Agnie Koty Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Poczekają na nią. Zapomnialam napisać, że Pani miała na oku pieska z Ostrowii Maz. ale ktoś ją ubiegł.... Quote
Figa Bez Maku Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Niech więc czekają na Kiwunię i nie rozglądają się za innym pieskiem! A zaloguja się na dogo jak myślisz Agnie ? Quote
Agnie Koty Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 oni nie rozglądają się już za żadnym, to było przed Kiwką. Tak, pewnie się zalogują ale czuję lęk przed podaniem im linku. Bo zawsze jak podałam link to nici wyszły. Czyżby ta historia była tak okropna?:evil_lol: Ale spokojnie, wszystko w swoim czasie. Idę pertraktować, trzymajcie kciuki, łapki, pazurki. Quote
loozerka Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 to daj link po oddaniu Kiwaczki, zebyśmy ciagłość mieli :))) a jakby Panstwo sami do nas trafili, to witamy z całego serca..:) Tyle osób trzyma kciuki za Kiwaska, ze wszystko sie w koncu musi udac :) Bo przeciez Agnieszka chce spedzic weekendę majową ze spokojną o los Kiwaska glową :) Quote
Agnie Koty Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Agnieszka spędzi zapewne weekend majowy z kołataniem serca. To tak jest z Niziny Mazowieckiej wzlatywać.. Młodości, podaj mi skrzydła... Quote
Agnie Koty Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 dobra, 200zł. Razem z kołnierzem. To chyba dobra cena. Quote
loozerka Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Dobra. Kiwi to duży psiak, a wtedy cena za streylizację rośnie. 200 zł to wręcz okazja :) Quote
Puchatek Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 A powinna maleć bo wszystko jest większe i nie trzeba się tak wgapiać po lupą :evil_lol: Quote
Puchatek Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Wysłał mi się dwa razy więc go edytuję żeby nie wyglądało głupio Quote
loozerka Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 nie oszukuj, nie oszukuj :D pracujesz na kolejne dogomańskie insygnia...pragniesz płonąć ;) Quote
Lulka Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 Agnie Koty napisał(a):dobra, 200zł. Razem z kołnierzem. To chyba dobra cena. oki dzieki no coz...jak to sie mowi płacz i płać ..... Quote
Puchatek Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Wiesz Loozerko nie mówię że jest mi obojętne jak tam jest z tymi łapami ale z reguły nie muszę posuwać się do takich sztuczek. Zawsze da się coś sensownego powiedzieć a od pewnego czasu wysłane posty "wiszą" jako wysyłane i np. raz napisałem długi post i nie mogąc się doczekać aż się wyśle przeszedłem na inną stronę, wiedząc z doświadczenia że post się pojawi. I patrz cholera się nie pojawił więc teraz kliknąłem jeszcze raz i pojawiły się dwa takie same. No to wyedytowałem jeden żeby głupio nie wyglądało. Quote
Agnie Koty Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 a mnie te insygnia kojarzą się ze stosem inkwizycyjnym. Kiwi usiłowała dziś bawić się w parku z Bunią ale Bunia tylko ją przepędzała i była strasznie zazdrosna o Puchatka. Taki los, Kiwa nie mogła się pobawić. Zepchnięta, lekceważona Kiwunia zapraszała do zabawu i nic.... Quote
Puchatek Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Ja też nie wiem dlaczego płomień. No łapy to rozumiem ale ognisko? To już weź i napisz, że Bunia po prostu kondycję ma jak 100-letnia babcia. Naprawdę się zaczynam niepokoić bo wejdzie na czwarte piętro, pobiegnie parę razy za Kiwi i dyszy jakby co najmniej maraton odwaliła. Może ma coś sercem albo co? Quote
loozerka Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Puchatek napisał(a):Wiesz Loozerko nie mówię że jest mi obojętne jak tam jest z tymi łapami ale z reguły nie muszę posuwać się do takich sztuczek. Zawsze da się coś sensownego powiedzieć a od pewnego czasu wysłane posty "wiszą" jako wysyłane i np. raz napisałem długi post i nie mogąc się doczekać aż się wyśle przeszedłem na inną stronę, wiedząc z doświadczenia że post się pojawi. I patrz cholera się nie pojawił więc teraz kliknąłem jeszcze raz i pojawiły się dwa takie same. No to wyedytowałem jeden żeby głupio nie wyglądało. Puchatku.....:cool1: emotki mi z postu ukradli ;)? Quote
Puchatek Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Przecież wiem. ;) No patrz a ja z rozpędu się przyznałem :oops: A sam rzadko używam bo zrobione jest bez sensu że trzeba iść do zaawansowanych żeby wstawić. Chociaż te podstawowe powinny być dostępne od razu. :shake: Quote
loozerka Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Powinny :) Ja po prostu z klawiatury wybieram symbole, juz dosc dawno nauczylam sie emotkowac, także wtedy, gdy nie ma to przelozenia na obrazki :) Quote
Puchatek Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Też to robię z klawiatury ale nie wszystkie pamiętam Quote
Figa Bez Maku Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Nieśmiało ( bardzo nieśmiało) powiem ,że być może w ten weekend będę w GM. Czy Kiwi będzie jeszcze u Ciebie Agnie? Quote
Agnie Koty Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Kiwi będzie ale po sterylizacji zatem nie pozwolę żeby Fiśką ją maltretowała.:evil_lol: . Ale zapraszam w swoje skromne progi i choć nigdy nie chcesz kawy ni herbaty to może szklaneczkę wody mineralnej............ Quote
Figa Bez Maku Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 No więć...jeżeli ...to:cool1: wpadnę na chwilę. Ale ostatnio moje plany skutecznie się gmatwają więc nie jestem pewna dnia ni godziny:shake: Quote
Lulka Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 Aga przelalam wlasnie na Twoje konto 200 zł, sorki ze dopiero dzis ale wczesniej nie mialam z czego dzieki jeszcze raz kochana za wszystko co robisz dla Kiwusi :loveu: Quote
Agnie Koty Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 ja nie robie nic, tak naprawdę to zwierzęta dają mi radośc życia i pomagają nie popadać w deprechę... Wow, uzewnętrzniam się, a tego nie lubię... Aha, Piotr mówi że Kiwi będzie miała dużo miejsca i kolegę , którego nie da rady zdominować...... Zaczynam oswajać się z myślą, ze wszystko moze się udać. Quote
Recommended Posts