Ty_Asya Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 A ile czasu bez netu? Bo ja nie wytrzymam bez fotek Furci i Prezesa!!! :mad: [FONT=Century Gothic][SIZE=5][COLOR=red][I][B]WESOLYCH SWIAT!!![/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Kamila Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 [quote name='Ty_Asya']A ile czasu bez netu? Bo ja nie wytrzymam bez fotek Furci i Prezesa!!! :mad: [/quote] Ja tez nie :placz: :placz: :placz: Gosia,to kiedy ta wyprowadzka dokladnie? :oops: Quote
furciaczek Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 [quote name='Agushka']Mi już dziś smutno ale nic to, Gosia przez ten czas zrobi tysiące cudownych fotek i potem będzie wstawiała :)[/quote] zdiec napewno duuuzo porobie:loveu: tak wiec po moim powrocie niebedziecie sie nudzic:evil_lol: [quote name='Ty_Asya']A ile czasu bez netu? Bo ja nie wytrzymam bez fotek Furci i Prezesa!!! :mad: [FONT=Century Gothic][SIZE=5][COLOR=red][I][B]WESOLYCH SWIAT!!![/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] gdybym to ja wiedziala ile:shake: postaram sie zalatwic to jak najszybciej, beda musieli kabel wkopac i podlaczyc a to zajmie sporo czasu:placz: dziekuje za zyczonka:loveu: [quote name='kamila-dog']Ja tez nie :placz: :placz: :placz: Gosia,to kiedy ta wyprowadzka dokladnie? :oops:[/quote] w piatek o 14 ostatecznie zamykam drzwi od tego mieszkania:multi: Quote
anushka Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 [quote name='furciaczek']a jutro robie imprezke pozegnalana w galerii:cool3: [/quote] przyjdem :p dzisiaj ide spać po pracy bo wczoraj poszłam spać o 1 a wstaje do pracy 4.15 :lol: ale będe pamiętać jutro :loveu: Quote
anushka Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 [quote name='furciaczek'], beda musieli kabel wkopac [/quote] podaj adres myślę,że byliby chętni z DGM za free ci to wykopać bylebyś była z nami :lol: i to jak najszybciej.. Quote
Kamila Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 [quote name='furciaczek'] w piatek o 14 ostatecznie zamykam drzwi od tego mieszkania:multi:[/quote] No to bardzo sie ciesze :multi: Juz spakowana? :cool3: Czym wogole jedziesz?Ktos ci chyba pomoze,co? :cool3: [quote name='Ania-k']podaj adres myślę,że byliby chętni z DGM za free ci to wykopać bylebyś była z nami :lol: i to jak najszybciej..[/quote] Dokladnie :evil_lol: Quote
furciaczek Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 [quote name='Ania-k']przyjdem :p dzisiaj ide spać po pracy bo wczoraj poszłam spać o 1 a wstaje do pracy 4.15 :lol: ale będe pamiętać jutro :loveu:[/quote] mam nadzieje ze przyjdziesz:p [quote name='Ania-k']podaj adres myślę,że byliby chętni z DGM za free ci to wykopać bylebyś była z nami :lol: i to jak najszybciej..[/quote] przemysle ta propozycje:evil_lol: [quote name='kamila-dog']No to bardzo sie ciesze :multi: Juz spakowana? :cool3: Czym wogole jedziesz?Ktos ci chyba pomoze,co? :cool3: Dokladnie :evil_lol:[/quote] nio prawie spakowana:p i pomoze mi jeden taxowkasz, on pojedzie ze mna i zwierzaczkami moim samochodem a jego zona bedzie jechala ich samochodem z moimi rzeczami :) Quote
Guffi Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Dobry... Hm... wieczór, bo juz ciemno:mad: . Czyżby moim oczom nie ukazały sie nowe foty...? Quote
eria Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 [quote name='Guffi']Dobry... Hm... wieczór, bo juz ciemno:mad: . Czyżby moim oczom nie ukazały sie nowe foty...?[/quote] rację ma !!! na pożegnanie byś coś mogła Furciaczku wkleić!!! Quote
