Aimez_moi Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 Co tam u Manka slychac? Jak sie Slodziak czuje? Quote
Hope2 Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 [quote name='Aimez_moi']Co tam u Manka slychac? Jak sie Slodziak czuje?[/QUOTE] Jakiś czas temu rozmawiałam z ulv o Mańku :) chłopak żyje, chce jeść ;) trzeba go trochę poratować groszem, bo nie jestem pewna, czy ma jakieś deklaracje Quote
ulvhedinn Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 Maniek posiwiał, coraz bardziej docenia wygody poduszki, przedkładając je nad spacery w złą pogodę.... ale trzyma się dzielnie :) Maniek nie ma nie tylko deklaracji, ale od bardzo, bardzo dawna nie miał żadnego wsparcia :( Quote
Aimez_moi Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 Podrzuccie mi numer konta..... cos Mankowi Kochanemu podesle......... Quote
Korenia Posted April 28, 2014 Posted April 28, 2014 Maniuś spędzał u mnie weekend i powiem wam, że tak uroczego psa to dawno nie spotkałam! Po prostu cud, miód i orzeszki. Pies idealny... UROCZY do granic niemożliwości. Powiem wam, że każdemu życzę takiego piesa - to taki przysłowiowy najlepszy przyjaciel :) Quote
Hope2 Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 Z cegiełek przypadło Mniusiowi 45 zł-ulv jak doleca, to potwierdź mi, proszę tutaj...bo w koncu bana przez nie potwierdzone bazarki dostanę ;) http://www.dogomania.pl/forum/threads/252150-Starsz******-zapraszaj%C4%85-po-cegie%C5%82ki-)?p=22105048#post22105048 Quote
ulvhedinn Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 (edited) Maniulec się przypomina :diabloti: U chłopaka ogólnie nie jest źle, ale... no właśnie ale. Schudło mi chłopaczysko jakoś niefajnie. [B]Chciałabym mu zrobić badania- krew, może serduszko, rtg...[/B] niestety finanse Mańka nigdy nie wyglądały różowo, a moje w tej chwili leża i kwiczą słabiutkim głosem w pokrzywach... (dług po Nestorze, dług po Borysie, założyłam ponad 8 stów za Korę, u weta w plecy ponad 2500 tysia, Kra ma chory pęcherz, co kosztuje nas upiornie, a przedwczoraj miała operowaną odleżynę, koty pączkują ....). No i własnie proszę Ciocie, jeśli jakieś o nas pamietają... pomocy.... :oops: ------------------ Cześć ;) No znalazł się MÓJ wątek, no!!! U mnie wiecie.. po staremu. Dalej się panoszę w łóżku Dużej. Strasznie dużo kotów mamy, fuj. Dobra, koty nie są złe, ale te małe latają jak głupie i żyć nie dają :shake: Duża mówi że schudłem. Nosz kurde, albo gada że jestem wypukły, albo, ze wklęsły, nooo!!!! Edited August 21, 2014 by ulvhedinn Quote
Hope2 Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 Maniuś-badania zrobic trzeba,żeby Duża się odwaliła, no! pomyślę jak pomóc-jak Zoś da mi chwilę odsapnąć Quote
Aimez_moi Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 Jessssuuuu Maniek......:) jestes nareszcie.....:) Badania musisz zrobic bo podobno chudy jestes...... powiedz Duzej aby numer konta mi podeslala to Ci jakis grosz wplace....... Quote
Mok56 Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 A ile lat ma Maniuś? Jeśli powyżej 8 lat to można poprosić Skarpetę im. Talcott o dofinansowanie na badania. Quote
ulvhedinn Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 Na pewno więcej niż 8. U mnie jest ok 3 lat, w schronie siedział dobrze ponad 1,5 roku a trafił już kilkuletni... Zresztą w tej chwili siwieje mu nie tylko pyszczek, ale i wierzch łepetyny :( Quote
Mok56 Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 Jestem stałym deklarowiczem Skarpety, więc poproszę o dofinansowanie, na które musi wyrazić zgodę 2 członków zarządy. Quote
