esperanza Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 [FONT=Arial Black] Imię: Arnold Plec:[/FONT] [FONT=Arial Black]samiec Wiek: [/FONT] [FONT=Arial Black]4 lata [/FONT] [FONT=Arial Black]Waga: 3,3kg [/FONT] [FONT=Arial Black]Miejsce: Kruszewo koło Ostrołęki [/FONT] [FONT=Arial Black]Sterylizacja: nie [/FONT] [FONT=Arial Black]Stosunek do dzieci: niewiadomy, ale prawdopodobnie pozytywny [/FONT] [FONT=Arial Black]Stosunek do innych psow: szczeka na samce, z suczkami ładnie się dogaduje [/FONT] [FONT=Arial Black]Stosunek do kotow: pozytywny [/FONT] [FONT=Arial Black]Dodatkowe informacje: dobrze wychowany [/FONT] [FONT=Arial Black]Charakter: Arnold jest dobrze zsocjalizowanym z ludźmi psiakiem. Wykazuje pozytywny stosunek do obcych ludzi. Lubi dotyk, chętnie wskakuje na kolana. To typ psa powsinogi i pewnie dlatego się zgubił. Niestety nikt go nie szuka. Arnold grzecznie jeździ samochodem. [/FONT] [FONT=Arial Black]Kontakt: 607-077-350 lub 601-824-483 [email protected] [/FONT] Quote
esperanza Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 Prawda? :-) Charakter ma po prostu cudny! Dawno nie widziałam tak ufnego i reagującego na ludzkie gesty psa. Quote
beka Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Taki malutki że w każdym mieszkaniu może zamieszkać, nawet w malutkim... Quote
esperanza Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 Zdecydowanie, chociaż on sporo ruchu potrzebuje, taki model ;-) Quote
malagos Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Moje ulubione gabaryty :) Może znajdzie szybko domek, oby....... Quote
Zofija Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Pilnie poszukuję osoby z Wyszkowa, która mogłaby podejść w miejsce gdzie przebywa bezdomny pies potrzebujący pomocy! Kontakt do mnie na pw lub tel.: 508-063-271 lub e-mail: [email protected] Quote
ostatniaszansa Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 wybaczcie...prosimy zajrzyjcie na wątek naszej kolejnej 5-ki podrzutków :( Niepotrzebne, niechciane 8-9 tygodniowe psie dzieci Ewa Quote
esperanza Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 ostatniaszansa wątek się nie otwiera. Tak, Arnold jest cały czas w schronisku :-( Quote
Atomowka Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Maluch jest przecudny, aż dziw,że siedzi w schronie, może nie ma ogłoszeń ? Quote
jofracy Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 No to chyba się komuś zapomniało o tym powiedzieć i na mikropsy zgłosić hę? :mad: Quote
Rewelacja Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 jofracy napisał(a):No to chyba się komuś zapomniało o tym powiedzieć i na mikropsy zgłosić hę? :mad: No wlasnie z mikropsów mam informacje :) Quote
jofracy Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 hehehe ale mamy przepływ informacji :) Ja dziś zgłaszałam tymczasa na mikropsy i przy okazji obejrzałam sobie "ofertę", a tam Arnold i się zdziwiłam, że tak długo siedzi w schronie to tu zapytałam :) Powodzenia psiaku! Quote
esperanza Posted August 21, 2011 Author Posted August 21, 2011 Napisałam na mikropsach, że Arnold został adoptowany, ale chyba wpis jeszcze nie został uwzględniony. Zmieniam tytuł. Quote
Recommended Posts