Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sprawa wygląda tak, że po sterylce /jak się wykuruje/ Kiwi trafia do domu w moim mieście, dom z ogrodem, ludzie zrobili dobre wrazenie, .
Beatka...A dlaczego pytasz? Chcesz ją adoptować?:evil_lol:

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

chcialabym, ale szkoda, że reszta domowników nie jest taka chętna na drugiego psa:cool1:

pytam bo Figa Bez Maku mówila że domek jest prawie pewny, a polecalam zglosić się do hankaq zeby ją rozreklamować w sklepie z karmami;)

Posted

Jeszcze jedno zjawisko jest pewne:evil_lol: To co Puchatek ma w podpisie.
I tak filozoficznie: podatki od państwa,śmierć od siły wyższej, ale skąd się bierze bezdenna głupota???:crazyeye: :angryy:

Trzymam kciuki za Kiwaczka.

Posted

szkoda, że Kiwusia nie wie ilu osobom zależy na jej losie! Jak na razie jest głodna i wkurzona bo micha pusta. A zabiego dopiero na 12 tą. Na podwórku zjadła kilka piórek gołebich co zostały po zdobyczy Rydzyka, pewnie je zwymiotuje a ja dostanę burę od wetki.

Posted

obciachu nie będzie bo piórka już elegancko zwrócone na podłogę. Co ciekawe, z połówką łupiny włoskiego orzecha. Musiała go trzymać od wczoraj, pełno jest łupinek w parku. Wiewiórki zjadają orzechy ale po sobie nie sprzątają......:diabloti:

Posted

dobra, szykujemy się. Aha, pieniądze doszły, prześcieradło naszykowane żeby sobie na czystym leżała, uszki doczyszczone bo jak pani wetce przyjdzie ochota zajrzeć żeby wstydu nie było.....

Posted

ło matuchno ja cala w stresie, choc juz mam iles tam sterylek na koncie hi hi
super ze kaska ta szybko doszla i na kreche nie trzeba robic :p

Posted

Kiwi z gracją zwalila się na podłogę w gabinecie. Ok. 16 tej ją odbieram. Oj, Państwo przebierają nogami.... Szczególnie mała Dagna. Od razu mi się Hania z Magdą przypominają....

Posted

[quote name='Agnie Koty']Kiwi z gracją zwalila się na podłogę w gabinecie. Ok. 16 tej ją odbieram. Oj, Państwo przebierają nogami.... Szczególnie mała Dagna. Od razu mi się Hania z Magdą przypominają....[/quote]

tak, tak poprosimy powtorke z rozrywki...czyli takich cudnych ludzi jacy sie Figuni tafili :loveu:

Posted

[quote name='Agnie Koty']szkoda, że Kiwusia nie wie ilu osobom zależy na jej losie! Jak na razie jest głodna i wkurzona bo micha pusta. A zabiego dopiero na 12 tą. Na podwórku zjadła kilka piórek gołebich co zostały po zdobyczy Rydzyka, pewnie je zwymiotuje a ja dostanę burę od wetki.[/quote]
Ojejejej, zupełnie jak mój żarłok :crazyeye: Też pióa lubi:cool3: I orzechy:eviltong: :evil_lol:

trzymam kciuki, żeby po zabiegu szybko doszła do siebie :lol:

Posted

Kiwi śpi na prześcieradle otulona kocykiem, nochal tylko wystaje. Odpoczywa dziewczyna... Co ciekawe, ominęła swoje posłanie jak morowe powietrze i od razu weszła na łóżko Filipa. Ledwo zdążyłam prześcieradło podetknąć. Dobrze, że ono jest niskie! Tzn. łóżko nie prześcieradło.
Nawet nie widziałam szwów ale pewnie są jak zawsze artystyczne...:evil_lol:

Posted

Kiwi ma jechać we wtorek do swojego domu. Miejmy nadzieję, że będzie to jej docelowa przystań...........
Śpi, śpi, nasza pręguska, wymiotowała trochę żołcią ale to był chyba ostatni rzut.

Posted

a ja całe emocjonujące popoludnie spedziłam meblując swoje miejsce pracy- na razie tylko wirtualnie :D
A jak juz wrócilam to dogo nie dzialalo..
Agnieszko, jak tam Kiwasek po nocy?

Posted

Kiwi kreciła się nad ranem po mieszkaniu /jak zazwyczaj/, tym razem było głośniej bo chrobotała kołnierzem.Ok. 22 giej zaczęła interesować się szwem dlatego wsadziłam ją w ten klosz.

Posted

ale nie ma apetytu, tylko pije wodę. Wczoraj zlała się w domu , zresztą, po schodach nie chciałam jej ciągać . A rano leżała pod drzwiami zeby ją wypuścić. Czyli już kuma.Nadal jest markotna, ale łasi się, przytula. Wczoraj wpadła pielęgniarka ludziowa żeby zerknąc na szew, Kiwi leżała z półmkniętymi powiekami i tylko ogonek jej podrygiwał. Przyznam się, ze nie ma doświadczenia z psami po takim zabiegu, kocice jakoś szybciej dochodziły do siebie.
Wetka powiedziała że nie ma żadnych pzeciwskazań zeby Kiwi nie pojechała. I ja tez tak myślę... Po świętach podjadą tylko na zdjęcie szwów.