furciaczek Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 spokojnie dziewczynki bedzie i furcia i prezes ale nieco pozniej:p Quote
AśkaK Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Ej no, my tu jakiś solidny zapasik fotek potrzebujemy, żeby w godzinach największej tęsknoty za Tobą, Furcią i Prezesem móc se na coś popatrzeć na otarcie łez!:placz: :lol: Furciaczku, będzie mi smutno bez Ciebie i Twoich psiotfforów, ale cieszę się razem z Tobą z nowego domku!:multi: Będziemy tu czekać na Ciebie, nie bój się, Furciakowo-Preziowy wątek nie zginie!;) :lol: A co to za sklerotyczka będzie na zastępstwo, hę?:cool3: :evil_lol: Czyżby Ola?!:evil_lol: No i o której jutro ta impreza? Bo ja na 11 na uczelnię gnam :oops: ale może na minutkę rano wskoczę walnąć kielicha!:evil_lol: Quote
wiq Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 dokopalam sie:multi: najbadziej przypadly mi do gusty fuciakowe usmiechy:lol::lol: Quote
Ola&Kora Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 [quote=AśkaK;] A co to za sklerotyczka będzie na zastępstwo, hę?:cool3: :evil_lol: Czyżby Ola?!:evil_lol: [/quote] Brava za spostrzegawczość!!! Otrzymujesz od nas firmowy dogomaniacki długopis!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
AśkaK Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Yeeeheee!!!:multi: :eviltong: :evil_lol: Dobra jestem co?!:evil_lol: :lol: No i nie wiem o której jutro wpadać tu na imprezkę...No nic, zajrzę jakoś rano. Furciaczek, ostatnia noc w starym domu!:cool3: DOOOBRANOC!!!:loveu: Quote
furciaczek Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 [quote name='AśkaK']Ej no, my tu jakiś solidny zapasik fotek potrzebujemy, żeby w godzinach największej tęsknoty za Tobą, Furcią i Prezesem móc se na coś popatrzeć na otarcie łez!:placz: Furciaczku, będzie mi smutno bez Ciebie i Twoich psiotfforów, ale cieszę się razem z Tobą z nowego domku!:multi: Będziemy tu czekać na Ciebie, nie bój się, Furciakowo-Preziowy wątek nie zginie!;) :lol: A co to za sklerotyczka będzie na zastępstwo, hę?:cool3: :evil_lol: Czyżby Ola?!:evil_lol: No i o której jutro ta impreza? Bo ja na 11 na uczelnię gnam :oops: ale może na minutkę rano wskoczę walnąć kielicha!:evil_lol:[/quote] eee jakby to powiedziec:oops: wszystkie fotki mi zniknely z dysku:oops: :placz: te cio mam na plytach sa juz w galerii...jutro bede caly dzien focic psy wiec jednak cos wam zostawie:) a imprezka mozebyc i caly dzien:evil_lol: [quote name='wiq']dokopalam sie:multi: najbadziej przypadly mi do gusty fuciakowe usmiechy:lol::lol:[/quote] zabujczy usmiech ma:evil_lol: [quote name='Ola&Kora']Brava za spostrzegawczość!!! Otrzymujesz od nas firmowy dogomaniacki długopis!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] chyba od ciebie, bo napewno ja nikomu nic nie dam:evil_lol: [quote name='AśkaK']Yeeeheee!!!:multi: :eviltong: :evil_lol: Dobra jestem co?!:evil_lol: :lol: No i nie wiem o której jutro wpadać tu na imprezkę...No nic, zajrzę jakoś rano. Furciaczek, ostatnia noc w starym domu!:cool3: DOOOBRANOC!!!:loveu:[/quote] asiu zle zrozumialas:evil_lol: ja sie wyprowadzam w piatek a jutro ta impreza bo nie wiem czy po jutrze bede miala czas zeby wpasc na dogo Quote
furciaczek Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 deszcz pada zimno ale z psami na nocny spacerek trzeba isc:p dzisiaj robimy sobie nieco dluzsza wyprawe:cool3: aparatu niebiore bo nielubie focic po ciemku, zreszta niech baterie sie pozadnie naladuja przed jutrzejsza sesja pozegnalna:cool1: Quote
