Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czorcik nie strasz. Łatuś zachorował - jest mi tak przykro, on był takim fajnym psikiem. Z Bastm damy sobie radę, to pancerny pies nie jedno już przeszedł i da radę dalej.

Posted

ten czołg je jak smok. Pewnie dwie torby miesięcznie pochłonie jak odkurzacz a to ponad 250,-x2 . Ale co tam - dla Basta choćby dziesięć razy tyle ( sprzedam kota :evil_lol:)

Posted

[quote name='luka1']ten czołg je jak smok. Pewnie dwie torby miesięcznie pochłonie jak odkurzacz a to ponad 250,-x2 . Ale co tam - dla Basta choćby dziesięć razy tyle ( sprzedam kota :evil_lol:)[/QUOTE]

wiesz co jak widzę jak on szaleje za żarciem , to ci luka tych kotów nie starczy :diabloti::diabloti:

Posted

ja tylko na chwile, obiecuje jakieś foty jak tylko sie coś niebo przejaśni, nie wiem tylko czy Bast sie w kadr zmieści hmmm
Fajny jest, luzak, nie interesuja go inne psy, na żadnego nie warknie, nie rreaguje, olewka :)

Posted

[quote name='Czorcik']wiesz co jak widzę jak on szaleje za żarciem , to ci luka tych kotów nie starczy :diabloti::diabloti:[/QUOTE]

Żarełko zawiezione, Basta widziałam - kotów nie starczy, dlatego dziś zawiozłam kolejnego kotusia na kastrację.

Posted

Przy okazji na bazarek dla Viki zaproszę - to też taka zapomniana bieda jak Bast
[url]http://www.dogomania.pl/threads/223298-Klunkry-dla-domu_niedrogie_na-Viki_do-26.02[/url]

Posted

[quote name='Czorcik']kurcze ale on nie ma konkurencji przy żarciu , dostaje swoją michę w samotności , ma ją tylko dla siebie , a i tak mało :):)[/QUOTE]
słyszałam że krowa ma 4 żołądki:evil_lol: a przecież Bast to taka krówka :diabloti:

Posted

[quote name='luka1']gdyby Łolkiee się nim nie zajmowała to nawet operacja nie wiele by pomogła.
Bakusiowa, wpłata dotarła - dziękuję
i dziękuję Dorotce
bez Was i wszystkich pomagających nie byłoby Wielkopsa[/QUOTE]
dzięki już focha miałam strzelić...:diabloti:

pragnę się troszeczkę tutaj po przechwalać
po 1. jak jesze Bast był panem a nie panią (:evil_lol:) kto mu pomagał w sikaniu podciągając napletek
po 2. kto mu dawał zastrzyki i kroplówki
po 3. kto z nim do weta codziennie latał
po 4. kto się częściej narażał na sąsiadów wyprowadzając Baścika
po 5. kto mu codziennie jeść dawał
po 6. mogę jeszcze tak długo i długo więc tam ITD...
No kto łolkiee :evil_lol:

Mam nadzieje że źle tego nie odbierzecie :evil_lol::evil_lol:

Posted

A no i jeszcze zaproszę na bazarek na ogólne cele fundacji bo w kasie to pustki takie że hoooo...
[url]http://www.dogomania.pl/threads/223383-Dla-kota-dla-psa-do-pracy-%29-Wska%C5%BAniki.-Do-1.03.20012[/url]

Posted

[quote name='łolkiee']dzięki już focha miałam strzelić...:diabloti:

pragnę się troszeczkę tutaj po przechwalać
po 1. jak jesze Bast był panem a nie panią (:evil_lol:) kto mu pomagał w sikaniu podciągając napletek
po 2. kto mu dawał zastrzyki i kroplówki
po 3. kto z nim do weta codziennie latał
po 4. kto się częściej narażał na sąsiadów wyprowadzając Baścika
po 5. kto mu codziennie jeść dawał
po 6. mogę jeszcze tak długo i długo więc tam ITD...
No kto łolkiee :evil_lol:

Mam nadzieje że źle tego nie odbierzecie :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

ale zaliczyłam wpadkę , bo przecież doskonale pamiętam kto przy nim siedział jeszcze tam w bloku , przepraszam Łolkiee :oops:

Posted

witam i przepraszam za offa
chciałem was zaprosić na jarmark dla Warki i Pimpka cel będzie przeznaczony no ogłoszenia dla nich bo jakoś nikt ich nie chce:shake:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/223590-Przedwiosenna-wyprzeda%C5%BC-fant%C3%B3w-dla-Wareczki-i-Pimpusia-do-04.03.12[/url]