Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 535
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Aimez_moi']Co tam u Manka slychac? Jak sie Slodziak czuje?[/QUOTE]
Jakiś czas temu rozmawiałam z ulv o Mańku :) chłopak żyje, chce jeść ;) trzeba go trochę poratować groszem, bo nie jestem pewna, czy ma jakieś deklaracje

Posted

Maniek posiwiał, coraz bardziej docenia wygody poduszki, przedkładając je nad spacery w złą pogodę.... ale trzyma się dzielnie :)

Maniek nie ma nie tylko deklaracji, ale od bardzo, bardzo dawna nie miał żadnego wsparcia :(

• 3 weeks later...
Posted

Maniuś spędzał u mnie weekend i powiem wam, że tak uroczego psa to dawno nie spotkałam! Po prostu cud, miód i orzeszki. Pies idealny... UROCZY do granic niemożliwości. Powiem wam, że każdemu życzę takiego piesa - to taki przysłowiowy najlepszy przyjaciel :)

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
Posted (edited)

Maniulec się przypomina :diabloti:

U chłopaka ogólnie nie jest źle, ale... no właśnie ale. Schudło mi chłopaczysko jakoś niefajnie. [B]Chciałabym mu zrobić badania- krew, może serduszko, rtg...[/B] niestety finanse Mańka nigdy nie wyglądały różowo, a moje w tej chwili leża i kwiczą słabiutkim głosem w pokrzywach... (dług po Nestorze, dług po Borysie, założyłam ponad 8 stów za Korę, u weta w plecy ponad 2500 tysia, Kra ma chory pęcherz, co kosztuje nas upiornie, a przedwczoraj miała operowaną odleżynę, koty pączkują ....).

No i własnie proszę Ciocie, jeśli jakieś o nas pamietają... pomocy.... :oops:

------------------

Cześć ;)
No znalazł się MÓJ wątek, no!!!
U mnie wiecie.. po staremu. Dalej się panoszę w łóżku Dużej.
Strasznie dużo kotów mamy, fuj. Dobra, koty nie są złe, ale te małe latają jak głupie i żyć nie dają :shake:
Duża mówi że schudłem. Nosz kurde, albo gada że jestem wypukły, albo, ze wklęsły, nooo!!!!

Edited by ulvhedinn
Posted

Jessssuuuu Maniek......:) jestes nareszcie.....:)
Badania musisz zrobic bo podobno chudy jestes...... powiedz Duzej aby numer konta mi podeslala to Ci jakis grosz wplace.......

Posted

Na pewno więcej niż 8. U mnie jest ok 3 lat, w schronie siedział dobrze ponad 1,5 roku a trafił już kilkuletni... Zresztą w tej chwili siwieje mu nie tylko pyszczek, ale i wierzch łepetyny :(

Posted

Dziękuję :Rose:

------------
Hej!
Duża wczoraj wreszcie ugotowała mi żarcie. Mówi, że mam porządnie jeść i zrobiła taką ciapkę z ryżu, mięska i warzyw. Ja bym wolał więcej mięska, a mniej ryżu, ale i tak wolę to niż kulki. Kulki są głupie- kto to widział, żeby porządny pies takie coś jadł? Mięsko jest dobre. Surowe lubię i gotowane też.
A Kra sie popsuła. Ma dziurę w nodze, a i jeszcze sika. I ma takie coś jak lampa na głowie. Ale nie świeci.. A duża wrzeszczy, że mam tej dziury nie wylizywać. I Żubr się popsuł. Skakał z szafki, bo kradł żarcie i duża przyszła. I teraz ma chorą nogę i siedzi w torbie, o!!!!

Posted

Zarząd Skarpety im. Talcott przyznał wsparcie Maniusiowi w wysokości 120 pln. Skarbnik - asikowska - prosi o podanie numeru konta.

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/185536-Skarpeta-im-Talcott-szuka-odpowiedzialnego-skarbnika!?p=22389619#post22389619[/URL]

Posted

[quote name='Mok56']Zarząd Skarpety im. Talcott przyznał wsparcie Maniusiowi w wysokości 120 pln. Skarbnik - asikowska - prosi o podanie numeru konta.

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/185536-Skarpeta-im-Talcott-szuka-odpowiedzialnego-skarbnika!?p=22389619#post22389619[/URL][/QUOTE]
Swietne wiesci Maniutek dla Ciebie......:)

Posted

Już lecę podać konto- i OGROMNIE dziękuję!!!!!! :)

------------------------

Cześć!!
Duża szaleje. Porządków jej sie zachciało, phi!!! Bo Kra zeżarła kawałek ściany i wykładzinę. I farbę z tego dookoła drzwi.. I jeszcze drzwi u dołu, od łazienki. No dobra i urwała kilka płytek koło wanny jak wyłaziła. Ale żeby zaraz latać z czymś hałaśliwym, szurgać i robić tumany pyłu?? I malować wstrętną śmierdząca farbą? Bo, co musi być biało?
Nie lubię porządków. Ani remontu. Kra też nie lubi. I obiecuje że zaraz zrobi porządek po swojemu....

Posted

Dotarł :) i przelew też dotarł:)

Maniecki ma pobrana krew dziś jedziemy po wyniki. "Przy okazji" chłopak postanowił uzasadnić jakoś wyraźniej wizytę u weta i hmm... wypadł sobie siusiaka. To mu się zdarza, ale teraz nie chciał mu się schować i pani doktor musiała pomanewrować z najszlachetniejszą częścią Manieckiego :evil_lol:

Będziemy się pewnie umawiać na malutki zabieg chirurgiczny, żeby Maniek nie gubił swojego ptaszka ;)

Posted

Super. Nie znalazłam informacji na ten temat na wątku Skarpety, dlatego zapytałam. A teraz jeszcze mam jedną prośbę - o potwierdzenie dotarcia pieniędzy na konto na wątku Skarpety. Tak bedzie zgodnie z regulaminem, a nie chcemy podpadać przecież.:lol:

• 2 weeks later...