eria Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 mam nadzieję Gosiu, że przynajmniej na necie się będziesz często pojawiać!!!;) Quote
Agushka Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 ehhhh Gosia, wracaj już naprawdę :( ja się bardzo cieszę, że wpadłaś ale ja to bym chciała tak posiedzieć, pogadać, kawkę wypić poranną a tak to co? Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Gosia nawet nie wiesz jak miło zobaczyć Twoje literaki :bigcool: ciesze sie że już niedługo będziesz :buzi: Quote
haska_12 Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Czesc Gosia :) Tesknimy za toba... postaraj sie wkleic jakies fotki, bo i my tesknimy za Prezesikiem i Furcią :( Quote
Usia Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=6][COLOR=magenta]Gosia [COLOR=seagreen]Gosia[/COLOR] [COLOR=blue]wróciła [/COLOR]:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: [COLOR=red][COLOR=lime]hip[/COLOR] hip[/COLOR][COLOR=yellow] [COLOR=purple][COLOR=cyan]...[/COLOR] [/COLOR]hura[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] Quote
eria Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 GOOOSIA!!!!! Będziesz na wystawie w Katowicach?????????? miałysmy się spotkać,a to jedyna okazja :-( :-( :-( Quote
Dobermania Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Cześć. Łooo, a co to w tym miejscu "lokalizacja" - Londyn? A co z psiakami, z Tobą były?:cool3: :-o Quote
eria Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 psiaki Gosiaczka są w hotelu........tylko ze dla mnie stanowczo za długo tam są!!!!!!!!!!!!!!!!!:shake: :shake: :shake: Quote
Marta_Ares Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 tez sie wlasnie zastanawiam.... kiedy Gosia wraca do pl????? Quote
eria Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Moze Kamila od Lali coś wie ??????????????? Gosia miała wrócić na wystawę do katowic a już tydzień po wystawie i dalej Gosi nie ma... Quote
Kamila Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Ja niestety nic nowego nie wiem :shake: Tez sie dziwie ze jeszcze nie wrocila :cool1: Quote
eria Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 ja normalnie stale myslę o Furci i Preziu :shake: :shake: :shake: :shake: one same bidulki w tym hotelu siedzą :shake: :shake: :shake: :shake: Quote
Marta_Ares Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 [quote name='eria']ja normalnie stale myslę o Furci i Preziu :shake: :shake: :shake: :shake: one same bidulki w tym hotelu siedzą :shake: :shake: :shake: :shake:[/quote] tez o nich mysle. Moze i maja dobra opieke ale sa tam same bez wlascicielki....:-( Kamila a Ty nie masz zadnego kontaktu z Gosia??? Quote
Kamila Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 [quote name='Marta_Ares']tez o nich mysle. Moze i maja dobra opieke ale sa tam same bez wlascicielki....:-( Kamila a Ty nie masz zadnego kontaktu z Gosia???[/quote] No jakos tak wyszlo ze nie mam :cool1: Quote
Marta_Ares Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 eh mam nadzieje ze Gosia sie wrescie odezwie...:-( Quote
Guffi Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Ojej, one biedulki nadal w hotelu mieszkają:shake: Mnie długo nie było... Dopiero teraz nadrabiam wszystkie zaległości. Gosiu wracaj do nas i do swoich psiaków! I one i my za Toba tęsknimy! Quote
Marta_Ares Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 z tego co wiem to Luiza tez nie ma z Gosia zadnego kontaktu:-( Quote
Usia Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Gosia gdzie jestes ?? Tak bardzo spodobał ci sie Londyn ??:shake: :shake: Czemu nas zostawiłas :-( Quote
Recommended Posts