Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Nikaragua']Magda chyba zmieniła nr telefonu...
nie wiem kto jeszcze mógłby.. zapytajcie może xmartix kogoś poleci.. albo bros.... (ja nigdy nie byłam na takiej wizycie, a za tydzień zaczynam wakacje))[/QUOTE]

xmartix mi podała nr. tel...
Napisałam wczoraj jeszcze pw do kilku osób z Wrocławia, ale puki co bez odpowiedzi.

Posted

[quote name='Marycha35']Jakieś info????[/QUOTE]

Marysiu, w środę Basia idzie na wizytę, to będziemy mieć jakieś info :)

A w czwartek już może mała będzie w swoim domku, jak wszystko dobrze pójdzie... :) Bo coś czuję że wizyta to tylko formalność ;)

Posted

[quote name='Marycha35']Dzieki Nikuś, oj oby oby, tak bym chciała. Tylko błagam sprawdźcie porządnie domek....Takie się rzeczy czyta na Dogo:([/QUOTE]

Basia sprawdzi DOSKONALE!

Posted

Jestem umówiona jutro na 18 , jakieś sugestie? :)
Nie ma pa z gwarancją na 100% - jednym swoim podopiecznym zafundowałam drogą wycieczkę do Poznania i po kilku dniach wróciły, Negro też zmienił dom, choć wydawało się, że chętna jest na 100 % zdecydowana na pracę z psem a na pa zrobiła na mnie doskonałe wrażenie osoby z umiejętnościami i samozaparciem - a jednak nie była gotowa, życie nigdy nie daje gwarancji na 100% , dlatego zrobię najlepiej jak umiem, napisze prawdę i .... :) dziewczyny ocenią same :)

Posted

Bo to tak często jest - czasem wystarczy telefon, rozmawiasz i wiesz, ze to ten dom (Diana), czasem ktoś dzwoni i masz górę wątpliwości, a potem okazuje się, że to jednak ten dom (Saba) - :) kto się nie sparzył ten nie zna ognia :)

Posted

no ja też właśnie mam takie przemyslenia jak Niki, jakby kto słyszał co mój Tż mówi... to by z moją rodziną rozmawiać nie chciał, teraz walczę o adopcję ratlerka, a nie kupno.. masakra, a ja psia jestem bardzo przecież i z zasadami jakie każda ma z nas

Posted

[quote name='xmartix']no ja też właśnie mam takie przemyslenia jak Niki, jakby kto słyszał co mój Tż mówi... to by z moją rodziną rozmawiać nie chciał, teraz walczę o adopcję ratlerka, a nie kupno.. masakra, a ja psia jestem bardzo przecież i z zasadami jakie każda ma z nas[/QUOTE]

ratlerka :cool3: ??? trzeba był sobie śliczną Malikę zostawić ;)