luka1 Posted July 7, 2011 Author Posted July 7, 2011 dziś gabinet był czynny od 16. Olcia umówiła sie z Patrycją ale ona w ostatniej chwili odmówiła jechania. Bast miał jeszcze na dziś leki, nic niepokojącego się nie dziej, prócz tego że apetycik mu rośnie i przybywa energii - na widok puszki macha ogonem jak szalony. Wizyta przełożona więc na jutro. Do niedzieli na pewno coś się wyklaruje. Quote
Czorcik Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 [quote name='luka1']dziś gabinet był czynny od 16. Olcia umówiła sie z Patrycją ale ona w ostatniej chwili odmówiła jechania. Bast miał jeszcze na dziś leki, nic niepokojącego się nie dziej, prócz tego że apetycik mu rośnie i przybywa energii - na widok puszki macha ogonem jak szalony. Wizyta przełożona więc na jutro. Do niedzieli na pewno coś się wyklaruje.[/QUOTE] Luka w niedziele dysponujemy samochodem , więc możesz na nas liczyć , czekam na dalsze info , los tego smutniaka spędza mi sen z powiek, myślę o nim w pracy , w autobusie , przed zaśnięciem Quote
luka1 Posted July 7, 2011 Author Posted July 7, 2011 [quote name='Czorcik']Luka w niedziele dysponujemy samochodem , więc możesz na nas liczyć , czekam na dalsze info , los tego smutniaka spędza mi sen z powiek, myślę o nim w pracy , w autobusie , przed zaśnięciem[/QUOTE] mnie też, zwłaszcza jak przemykam z piwnicy przez podwórko do lasku:evil_lol: Quote
Czorcik Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 [quote name='luka1']mnie też, zwłaszcza jak przemykam z piwnicy przez podwórko do lasku:evil_lol:[/QUOTE] rety , ze Ty masz zdrowie na to wszystko, podziwiam Cie kobieto Quote
luka1 Posted July 7, 2011 Author Posted July 7, 2011 [quote name='Czorcik']rety , ze Ty masz zdrowie na to wszystko, podziwiam Cie kobieto[/QUOTE] ja zajmuję się Bastem "doraźnie". Wychodzę z nim rano na pierwszy spacer. Cały dzień opiekuje się nim Olcia. Karmi, podaje leki, kroplówki jak było trzeba, zmienia posłanie, myje go - każdego dnia, nie raz nawet dwa trzy razy. Głaszcze go i gada z nim żeby nie czuł się samotnie w tej piwnicy. Quote
luka1 Posted July 7, 2011 Author Posted July 7, 2011 [url]http://www.youtube.com/watch?v=Y8fGppx78kQ&feature=related[/url] Quote
misiadg Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Widzę, że mowa o funduszach więc chciałam powiedzieć że we wtorek zrobię mega porządek w szafach i myślę że znajdzie się trochę ciuchów na bazarek, nowych, z metkami oraz raz ubranych, bardzo kibicuje temu psiakowi, żadnych stałych deklaracji dać nie mogę bo sama nie mam stałych dochodów ale fanty na bazarek dla niego znajdę, proszę o info do kogo mogłabym je wysłać itd:) Quote
luka1 Posted July 8, 2011 Author Posted July 8, 2011 misiadg dziękujemy za chęć pomocy, każda forma jest mile widziana a właściwie pożądana. Najlepiej gdybyś zrobiła foty fantom i przesłała z opisem i wyceną, a my to sklecimy w piękny bazarek. Quote
Jasza Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Zagladam do Basta. Usciski dla Was dziewczyny, w piwnicy, czy nie w piwnicy - pewnie i tak czuje się jakby był w niebie :-) Quote
luka1 Posted July 8, 2011 Author Posted July 8, 2011 ale mimo wszystko woli czuć się na dworze :lol: Fundusze funduszami ale może ktoś chce przygarnąć wspaniałego psa? Jest do oddania na warunkach fundacji. A pies wart jest miłości - dajemy gwarancję na piśmie.;) Quote
Guliwer89 Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 prosimy jeszcze raz o stale deklaracje na Basta musimy pomysleć za co go przenieść nawet 5 złotych pomoże mu wymeldować się z piwnicy help!!!!!!!! Quote
misiadg Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Podnoszę Baścika.... w przyszłym tygodniu zrobię fotki i ogarnę ten temat :cool3: Quote
łolkiee Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 a my dzisiaj byliśmy na zdjęciu szwów, nasze vetka zostawiła jeszcze kilka szwów w okolicy cewki moczowej. We wtorek kolejna wizyta Quote
Czorcik Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 czyli rozumiem że wszystko w porządku ? do hoteliku na razie nie jedzie , do póki ma szwy ? Quote
misiadg Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 @łolkiee pożyczyłam sobie banerek z Baścikiem, mam nadzieję, że się udało :D Quote
reksio7 Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 mogę jednorazowo dać jakis grosik, potrzebuje tylko konto Quote
luka1 Posted July 9, 2011 Author Posted July 9, 2011 Numer konta jest na pierwszej stronie ale proszę bardzo, nie trzeba szukać. Numer konta : [B]67 1020 1185 0000 4802 0174 4093 [/B] Fundacja na Rzecz Ochrony Praw Zwierząt NERO ul. Kochanowskiego 37/12 96-500 Sochaczew KRS : 0000317840 za jednorazowe wpłaty też bardzo dziękujemy. Quote
luka1 Posted July 9, 2011 Author Posted July 9, 2011 HURA! Dziś siusiu było bez krwi! Bast wyszedł dziś na spacerek i nasikał dużą kałużę ale krew się nie pojawiła. Zwykle po sikaniu spływała po łapach czerwona struga, którą trzeba było zmyć, a dziś czyściutko. Psina nadal wchłania ogromne ilości jedzenia - dwie duże puszki i micha suchego. Na razie odbudowuje mięśnie i już jest co poklepać nie kalecząc się o kości. Dostaje też witaminy, które chrupie jak cukierki. W ogóle Bast świetnie zjada prochy, nie trzeba z nim walczyć i wpychać do garda. On je po prostu chrupie i jeszcze mlaszcze. Quote
misiadg Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Super że Baścik ma się już lepiej choć odrobinę:multi: Quote
Czorcik Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 [quote name='luka1']HURA! Dziś siusiu było bez krwi! Bast wyszedł dziś na spacerek i nasikał dużą kałużę ale krew się nie pojawiła. Zwykle po sikaniu spływała po łapach czerwona struga, którą trzeba było zmyć, a dziś czyściutko. Psina nadal wchłania ogromne ilości jedzenia - dwie duże puszki i micha suchego. Na razie odbudowuje mięśnie i już jest co poklepać nie kalecząc się o kości. Dostaje też witaminy, które chrupie jak cukierki. W ogóle Bast świetnie zjada prochy, nie trzeba z nim walczyć i wpychać do garda. On je po prostu chrupie i jeszcze mlaszcze.[/QUOTE] to cudownie , naprawdę cudownie :multi: Quote
Recommended Posts