:lol:

Posted

[quote name='Pearl']Mysle czy swoja mała wziąść, a Twoja by szła do puppy czy młodzież??? Zebysmy sobie w bisy nie stuknęły:lol:[/quote]

Mała idzie w szczeniakach bo w lutym 7 miesięcy więc do młodziezy jeszcze się nie załapie ;)
Elitesse może plik z rodowodem jest za duży ;) (wielkość skanu nie może przekroczyć 150 MB)

Posted

To extra bo my bysmy sie 1 dniem przed show lapaly juz na mlodziez;) Czyli sie mijamy na finałach. Moze zgłosze...A poki co juz nie moge sie doczekac Villnus:evil_lol:

Posted

[quote name='Pearl']To extra bo my bysmy sie 1 dniem przed show lapaly juz na mlodziez;) Czyli sie mijamy na finałach. Moze zgłosze...A poki co juz nie moge sie doczekac Villnus:evil_lol:[/quote]

zabierz swoją maleńką; bardzo bym chciała zobaczyć to twoje cudo :)
Ja też nie mogę doczekać się Wilna ;) Umieram z ciekawości jak będzie i czy mała się spodoba ;)

Posted

[quote name='efra-husky']Elitesse może plik z rodowodem jest za duży ;) (wielkość skanu nie może przekroczyć 150 MB)[/quote]

oo tego nie doczytalam :roll: to dosle im meilem :)

Posted

[quote name='efra-husky']
Elitesse może plik z rodowodem jest za duży ;) (wielkość skanu nie może przekroczyć 150 MB)[/quote]
150 MB to juz film a nie zdjecie :eviltong:

Posted

[quote name='efra-husky']zabierz swoją maleńką; bardzo bym chciała zobaczyć to twoje cudo :)
Ja też nie mogę doczekać się Wilna ;) Umieram z ciekawości jak będzie i czy mała się spodoba ;)[/quote]
Mi sie Twoja mała bardzo podoba, a ten ruch:loveu: Z nia sie bedzie płynąć po ringu poprostu.
A mojej to ja też jestem ciekawa na żywo póki co. Ale już niedługo... A wogole to na poczatku 2007 na wiosne i zime szykuje mi sie ladne turnee - Niemcy, Słowacja, Belgia, Węgry, a moze nawet Crufts. Jakby w Wilnie udało sie cos podbic, to czemu nie podbijać pół Europy:lol: A kwalifikacja na crufts 2008 bedzie w shombathely na wegrzech w kwietniu o ile wiem. Cierpialam o ten wolny teraźniejszy weekend ale doszlam do wniosku ze chyba powinnam zaczac juz sie wysypiać:roll: Wilna nie moge sie doczekac, ale Rzeszowa rowniez, chociaz troche czasu zostalo- wkońcu wspolny wyjazd i moze jakies swietowanie?:evil_lol:

Posted

[quote name='Pearl']A kwalifikacja na crufts 2008 bedzie w shombathely na wegrzech w kwietniu o ile wiem. [/quote]
Kwalifikacja na Crufta jest w [FONT=Verdana][SIZE=1][COLOR=#08bb13][B] [COLOR=Black]SZILVÁSVÁRAD [/COLOR][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][COLOR=#062647] 2007.04.07-08. [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][COLOR=#08bb13][B][COLOR=Black] [/COLOR][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][URL]http://www.kennelclub.hu/dogshow/2007_hu.html[/URL]

Posted

[quote name='dorotal']Kwalifikacja na Crufta jest w [FONT=Verdana][SIZE=1][COLOR=#08bb13][B][COLOR=black]SZILVÁSVÁRAD [/COLOR][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][COLOR=#062647]2007.04.07-08. [/COLOR][/SIZE][/FONT][URL]http://www.kennelclub.hu/dogshow/2007_hu.html[/URL][/quote]

Czyli lekko na zachód od Miskolca, dla podkarpacia lokalizacja jak znalazł.

Posted

[quote name='dorotal']Kwalifikacja na Crufta jest w [FONT=Verdana][SIZE=1][COLOR=#08bb13][B][COLOR=black]SZILVÁSVÁRAD [/COLOR][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][COLOR=#062647]2007.04.07-08. [/COLOR][/SIZE][/FONT][URL]http://www.kennelclub.hu/dogshow/2007_hu.html[/URL][/quote]
Masz zupelnia racje,wybaczcie mi sie juz myli wszystko...ale mialam na mysli te wystawe:roll: