furciaczek Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 [quote name='eria']Bolusiem? Chodzi o Malawaszkę ? ojej :-( :-( :-([/quote] tak:-( nio u mnie jakos leci, wczoraj wkoncu spalam w sypialni a nie w salonie na kanapie:p preziu juz moze chodzic po schodach wiec nic niestalo na przeszkodzie w powrocie do sypialni:multi: pogoda straszna wiec z nowych foteczek nici:shake: wczoraj cos robilam wiec powinno cos byc:p Quote
Tina.Sara Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 fajnie że już śpisz gdzie trzeba :cool3: daj jakieś fotki :loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 szkoda szkoda :( biedna malawaszka :( Quote
furciaczek Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 kurcze przeziebilam sie:shake: 11 lutego furcia bedzie miala swoj debiut na wystawie walentynkowej w bydgoszczy:cool1: jest za chuda wiec niespodziewam sie jakiegos sukcesu ale licze na nienajgorsza ocene:p nio i oczywiscie gwarantuje fotorelacje, naszczescie to TZ bedzie z nia biegal po ringu a nie ja:evil_lol: dzisiaj juz niemam sily na wstawianie foteczek ale jutro z rana to naprawie:p Quote
Guffi Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 To ja czekam na wyniki i fotorelację:multi: . Przepraszam, ze mnie tak długo nie było, ale Twoja galeria nie pokazywała mi się w profilu:placz: . Ale teraz już jestem i w miarę możliwości będę prawie codziennie:p . Quote
furciaczek Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 [quote name='Guffi']To ja czekam na wyniki i fotorelację:multi: . Przepraszam, ze mnie tak długo nie było, ale Twoja galeria nie pokazywała mi się w profilu:placz: . Ale teraz już jestem i w miarę możliwości będę prawie codziennie:p .[/quote] niemusisz przepraszac :) moje subskrypcje tez czasem nawalaja:mad: a foterelacja bedzie napewnio:loveu: Quote
leemonca Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='furciaczek']niemusisz przepraszac :) moje subskrypcje tez czasem nawalaja:mad: a foterelacja bedzie napewnio:loveu:[/quote] a kiedy :cool3: ??? Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Cześc Gosia:D jak dla mnie to Furcia ma I miejsce i to we wszystkich konkursach :loveu: Quote
Guffi Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='leemonca']a kiedy :cool3: ???[/quote] Wyjełaś mi to z... klawiatury:evil_lol: . Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='Guffi']Wyjełaś mi to z... klawiatury:evil_lol: .[/quote] Ta jak sie odezwie to już koniec :evil_lol: monitor idzie zapluć :eviltong: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 CONGRATULATION (chyba tak sie to pisze) za 1 ognień ;D:D:D:D:D:D Quote
Cerber Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 gratuluje pierwszego ogniaka... ciesze sie, ze wystawisz furie na wystawie...:) Quote
Ewa&kumpel Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Hej, chciałam tylko powiedziec dobranoc. Bardzo mi się podoba ten Twój zwierzyniec. Same śliczności. Wyściśkaj ich i wytargaj ode mnie. Pa, pa. Quote
furciaczek Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 [quote name='leemonca']a kiedy :cool3: ???[/quote] nio jakos po 11 lutego :) po wystawie pojedziemy chyba w gory wiec fotorelacja bedzie z opuznieniem [quote name='_ChiQuiTa_']Cześc Gosia:D jak dla mnie to Furcia ma I miejsce i to we wszystkich konkursach :loveu:[/quote] eee nieprzesadzajmy furciakowej do wzorca to troszku daleko jest [quote name='Guffi']Wyjełaś mi to z... klawiatury:evil_lol: .[/quote] :lol: niezle [quote name='_ChiQuiTa_']Ta jak sie odezwie to już koniec :evil_lol: monitor idzie zapluć :eviltong:[/quote] moge ci glut szmatke od psow pozyczyc:evil_lol: [quote name='_ChiQuiTa_']CONGRATULATION (chyba tak sie to pisze) za 1 ognień ;D:D:D:D:D:D[/quote] a dziekujem:p [quote name='Cerber']gratuluje pierwszego ogniaka... ciesze sie, ze wystawisz furie na wystawie...:)[/quote] dziekuje:) nio ciekawa jestem jak jej pojdzie [quote name='Ewa&kumpel']Hej, chciałam tylko powiedziec dobranoc. Bardzo mi się podoba ten Twój zwierzyniec. Same śliczności. Wyściśkaj ich i wytargaj ode mnie. Pa, pa.[/quote] witaj w mojej zakreconej galerii:multi: wyscickam i wytargam ale juz jutro rano bo zeby wytargac 9 futrzakow trzeba miec sporo czasu:evil_lol: a ja juz padam powoli Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 glut szmatke buhahahahaha :lol::D:D:D:D:D:D Quote
