yuki Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Do wzięcia i kochania jest taki oto szorściak ANTEK : Wiek: Około 6, 7 lat Płeć: pies Imię: Antek, (na stronie schroniska-Spuki) Nr schroniskowy: 1350/53 Kontakt do adopcji 515 290 672 [email protected] Trafiłam na niego zupełnym przypadkiem. To pies, który nie potrafi się sobą pochwalić, gdy obok krat przechodzi człowiek. Razem z kumplem Miśkiem pokładają uszy po sobie i uciekają do środka boksu. Przez takie zachowanie marne są jego szanse na adopcje, a szkoda bo to cudowny pies. Gdy kogoś pozna, całym sobą zabiega o uwagę, sprzedaje buziaki, wywraca się kołami do góry. To mądry pies, karny, pięknie skupia się na człowieku, jest w niego wpatrzony! Byłam z nim na dwóch długich spacerach, szybko załapał co to znaczy siad, do mnie, zaczyna reagować na imię, a na ostatnim spacerze dzielnie biegał za rzucanym kijem. Toleruje i psy i suki, nie wszczyna awantur, lubi i kobiety i mężczyzn, do dzieci jeszcze nie wiem jaki jest jego stosunek. Jest po prostu cudowny. Ale bez naszej pomocy, nikłe są jego szanse na adopcje. Dlatego proszę pomóżcie mi znaleźć mu dom. https://lh3.googleusercontent.com/-eMk7BGtUqKA/ThLOYAJo_DI/AAAAAAAAA9o/zfrZ_TFpzjA/s512/DSC06126.JPG Quote
yuki Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 I niestety jest zupełnie inny w boksie, dopóki nie pozna, dopóty nie podejdzie, siądzie tylko jak ciele albo się schowa, a na spacerze jest kompletnie innym psem ! Do miziania, całowania i hasania i jest bardzo grzeczny. Quote
rutta Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 wpadam do Antusia :) Zanim nie znajdzie się dom dla tego cudnego chłopaka, w niedzielę spacerek???? Quote
Basia1244 Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 No to promować dziewczyny przystojniaka - który to boks? Quote
xmartix Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 ładny, nawet bardzo, podoba mi się, mimo że ja nie lubię szorściaków Quote
yuki Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 Basia kurcze no nie pamiętam właśnie, sprawdzę w sobotę jak będę. Marta no piękny z niego chłopak, ja za szorściakami też nie przepadam, ale ten mi w serce zapadł ... Quote
Basia1244 Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Dla przypomnienia, jeśli ktoś planuje adoptować psa prosto ze schroniska: Adopcja bezpośrednio przez Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt, ul. Ślazowa 2, 51-007 Wrocław (Osobowice, dojazd bezpośrednio autobusem 140), tel. 713625674, godziny pracy biura: w dni powszednie 8.00-16.30, w soboty i niedziele 9.00-15.00. Trzeba się zaopatrzyć w obrożę i smycz! Quote
misiadg Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Rzeczywiście przystojniak wesolutki, trzymam kciuki żeby znalazł domek :) Quote
yuki Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 Czy on ma coś w sobie z teriera ? Hopaj na pierwszą :) Quote
rita60 Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Antoś jest cudny,to szorściaczek w typie teriera niemieckiego. Będę do niego zaglądać, czy ma jakieś ogłoszenia ? Quote
yuki Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 Rita60 dziękuję, że wpadłaś :) Nie, nie ma jeszcze nic. Na dniach przygotuję mu jakiś tekst i kupię pakiet ogłoszeń, bo nie mam czasu ich zrobić. No proszę Antoś w typie teriera niemieckiego :) Quote
monika083 Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 ale on chyba za duzy jak na teriera niemieckiego troszke? Yuki jaki on duzy jest? Quote
yuki Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 Do kolan maksymalnie, jakoś wyszedł na tych fotkach na dużo większego niż jest w rzeczywistości, mogę go pomierzyć w weekend :) Quote
cherries Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Ja też się melduję:)Antoś to cudo chłopak, na spacerku ciągle wpatrzony w yuki był:loveu: Quote
yuki Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 Hej dziewczyny, super że wpadłyście :) Antek sio na pierwszą. Niestety w sobotę nie będę w schronisku jednak , tylko w niedzielę. Cherries będziesz też :) ? Quote
Basia1244 Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Dziewczyny sprawdźcie go przy okazji na koty, jak już z nim chodzicie, bo może będzie dom po 15 lipca - ok? żeby było już wiadomo , co z kotami. Quote
yuki Posted July 7, 2011 Author Posted July 7, 2011 Basia to ja z nim się przejdę pod wybiegami dla kotów i zobaczę. A co to za dom, z Wrocławia jakiś ? Quote
cherries Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 W sobotę będę, w niedzielę nie wiem czy dam radę, postaram się:) Quote
Recommended Posts