Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 535
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dobra.....

Od Mańka:
Cześć!!!!
Głupi ten komputer. Napisałam opowiadanie, a on pokazał białą stronę. Phi.
I wcale nie jestem leniwy!!!! Po prostu mam bardzo dużo roboty, o!
Muszę pilnować Żubra i Pi, żeby za bardzo nie szalały (zwłaszcza Żubr, mały taki, niech sobie nie myśli). Muszę też pilnować kotów. I łóżka dużej, żeby go ktoś nie ukradł. No wiecie, nigdy nic nie wiadomo, przyjdzie i ukradnie ktoś.... I trzeba robić co jakiś czas inspekcję w domu, czy aby coś smacznego nie zawieruszyło się, albo duża nie zapomniała- żeby koty nie zjadły. I na spacery trzeba przecież chodzić.
Wiecie, ta duża to jednak czasem strasznie głupia jest. Ostatnio uczepiła się mojej nogi. Ciagnie mnie za tą nogę, albo tłamsi :roll: Albo świeci takim czarnym czymś, co wygląda groźnie, ale tylko troche grzeje, świeci i robi czasem "piii".
Ale najgorsze, że każe mi chodzić na tylnych łapach. Normalnie jak jakiś.... człowiek, fuj. I jeszcze się śmieje, że mnie tańczyć nauczy- a niedoczekanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='ulvhedinn']Dobra.....

Od Mańka:
Cześć!!!!
Głupi ten komputer. Napisałam opowiadanie, a on pokazał białą stronę. Phi.
I wcale nie jestem leniwy!!!! Po prostu mam bardzo dużo roboty, o!
Muszę pilnować Żubra i Pi, żeby za bardzo nie szalały (zwłaszcza Żubr, mały taki, niech sobie nie myśli). Muszę też pilnować kotów. I łóżka dużej, żeby go ktoś nie ukradł. No wiecie, nigdy nic nie wiadomo, przyjdzie i ukradnie ktoś.... I trzeba robić co jakiś czas inspekcję w domu, czy aby coś smacznego nie zawieruszyło się, albo duża nie zapomniała- żeby koty nie zjadły. I na spacery trzeba przecież chodzić.
Wiecie, ta duża to jednak czasem strasznie głupia jest. Ostatnio uczepiła się mojej nogi. Ciagnie mnie za tą nogę, albo tłamsi :roll: Albo świeci takim czarnym czymś, co wygląda groźnie, ale tylko troche grzeje, świeci i robi czasem "piii".
Ale najgorsze, że każe mi chodzić na tylnych łapach. Normalnie jak jakiś.... człowiek, fuj. I jeszcze się śmieje, że mnie tańczyć nauczy- a niedoczekanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE]

kochany Maniuś:)

Posted

Biedny spracowany Maniuś:

[img]http://img822.imageshack.us/img822/9371/dsc1456b.jpg[/img]

[img]http://img641.imageshack.us/img641/9324/dsc1457c.jpg[/img]

[img]http://img855.imageshack.us/img855/2403/dsc1470yn.jpg[/img]

[img]http://img855.imageshack.us/img855/4493/dsc1497x.jpg[/img]

Posted

Najpierw zwierzaki, potem praca, a potem biurokracja ;)

Przyszło 50 zł z "WSZYSTKOMAJĄCY BAZAREK DLA MAŃKA" i 34 zł od Korenii.... :loveu: :loveu: :loveu:

Od Mańka:
Cześć!!!
Duża znów chodzi do pracy. Fuj. A już tak było fajnie- długaśne spacery i wogóle.... Dwa dni temu byliśmy na spacerze na łąkach. Ja, Piku i Żubr. I duża. Na tych łąkach spotkaliśmy całe stado psów i ludzi!!! i duża ich znała. Psy były fajne, ale strasznie wielkie, jednego takiego czarnego to się bardzo przestraszyłem. ale on mi nic nie zrobił, tylko biegał z piłką i patykiem. I psy kopały w piasku. I było błoto i bardzo dużo pachnącej trawy i takie super zarośla, gdzie pachnie myszami i kretami. I duża pozwoliła mi w tych krzakach pobuszować! Żadnej myszy nie złapałem, ale i tak bardzo mi się te krzaki podobały :) Jejku jak ja lubie takie długie, pachnące spacery....

Posted

[quote name='ulvhedinn']

Od Mańka:
Cześć!!!
Duża znów chodzi do pracy. Fuj. A już tak było fajnie- długaśne spacery i wogóle.... Dwa dni temu byliśmy na spacerze na łąkach. Ja, Piku i Żubr. I duża. Na tych łąkach spotkaliśmy całe stado psów i ludzi!!! i duża ich znała. Psy były fajne, ale strasznie wielkie, jednego takiego czarnego to się bardzo przestraszyłem. ale on mi nic nie zrobił, tylko biegał z piłką i patykiem. I psy kopały w piasku. I było błoto i bardzo dużo pachnącej trawy i takie super zarośla, gdzie pachnie myszami i kretami. I duża pozwoliła mi w tych krzakach pobuszować! Żadnej myszy nie złapałem, ale i tak bardzo mi się te krzaki podobały :) Jejku jak ja lubie takie długie, pachnące spacery....[/QUOTE]

A ja się pytam jak duża to ogarnia pracując???????????
Pozostaję pełna podziwu!!!

• 2 weeks later...
Posted

Zapisz, zapisz ;)

Maniek się zmienił :) Nieco się hmm.... zaokrąglił, w każdym razie żeberek mu nijak nie widac. Poza tym jest coraz odważniejszy i weselszy i coraz bardziej ruchliwy... chciałbym, żebyscie go zobaczyły.