Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no niewiele psow tak robi. a uszko to juz nagminnie skalal po tych scianach. to jednych ludzi odstraszylo od adopcji. ze zbyt ruchliwy. jak takie zwierze w cyrku, czy na malym wybiegu w zoo, jak choroba sieroca. kiwanie sie, lub chodzenie w kolko. moze tak pomysleli ci ludzie.

• Replies 905
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kora uwielbiam oglądać Twoje wstawiane zdjęcia, stając na głowie :eviltong:
Miruś śliczny!!! :loveu:

Tylko jak widzę rozpieszczany... Trzeba go trochę odseparować od ludzia, bo jak kiedyś bedziecie chcieli wyjść i go zostawić, to bedzie dramat. A najgorzej od początku przyzwyczaić......... WIem, wiem, człowiek się nie może oprzeć od rozpieszczania bidulka, ale trzeba ;)

Posted

Tak teraz wszyscy mogą mnie odwiedzać, chociaż jeszcze nie wiedzą który pokój. W piątek jadę do rodzinnego domu więc nie wybiorę się na spacer - ale za to Uszko będzie miał towarzysza Kostka. Mam nadzieje, że ten rozrabiaka nie "popsuje" mi Uszka - szczekaniem przez okno i wyciem do dzwonka tel i spaniem ze mną w łóżku. Wrzucę ten plakat na facebooka sklepowego może ktoś inny się wybierze. Marta 0731 masz rację, ale jakoś nigdy nie jest po drodze...

Posted

oj, przepraszam! Jara dzieki! a ja czytala i czytalam i tylko dane lecznicy widzialam :) juz usunelam, pozniej to zamażę i wkleje znow.

ella, a to jedziecie razem do rodzicow? na wekend

Posted

kora78 dokładnie. wymyśliłam że pieski spotkają sie na dworze na neutralnym terenie i pójdą od razu na spacer, Kostek jest strasznie zazdrosny i nawet innego psa nie mogę pogłaskać ale jest też kastrowany więc myślę że będzie ok.

Posted

to koniecznie spotkanie na obcym terenie i spacer. jakby co izolacja w roznych pokojach. oba beda ujadac, Uszko za Toba, bo zmiana domu i znow niepewnosc, Kostek z zazdrosci. lepiej, zeby sie polubili :) moze zabawowosc Uszka przelamie 1sze lody. oby :0

Posted

Jara dywanu nie trzeba było zwijać więc głaskany i wyprowadzany na spacery jest a i karmiony kurczakiem specjalnie oranym z kości :) taka to miłość :)

Posted

i jak po wycieczce? juz wrociliscie?

dziewczyny, dostalam kilka smaczkow dla psow od elli, przy okazji zakupow dla mojego dt kota Filipa. takie pojedyncze, kabanosiki, osobno pakowane. nie pamietam firmy. smaczki kocie zje filip, a psie idą do schronu :) dziekujemy ella :)

poprosimy juz pomalu zbirac kolekcje 6 najlepszych fotek do ogloszen. domowe i plenerowe poprosze :) i jakies, przy czyms statecznym, by kazdy widzial, jaki on duzy. przy aucie, krzesle, czlowieku, lawce w parku. z oddalenia lekkiego, by bylo widac Uszka wielkosc/niewielkosc.
z kotem tez by bylo fajne :D

Posted

jak mi się naprawi aparat to oczywiście będą :) wycieczka się udała z tym, że mój TZ miał psa bo kostek go nie zaakceptował, były razem na spacerze ale uszko nie mógł sie zbliżyć do mnie więc żeby oszczedzić mu stresu to pojechał do TZ, le tam tez miał świetną opiekę a w niedziele już razem wracaliśmy do wroc. pies świetni jezdzi autem- siedzi grzecznie albo kładzie się spac. Kochany jest.

Posted

no i super. wazne, ze byl z kims, kogo zna. i juz wrocil i juz po krzyku.
szkoda, ze Twoj psiak to dominant, moze Wam to utrudnic troche zycia, np na świeta... ;/
Uszko podroznik :)