Jump to content
Dogomania

Moje zwariowane siersciuchy- Furia[*]- zgraja kociatych, TTB, sznup i stado kaukazów

Recommended Posts

Posted

ale Cerber na bank wie bo sama mówiła że nie mamy sie martwić i wszystko ok....poza tym Ola z Korą też przepadły. Co one kombinują......

Posted

[quote name='eria']ale Cerber na bank wie bo sama mówiła że nie mamy sie martwić i wszystko ok....poza tym Ola z Korą też przepadły. Co one kombinują......[/quote]
ale Ola przynajmniej pojawia sie na gg, a Gosia nie... przynajmniej jej jeszcze nie spotkalam:shake:

Posted

[COLOR=Red][B]wiitaaam:D
sliczna furcia:D

[URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images14.fotosik.pl/60/e315bc2284937968.jpg[/IMG][/URL]
grrrroznaaa...:):crazyeye::crazyeye::loveu::loveu::loveu:[/B]
lezacy pies obronny:D
[/COLOR]

Posted

Dziewuszki, Eria ma racje wiem co sie dzieje i już wam mówie :)

Gosia jest cała i zdrowa nic jej nie jest :) po prostu komputer ma zepsuty i już. Komp jest w naprawie i byc może dziś, albo jutro będzie juz zdrowy. U psiaków i kotów Gosi jest wszystko ok. Preziu już szaleje jak dawniej i wszystko jest ok naprawde :) same z resztą zobaczycie jak Gosiaczek wróci :)

Posted

zdiewuszki kochane, Eria ma racje, wiem co się dzieje u Gosi i juz wam mówie:)

Gosia jest zdrowa i cała i wogóle. Nie ma jej na dogo ani gg ponieważ rozchorował się jej komputer i musiała go zanieść do lekarz, który go uzdrowi. Najprawdopodobniej dziś, a moze jutro Gosia odzyska komputer :) U jej zwierzaków też wszystko w porządku. Preziu już szaleje jak dawniej, co jest oznaką jego coraz to szybszego powrotu do zdrowia :) nie martwcie się więc, bo naprawdę wszystko jest w porząsiu :):):):)

Posted

[quote name='Cerber']zdiewuszki kochane, Eria ma racje, wiem co się dzieje u Gosi i juz wam mówie:)

Gosia jest zdrowa i cała i wogóle. Nie ma jej na dogo ani gg ponieważ rozchorował się jej komputer i musiała go zanieść do lekarz, który go uzdrowi. Najprawdopodobniej dziś, a moze jutro Gosia odzyska komputer :) U jej zwierzaków też wszystko w porządku. Preziu już szaleje jak dawniej, co jest oznaką jego coraz to szybszego powrotu do zdrowia :) nie martwcie się więc, bo naprawdę wszystko jest w porząsiu :):):):)[/quote]

No to super... :lol::lol::lol::lol::lol:

Posted

[quote name='eria']i nie można było tak od razu ????? :cool3:[/quote]

oj no tak jakoś wyszło :D czekałam na wskazówki od Gosi. Wbrew jej nie moge pisać... a co gdyby nie chciała wam powiedzieć, ze komputer sie rozchorował he??? no co by było? moze ona wolałaby sama wam powiedzieć :D:D:D:D:D no ale nic dostałam znak, ze mam napisać co się stało to napisałam :) teraz spokojnie wszyscy możemy odetchnąć i czekać na wielki powrót :D