kora78 Posted October 10, 2012 Author Posted October 10, 2012 no niewiele psow tak robi. a uszko to juz nagminnie skalal po tych scianach. to jednych ludzi odstraszylo od adopcji. ze zbyt ruchliwy. jak takie zwierze w cyrku, czy na malym wybiegu w zoo, jak choroba sieroca. kiwanie sie, lub chodzenie w kolko. moze tak pomysleli ci ludzie. Quote
ellla Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 jak oszalały :) ale dziś muszę kogoś spotkać bo wczoraj próbowalismy kogoś upolować do zabawy, ale zimno odstrasza ;( Quote
kora78 Posted October 10, 2012 Author Posted October 10, 2012 haha polowanie na psy do zabawy :) a linke masz? nie spuszczasz go, co? ;) Quote
ellla Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 tak mam:) w tym tyg pojdziemy do weta mam nadzieje, a Twój TZ będzie w piątek? Quote
kora78 Posted October 10, 2012 Author Posted October 10, 2012 to fajnie, ze masz :) nie wiem jeszcze, od rana mam ciche dni ;p Quote
kora78 Posted October 10, 2012 Author Posted October 10, 2012 (edited) dobra, robie porzadki w rozliczeniach w 1 poscie i fotki wreszcie. Pozuję Uploaded with ImageShack.us Idę spać Uploaded with ImageShack.us Zasypiam Uploaded with ImageShack.us foto pt. puszczam bąski, sobie podarowałam :) Edited October 10, 2012 by kora78 Quote
Jara Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Dane adresowe DT chyba nie są potrzebne do upubliczniania ? ;) W niedzielę w Oleśnicy jest I Rajd z psem, będzie na nich ekipa z Wrocławia: terierfanka, bros, ulvhedin ;) I często są spacery z psami, głównie Park Wschodni i nad Odrą (Trestno). Temat wrocławskich spacerów: http://www.dogomania.pl/forum/threads/489-Spacer-we-Wroc%C5%82awiu Quote
marta0731 Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Kora uwielbiam oglądać Twoje wstawiane zdjęcia, stając na głowie :eviltong: Miruś śliczny!!! :loveu: Tylko jak widzę rozpieszczany... Trzeba go trochę odseparować od ludzia, bo jak kiedyś bedziecie chcieli wyjść i go zostawić, to bedzie dramat. A najgorzej od początku przyzwyczaić......... WIem, wiem, człowiek się nie może oprzeć od rozpieszczania bidulka, ale trzeba ;) Quote
ellla Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Tak teraz wszyscy mogą mnie odwiedzać, chociaż jeszcze nie wiedzą który pokój. W piątek jadę do rodzinnego domu więc nie wybiorę się na spacer - ale za to Uszko będzie miał towarzysza Kostka. Mam nadzieje, że ten rozrabiaka nie "popsuje" mi Uszka - szczekaniem przez okno i wyciem do dzwonka tel i spaniem ze mną w łóżku. Wrzucę ten plakat na facebooka sklepowego może ktoś inny się wybierze. Marta 0731 masz rację, ale jakoś nigdy nie jest po drodze... Quote
kora78 Posted October 10, 2012 Author Posted October 10, 2012 oj, przepraszam! Jara dzieki! a ja czytala i czytalam i tylko dane lecznicy widzialam :) juz usunelam, pozniej to zamażę i wkleje znow. ella, a to jedziecie razem do rodzicow? na wekend Quote
ellla Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 kora78 dokładnie. wymyśliłam że pieski spotkają sie na dworze na neutralnym terenie i pójdą od razu na spacer, Kostek jest strasznie zazdrosny i nawet innego psa nie mogę pogłaskać ale jest też kastrowany więc myślę że będzie ok. Quote
kora78 Posted October 10, 2012 Author Posted October 10, 2012 to koniecznie spotkanie na obcym terenie i spacer. jakby co izolacja w roznych pokojach. oba beda ujadac, Uszko za Toba, bo zmiana domu i znow niepewnosc, Kostek z zazdrosci. lepiej, zeby sie polubili :) moze zabawowosc Uszka przelamie 1sze lody. oby :0 Quote
Jara Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Ela, a jak Grzegorz i Uszko się mają? Ku sobie? :> Quote
ellla Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Jara dywanu nie trzeba było zwijać więc głaskany i wyprowadzany na spacery jest a i karmiony kurczakiem specjalnie oranym z kości :) taka to miłość :) Quote
Jara Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Z facetami to jest tak, że ten który najbardziej się opierał najbardziej wpada po uszy ;) Quote
ellla Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 tak jedno trzeba mi przyznać mam oko do psów i facetów :) Quote
kora78 Posted October 15, 2012 Author Posted October 15, 2012 i jak po wycieczce? juz wrociliscie? dziewczyny, dostalam kilka smaczkow dla psow od elli, przy okazji zakupow dla mojego dt kota Filipa. takie pojedyncze, kabanosiki, osobno pakowane. nie pamietam firmy. smaczki kocie zje filip, a psie idą do schronu :) dziekujemy ella :) poprosimy juz pomalu zbirac kolekcje 6 najlepszych fotek do ogloszen. domowe i plenerowe poprosze :) i jakies, przy czyms statecznym, by kazdy widzial, jaki on duzy. przy aucie, krzesle, czlowieku, lawce w parku. z oddalenia lekkiego, by bylo widac Uszka wielkosc/niewielkosc. z kotem tez by bylo fajne :D Quote
ellla Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 jak mi się naprawi aparat to oczywiście będą :) wycieczka się udała z tym, że mój TZ miał psa bo kostek go nie zaakceptował, były razem na spacerze ale uszko nie mógł sie zbliżyć do mnie więc żeby oszczedzić mu stresu to pojechał do TZ, le tam tez miał świetną opiekę a w niedziele już razem wracaliśmy do wroc. pies świetni jezdzi autem- siedzi grzecznie albo kładzie się spac. Kochany jest. Quote
kora78 Posted October 16, 2012 Author Posted October 16, 2012 no i super. wazne, ze byl z kims, kogo zna. i juz wrocil i juz po krzyku. szkoda, ze Twoj psiak to dominant, moze Wam to utrudnic troche zycia, np na świeta... ;/ Uszko podroznik :) Quote
beataczl Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 odwiedzam psiaczka.. mizianko przesylam kochany chlopak! Quote
Recommended Posts