Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 238
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj zadzwoniła do mnie kolejna fanka psicy ;) ,jedna z wolontariuszek ze schroniska.Bardzo ucieszona perspektywą ewentualnego dt dla naszej Paróweczki powiedziała mi,że Fuga nie wie,że jest Fugą,za to znakomicie reaguje na imię ....Kulka!:)

Oj,Paju,obawiam się,że sunia nie nazbiera na dt.....:(

Posted

[quote name='kinga_kinga7']ja też podniosę Fugę,skromny grosik przeleję -musimy jej dać szansę!![/QUOTE]

Serdecznie dziękujemy :)

[quote name='Jo37']Finansowo niestety nie pomogę. Gdyby był transport przez Warszawę to mogę pomóc.[/QUOTE]

Co masz konkretniej na myśli?Myślę,ze transport będzie przez Warszawe bo jak inaczej do Wrocławia.

Posted

Zapraszam wiernych fanów Fuguni na bazarek pejzażowy:

[url]http://www.dogomania.pl/threads/210839-Pejza%C5%BCe-na-odmiane-losu-Fugi..Czy-pomo%C5%BCesz-odmienic-jej-%C5%BCycie-do-31.07-godz-17.30[/url]

Posted

Przyszły do mnie pierwsze dwie wpłaty jednorazowe na Fugunie,by poprawić jej lepsze jutro.

ookami 10zł
Ireneusz P.(spoza dogomani) 10zł

Posted

[quote name='barb']Zaglądam do Fugi i podnoszę :lol:[/QUOTE]

A wszystkich, ktorzy pomogają/kibicują Fudze i tu zagladają proszę aby przy okazji klikali w link [url]www.pustamiska.pl[/url]
Z jednego kompuera mozna kliknąć tylko jeden raz dziennie -w ten sposóbkarmimy glodne psiaki, ale kliknięć potrzeba baaardzo dużo, żeby napełniać miseczki. :lol:

Posted

Byłam u niuni w ostatni poniedziałek...Działo się jak zwykle-brzuszek do góry i -głaszcz mnie,drap,miziaj,przytulaj,weź na spacerek...

[B]Wymiziałam i wyspacerowałam![/B]:)

Posted

[B]Super Jostelku wielki ukłon dla Ciebie!!![/B]

Juz się nie moge doczekać kiedy przyjedzie,dziś zawitał u mnie Parówek na dt z początku moja ręka i jego zęby powiedziały sobie dziendobry.Ale juz jest okej chłopak miał długa podróż i był strasznie zestresowany.Teraz juz sie poznaliśmy i wylał swoją miłaść i już sie przytula i włazi na kolana.

Posted

[quote name='jostel5']Pokaż Parówka!!!:)[/QUOTE]

a proszę Cię bardzo:[url]http://www.dogomania.pl/threads/211261-Pies-z-Hotelu-Manor-House-w-chlewiskach...zbieramy-sta%C5%82e...szukamy-dt-w-okolicy-opola[/url]
zapraszam wszystkich ,chyba się pomieścimy w jednym wątku i proszę się tam nie tajniaczyć tylko od razu ujawniać kto czyta :)