Jump to content
Dogomania

Moje zwariowane siersciuchy- Furia[*]- zgraja kociatych, TTB, sznup i stado kaukazów

Recommended Posts

Posted

ehhhh Gosia, wracaj już naprawdę :( ja się bardzo cieszę, że wpadłaś ale ja to bym chciała tak posiedzieć, pogadać, kawkę wypić poranną a tak to co?

Posted

[B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=6][COLOR=magenta]Gosia [COLOR=seagreen]Gosia[/COLOR] [COLOR=blue]wróciła [/COLOR]:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: [COLOR=red][COLOR=lime]hip[/COLOR] hip[/COLOR][COLOR=yellow] [COLOR=purple][COLOR=cyan]...[/COLOR] [/COLOR]hura[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]

Posted

Moze Kamila od Lali coś wie ???????????????
Gosia miała wrócić na wystawę do katowic a już tydzień po wystawie i dalej Gosi nie ma...

Posted

ja normalnie stale myslę o Furci i Preziu :shake: :shake: :shake: :shake: one same bidulki w tym hotelu siedzą :shake: :shake: :shake: :shake:

Posted

[quote name='eria']ja normalnie stale myslę o Furci i Preziu :shake: :shake: :shake: :shake: one same bidulki w tym hotelu siedzą :shake: :shake: :shake: :shake:[/quote]
tez o nich mysle. Moze i maja dobra opieke ale sa tam same bez wlascicielki....:-(
Kamila a Ty nie masz zadnego kontaktu z Gosia???

Posted

[quote name='Marta_Ares']tez o nich mysle. Moze i maja dobra opieke ale sa tam same bez wlascicielki....:-(
Kamila a Ty nie masz zadnego kontaktu z Gosia???[/quote]

No jakos tak wyszlo ze nie mam :cool1:

Posted

Ojej, one biedulki nadal w hotelu mieszkają:shake:
Mnie długo nie było... Dopiero teraz nadrabiam wszystkie zaległości.
Gosiu wracaj do nas i do swoich psiaków! I one i my za Toba tęsknimy!