Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Do wzięcia i kochania jest taki oto szorściak ANTEK :

Imię: Antek, (na stronie schroniska-Spuki)
Nr schroniskowy: 1350/53

Kontakt do adopcji
515 290 672
[email protected]

Trafiłam na niego zupełnym przypadkiem. To pies, który nie potrafi się sobą pochwalić, gdy obok krat przechodzi człowiek. Razem z kumplem Miśkiem pokładają uszy po sobie i uciekają do środka boksu. Przez takie zachowanie marne są jego szanse na adopcje, a szkoda bo to cudowny pies. Gdy kogoś pozna, całym sobą zabiega o uwagę, sprzedaje buziaki, wywraca się kołami do góry. To mądry pies, karny, pięknie skupia się na człowieku, jest w niego wpatrzony! Byłam z nim na dwóch długich spacerach, szybko załapał co to znaczy siad, do mnie, zaczyna reagować na imię, a na ostatnim spacerze dzielnie biegał za rzucanym kijem. Toleruje i psy i suki, nie wszczyna awantur, lubi i kobiety i mężczyzn, do dzieci jeszcze nie wiem jaki jest jego stosunek. Jest po prostu cudowny. Ale bez naszej pomocy, nikłe są jego szanse na adopcje. Dlatego proszę pomóżcie mi znaleźć mu dom.

https://lh3.googleusercontent.com/-eMk7BGtUqKA/ThLOYAJo_DI/AAAAAAAAA9o/zfrZ_TFpzjA/s512/DSC06126.JPG

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I niestety jest zupełnie inny w boksie, dopóki nie pozna, dopóty nie podejdzie, siądzie tylko jak ciele albo się schowa, a na spacerze jest kompletnie innym psem ! Do miziania, całowania i hasania i jest bardzo grzeczny.

Posted

Basia kurcze no nie pamiętam właśnie, sprawdzę w sobotę jak będę. Marta no piękny z niego chłopak, ja za szorściakami też nie przepadam, ale ten mi w serce zapadł ...

Posted

Dla przypomnienia, jeśli ktoś planuje adoptować psa prosto ze schroniska:

Adopcja bezpośrednio przez Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt, ul. Ślazowa 2, 51-007 Wrocław (Osobowice, dojazd bezpośrednio autobusem 140), tel. 713625674, godziny pracy biura: w dni powszednie 8.00-16.30, w soboty i niedziele 9.00-15.00.
Trzeba się zaopatrzyć w obrożę i smycz!

Posted

Rita60 dziękuję, że wpadłaś :)
Nie, nie ma jeszcze nic. Na dniach przygotuję mu jakiś tekst i kupię pakiet ogłoszeń, bo nie mam czasu ich zrobić. No proszę Antoś w typie teriera niemieckiego :)

Posted

Do kolan maksymalnie, jakoś wyszedł na tych fotkach na dużo większego niż jest w rzeczywistości, mogę go pomierzyć w weekend :)

Posted

Hej dziewczyny, super że wpadłyście :) Antek sio na pierwszą. Niestety w sobotę nie będę w schronisku jednak , tylko w niedzielę. Cherries będziesz też :) ?