Jump to content
Dogomania

Cudowna Muszka,co stała sie natchnieniem poetow...w domku spi:)

Recommended Posts

• Replies 508
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

laciate to Łatka,oczywiscie,kochana i dobra sunia.

Kudłate to Tina,w domu miala o wiele gorzej niz w schronisku,ale byla szczesliwa,bo miala pania.pani po 10 latach przyjazni oddala psa do schronu,bo pilnie wyjezdzala.Nigdy nie widzialam tak dlugich pazurow u psa (mam fotki)

Rude to Niusia,4 lata temu zaadoptowana,teraz ma 6-7 lat.Pani oddala ja z powrotem do schronsika.Niusia podgryza,tylko szkoda,ze dopiero po tylu latach zaczelo to wlascicielom przeszkadzac.

w sumie tylko Muszka z tego boksu miala dobra pania,ktora bardzo o nia dbala.Ona pewnie nigdy Muszki nie oddalaby do schroniska...

Posted

[quote name='akucha']Mam duzo fotek rudej, sliczna jest. trzeba załozyć watek.
Nooo,sliczna jest;a jak gryzie!Nie pozwolilam jej odgonic Tiny,zaslonilam ja,karmilam,to mnie ugryzla w ramie :angryy:

Tinę widziałam na żywo, dziś jej nie poznałam. Wtedy tak rozpaczała, rzucała się na siatkę, płakała, strasznie!!!!!!!!
Bo Ty nowa bylas,nie znala Cie,no i byla krotko na boksach,chciala na siebie zwrocic uwage,teraz ma w sobie rezygnacje,bo zauwazyla,ze szczekanie i wycie nic nie daje.

Biedne sunie, rozpacz mnie ogarnia dzisiaj...

to tak jak mnie,jakos oslabiona dzis jestem.

Muszka,lec na gore.

Muszko kochana, leć domu szukać!!! Takie jesteśmy bezsilne...

Posted

:angryy: :angryy: :angryy: Brazowa1 jak nie zmienisz tytułu na Podaruj dom cudownej, kochanej muszce, zanim zniknie... to sama osobiście pofatyguję się do Trójmiasta i :mad: :mad: :mad: I mała i brzydka zrobi się brazowa :evil_lol: