luka1 Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 Czorcik nie strasz. Łatuś zachorował - jest mi tak przykro, on był takim fajnym psikiem. Z Bastm damy sobie radę, to pancerny pies nie jedno już przeszedł i da radę dalej. Quote
Czorcik Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 tak Łatuś odszedł w sobotę :(:( Ja też w Basta wierzę to czołg :) Quote
luka1 Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 ten czołg je jak smok. Pewnie dwie torby miesięcznie pochłonie jak odkurzacz a to ponad 250,-x2 . Ale co tam - dla Basta choćby dziesięć razy tyle ( sprzedam kota :evil_lol:) Quote
Czorcik Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 [quote name='luka1']ten czołg je jak smok. Pewnie dwie torby miesięcznie pochłonie jak odkurzacz a to ponad 250,-x2 . Ale co tam - dla Basta choćby dziesięć razy tyle ( sprzedam kota :evil_lol:)[/QUOTE] wiesz co jak widzę jak on szaleje za żarciem , to ci luka tych kotów nie starczy :diabloti::diabloti: Quote
sharka Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Dobrze że to nic poważnego jak się zdaje, ale karma droga, jej :[ Quote
anka_szklanka Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 ja tylko na chwile, obiecuje jakieś foty jak tylko sie coś niebo przejaśni, nie wiem tylko czy Bast sie w kadr zmieści hmmm Fajny jest, luzak, nie interesuja go inne psy, na żadnego nie warknie, nie rreaguje, olewka :) Quote
luka1 Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 [quote name='Czorcik']wiesz co jak widzę jak on szaleje za żarciem , to ci luka tych kotów nie starczy :diabloti::diabloti:[/QUOTE] Żarełko zawiezione, Basta widziałam - kotów nie starczy, dlatego dziś zawiozłam kolejnego kotusia na kastrację. Quote
anka_szklanka Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 [quote name='sharka']znaczy się przyjazny taki? ;)[/QUOTE] może nie tylko przyjazny a ma wszystko w nosie, oby tylko było PAPU! :) Quote
Czorcik Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Jeeeeeeeeeeść byle duuuuużo :diabloti::diabloti: Quote
sharka Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Gdzie on to mieści? Może przez konkurencję z innymi psami taki żarłoczny :0 Domek z torbami pójdzie... Quote
Czorcik Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 kurcze ale on nie ma konkurencji przy żarciu , dostaje swoją michę w samotności , ma ją tylko dla siebie , a i tak mało :):) Quote
sharka Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Odwiedzam maleństwo :] czochranko przesyłam :) Quote
sharka Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Przy okazji na bazarek dla Viki zaproszę - to też taka zapomniana bieda jak Bast [url]http://www.dogomania.pl/threads/223298-Klunkry-dla-domu_niedrogie_na-Viki_do-26.02[/url] Quote
masza44 Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Niech je na zdrowie. Moja Milka ( teraz Chili) już w DS więc od marca znowu te moje 2 dyszki dojdą. Quote
łolkiee Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 [quote name='Czorcik']kurcze ale on nie ma konkurencji przy żarciu , dostaje swoją michę w samotności , ma ją tylko dla siebie , a i tak mało :):)[/QUOTE] słyszałam że krowa ma 4 żołądki:evil_lol: a przecież Bast to taka krówka :diabloti: Quote
łolkiee Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 [quote name='luka1']gdyby Łolkiee się nim nie zajmowała to nawet operacja nie wiele by pomogła. Bakusiowa, wpłata dotarła - dziękuję i dziękuję Dorotce bez Was i wszystkich pomagających nie byłoby Wielkopsa[/QUOTE] dzięki już focha miałam strzelić...:diabloti: pragnę się troszeczkę tutaj po przechwalać po 1. jak jesze Bast był panem a nie panią (:evil_lol:) kto mu pomagał w sikaniu podciągając napletek po 2. kto mu dawał zastrzyki i kroplówki po 3. kto z nim do weta codziennie latał po 4. kto się częściej narażał na sąsiadów wyprowadzając Baścika po 5. kto mu codziennie jeść dawał po 6. mogę jeszcze tak długo i długo więc tam ITD... No kto łolkiee :evil_lol: Mam nadzieje że źle tego nie odbierzecie :evil_lol::evil_lol: Quote
łolkiee Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 A no i jeszcze zaproszę na bazarek na ogólne cele fundacji bo w kasie to pustki takie że hoooo... [url]http://www.dogomania.pl/threads/223383-Dla-kota-dla-psa-do-pracy-%29-Wska%C5%BAniki.-Do-1.03.20012[/url] Quote
Czorcik Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='łolkiee']dzięki już focha miałam strzelić...:diabloti: pragnę się troszeczkę tutaj po przechwalać po 1. jak jesze Bast był panem a nie panią (:evil_lol:) kto mu pomagał w sikaniu podciągając napletek po 2. kto mu dawał zastrzyki i kroplówki po 3. kto z nim do weta codziennie latał po 4. kto się częściej narażał na sąsiadów wyprowadzając Baścika po 5. kto mu codziennie jeść dawał po 6. mogę jeszcze tak długo i długo więc tam ITD... No kto łolkiee :evil_lol: Mam nadzieje że źle tego nie odbierzecie :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] ale zaliczyłam wpadkę , bo przecież doskonale pamiętam kto przy nim siedział jeszcze tam w bloku , przepraszam Łolkiee :oops: Quote
luka1 Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 budzimy się i świat ( o tej porze ha ha ha, po kilku spacerkach) Quote
tymuś Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 witam i przepraszam za offa chciałem was zaprosić na jarmark dla Warki i Pimpka cel będzie przeznaczony no ogłoszenia dla nich bo jakoś nikt ich nie chce:shake: [url]http://www.dogomania.pl/threads/223590-Przedwiosenna-wyprzeda%C5%BC-fant%C3%B3w-dla-Wareczki-i-Pimpusia-do-04.03.12[/url] Quote
sharka Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 a ja pozdrowienia dla Basta przesyłam, za uchole potarmoszę ;) Quote
sharka Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Jak ze zdrowiem dużego psa? cały czas na specjalnej karmie? Quote
Recommended Posts