Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dziś gabinet był czynny od 16. Olcia umówiła sie z Patrycją ale ona w ostatniej chwili odmówiła jechania. Bast miał jeszcze na dziś leki, nic niepokojącego się nie dziej, prócz tego że apetycik mu rośnie i przybywa energii - na widok puszki macha ogonem jak szalony. Wizyta przełożona więc na jutro. Do niedzieli na pewno coś się wyklaruje.

Posted

[quote name='luka1']dziś gabinet był czynny od 16. Olcia umówiła sie z Patrycją ale ona w ostatniej chwili odmówiła jechania. Bast miał jeszcze na dziś leki, nic niepokojącego się nie dziej, prócz tego że apetycik mu rośnie i przybywa energii - na widok puszki macha ogonem jak szalony. Wizyta przełożona więc na jutro. Do niedzieli na pewno coś się wyklaruje.[/QUOTE]

Luka w niedziele dysponujemy samochodem , więc możesz na nas liczyć ,
czekam na dalsze info , los tego smutniaka spędza mi sen z powiek, myślę o nim w pracy , w autobusie , przed zaśnięciem

Posted

[quote name='Czorcik']Luka w niedziele dysponujemy samochodem , więc możesz na nas liczyć ,
czekam na dalsze info , los tego smutniaka spędza mi sen z powiek, myślę o nim w pracy , w autobusie , przed zaśnięciem[/QUOTE]
mnie też, zwłaszcza jak przemykam z piwnicy przez podwórko do lasku:evil_lol:

Posted

[quote name='luka1']mnie też, zwłaszcza jak przemykam z piwnicy przez podwórko do lasku:evil_lol:[/QUOTE]

rety , ze Ty masz zdrowie na to wszystko, podziwiam Cie kobieto

Posted

[quote name='Czorcik']rety , ze Ty masz zdrowie na to wszystko, podziwiam Cie kobieto[/QUOTE]

ja zajmuję się Bastem "doraźnie". Wychodzę z nim rano na pierwszy spacer. Cały dzień opiekuje się nim Olcia. Karmi, podaje leki, kroplówki jak było trzeba, zmienia posłanie, myje go - każdego dnia, nie raz nawet dwa trzy razy. Głaszcze go i gada z nim żeby nie czuł się samotnie w tej piwnicy.

Posted

Widzę, że mowa o funduszach więc chciałam powiedzieć że we wtorek zrobię mega porządek w szafach i myślę że znajdzie się trochę ciuchów na bazarek, nowych, z metkami oraz raz ubranych, bardzo kibicuje temu psiakowi, żadnych stałych deklaracji dać nie mogę bo sama nie mam stałych dochodów ale fanty na bazarek dla niego znajdę, proszę o info do kogo mogłabym je wysłać itd:)

Posted

misiadg dziękujemy za chęć pomocy, każda forma jest mile widziana a właściwie pożądana. Najlepiej gdybyś zrobiła foty fantom i przesłała z opisem i wyceną, a my to sklecimy w piękny bazarek.

Posted

ale mimo wszystko woli czuć się na dworze :lol:
Fundusze funduszami ale może ktoś chce przygarnąć wspaniałego psa? Jest do oddania na warunkach fundacji. A pies wart jest miłości - dajemy gwarancję na piśmie.;)

Posted

Numer konta jest na pierwszej stronie ale proszę bardzo, nie trzeba szukać.

Numer konta : [B]67 1020 1185 0000 4802 0174 4093 [/B]
Fundacja na Rzecz Ochrony Praw Zwierząt NERO
ul. Kochanowskiego 37/12
96-500 Sochaczew
KRS : 0000317840

za jednorazowe wpłaty też bardzo dziękujemy.

Posted

HURA! Dziś siusiu było bez krwi! Bast wyszedł dziś na spacerek i nasikał dużą kałużę ale krew się nie pojawiła. Zwykle po sikaniu spływała po łapach czerwona struga, którą trzeba było zmyć, a dziś czyściutko.
Psina nadal wchłania ogromne ilości jedzenia - dwie duże puszki i micha suchego. Na razie odbudowuje mięśnie i już jest co poklepać nie kalecząc się o kości. Dostaje też witaminy, które chrupie jak cukierki. W ogóle Bast świetnie zjada prochy, nie trzeba z nim walczyć i wpychać do garda. On je po prostu chrupie i jeszcze mlaszcze.

Posted

[quote name='luka1']HURA! Dziś siusiu było bez krwi! Bast wyszedł dziś na spacerek i nasikał dużą kałużę ale krew się nie pojawiła. Zwykle po sikaniu spływała po łapach czerwona struga, którą trzeba było zmyć, a dziś czyściutko.
Psina nadal wchłania ogromne ilości jedzenia - dwie duże puszki i micha suchego. Na razie odbudowuje mięśnie i już jest co poklepać nie kalecząc się o kości. Dostaje też witaminy, które chrupie jak cukierki. W ogóle Bast świetnie zjada prochy, nie trzeba z nim walczyć i wpychać do garda. On je po prostu chrupie i jeszcze mlaszcze.[/QUOTE]

to cudownie , naprawdę cudownie :multi: