barb Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 Skoro na ogloszenia Basta robione na mazowieckie i Warszawę nie ma odpowiedzi zmieniłam lokalizację na Milanówek.tablicy Potem będę probować na iine miasta i regiony. Quote
doglady Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 Super :) [B][FONT=arial black][SIZE=3][COLOR=#ff0000]Bazarek dla staruszkow: [url]https://www.facebook.com/events/128306647371892/[/url] [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] Quote
sharka Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 kaskę przesyłam jak przesyłałam, ale teraz w przelewie nie zaznaczam że na Basta i Stridera, sama luka wiesz na co najpilniej potrzebujesz Quote
sharka Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 zrobiłam mały bazarek na Basta i Truflę: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/244408-Przepis-na-chleb-na-zakwasie_za-piątaka_na-Basta-i-Truflę_do-30-06?p=20970195#post20970195[/URL] to tak tylko piszę, gdyby ktoś tu jeszcze zaglądał Quote
barb Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 [quote name='sharka']zrobiłam mały bazarek na Basta i Truflę: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/244408-Przepis-na-chleb-na-zakwasie_za-piątaka_na-Basta-i-Truflę_do-30-06?p=20970195#post20970195[/URL] to tak tylko piszę, gdyby ktoś tu jeszcze zaglądał[/QUOTE] Bardzo pomysłowy bazarek. Musze się wziąć za rozsylanie zaproszeń :lol: [quote name='doglady']Ja zaglądam :)[/QUOTE] Ja też tylko nie zawsze coś piszę. Ogłoszenia odświeżane. Dziś np.tablica Quote
luka1 Posted June 18, 2013 Author Posted June 18, 2013 zwykle kończę na zaglądaniu - co jeszcze można napisać? Quote
doglady Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 Ja tez zagladam za kazdym razem dziwiac sie ze taki piekny pies nie ma jeszcze domu :( Quote
luka1 Posted June 19, 2013 Author Posted June 19, 2013 Podniosę Baścisko może ktoś popatrzy i pokocha? Quote
barb Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 [quote name='luka1']Podniosę Baścisko może ktoś popatrzy i pokocha?[/QUOTE] luka, na jaki region można zmienić jego ogłoszenia ? Quote
luka1 Posted June 20, 2013 Author Posted June 20, 2013 [quote name='barb']luka, na jaki region można zmienić jego ogłoszenia ?[/QUOTE] można się ograniczyć do najbliższych rejonów - może mazowsze. Sznse Basta maleją ale może trafi się jeszcze koneser mądrych pięknych psów. Quote
barb Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 [quote name='luka1']można się ograniczyć do najbliższych rejonów - może mazowsze. Sznse Basta maleją ale może trafi się jeszcze koneser mądrych pięknych psów.[/QUOTE] Poza mazowieckim nie ogłaszać ? Quote
luka1 Posted June 21, 2013 Author Posted June 21, 2013 Można wszędzie ogłaszać, oczywiście. :lol: Quote
obiezyswiat75 Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 Piękny pies. Na zdjęciach go nie poznałam - tak się zmienił, że wygląda całkiem inaczej (masło maślane). Jak mogę się wtrącić, to wrzuć go na małopolskie i dolnośląskie - ja mam stamtąd największy odzew. Z mazowieckiego nic, z łódzkiego nic, z zachodniopomorskiego jedna odpowiedź tylko. Quote
barb Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 [quote name='obiezyswiat75']Piękny pies. Na zdjęciach go nie poznałam - tak się zmienił, że wygląda całkiem inaczej (masło maślane). Jak mogę się wtrącić, to wrzuć go na małopolskie i dolnośląskie - ja mam stamtąd największy odzew. Z mazowieckiego nic, z łódzkiego nic, z zachodniopomorskiego jedna odpowiedź tylko.[/QUOTE] Dzięki za podpowiedzi - tak zrobię. Quote
obiezyswiat75 Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 Bast jest na Morusku, gumtree i alegratce? Tablicę ma wyróżnioną? Quote
barb Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 [quote name='obiezyswiat75']Bast jest na Morusku, gumtree i alegratce? Tablicę ma wyróżnioną?[/QUOTE] Jest na Morusku, alegratce i gumtree ale ogloszenia miał robione juz dawno. Tablicy u mnie nie ma wyróżnionej tylko odświeżaną [URL]http://tablica.pl/oferta/bast-idealny-pies-strozujacy-szuka-domu-IDPl6x.html[/URL] , alegratka też odświeżaną. Kieyś ciocia sharka opłacila mu wyroznienie tablicy na dłuższy okres (chyba miesiąc) ale też nie było odzewu. Liczba wejść na tablicę 1592 i 7 razy odlaniany telefon z tym, że ogłoszenie figuruje już bardzo długo - tylko foty wymieniam. Quote
obiezyswiat75 Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 [quote name='barb']Jest na Morusku, alegratce i gumtree ale ogloszenia miał robione juz dawno. Tablicy u mnie nie ma wyróżnionej tylko odświeżaną [URL]http://tablica.pl/oferta/bast-idealny-pies-strozujacy-szuka-domu-IDPl6x.html[/URL] , alegratka też odświeżaną. Kieyś ciocia sharka opłacila mu wyroznienie tablicy na dłuższy okres (chyba miesiąc) ale też nie było odzewu. Liczba wejść na tablicę 1592 i 7 razy odlaniany telefon z tym, że ogłoszenie figuruje już bardzo długo - tylko foty wymieniam.[/QUOTE] Trzeba wyróżnic tablicę na dłużej i zmieniac mniej więcej co 7-10 dni województwo. Ja tak właśnie robię ze swoimi i jakiś tam odzew jest. Komu przelać pieniądze na wyróżnienie? Gumtree po miesiącu też można odświeżyć i ogłoszenie wraca na pierwszą stronę. Quote
obiezyswiat75 Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 Aha - i nie poddawać się, tylko rotować województwa do skutku. Ja oglaszałam Maję z Olkusza wszędzie - wszędzie była mocno promowana, ale to tak na maksa a i tak 6 tygodni zajęło znalezienie domu - były zmieniane województwa, treść, zdjęcia, tytuł ogloszenia. Trzeba próbować do skutku :) Quote
barb Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 [quote name='obiezyswiat75']Trzeba wyróżnic tablicę na dłużej i zmieniac mniej więcej co 7-10 dni województwo. Ja tak właśnie robię ze swoimi i jakiś tam odzew jest. Komu przelać pieniądze na wyróżnienie? Gumtree po miesiącu też można odświeżyć i ogłoszenie wraca na pierwszą stronę.[/QUOTE] Zmienilam na małopolskie - Krakow. Może być ? Prześlę Ci numer konta do wyróżnienia. Ale chyba podorżały... bo pokazuje mi się na tablicy 8.90 na tydzień Quote
obiezyswiat75 Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 [quote name='barb']Zmienilam na małopolskie - Krakow. Może być ? Prześlę Ci numer konta do wyróżnienia. Ale chyba podorżały... bo pokazuje mi się na tablicy 8.90 na tydzień[/QUOTE] myślę, że może :) podrożały, na miesiąc jest 24,90 zdaje się, aloe to i tak taniej niz na gumtree np Quote
barb Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 Trufla, Barry, Diego - jakoś nie spodobali sie w Krakowie.:roll: Ale może akurat Bast wpadnie komuś w oko :lol: Quote
obiezyswiat75 Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 a i jeszcze tu jest bazarek z tekstami do ogłoszeń poczytaj proszę, jakie fajne rzeczy dziewczyna pisze jak uważasz, że warto to ja tam Basta dam i może mu jakiś piękny wierszyk albo inny wyciskacz łez wyprodukuje? Ja już tam opłaciłam psiaki, Maja już w domu, więc mam wolne miejsce, więc jakbyś chciała, to podmienię Maję na Basta [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/244364-TEKSTOWY-GRATIS!-Na-sp%C5%82at%C4%99-d%C5%82ugu-GSPZ-AMICUS-za-karm%C4%99-dla-200-zwierz%C4%85t!-Do-30-06[/url] Quote
obiezyswiat75 Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 [quote name='barb']Trufla, Barry, Diego - jakoś nie spodobali sie w Krakowie.:roll: Ale może akurat Bast wpadnie komuś w oko :lol:[/QUOTE] Ja Maję dałam na Kraków a pojechała do Nowego Targu :) Pysia i Charlie też dom znaleźli jak na Kraków byli ogłaszani :) Nie ma reguły. A Barry to już na pewno wpadnie komuś w oko prędzej czy poźniej, bo jest piękny. Quote
Recommended Posts