Jump to content
Dogomania

Moje zwariowane siersciuchy- Furia[*]- zgraja kociatych, TTB, sznup i stado kaukazów

Recommended Posts

Posted

[quote name='eria']Bolusiem? Chodzi o Malawaszkę ?
ojej :-( :-( :-([/quote]

tak:-(

nio u mnie jakos leci, wczoraj wkoncu spalam w sypialni a nie w salonie na kanapie:p preziu juz moze chodzic po schodach wiec nic niestalo na przeszkodzie w powrocie do sypialni:multi:

pogoda straszna wiec z nowych foteczek nici:shake: wczoraj cos robilam wiec powinno cos byc:p

Posted

kurcze przeziebilam sie:shake:

11 lutego furcia bedzie miala swoj debiut na wystawie walentynkowej w bydgoszczy:cool1: jest za chuda wiec niespodziewam sie jakiegos sukcesu ale licze na nienajgorsza ocene:p nio i oczywiscie gwarantuje fotorelacje, naszczescie to TZ bedzie z nia biegal po ringu a nie ja:evil_lol:
dzisiaj juz niemam sily na wstawianie foteczek ale jutro z rana to naprawie:p

Posted

To ja czekam na wyniki i fotorelację:multi: .
Przepraszam, ze mnie tak długo nie było, ale Twoja galeria nie pokazywała mi się w profilu:placz: .
Ale teraz już jestem i w miarę możliwości będę prawie codziennie:p .

Posted

[quote name='Guffi']To ja czekam na wyniki i fotorelację:multi: .
Przepraszam, ze mnie tak długo nie było, ale Twoja galeria nie pokazywała mi się w profilu:placz: .

Ale teraz już jestem i w miarę możliwości będę prawie codziennie:p .[/quote]

niemusisz przepraszac :) moje subskrypcje tez czasem nawalaja:mad:
a foterelacja bedzie napewnio:loveu:

Posted

[quote name='leemonca']a kiedy :cool3: ???[/quote]

nio jakos po 11 lutego :) po wystawie pojedziemy chyba w gory wiec fotorelacja bedzie z opuznieniem

[quote name='_ChiQuiTa_']Cześc Gosia:D
jak dla mnie to Furcia ma I miejsce i to we wszystkich konkursach :loveu:[/quote]

eee nieprzesadzajmy furciakowej do wzorca to troszku daleko jest

[quote name='Guffi']Wyjełaś mi to z... klawiatury:evil_lol: .[/quote]

:lol: niezle

[quote name='_ChiQuiTa_']Ta jak sie odezwie to już koniec :evil_lol: monitor idzie zapluć :eviltong:[/quote]

moge ci glut szmatke od psow pozyczyc:evil_lol:

[quote name='_ChiQuiTa_']CONGRATULATION (chyba tak sie to pisze) za 1 ognień ;D:D:D:D:D:D[/quote]

a dziekujem:p

[quote name='Cerber']gratuluje pierwszego ogniaka...

ciesze sie, ze wystawisz furie na wystawie...:)[/quote]

dziekuje:) nio ciekawa jestem jak jej pojdzie

[quote name='Ewa&kumpel']Hej, chciałam tylko powiedziec dobranoc. Bardzo mi się podoba ten Twój zwierzyniec. Same śliczności. Wyściśkaj ich i wytargaj ode mnie. Pa, pa.[/quote]

witaj w mojej zakreconej galerii:multi:
wyscickam i wytargam ale juz jutro rano bo zeby wytargac 9 futrzakow trzeba miec sporo czasu:evil_lol: a ja juz padam powoli

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']glut szmatke buhahahahaha :lol::D:D:D:D:D:D[/quote]

nio jak preziuch po piciu lazi po domu i zagluca wszystko cio jest w zasiegu pyska a furcia obkleja glutami nawet sufit to trzaba miec taki wynalazek przy sobie:evil_lol:

Posted

Ojejciu!! Ile zdjęc! naprawde, niestety nie udało mi sie obejrzec tych 210 stron... ale mniej wiecej już kojarze twoje psy:) są śliczne, niby takie groźnie, ale widać że to takie przytulaczki:):)
POzdrawiam, i zapraszam do nas,
agata

Posted

[quote name='olekg18']Furciak-czemu Prezes ma taki starszny kaganiec?Kup te z maszera są rozmiarny na Szn.Olbrzyma i CC.Przynajmniej beda mogły pić, i otworzyć pysk.[/quote]

oleg wez pod uwage ze moje psy ciagle jeszcze rosna, szczegolnie furciakowa, jej to musze co 2 tygodnie nowy kaganiec kupowac a kupujac w tym tempie idzie zbankrutowac:shake: Preziowi juz sie zaczelam rozgladac za jakims pozadnym ale Furcia to jeszcze minimalnie rok bedzie musiala poginac w takim:p

[quote name='Malta-GD']Ojejciu!! Ile zdjęc! naprawde, niestety nie udało mi sie obejrzec tych 210 stron... ale mniej wiecej już kojarze twoje psy:) są śliczne, niby takie groźnie, ale widać że to takie przytulaczki:):)
POzdrawiam, i zapraszam do nas,
agata[/quote]

witam w moich skromnych progach:p e tam grozne to takie male kanapowce sa:evil_lol:

[quote name='Ewa&kumpel']Hej. Chciałam powiedziec tylko "czesc".
To Ty masz aż dziewięc futrzaków. Toż to prawdziwy zwierzyniec. No, no, pozazdrościc.[/quote]

moge sie podzielic kotami:evil_lol: dzisiaj w nocy dawaly tak czadu ze myslalam ze je zaraz wyeksmituje do piwnicy:diabloti: normalnie mialam wrazenie ze stado sloni lata mi po domu

nio cioteczki dzisiaj piekna pogoda wiec zaraz biore czarnucha i wredote na spacerkowa sesje fotograficzna:cool3:

Posted

[quote name='olekg18']Furciak-czemu Prezes ma taki starszny kaganiec?Kup te z maszera są rozmiarny na Szn.Olbrzyma i CC.Przynajmniej beda mogły pić, i otworzyć pysk.[/quote]
gwarantuje że w normalnym metalowym kagańcu pies może pić! moje oba mają metalowe i umią pić i ziać

furciaczku spodziewaj sie dziś niespodziewajki :D

Posted

[quote name='furciaczek']nio jak preziuch po piciu lazi po domu i zagluca wszystko cio jest w zasiegu pyska a furcia obkleja glutami nawet sufit to trzaba miec taki wynalazek przy sobie:evil_lol:[/quote]

czesc kochana... ehhh jak dobrze, ze Cer sie nie gluci....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: kiedys jak byl mlodszy to mu leciala slina jak z fontanny :D a teraz juz nie :D