fioneczka Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 [quote name='Tia']Może banerek będzie potrzebny: piękne dzięki za baner !! kopiuję z niebieskiego [quote name='"Jara"']50zł stałej ode mnie. i tu też z całego serca podziękuję :Rose: Quote
Alicja Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 kurcze , chłopaczek chyba powinien być odrobaczony i dostawać większe porcje poza tym może chudnąć przez depresje :( Quote
fioneczka Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Wala czy Ty jesteś w schronisku codziennie ? czy miałabyś możliwość podawania mu dodatkowej porcji karmy każdego dnia ? ... może jakieś deklaracje jednorazowe na karmę udałoby się zebrać a tabletki na odrobaczenie skąd będziesz miała? Quote
Wala2006 Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 [quote name='fioneczka']Wala czy Ty jesteś w schronisku codziennie ? czy miałabyś możliwość podawania mu dodatkowej porcji karmy każdego dnia ? ... może jakieś deklaracje jednorazowe na karmę udałoby się zebrać a tabletki na odrobaczenie skąd będziesz miała?[/QUOTE] Teraz staram się być codziennie więc będę dawać mu razem z Tia jedzenie co do tabletek to porozmawiam z kierowniczką pewnie załatwi od weta Jednerazowe też by się przydały Quote
fioneczka Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Wala ja postaram się pomóc chłopakowi ale Ty musisz pomóc mi... proszę żebyś w wolnej chwili PW pisała ... szukała kasy razem ze mną napiszę na niebieskim że jakaś lepsza karma dla chłopaka by się przydała pytaj P. kierownik o tablety na robale ... jak nie da się załatwić do końca tygodnia to postaram się o jakiś grosik i kupisz Quote
chita Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 [quote name='Kana']Jestem i ja.[/QUOTE] wlasnie o Tobie myslalam:diabloti: czy u Was sie kierownictwo zmienilo? Quote
Bullila.nl Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Biedny :-(:-(:-( Zaloze mu watek na staffikowym forum ;) Zalozylam tutaj http://www.staffik**********/fundacje-adopcje-pomoc-rescue-lost-dogs,117/azyr-mlody-amstaff,3697.html#137421 Quote
fioneczka Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 cieszę się że tu jesteście :buzi: Bullina dzięki :Rose: z niebieskiego: [quote name='"Ewelina"']Fioneczko jakie jedzonko byłoby optymalne dla chłopczyka i komu przesłać. Wala komu wysłać karmę ... podaj adres do siebie najlepiej czy jest 100% pewności że jeśli karmę dostanie to będzie ona "tylko" dla niego? Kana czym "pasłaś" Grację ? ... dziewczynka u Ciebie szybko przytyła Quote
Wala2006 Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 Co do pomocy to oczywiście, zaraz zaczne znów rozsyłać PW z prośbą o deklarację... Tabletki na odrobaczenie dałam mu i odpchliłam bo miał dużo pcheł, jedzenie też dostał puszkę wcinał aż mu się uszy częsty ale do chrupek coś apetytu nie miał.Co do karmy to oczywiście że tylko by dostawał bym powiedziała pracownikom i jak by mnie nie było to pewnie ktoś by mu dał, a jak ja to osobiście bym dawała. Zaraz wyślę PW z moim adresem. A co do chłopaka to jest prze kochany :loveu: Miałam go dziś na spacerku wybiegał się mimo swego chudego ciałka to siły miał nadmiar:evil_lol:, rozdawał takie słodziutkie buziaki :lol: Z psami się zgadza próbuje się z nimi bawić ale niestety nasza swora to nie za bardzo na zabawy z nim...Ogonek to chodził mu prawie cały czas;) Tylko taka chudzina straszna z niego:-( Zdjęcia ma Tia więc jak wejdzie to pewnie wstawi Quote
Wala2006 Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 PW do Fioneczki z adresem wysłałam Prośby o deklarację też wysyłam. zapomniałam dodać że jedynie jak jest przy misce to warczy na psy. Banerek nie jest chyba podlinkowany ;) Quote
kasumi Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 ale maleństwo na kolankowe :lol: a co on ma koło oka, po prawej stronie? Quote
Wala2006 Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 [quote name='kasumi']ale maleństwo na kolankowe :lol: a co on ma koło oka, po prawej stronie?[/QUOTE] Otarł się o mur jak skakał na budę a potem z niej zeskakiwał :) Quote
Alicja Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 strasznie chudzieńki szczypioreczek z niego :( Quote
kasumi Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 trzeba go podtuczyć....może karmą wysokoenergetyczną dla aktywnych psów? Quote
Wala2006 Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 [quote name='kasumi']trzeba go podtuczyć....może karmą wysokoenergetyczną dla aktywnych psów?[/QUOTE] Co do takich karm to ja się nie znam za bardzo... Quote
kasumi Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 [quote name='Wala2006']Co do takich karm to ja się nie znam za bardzo...[/QUOTE] chodzi o to, że w tych karmach jest więcej tłuszczu niż w tej normalnej...., a że on chudzieńki, to może tą mu kupować przez jakiś czas? Quote
hankasanok Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 i ja jestem! na Tych ostatnich zdjeciach nie wyglada mi na szczególnego agresora! jesli faktycznie ,, postawił sie właścicielowi to nasuwa sie pytanie.,, Z JAKIEGO POWODU"? Quote
Tola^^ Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 [quote name='hankasanok']i ja jestem! na Tych ostatnich zdjeciach nie wyglada mi na szczególnego agresora! jesli faktycznie ,, postawił sie właścicielowi to nasuwa sie pytanie.,, Z JAKIEGO POWODU"?[/QUOTE] Na spacerze był bardzo grzeczny, nie wykazywał żadnej agresji do innych psów, próbował się z nimi bawić. Do ludzi również zero agresji, Azyr jest po prostu przeuroczy i bardzo przytulaśny :) Tak jak wala pisała tylko podczas jedzenia powarkiwał na inne psy. A chudzielec z niego straszny, jak nabierze ciałka to maluszek będzie jeszcze ładniejszy :) Quote
azalia Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Wydaje mi się,że ten "właściciel"wymyślił agresję Azyra do niego,widać jak o niego dbał,pies zapchlony i chudy. Quote
Czaruś Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Jestem i ja :) założyłam mu wątek na forum fundacyjnym http://www.fundacja-ast.pl/forum/viewtopic.php?f=12&t=300&sid=c06e62d8cc31d4f053f8a0e83aeee9e6 Quote
Recommended Posts