Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Trzeba bylo uwierzyć w moją intuicję :) Ja tym razem jakos wiedzialam, ze to ten dom i otwierając watek nie mialam żadnych obaw...

tak na marginesie - tytuł, niezaleznie od intuicji, też raczej uspokajający ;):D

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

loozerka napisał(a):
Na pewno? To własnie jej mama? One razem trafiły?

na 100% - mama trafila tam z małymi, byla skrajnie wychudzona, sama skora i kosci.....

Posted

Czytasz w myślach. Dzisiaj zerknąłem na pierwszą stronę Kiwi żeby przypomnieć sobie jak wyglądała w schronisku i pomyślałem sobie że szkoda że nie ma zdjęć jej mamy bo byśmy zobaczyli skąd się hienki biorą.

Posted

O rany..a od kiedy ona nazywa się Kiri? Bo przypadkowo (?) tak dobraliśmy imię dla Kiwi, że są tak podobne?:crazyeye:
Mamunia chyba jeszcze bardziej niż córcia do doga podobna tak po buzi sądząc.... I co z nią będzie? Interesuje się nią ktoś? 2 lata to młoda sunia jeszcze...

Posted

ech, wzrok mam jeszcze dobry. Nie nie wzięłabym, psiakość choć serce mi drgnęło. Drgnęło mi też na widok Meli kąpanej w detergentach. Widać lubię pręguski. Ale co z tego.....

Posted

i myślę, ze wątek umrze śmiercią naturalną. Raczej wszystko dobrze, Bogna się nie odzywa bo pewnie nie ma takiej potrzeby , mój TZ o niczym nie burczy a przecież widuje Kiwi, życie toczy się dalej....

Posted

no niby tak, ale fajnie byłoby wiedziec, co sie dzieje z psiakiem, ktorego sie znalo od maluszka zupełnego i z zapartym tchem śledziło jego losy i trzymało kciuki..
Ale fajnie tez wiedziec, ze jej jest tam dobrze i jej ludziom z nią też jest dobrze :)