Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Puchatek']Skoro Figa przyjeżdża to rozumiem że też weźmie cyfraka. Musimy się umówić to zrobię zdjęcia celowo pod plakat.[/QUOTE]

Puchatku to czy przyjedziemy zależy od Sz. infekcji gnębiącej Madziejkę.

Posted

[quote name='Agnie Koty']setna strona , cholera. I nic. A wiecie, Kiwi czuła po co ci Państwo przyszli tzn. czuła, że przyszli w jej sprawie. Trochę się na poczatku wypłoszyła i wskoczyła między stół a kaloryfer tj. miejsce gdzie się chowa jak jej wygrażam, :evil_lol: np.ryczę "nie wolno". Jak przychodzą do mnie znajomi i nieznajomi dla niej, to nie robi takich numerów...[/QUOTE]
Kiwi jest przerażona
bo to już setna strona
a nowi państwo niestety
powinni dawno poznać jej zalety:loveu:

Posted

tak, to nowa pani ale milczy.
Na innych wątkach piszemy o zjadaniu materii fekalnych etc. a ja wczoraj wieczorem poczułam, że Kiwunia ma świeży miętowy oddech. Taki o jakim trąbią reklamy. Okazało się, że coś jej strzeliło do pasiastego łebka i wzięła w obroty pastę do zębów. Pasta teraz dziwnie się wyciska, leci z niej kilkoma otworami naraz. :evil_lol: .

Posted

"A ja myślę Agnie ,że Kiwi chce Ci się przypodobać... Narzekałaś na fekalia ...to [COLOR=red][B]czuła[/B][/COLOR] ,że musi z tym coś zrobić"
Myślę że słowo CZUŁA jest tutaj bardzo wieloznaczne

Posted

To że pary to rozumiem ale z czego wnioskujesz że zakochane?
No z tą siłą to chyba nieco przesadzasz, ciut za mała jest żeby mieć TAKĄ SIŁĘ. Dusić się obrożą to każdy potrafi. To świadczy nie o sile a o determinacji.

Posted

każda para łasila się do siebie, stąd wnioskuję. :evil_lol: A Kiwi nie jest cherlakiem, kiedy ciągnie nieźle się namęczę. A ja tez cherlakiem nie jestem, :oops: . A ja cieszę się że nie musze siedzieć w charakterze półpary na ławce, to takie trywialne. Jak pisalam niejednokrotnie, mój romantyzm zamienił się w reumatyzm.