ulvhedinn Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Dobra..... Od Mańka: Cześć!!!! Głupi ten komputer. Napisałam opowiadanie, a on pokazał białą stronę. Phi. I wcale nie jestem leniwy!!!! Po prostu mam bardzo dużo roboty, o! Muszę pilnować Żubra i Pi, żeby za bardzo nie szalały (zwłaszcza Żubr, mały taki, niech sobie nie myśli). Muszę też pilnować kotów. I łóżka dużej, żeby go ktoś nie ukradł. No wiecie, nigdy nic nie wiadomo, przyjdzie i ukradnie ktoś.... I trzeba robić co jakiś czas inspekcję w domu, czy aby coś smacznego nie zawieruszyło się, albo duża nie zapomniała- żeby koty nie zjadły. I na spacery trzeba przecież chodzić. Wiecie, ta duża to jednak czasem strasznie głupia jest. Ostatnio uczepiła się mojej nogi. Ciagnie mnie za tą nogę, albo tłamsi :roll: Albo świeci takim czarnym czymś, co wygląda groźnie, ale tylko troche grzeje, świeci i robi czasem "piii". Ale najgorsze, że każe mi chodzić na tylnych łapach. Normalnie jak jakiś.... człowiek, fuj. I jeszcze się śmieje, że mnie tańczyć nauczy- a niedoczekanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
agniecha82x Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 oj jaki ten Maniek zabiegany :D Maniek jak duża mówi, że będziesz tańczył to będziesz i tyle :p Quote
stonka1125 Posted October 17, 2011 Author Posted October 17, 2011 [quote name='ulvhedinn']Dobra..... Od Mańka: Cześć!!!! Głupi ten komputer. Napisałam opowiadanie, a on pokazał białą stronę. Phi. I wcale nie jestem leniwy!!!! Po prostu mam bardzo dużo roboty, o! Muszę pilnować Żubra i Pi, żeby za bardzo nie szalały (zwłaszcza Żubr, mały taki, niech sobie nie myśli). Muszę też pilnować kotów. I łóżka dużej, żeby go ktoś nie ukradł. No wiecie, nigdy nic nie wiadomo, przyjdzie i ukradnie ktoś.... I trzeba robić co jakiś czas inspekcję w domu, czy aby coś smacznego nie zawieruszyło się, albo duża nie zapomniała- żeby koty nie zjadły. I na spacery trzeba przecież chodzić. Wiecie, ta duża to jednak czasem strasznie głupia jest. Ostatnio uczepiła się mojej nogi. Ciagnie mnie za tą nogę, albo tłamsi :roll: Albo świeci takim czarnym czymś, co wygląda groźnie, ale tylko troche grzeje, świeci i robi czasem "piii". Ale najgorsze, że każe mi chodzić na tylnych łapach. Normalnie jak jakiś.... człowiek, fuj. I jeszcze się śmieje, że mnie tańczyć nauczy- a niedoczekanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE] kochany Maniuś:) Quote
Avaloth Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Oj to dogo, komu jak komu, ale Mańkowi taki psikus zrobić :mad::evil_lol: Potem będzie można Maniusia ogłaszać jako tańczącego psa :razz: Quote
Aimez_moi Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Boziu....:) ale Manius ma "ciezkie zycie".......:) Quote
ulvhedinn Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Biedny spracowany Maniuś: [img]http://img822.imageshack.us/img822/9371/dsc1456b.jpg[/img] [img]http://img641.imageshack.us/img641/9324/dsc1457c.jpg[/img] [img]http://img855.imageshack.us/img855/2403/dsc1470yn.jpg[/img] [img]http://img855.imageshack.us/img855/4493/dsc1497x.jpg[/img] Quote
Aimez_moi Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Rozumiem teraz dlaczego Maniek tak rzadko do nas pisze.......:) Quote
Korenia Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Magda potwierdź wpłatę z mojego bazarku - tego pierwszego. Quote
ulvhedinn Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 To czekaj, mam nie zwracać im połowy? ?? Idę zapytać. I zaraz sprawdzę co i ile wpłynęło :) Quote
Aimez_moi Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Odwiedzam Maniusia zapracowanego.......:) Quote
ulvhedinn Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 No więc dopytałam i połowa kasy ze fakture jest do zwrotu, tak działa skarbonka sterylkowa ;) Quote
Korenia Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Aaaa, to szkoda. Super, ale dalej nie potwierdziłaś na bazarku wpłaty ;/. W rozliczeniu też nie ma. Magda weź się ogarnij! :P Quote
ulvhedinn Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Najpierw zwierzaki, potem praca, a potem biurokracja ;) Przyszło 50 zł z "WSZYSTKOMAJĄCY BAZAREK DLA MAŃKA" i 34 zł od Korenii.... :loveu: :loveu: :loveu: Od Mańka: Cześć!!! Duża znów chodzi do pracy. Fuj. A już tak było fajnie- długaśne spacery i wogóle.... Dwa dni temu byliśmy na spacerze na łąkach. Ja, Piku i Żubr. I duża. Na tych łąkach spotkaliśmy całe stado psów i ludzi!!! i duża ich znała. Psy były fajne, ale strasznie wielkie, jednego takiego czarnego to się bardzo przestraszyłem. ale on mi nic nie zrobił, tylko biegał z piłką i patykiem. I psy kopały w piasku. I było błoto i bardzo dużo pachnącej trawy i takie super zarośla, gdzie pachnie myszami i kretami. I duża pozwoliła mi w tych krzakach pobuszować! Żadnej myszy nie złapałem, ale i tak bardzo mi się te krzaki podobały :) Jejku jak ja lubie takie długie, pachnące spacery.... Quote
stonka1125 Posted October 26, 2011 Author Posted October 26, 2011 [quote name='ulvhedinn'] Od Mańka: Cześć!!! Duża znów chodzi do pracy. Fuj. A już tak było fajnie- długaśne spacery i wogóle.... Dwa dni temu byliśmy na spacerze na łąkach. Ja, Piku i Żubr. I duża. Na tych łąkach spotkaliśmy całe stado psów i ludzi!!! i duża ich znała. Psy były fajne, ale strasznie wielkie, jednego takiego czarnego to się bardzo przestraszyłem. ale on mi nic nie zrobił, tylko biegał z piłką i patykiem. I psy kopały w piasku. I było błoto i bardzo dużo pachnącej trawy i takie super zarośla, gdzie pachnie myszami i kretami. I duża pozwoliła mi w tych krzakach pobuszować! Żadnej myszy nie złapałem, ale i tak bardzo mi się te krzaki podobały :) Jejku jak ja lubie takie długie, pachnące spacery....[/QUOTE] A ja się pytam jak duża to ogarnia pracując??????????? Pozostaję pełna podziwu!!! Quote
agniecha82x Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 no właśnie też miałam się pytać co tam u Mańka? :) Quote
stonka1125 Posted November 9, 2011 Author Posted November 9, 2011 ulv ja nie zapisałam twojego numeru i dzwonię i dzwonie na stary a tam poczta, dawaj nowy:):):) Quote
Korenia Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Maniek ostatnio był u nas na spacerze :) Jeszcze w pełni syrki nie używa, ale chłopak wesoły, szaleje :) Magdy numer 695 320 659 ;) Quote
stonka1125 Posted November 10, 2011 Author Posted November 10, 2011 dzięki :) zaraz zapisze bo potem zapomne oczywiście:) Quote
ulvhedinn Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Zapisz, zapisz ;) Maniek się zmienił :) Nieco się hmm.... zaokrąglił, w każdym razie żeberek mu nijak nie widac. Poza tym jest coraz odważniejszy i weselszy i coraz bardziej ruchliwy... chciałbym, żebyscie go zobaczyły. Quote
Aimez_moi Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Maniutek jest tluscioszkiem?......hihi.....:) Quote
Recommended Posts