ulvhedinn Posted August 23, 2014 Posted August 23, 2014 Dziękuję :Rose: ------------ Hej! Duża wczoraj wreszcie ugotowała mi żarcie. Mówi, że mam porządnie jeść i zrobiła taką ciapkę z ryżu, mięska i warzyw. Ja bym wolał więcej mięska, a mniej ryżu, ale i tak wolę to niż kulki. Kulki są głupie- kto to widział, żeby porządny pies takie coś jadł? Mięsko jest dobre. Surowe lubię i gotowane też. A Kra sie popsuła. Ma dziurę w nodze, a i jeszcze sika. I ma takie coś jak lampa na głowie. Ale nie świeci.. A duża wrzeszczy, że mam tej dziury nie wylizywać. I Żubr się popsuł. Skakał z szafki, bo kradł żarcie i duża przyszła. I teraz ma chorą nogę i siedzi w torbie, o!!!! Quote
Aimez_moi Posted August 23, 2014 Posted August 23, 2014 Oj Maniutek......:) Ty masz tam pelne lapki pracy...... Dzieki za konto.....:) Quote
Mok56 Posted August 25, 2014 Posted August 25, 2014 Zarząd Skarpety im. Talcott przyznał wsparcie Maniusiowi w wysokości 120 pln. Skarbnik - asikowska - prosi o podanie numeru konta. [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/185536-Skarpeta-im-Talcott-szuka-odpowiedzialnego-skarbnika!?p=22389619#post22389619[/URL] Quote
Aimez_moi Posted August 25, 2014 Posted August 25, 2014 [quote name='Mok56']Zarząd Skarpety im. Talcott przyznał wsparcie Maniusiowi w wysokości 120 pln. Skarbnik - asikowska - prosi o podanie numeru konta. [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/185536-Skarpeta-im-Talcott-szuka-odpowiedzialnego-skarbnika!?p=22389619#post22389619[/URL][/QUOTE] Swietne wiesci Maniutek dla Ciebie......:) Quote
ulvhedinn Posted August 25, 2014 Posted August 25, 2014 Już lecę podać konto- i OGROMNIE dziękuję!!!!!! :) ------------------------ Cześć!! Duża szaleje. Porządków jej sie zachciało, phi!!! Bo Kra zeżarła kawałek ściany i wykładzinę. I farbę z tego dookoła drzwi.. I jeszcze drzwi u dołu, od łazienki. No dobra i urwała kilka płytek koło wanny jak wyłaziła. Ale żeby zaraz latać z czymś hałaśliwym, szurgać i robić tumany pyłu?? I malować wstrętną śmierdząca farbą? Bo, co musi być biało? Nie lubię porządków. Ani remontu. Kra też nie lubi. I obiecuje że zaraz zrobi porządek po swojemu.... Quote
Aimez_moi Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 Oj Maniutek ale macie jazdy z Kra.......:):) Ja zaraz po wyplacie grosz dla Ciebie wplace......musisz sie zbadac. Quote
Mok56 Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Czy numer konta dotarł do skarbnika Skarpety im Talcott? Quote
ulvhedinn Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Dotarł :) i przelew też dotarł:) Maniecki ma pobrana krew dziś jedziemy po wyniki. "Przy okazji" chłopak postanowił uzasadnić jakoś wyraźniej wizytę u weta i hmm... wypadł sobie siusiaka. To mu się zdarza, ale teraz nie chciał mu się schować i pani doktor musiała pomanewrować z najszlachetniejszą częścią Manieckiego :evil_lol: Będziemy się pewnie umawiać na malutki zabieg chirurgiczny, żeby Maniek nie gubił swojego ptaszka ;) Quote
Mok56 Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Super. Nie znalazłam informacji na ten temat na wątku Skarpety, dlatego zapytałam. A teraz jeszcze mam jedną prośbę - o potwierdzenie dotarcia pieniędzy na konto na wątku Skarpety. Tak bedzie zgodnie z regulaminem, a nie chcemy podpadać przecież.:lol: Quote
Aimez_moi Posted September 12, 2014 Posted September 12, 2014 Bardzo prosze o wyslanie jeszcze raz konta dla Manka......bo nie moge sie teraz odnalezc po urlopie....z poczta takze. Quote
Aimez_moi Posted September 12, 2014 Posted September 12, 2014 Ulv....:) znalazlam konto.....:) kilka groszy juz wyslane dla Maniutka.... A jak tam Jego zdrowko? Quote
Recommended Posts