Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dzięki asia, na dniach będę dzwoniła do szkoleniowca. jak będę już coś wiedziała to dam znać. Pomoc w transporcie bardzo się przyda. Serdecznie dziękuje!!!!!

także jesli chodzi o deklaracje mamy 100zł a ja dołożę tyle ile będzie brakowało, nie ukrywam jednak że 500zł miesięcznie to dla mnie naprawde dużo :( Poza tym trzeba tez myśleć o opłacie za kastrację, za szczepienia itp. We dwie nie poradzimy sobie. POMÓŻCIE!!!!

Posted

zliczam deklaracje.

zakładam wstępnie, że ja i Jacek = stówa i tyle samo zakładam dla Gosi, (Gosia - ok?). pozostaje do zebrania 400 zł w tym układzie.

Aśka i Jacek - 100
Gosia - 100

i pozostałe 400:

Anka Z. (moja znajoma) - 10 zł

EDIT, bo nie zauważyłam, że już druga strona :)
Gosia, na okazyjne zabiegi czy szczepienia się zrzucimy, bo jednorazowe obciążenie wiadomo, że łatwiej - i tu pisz na priv, będziemy się dzielić po połowie ;) chociaż pisz i tutaj - każda kwota w sumie potrzebna, i może ktoś będzie mógł właśnie tak jednorazowo coś machnąć. także pisz o wszystkim, na co potrzeba, ok?

Posted

kolejne deklaracje:

Anka Z. + mama - 10 + 10 zł
Kasia L. - 30 zł
Asia i Łukas S. - 50 zł co miesiąc, na pierwszy miesiąc 100 zł
Mariola P. - 100 zł na start, potem zobaczymy (nie wiem, czy doczytała, że co miesiąc trzeba)

na pierwszy miesiąc mamy zatem uzbierane 250 (liczę tę mniejszą kwotę 400 zł, bo nasza i Twoja stówa co miesiąc na bank, więc odliczam z góry ;)),
na później 100 zł już zdeklarowane, szukamy dalej ;)

Homer/Ciapek, merdaj tam pilnie ogonkiem ;)))

EDIT: kolejna dycha na dobranoc przyszła ;)

Posted

kolejne 30 zł, więc:

Anka Z. + mama - 10 + 10 zł
Kasia L. - 30 zł
Asia i Łukas S. - 50 zł co miesiąc, na pierwszy miesiąc 100 zł
Mariola P. - 100 zł na start, potem zobaczymy (nie wiem, czy doczytała, że co miesiąc trzeba)
Gosia S. - 30 zł

na pierwszy miesiąc mamy zatem uzbierane 280, zostało do uzbierania 120,
a na kolejne miesiące potrzeba: 120+100+50, bo o tyle więcej mamy na ten pierwszy miesiąc zadeklarowane.

pzdr

• 2 weeks later...
Posted

stoimy tak, jak w poście wyżej, tworzę wydarzenie na FB z nadzieją, że uzbieramy resztę szmalu. wrzucę tu później link - linkujcie swoim znajomym również, ok?

link do wydarzenia na FB: https://www.facebook.com/events/200316513389939/

i mam prośbę: jak wiecie, gdzie na FB to podklejać - dajcie, proszę, znać. mój krąg znajomych może być mało wystarczający ;)) więc chętnie to powklejam, gdzie się da, ale że mam małe obeznanie w "zwierzęcych" stronach, to bardzo proszę o pdpowiedzi ;)

• 2 weeks later...
Posted

oby wszystkie deklaracje nam pospływały, i się szybko uzbierała kasa na kolejne miesiące. jestem dobrej myśli.
daj znać, co tam u Homera, jak się rozwija, grzecznieje, łagodnieje jak baranek... ;))

• 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

Witam,
Chciałabym się dowiedzieć, co dzieje się z Homerem? jak sobie radzi? staram się (z opóźnieniem) wpłacać na jego konto zasilenie. Wątek mam cały czas otwarty w pracy, by śledzić postępy.