Figa Bez Maku Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Nie no Kiwuniu musisz brać pod uwagę ,że inne pieski też czekają na tymczas u Agnie:cool1: Quote
Lulka Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 Agnie daj znać ile Kiwi ma jeszcze czasu? :cool1: Quote
Agnie Koty Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Jezus Maria, Lulka. przecież ona ma tu zostać aż znajdzie docelowy dom! psa nie oddam na inny tymczas bo stanie się psychopatką... Zresztą, liczyłam się z tym że to nie bedzie hop siup. Jutro wraca siostrzenica, zrobi jej zdjęcia ktore ci wyślę. Zaraz , zaraz, jak to było ...Szukajcie a znajdziecie, proście a będzie wam dane. Spokojnie, dom dla niej gdzieś jest. super dom z super ludźmi..... Quote
loozerka Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Kiwasku, wyskakuj szczeniorku na pierwszą stronę, może wypatrzy Cie domek jakiś ukochany...:) Haniu, Jowita, Puchatku, nie chcielibyście banerka z kiwi, zeby ja ogłaszac gdzie się da? Troche chodzicie po innych watkach, to moze kliknie na Was ten włąsciwy człowiek? Bo moj podpis to juz zafajdany, jak sto diabli.. Quote
Agnie Koty Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 ja mało chodze. ale tez bym chciała banerek. tylko czy będę go umiala zamontować?:oops: Quote
loozerka Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Agnieszka, bedziesz umiala...to proste :) Sorry, ze nie zauwazylam, ze Ty nie masz, jakos oczywiste mi sie wydało, ze ja promujesz :D Idę zamówić banerek, bo ja sama nie umiem robić.. Quote
loozerka Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Jakies sugestie co do napisu na banerku? Cos krótkiego, chwytliwego,. co przyciagnie na watek...chetnych do adoptowania dzieciaka :)? Quote
Lulka Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 oj to dobrze bo juz zaczelam sie martwic skad ja teraz na jakis hotel wezme :razz: ale swiete słowa...szukajcie a znajdziecie czy Kiwi ma juz szczepienie na wscieklizne? i czy ma jeszcze jedzenie? bedzie z aukcji moich ksiazek pare zetow...cos tam dorzuce i bedzie na kilka kilo :evil_lol: Quote
Kasia25 Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/d7ecbd6f1160ccb6.html"][IMG]http://images4.fotosik.pl/291/d7ecbd6f1160ccb6.jpg[/IMG][/URL] Loozerka!!!!!!! Nie wiem, nie mam pomysłu doradźcie mi cosik:p Quote
loozerka Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 ale mi tam sie podoba...:) Mam nadzijee, ze pozostałym tez, ale one spie juz te cioteczki tutejszowatkowe i wujaszkowie...Jutro zagonie do wkładania w podpis :) Quote
Kasia25 Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 To co narazie zostaje, tak? W razie co, Wiesz gdzie mnie szukać:evil_lol: Quote
loozerka Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=34006"][IMG]http://images4.fotosik.pl/291/d7ecbd6f1160ccb6.jpg[/IMG][/URL] Quote
loozerka Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 to teraz tak- taki banerek, jak w poście powyzej mozna sobie włożyc do podpisu. Robi sie to tak- otwiera sie panel sterowania, edytuj podpis i tam w okienko trzeba wkleić banerek- jesli ktoś korzysta z IE, to mozna to zrobic zwyczajnie myszka "kopiuj" na banerku- wklej w okienku. Ale mozna tez poniższy kod skopiowac do okienka podpisu usuwając spacje w nawisach kwadratowych- przed i po napisach URL i IMG. Po zapisaniu zmian, banerek bedzie na swoim miejscu :) [ URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=34006"][ IMG]http://images4.fotosik.pl/291/d7ecbd6f1160ccb6.jpg[/IMG ][/URL ] Quote
Figa Bez Maku Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Loozerko....że coś jest łatwe niech jeszcze raz usłyszę:angryy: to taki wierszyk o Tobie napiszę...........:mad: Quote
Figa Bez Maku Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Mrugnęłam prawym okiem na kiwi.. zapisz. Zadowolona ,że tak dobrze mi idzie wlazłam na edytuj podpis.. super I JAK MAM WKLEIĆ?:mad: napis wklej jest na szaro ( tak jak i ja):placz: . Mogę tylko zrobić " usuń":placz: :shake: Quote
Agnie Koty Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Boże w niebiesiech, Lulka! Hotel? Nawet gdyby chodziło o Marriott, ten apartament prezydencki, to ja bym jej nie oddała! Na karmę mam, Kiwa z głodu nie przymiera, wrecz przeciwnie, zdarza jej się zostawić coś w misce. Na bazarek też coś wystawię tzn. ksiązki. Co do wścieklizny to jakoś nie mozemy dojść do gabinetu :oops: . Gdyby szła do domu to zrobię to w ciągu 5 miunut, psiakrew. tak, tak, zrobię to w najbliższym czasie. Aha, absolutnie nie przypomina amstaffa czy innego stafforda. Klasyczny kundele, mieszanka wielu ras. Duża będzie, zębiska ma jak wilk. Właśnie wychodzą kły.... Quote
Agnie Koty Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 ale jestem genialna, udało mi się od razu. Kiwi Was pozdrawia, wlasnie chrapie obok... Quote
loozerka Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Hania, zapomniałam, ze nie zawsze tu myszka dziala, wiec zrób kopiuj, wklej z klawiatury. Zaznacz tekst ,wybierz z klawiatury ctrl+c , potem przejdz do okienka z edycją podpisu tam kliknij myszką i z klawiatury wybierz ctrl+v no i trzeba te spacje pousuwać :) Hania, to naprawde nie jest trudne...czasem tylko coś sie omsknie :))) Quote
Figa Bez Maku Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Komputer mnie przezywa: invalid file:angryy: jak kasuje spacje . A jak nie kasuje to jest pusto..........na podglądzie. Może jutro wzrośnie mój potencjał intelektualny Quote
Figa Bez Maku Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 [quote name='Agnie Koty']ale jestem genialna, udało mi się od razu. Kiwi Was pozdrawia, wlasnie chrapie obok...[/QUOTE] A ta jeszcze się chwali żeby człowiekowi dowalić Quote
Figa Bez Maku Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 A w ogóle to mam taki zapis: Zasady Postowania Możesz wysyłać nowe wątki Możesz wysyłać odpowiedzi Nie Możesz wysyłać załączniki Możesz edytować swoje posty -------------------------------------------------------------------------------- vB code jest On Uśmieszki są On [IMG] kod jest On HTML kod jest Off No to by się zgadzało.. bo avatarek też chciałam wkleić i nie udało mi się .. ale uznałam ,że coś pohetałam z rozmiarem i odpuściłam.. Skąd ta dyskryminacja? czegos nie dopatrzyłam? Quote
Puchatek Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Dziwne że Wam się udało. Ten banerek jest trochę za ciężki. Można ładować obrazki tylko do 19,5kB a on ma 20.1kB. Ja dostałem właśnie taki komunikat (zbiór jest za duży). Musisz wkleić w pierwszej ramce ale tylko adres obrazka czyli [URL]http://images4.fotosik.pl/291/d7ecbd6f1160ccb6.jpg[/URL] Quote
Puchatek Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Wycofuję to co napisałem. Wtedy będzie obrazek ale bez linku. Quote
Puchatek Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Ciekawe. Na podglądzie mam podpis a tu nie Quote
Puchatek Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 No patrzcie. Ujawnia się dopiero w nowych postach a nie tak jak awatar we wszystkich Quote
Recommended Posts