19krz20 Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 pisze tu jeszcze raz bo w dziale hotele nikt nie umie udzielic odpowiedzi,i chyba w koncu zostanie mi oddac psa na te dni do schroniska :-( tylko pytanie brzmi czy tak idzie? Quote
Sybel Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Nie mozesz pogadać ze znajomymi, poszukać hotelu? Nie oddawaj psa na ten czas do schroniska -jak tak można w ogóle? Quote
tajger05 Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 albo wejdź tu są psi opiekunowie [url]http://www.petsitter.pl/index.php5[/url] Quote
kavala Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Jak to nikt nie umiał ci udzielić odpowiedzi? Przecież ludzie napisali, żebyś oddała psa do specjalnego hoteliku. [quote name='19krz20']moze jest tu ktos z okolic chorzowa kto zaopiekowal by sie naszym brutuskiem [IMG]http://szczury.org/images/smilies/sad.gif[/IMG] oczywiscie za oplata, [/QUOTE] Piszesz, że jesteś gotowa zapłacić, więc chyba nie ma problemu z opłaceniem hotelu? Schronisko jest dla bezdomnych psów, a twój taki nie jest. Quote
Merrick Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Jak można myśleć o oddaniu psa do schroniska na czas wakacji :crazyeye::crazyeye: Uszczypnijcie mnie bo ja chyba śnię :shake: Przecież wystarczy wpisać w google hotel dla psa i swoją miejscowość, na pewno coś w okolicy wyskoczy. A jeżeli już nie ma naprawdę innych opcji to mówi się trudno i nie wyjeżdża ( albo razem z psem ). Ja jak kupowałam psy to wiedziałam, że muszę z pewnych rzeczy zrezygnować lub szukać alternatywnych rozwiązań :shake: Ja znam hotel dla psów H.S.M.KORKUS : Henryka, Mirosław, Sonia KORKUS Obr.Westerplatte 130 40-334 Katowice tel. 32 255 50 38 tel. 505 081 071 tel. 502 749 878 e-mail: [email][email protected][/email] [url]www.hsmkorkus.com[/url] Uczęszczałam tam z Tamlinem na psie przedszkole i PT I . Quote
Pinczax Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 [quote name='19krz20']pisze tu jeszcze raz bo w dziale hotele nikt nie umie udzielic odpowiedzi,i chyba w koncu zostanie mi oddac psa na te dni do schroniska :-( tylko pytanie brzmi czy tak idzie?[/QUOTE] a ile piesek ma? to istotne.. a nie możesz oddać psa na ten czas do hotelu? a nie możesz zabrać psa ze sobą? Nie oddawaj go do schroniska bo w tym czasie on może zupełnie ogłupieć..... Quote
Sybel Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Pinczax, patrz może na daty. Problem był z początku wakacji, teraz już raczej po sprawie :| Quote
Recommended Posts