Agushka Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Hej Gosia :) Wczoraj mi się wyłączył komputer i stwierdziłam, że skoro zgłosił protest to znaczy, że pora spać i poszłam... U nas dziś tez pogoda pod psem:evil_lol::evil_lol: Nie chcę się z domu wychodzić, a ja miałam dziś w planach leśny spacerek. No nic, trzeba siedziec w domku :( Quote
furciaczek Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 dziendoberek:) ja dopiero wstalam:shake: dopadlo mnie jakies paskudztwo, ledwo sie ruszam, nos zawalanony i temperatura:-( i jeszcze koty znalazly sobie interesujaca zabawe:evil_lol: wystarczy ze wejde do kuchni zaczyna sie atak, felus niskopienny atakuje nogi a kubus i gusia skacza mi z szafek na glowe i plecy:lol: Robie sobie tajna babcina miksturke i mam nadzieje ze to pomoze. pogoda u mnie tez niezaciekawa:shake: ehhh mam nadzieje ze w sobote bedzie lepiej... Quote
Agushka Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Oj niedobrze, nie dość że masz na głowie całą przeprowadzkę to jeszcze Cię dopadło choróbsko :( A ja dziś się pokłóciłam z TZem z samego rana. APSA u siebie w galerii pokazała pięknego ONka który siedzi w schronisku :placz::placz: zakochałam się z miejsca... No i przypuściłam szturm na TZa... Nic nie wskórałam tyle tylko, że przestaliśmy sie do siebie odzywać... Quote
furciaczek Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 ojej niemyslalam ze twoj TZ jest az tak przeciwny:shake: kurcze mam nadzieje sie sie szybko pogodzicie i jakos dojdziecie do porozumienia...a rozmawialas z nim na temat zostania domkiem tymczasowym? zobaczylby jak to jest majac dwa psy i wtedy moglibyscie podjac decyzje. sorki ze sie tak wtracam ale chcem pomoc:oops: Quote
Agushka Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Gosia alez absolutnie nie mam nic przeciwko wysłuchaniu Twojego zdania... Ja własnie wpadłam na pewien pomysł. Mówiłam Ci, że moi rodzice w styczniu przeprowadzają się do naszego domu na wsi. Chyba zacznę nakręcać ojca na psa. Niby jest Piniek ale mój Tata ma serce do ONków jak ja.... Gdyby udało mi się go nakręcić, to może zgodziłby się przyjąć psa. Jeśli uda mi się nakręcić Tatę to pozostanie tylko przekonac Mamę a to już są schody... ale mniejsze niż w przypadku mojego TZa.. Może udałoby mi się wtedy wyciągnąć jakiegoś psa ze schronu... Siedzę i ryczę, bo jestem bezsilna noooo.. ja nie mogę patrzyć na te psiaki bo serce mi się kroi. Ciekawe jest to, że mój TZ to dobry człowiek, za Tinę dałby się pokroić a stawia takie zdecydowane veto... Nie pojmuję no.. On utrzymuje, że dwa psy tej wielkości w bloku to niewyobrażalne. Ehhh no nic, spróbuję ugryźć to z drugiej strony, jutro zacznę pracować nad Tatą. Quote
furciaczek Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 nio to bede trzymac kciuki zeby twoj plan sie powiodl:cool3: preziuch sobie lapke rozwalil:placz: :placz: :placz: Quote
Agushka Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Oj :( Poduszkę sobie rozciął? Czy coś gorszego? Quote
Kamila Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Dzien dobry :multi: A gdzie ta obiecana imprezka? :cool3: A co sie Prezeskowi stalo? :-( Aga,ja tez trzymam kciuki by ci sie udalo przekonac rodzicow a pozniej tz'ta :lol: Wiem co to za bol bo mi sie tez marzy drugi psiak ;) Quote
Agushka Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 A wogóle to wszyscy mają takie śliczne świąteczne banerki a my jak sierotki z Tiną jesień prezentujemy... kto Wam takie śliczności porobił? Quote
Recommended Posts