furciaczek Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']glut szmatke buhahahahaha :lol::D:D:D:D:D:D[/quote] nio jak preziuch po piciu lazi po domu i zagluca wszystko cio jest w zasiegu pyska a furcia obkleja glutami nawet sufit to trzaba miec taki wynalazek przy sobie:evil_lol: Quote
olekg89 Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Furciak-czemu Prezes ma taki starszny kaganiec?Kup te z maszera są rozmiarny na Szn.Olbrzyma i CC.Przynajmniej beda mogły pić, i otworzyć pysk. Quote
agara Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Ojejciu!! Ile zdjęc! naprawde, niestety nie udało mi sie obejrzec tych 210 stron... ale mniej wiecej już kojarze twoje psy:) są śliczne, niby takie groźnie, ale widać że to takie przytulaczki:):) POzdrawiam, i zapraszam do nas, agata Quote
Ewa&kumpel Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Hej. Chciałam powiedziec tylko "czesc". To Ty masz aż dziewięc futrzaków. Toż to prawdziwy zwierzyniec. No, no, pozazdrościc. Quote
furciaczek Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 [quote name='olekg18']Furciak-czemu Prezes ma taki starszny kaganiec?Kup te z maszera są rozmiarny na Szn.Olbrzyma i CC.Przynajmniej beda mogły pić, i otworzyć pysk.[/quote] oleg wez pod uwage ze moje psy ciagle jeszcze rosna, szczegolnie furciakowa, jej to musze co 2 tygodnie nowy kaganiec kupowac a kupujac w tym tempie idzie zbankrutowac:shake: Preziowi juz sie zaczelam rozgladac za jakims pozadnym ale Furcia to jeszcze minimalnie rok bedzie musiala poginac w takim:p [quote name='Malta-GD']Ojejciu!! Ile zdjęc! naprawde, niestety nie udało mi sie obejrzec tych 210 stron... ale mniej wiecej już kojarze twoje psy:) są śliczne, niby takie groźnie, ale widać że to takie przytulaczki:):) POzdrawiam, i zapraszam do nas, agata[/quote] witam w moich skromnych progach:p e tam grozne to takie male kanapowce sa:evil_lol: [quote name='Ewa&kumpel']Hej. Chciałam powiedziec tylko "czesc". To Ty masz aż dziewięc futrzaków. Toż to prawdziwy zwierzyniec. No, no, pozazdrościc.[/quote] moge sie podzielic kotami:evil_lol: dzisiaj w nocy dawaly tak czadu ze myslalam ze je zaraz wyeksmituje do piwnicy:diabloti: normalnie mialam wrazenie ze stado sloni lata mi po domu nio cioteczki dzisiaj piekna pogoda wiec zaraz biore czarnucha i wredote na spacerkowa sesje fotograficzna:cool3: Quote
eria Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 [quote name='olekg18']Furciak-czemu Prezes ma taki starszny kaganiec?Kup te z maszera są rozmiarny na Szn.Olbrzyma i CC.Przynajmniej beda mogły pić, i otworzyć pysk.[/quote] gwarantuje że w normalnym metalowym kagańcu pies może pić! moje oba mają metalowe i umią pić i ziać furciaczku spodziewaj sie dziś niespodziewajki :D Quote
Cerber Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 [quote name='furciaczek']nio jak preziuch po piciu lazi po domu i zagluca wszystko cio jest w zasiegu pyska a furcia obkleja glutami nawet sufit to trzaba miec taki wynalazek przy sobie:evil_lol:[/quote] czesc kochana... ehhh jak dobrze, ze Cer sie nie gluci....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: kiedys jak byl mlodszy to mu leciala slina jak z fontanny :D a teraz juz nie :D Quote
haska_12 Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Dzien dobry :) Widzę u furciaczka zmiany pod nickiem :evil_lol: Hehe.. gratuluję :) Quote
Recommended Posts