nika28 Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 [quote name='Nikaragua']Magda chyba zmieniła nr telefonu... nie wiem kto jeszcze mógłby.. zapytajcie może xmartix kogoś poleci.. albo bros.... (ja nigdy nie byłam na takiej wizycie, a za tydzień zaczynam wakacje))[/QUOTE] xmartix mi podała nr. tel... Napisałam wczoraj jeszcze pw do kilku osób z Wrocławia, ale puki co bez odpowiedzi. Quote
Basia1244 Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Matuchno jaka kruszynka z niej ! - jak nikogo z tamtych okolic nie znajdziecie to ja podjadę. Quote
NikaEla Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 [quote name='Basia1244']Matuchno jaka kruszynka z niej ! - jak nikogo z tamtych okolic nie znajdziecie to ja podjadę.[/QUOTE] na Basię zawsze można liczyć ! Quote
Basia1244 Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Już jesteśmy wstępnie umówione z panią na środę po jej przyjeździe - będzie do mnie dzwonić i dogadamy godzinę. Quote
Iljova Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Napisałam tą informację na FB :-) Super, żeby wizyta była pozytywna, trzymam kciuki Quote
nika28 Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 Super, no to czekamy na wieści :) I o kciuki prosimy ! :) Quote
xmartix Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Basia super! nr do Ulv aktualny, ale ona różnie odpisuje.. Quote
nika28 Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 [quote name='Marycha35']Jakieś info????[/QUOTE] Marysiu, w środę Basia idzie na wizytę, to będziemy mieć jakieś info :) A w czwartek już może mała będzie w swoim domku, jak wszystko dobrze pójdzie... :) Bo coś czuję że wizyta to tylko formalność ;) Quote
Marycha35 Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Dzieki Nikuś, oj oby oby, tak bym chciała. Tylko błagam sprawdźcie porządnie domek....Takie się rzeczy czyta na Dogo:( Quote
NikaEla Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='Marycha35']Dzieki Nikuś, oj oby oby, tak bym chciała. Tylko błagam sprawdźcie porządnie domek....Takie się rzeczy czyta na Dogo:([/QUOTE] Basia sprawdzi DOSKONALE! Quote
Basia1244 Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Jestem umówiona jutro na 18 , jakieś sugestie? :) Nie ma pa z gwarancją na 100% - jednym swoim podopiecznym zafundowałam drogą wycieczkę do Poznania i po kilku dniach wróciły, Negro też zmienił dom, choć wydawało się, że chętna jest na 100 % zdecydowana na pracę z psem a na pa zrobiła na mnie doskonałe wrażenie osoby z umiejętnościami i samozaparciem - a jednak nie była gotowa, życie nigdy nie daje gwarancji na 100% , dlatego zrobię najlepiej jak umiem, napisze prawdę i .... :) dziewczyny ocenią same :) Quote
NikaEla Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Dostałam psa bez PA, i dobrze, bo na pewno bym nie dostała (mąż był przeciwny psu w 100%) - a teraz jestem 'taka psia' ;) Quote
Basia1244 Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Bo to tak często jest - czasem wystarczy telefon, rozmawiasz i wiesz, ze to ten dom (Diana), czasem ktoś dzwoni i masz górę wątpliwości, a potem okazuje się, że to jednak ten dom (Saba) - :) kto się nie sparzył ten nie zna ognia :) Quote
xmartix Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 no ja też właśnie mam takie przemyslenia jak Niki, jakby kto słyszał co mój Tż mówi... to by z moją rodziną rozmawiać nie chciał, teraz walczę o adopcję ratlerka, a nie kupno.. masakra, a ja psia jestem bardzo przecież i z zasadami jakie każda ma z nas Quote
NikaEla Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='xmartix']no ja też właśnie mam takie przemyslenia jak Niki, jakby kto słyszał co mój Tż mówi... to by z moją rodziną rozmawiać nie chciał, teraz walczę o adopcję ratlerka, a nie kupno.. masakra, a ja psia jestem bardzo przecież i z zasadami jakie każda ma z nas[/QUOTE] ratlerka :cool3: ??? trzeba był sobie śliczną Malikę zostawić ;) Quote
xmartix Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='Nikaragua']ratlerka :cool3: ??? trzeba był sobie śliczną Malikę zostawić ;)[/QUOTE] nie, ten ma fazę na ratlerka :mad: Quote
Nano Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 śliczna sunia pinczera http://www.dogomania.pl/threads/187592-Pinczerka-ocalona-1100zl-jeszcze-na-minusie-460zl Quote
Recommended Posts