Puchatek Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Skoro Figa przyjeżdża to rozumiem że też weźmie cyfraka. Musimy się umówić to zrobię zdjęcia celowo pod plakat. Quote
Puchatek Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Jak zrobię plakat z nowymi zdjęciami to będzie w takiej postaci że każdy będzie mógł go sobie ściągnąć i wydrukować ile dusza zapragnie. Quote
Figa Bez Maku Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 [quote name='Puchatek']Skoro Figa przyjeżdża to rozumiem że też weźmie cyfraka. Musimy się umówić to zrobię zdjęcia celowo pod plakat.[/QUOTE] Puchatku to czy przyjedziemy zależy od Sz. infekcji gnębiącej Madziejkę. Quote
Figa Bez Maku Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 [quote name='Agnie Koty']setna strona , cholera. I nic. A wiecie, Kiwi czuła po co ci Państwo przyszli tzn. czuła, że przyszli w jej sprawie. Trochę się na poczatku wypłoszyła i wskoczyła między stół a kaloryfer tj. miejsce gdzie się chowa jak jej wygrażam, :evil_lol: np.ryczę "nie wolno". Jak przychodzą do mnie znajomi i nieznajomi dla niej, to nie robi takich numerów...[/QUOTE] Kiwi jest przerażona bo to już setna strona a nowi państwo niestety powinni dawno poznać jej zalety:loveu: Quote
Agnie Koty Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 a ja chyba wywieszę ogłoszenie u siebie na bramie. a co, i tak myslą że jestem szurnięta. Quote
Puchatek Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Szurnięta to szurnięta ale już widzę komentarze w stylu: "I patrz pani tyle lat miała tego psa i oddaje, widzisz pani co za baba, a może hodowlę nielegalną ma". Quote
Agnie Koty Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 już trochę rozwiesiłam, wysłałam też zdjęcia zainteresowanej pani. Quote
Lulka Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 kochani ale koniecznie w kolorze drukujcie jesli mozecie, to dużo daje a ja czekam na plakacik :p Quote
Puchatek Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Pojawił się ktoś nowy? Czyżbym coś przegapił? Pisałaś już o tej kobiecie? Quote
loozerka Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 chyba ktoś onwy, bo te poprzednie zainteresowane, to juz zdjęciowo obsłużone zostały...:) Quote
Figa Bez Maku Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Moja kochana Kiwi wszyscy będziemy szczęśliwi jak wreszcie domek zdobędziesz i kompleksów Agnie pozbędziesz:evil_lol: Quote
Puchatek Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Agnie będzie szczęśliwa Gdy nasza kochana Kiwa Pójdzie sobie w pierony Na jakieś inne salony Quote
Agnie Koty Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 tak, to nowa pani ale milczy. Na innych wątkach piszemy o zjadaniu materii fekalnych etc. a ja wczoraj wieczorem poczułam, że Kiwunia ma świeży miętowy oddech. Taki o jakim trąbią reklamy. Okazało się, że coś jej strzeliło do pasiastego łebka i wzięła w obroty pastę do zębów. Pasta teraz dziwnie się wyciska, leci z niej kilkoma otworami naraz. :evil_lol: . Quote
Lulka Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 nie no wiersze pierwsza klasa :p ale ta Kiwi zdolniacha, a co tam.....sama o swoje zęby postanowiła zadbać :evil_lol: Quote
loozerka Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 ojj, jaki mądry piesio...Agnie- to powinnas jako głowną zaletę wymieniac..zamiłowanie do akceptowalnych dla czlowieka zapachów :D Quote
Puchatek Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Skoro Kiwi tak pasuje To niech Agnie jej szczotkuje Zębiska, by oddech był świeży Z higieną żyć dobrze należy Quote
Figa Bez Maku Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 A ja myślę Agnie ,że Kiwi chce Ci się przypodobać... Narzekałaś na fekalia ...to czuła ,że musi z tym coś zrobić:evil_lol: Quote
Puchatek Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Zapachy zapachami A jak Kiwi pod pachami? Może dezodorant świeży Zastosować tam należy? Quote
Puchatek Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 "A ja myślę Agnie ,że Kiwi chce Ci się przypodobać... Narzekałaś na fekalia ...to [COLOR=red][B]czuła[/B][/COLOR] ,że musi z tym coś zrobić" Myślę że słowo CZUŁA jest tutaj bardzo wieloznaczne Quote
Agnie Koty Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Kiwi jest śliczna higieniczna, dezodorantów nie potrzebuje. I jaka mądra! Jeszcze się w niczym nie wytarzała. To dlaczego nikt jej nie chce?:razz: Quote
Puchatek Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Kiwi pręgowana, śliczna A do tego higieniczna W kupie nigdy się nie tarza I problemów tym nie stwarza Chce na pewno Polska cała No kto weźmie ideała? Quote
Agnie Koty Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Ależ ona ma siłę! Do parku ciągnie tak że się dusi obrożą. W parku jest idealna, nic jej nie interesuje poza bieganiem. A na ławkach same zakochane pary! Quote
Puchatek Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 To że pary to rozumiem ale z czego wnioskujesz że zakochane? No z tą siłą to chyba nieco przesadzasz, ciut za mała jest żeby mieć TAKĄ SIŁĘ. Dusić się obrożą to każdy potrafi. To świadczy nie o sile a o determinacji. Quote
Agnie Koty Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 każda para łasila się do siebie, stąd wnioskuję. :evil_lol: A Kiwi nie jest cherlakiem, kiedy ciągnie nieźle się namęczę. A ja tez cherlakiem nie jestem, :oops: . A ja cieszę się że nie musze siedzieć w charakterze półpary na ławce, to takie trywialne. Jak pisalam niejednokrotnie, mój romantyzm zamienił się w reumatyzm. Quote
loozerka Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 mozesz na szczescie sobie powiedziec, ze wczesną wiosna oba na "r" bolą jednakowo i smyrają po kościach mrozem ;) Quote
Recommended Posts