Figa Bez Maku Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Agnie .. ciekawa jestem ile Kiwi waży? Fiśka ważona ostatnio - 17 ,80 kg. No ciągnie bo trochę niewybiegana jest....pewnie. Wiesz na wiosnę wszystkie znajome psy dostały jakiegoś szału... na szczęście jakoś trafiam na wyrozumiałych ludzi którzy raczej rozbawieni są sytuacją niź przestraszeni czy źli. Ale Fiśka w dzikim pędzie przebiegła parę razy tuż przed człowiekiem:oops: No nie jest w tym szaleństwie odosobniona:eviltong: Quote
loozerka Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Ale coś w tym jest...moj też biega jak oszalały, ale tak radośnie, z roześmiana mordka, bez celu, tam i z powrotem :D Wiosna, panie sierżancie !! Quote
Agnie Koty Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Kiwa jest strasznie zestresowana psami, które szczekają na nią za siatką. Wiadomo, są na swoim. A ona nawet nie odszczekauje się swoim prześladowcom tylko ogon pod siebie i za mnie się chowa. Nie rozumiem, mam zaczać szczekać? Quote
Agnie Koty Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 ciągle zapominam napisać, że mój chmurny młodzian choć lubi Kiwi to czuje przed nią jakiś nieuzasadniony lęk, respekt. To dziwne bo wychował się z bokserką ale widać obcowanie z niewielkimi kotowatymi ma na to wpływ. I czasami mam taką fantazję .... Kiwi po szkoleniu, świetnie ułożona, ja mówię gromko "do lekcji!" a ona warczy i delikatnie rzuca mu się do gardła... Quote
loozerka Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Agnieszka, popłakałam sie ze smiechu czytając o Twoich wyrafinowanych marzeniach :D :D :D Quote
Agnie Koty Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 loozi, jakie to by było wygodne.:evil_lol: . Nie mam pojęcia ile Kiwka waży, na pewno nie 17.80kg, :oops: Quote
Figa Bez Maku Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Agnie ..ale więcej czy mniej bo jakoś wyrafinowane niedopowiedzenia ostatnio do mnie nie maja przystępu.....:shake: :evil_lol: Hmmm te rozważania o szkoleniu i zyskach z posiadania psa... czyżbyś myślała tak długofalowo? Co prawda nie rozumiem jak można mieć respekt przed Kiwką ...ale ostatecznie nie mieszkam z nią:diabloti: Spróbuj podpatrzeć CZEGO boi się Chmurny u Kiwki i zawłaszcz we własnym wydaniu. mam nadzieję że nie jest to szczypanie w piętę , bo przy ww reumatyźmie byłoby to dość trudne:evil_lol: Quote
Agnie Koty Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 chodzi o to, że jak Kiwi drzemie i on chce się do niej przytulić to ona burczy. Po prostu burczy. Tłumaczę, że jak pies je i śpi to należy go zostawić w spokoju ale on jest przekorny. Natomiast Nina nie ma przed nią respektu, o. Kiwi na pewno waży więcej niż Fisnięta. Quote
Figa Bez Maku Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 No to burczenie wydaje mi się bardzo proste ...tylko odpowiedni ton musisz podłapać:cool3: Quote
Agnie Koty Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Poćwicze, poćwiczę. Wczoraj dzwoniła do mnie młoda osoba która chce pomagać psom. Odczuwa taka potrzebę. Wysłałam ją na Dogo żeby mogla się realizować. Bardzo sympatyczna i miła osóbka.... Quote
Figa Bez Maku Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 A psa nie potrzebuje? Może w spacerach z Kiwi odciążyłąby Cię? Quote
Puchatek Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Ta dziewczyna to dzwoniła w sprawie Kiwi czy zupełnie niezależnie? Quote
Jowita Poznań Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Kiwaczek szuka domku!! Hop hop w gore prosto w rece nowego Paniostwa Quote
Agnie Koty Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 ta dziewczyna dzwoniła w sprawie ...cóż, nie chodziło jej o wzięcie psiaka na stałe ile o dawanie tymczasu, informacyjnie dzwoniła gdyż chce pomagać zwierzetom.. I dobrze, kto pyta nie błądzi. Mieszka w Warszawie zatem spacery odpadają. Ale zadzwoniła po przeczytaniu ogloszenia Kiwy. Quote
Koma Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 A Kiwi cały czas bez domku :shake: Kiedy można liczyć na aktualne fotki? Porozsyłałabym info do znajomych, może ktoś by się zakochał... Quote
loozerka Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Jakiś spacer maja nasze egzotyczne dziewczyny wspolny miec, wiec pewnie bedą nowe fotki :) Quote
Puchatek Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to fotki powinny być w sobotę wieczorem Quote
Agnie Koty Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 raczej fotki pojawią się w niedzielę wieczorem, w sobotę Ninoczka kończy 8 lat i goście się pojawią.:evil_lol: Pani w zoologicznym mówi że dużo osób czyta ogłoszenie Kiwi ale nikt karteczek nie wyrywa :-( . Quote
Figa Bez Maku Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Niestety owoce się nie spotkają bo ja do grodziszcza nie jadę :-( .. no chyba ,że Agnie do wawy podjedzie:diabloti: ...machnąwszy ręką na urodzinki Ninki.... Ha ! to Ninka jest rybka jak ja:lol: Przekaż jej ode mnie uścisk rekina:diabloti: Quote
Agnie Koty Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 uważam, że to niedopuszczalne! Ci którzy interesują się Kiwką na ulicy są już zapsieni ! Dziś w parku robiłam eksperyment na zakochanych parach tzn. przechodziłam z Kiwą dość blisko/ wiem, klęli mnie zapewne ale sami rozumiecie, Kiwa jest ważniejsza niż popęd płciowy/ i ...Kiwa ich niestety nie lekceważyła. Starała się zaprzyjaźnić i domagała się ich uwagi. Mówiąc obrazowo, łasiła się do nich. Ale szybko przychodziła do mnie po smakołyk, to fakt.....:evil_lol: Quote
loozerka Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Kurcze, niech to przyjazne dziewczątko znajdzie domek...no!!! Quote
Puchatek Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Agnie masz jakieś nowe zdjęcia Kiwi? Bo ja jak wiesz nie mam z powodu absencji Figi a plakacik trzeba zrobić. Quote
Agnie Koty Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 nie mam zdjęć bo moja siostra nie przywiozla aparatu. A mówiłam jej ! To nic, zorganizuję coś na dniach. Quote
Agnie Koty Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 dobra, mam aparat i idę robić foty. heej, szybka jestem... Quote
loozerka Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Agnie Koty napisał(a):nie mam zdjęć bo moja siostra nie przywiozla aparatu. A mówiłam jej ! To nic, zorganizuję coś na dniach. Agnie Koty napisał(a):dobra, mam aparat i idę robić foty. heej, szybka jestem... powiem nawet, ze superekspres :D Wrzucaj, wrzucaj.. a u nas dzis leje jak z cebra..:( Quote
Recommended Posts