Agushka Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Mi tez nie.. zaczynam się martwić.. Gosia?? Quote
Cerber Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Z Gosią jest wszystko w porządku :) wróci do nas jestem pewna :) kochana, jak najszybciej błagam, bo wytrzymać nie mozemy... dobranoc kochana :* Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 hmm, jeszcze sie nie zdarzyło ze Gosia bez powiadomienia gdzies znikiała. No zawsze podaje powód a teraz co ... poszła se i już.... :( Quote
eria Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 sie założe że Cerber, Marta_Ares napewno wiedzą tylko powiedzieć nie chcą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mad: :mad: :mad: Quote
Marta_Ares Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 ja sie przyznaje ze nic nie wiem:oops: :-( GOSIU gdzie jestes??????????????????????????????? Quote
eria Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 ale Cerber na bank wie bo sama mówiła że nie mamy sie martwić i wszystko ok....poza tym Ola z Korą też przepadły. Co one kombinują...... Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 ej no Wy nie wiecie to kto ma wiedziec ?? Quote
Marta_Ares Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 [quote name='eria']ale Cerber na bank wie bo sama mówiła że nie mamy sie martwić i wszystko ok....poza tym Ola z Korą też przepadły. Co one kombinują......[/quote] ale Ola przynajmniej pojawia sie na gg, a Gosia nie... przynajmniej jej jeszcze nie spotkalam:shake: Quote
Alynkaaa Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 [COLOR=Red][B]wiitaaam:D sliczna furcia:D [URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images14.fotosik.pl/60/e315bc2284937968.jpg[/IMG][/URL] grrrroznaaa...:):crazyeye::crazyeye::loveu::loveu::loveu:[/B] lezacy pies obronny:D [/COLOR] Quote
Cerber Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Dziewuszki, Eria ma racje wiem co sie dzieje i już wam mówie :) Gosia jest cała i zdrowa nic jej nie jest :) po prostu komputer ma zepsuty i już. Komp jest w naprawie i byc może dziś, albo jutro będzie juz zdrowy. U psiaków i kotów Gosi jest wszystko ok. Preziu już szaleje jak dawniej i wszystko jest ok naprawde :) same z resztą zobaczycie jak Gosiaczek wróci :) Quote
Cerber Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 zdiewuszki kochane, Eria ma racje, wiem co się dzieje u Gosi i juz wam mówie:) Gosia jest zdrowa i cała i wogóle. Nie ma jej na dogo ani gg ponieważ rozchorował się jej komputer i musiała go zanieść do lekarz, który go uzdrowi. Najprawdopodobniej dziś, a moze jutro Gosia odzyska komputer :) U jej zwierzaków też wszystko w porządku. Preziu już szaleje jak dawniej, co jest oznaką jego coraz to szybszego powrotu do zdrowia :) nie martwcie się więc, bo naprawdę wszystko jest w porząsiu :):):):) Quote
Ewa&kumpel Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 [quote name='Cerber']zdiewuszki kochane, Eria ma racje, wiem co się dzieje u Gosi i juz wam mówie:) Gosia jest zdrowa i cała i wogóle. Nie ma jej na dogo ani gg ponieważ rozchorował się jej komputer i musiała go zanieść do lekarz, który go uzdrowi. Najprawdopodobniej dziś, a moze jutro Gosia odzyska komputer :) U jej zwierzaków też wszystko w porządku. Preziu już szaleje jak dawniej, co jest oznaką jego coraz to szybszego powrotu do zdrowia :) nie martwcie się więc, bo naprawdę wszystko jest w porząsiu :):):):)[/quote] No to super... :lol::lol::lol::lol::lol: Quote
eria Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 i nie można było tak od razu ????? :cool3: Quote
Cerber Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 [quote name='eria']i nie można było tak od razu ????? :cool3:[/quote] oj no tak jakoś wyszło :D czekałam na wskazówki od Gosi. Wbrew jej nie moge pisać... a co gdyby nie chciała wam powiedzieć, ze komputer sie rozchorował he??? no co by było? moze ona wolałaby sama wam powiedzieć :D:D:D:D:D no ale nic dostałam znak, ze mam napisać co się stało to napisałam :) teraz spokojnie wszyscy możemy odetchnąć i czekać na wielki powrót :D Quote
Alynkaaa Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 [COLOR=Red][B]ojjjjj no to czekamy....i czekamyy...i czeeekamyyyyy......:D[/B][/COLOR] Quote
eria Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 żeby ten lekarz tego kompa szybko uzdrowił :lol: Quote
Ewa&kumpel Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Furciaczku, pokonaj ten swój komputer :mad: :mad: :mad: i szybciutko wracaj do nas. :lol: :lol: :lol: Quote
Guffi Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Ahh ten komputer, dobrze, że mój się narazie jakoś 3ma:shake: . Quote
Ewa&kumpel Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [SIZE=3][COLOR=DarkRed]Łoj niedobrze, cały czas cisza, a jak tu smutniutko bez Ciebie :placz::placz::placz:[/COLOR][/SIZE] Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Oj tak... beznadziejnie jest bez Gosi :( Quote
Recommended Posts