Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Pieniążki ze skarpety, dzięki sharka Talcot juz dawno na koncie Basta. Przydadzą się bardzo bo Bast ostatnio zaczyna odczuwać jesień w stawach.
Nie otwiera mi się link do "skarpety"

Posted

Kaska dla Basta w wysokości 86 zł w drodze, powinna być w poniedziałek, proszę o potwierdzenie kiedy dotrze na bazarku: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/249012-ZAKOŃCZONY_Bazarek-ubraniowy_na-niezwykłe-psiaki_rozliczany[/url]

Posted

[quote name='sharka']Kaska dla Basta w wysokości 86 zł w drodze, powinna być w poniedziałek, proszę o potwierdzenie kiedy dotrze na bazarku: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/249012-ZAKOŃCZONY_Bazarek-ubraniowy_na-niezwykłe-psiaki_rozliczany[/URL][/QUOTE]

helooooooł....

Posted

[quote name='majku33krakow']co z tym jego penisem usunięty?biedny,jak on sika?[/QUOTE]

Mój facet ma wilczura, też bez penisa . . .
kilka lat temu pies zachorował cięzko na raka, bezobjawowo, był już zaawansowany i z przerzutami :(
wet mówił tylko - albo sprobowac z operacją albo uśpić . . .
uratowali, bardzo dużo krwi stracil na stole operacyjnym . .
dziś pies trzyma sie świetnie, ma 10 lat, sily tyle co szczeniak :)

napiszcie proszę, ile Bastowi brakuje na hotel? jaki jest dług ?
czy ktoś w najbliższym czasie będzie robił bazarek dla niego ? jeśli tak, to ja dorzucę rzeczy.

Posted

Doda_, Rozliczenie Basta za 2013 jest w poście nr 12. Ostatnia aktualizacja 22.12.2013 więc chyba aktualne.
saldo : 3375,85 (minus)
Bazarki robi dla niego najczęściej sharka (przepraszam jeśli o kimś zapomniałam) ale czy będzie robić coś w najbliższym czasie nie wiem.

Posted

Rozliczenie jest aktualne - chyba że coś pominęłam, proszę o zwrócenie uwagi. Mam tych rozliczeń cała masę bo praktycznie na kazdego psiaka żebrzemy kasę. No cóż, ciągle przybywa kotów chorych jak diabli, psiaków, szczeniaków.
ponieważ nie mam juz miejsca na nowe zwierzaki ani u siebie, ani w DT - przyjmujemy i zbieramy tylko przypadki, które nie można zostawić na polu. Połamanego Nissana, potrąccona przez auto kotkę, kociaki których mama zginęła rozjechana, szczeniak z nurzycą, ...
Teraz jedna z karmicielek kotów znalazła maleństwo z kocim katarem w bardzo złym stanie. Nie poszła z nim do weta i teraz muszę sama sie tym zająć bo nie moge liczyć na rozum tej kobiety. Iwonka wczoraj znalazła wychudzona sunie z czterema szczeniakami. Jeden malec mimo pomocy zmarł z wychłodzenia.( rachunek u weta 200,-). I tak jest każdego dnia, nie ma wolnego, ciagle wet i domowy szpital.
Bast ma dobrą opiekę, ale ostatnio wydawało mi się, że tylne łapy trochę nie tak chodzą. Na oczy wchodzi zaćma (chyba). Starzeje sie maluszek. Ale nadal jest dzielnym stróżem podwórka. Troche kiepsko z adopcją ale bidy nie ma - dzieki jego fanom którym OKROPNIE BARDZO DZIĘKUJĘ !!!!:loveu:

Posted

Dora_ czy miałabyś możliwość porobienia zdjęć fantom a później ewentualną ich wysyłkę? Będziesz miała na to czas? Bo ze zdjęć mogę bazarek wystawić i rozliczenia zrobić (oczywiście koszty przesyłek będą pokryte i z Tobą rozliczone). U mnie już w domu miejsca nie starcza na nowe fanty - czeka mnie odgruzowanie poddasza z tych co się nie posprzedawały - już tam szpilki nie włożę...

Posted

[quote name='luka1']Rozliczenie jest aktualne - [B]chyba że coś pominęłam,[/B] proszę o zwrócenie uwagi. Mam tych rozliczeń cała masę bo praktycznie na kazdego psiaka żebrzemy kasę. No cóż, ciągle przybywa kotów chorych jak diabli, psiaków, szczeniaków.
ponieważ nie mam juz miejsca na nowe zwierzaki ani u siebie, ani w DT - przyjmujemy i zbieramy tylko przypadki, które nie można zostawić na polu. Połamanego Nissana, potrąccona przez auto kotkę, kociaki których mama zginęła rozjechana, szczeniak z nurzycą, ...
Teraz jedna z karmicielek kotów znalazła maleństwo z kocim katarem w bardzo złym stanie. Nie poszła z nim do weta i teraz muszę sama sie tym zająć bo nie moge liczyć na rozum tej kobiety. Iwonka wczoraj znalazła wychudzona sunie z czterema szczeniakami. Jeden malec mimo pomocy zmarł z wychłodzenia.( rachunek u weta 200,-). I tak jest każdego dnia, nie ma wolnego, ciagle wet i domowy szpital.
Bast ma dobrą opiekę, ale ostatnio wydawało mi się, że tylne łapy trochę nie tak chodzą. Na oczy wchodzi zaćma (chyba). Starzeje sie maluszek. Ale nadal jest dzielnym stróżem podwórka. Troche kiepsko z adopcją ale bidy nie ma - dzieki jego fanom którym OKROPNIE BARDZO DZIĘKUJĘ !!!!:loveu:[/QUOTE]

nie wiem czy na początku grunia nie powinno być ode mnie wpłaty - tym razem 50 na Basta i 20 na Stridera (poszło 70 opisane jako darowizna), ale zwątpiłam czy mi nie umknęło... zobaczę wieczorem na koncie

Posted

[quote name='sharka']nie wiem czy na początku grunia nie powinno być ode mnie wpłaty - tym razem 50 na Basta i 20 na Stridera (poszło 70 opisane jako darowizna), ale zwątpiłam czy mi nie umknęło... zobaczę wieczorem na koncie[/QUOTE]

sharka - jest ta wpłata, oczywiście jest. Grudzień rozliczę ostatniego dnia miesiąca. Muszę jeszcze ustalić ile poszło na weta. Z wetką rozliczam sie raz w miesiąco, jedną fakturą.

Posted

[SIZE=4][B][COLOR=#ff0000]Życzę wszystkim szczęśliwego Nowego Roku.[/COLOR][/B][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=#ff0000]Bastusiowi natomiast zdrowia aby wreszcie odnalazł własny dom z kochającymi ludźmi.[/COLOR][/SIZE]

[CENTER][IMG]http://magia-swiat.web21.pl/wp-content/uploads/2013/01/newyr2112.gif[/IMG]
[/CENTER]

Posted

[quote name='obiezyswiat75']Wzięłam się za bazarek dla Basta - powinien ruszyć na dniach.[/QUOTE]

super, ja mam teraz dwa bazarki, przy trzech robi się już wszystko trudne do ogarnięcia :]