Obama Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 nowy pies?zaadoptuj mnie ,ja chcę żyć w takim raju:oops::diabloti::cool3: Quote
Izabela124. Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Przyszłam z rewizytą :evil_lol::multi::loveu: Quote
furciaczek Posted August 15, 2010 Author Posted August 15, 2010 [quote name='Izabela124.']Przyszłam z rewizytą :evil_lol::multi::loveu:[/QUOTE] I sciagnelas za soba pewnie...hmmm kogos:lol: Quote
Izabela124. Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 [quote name='furciaczek']I sciagnelas za soba pewnie...hmmm kogos:lol:[/QUOTE]Na pewno, więc czuj się obserwowana :diabloti: Quote
furciaczek Posted August 15, 2010 Author Posted August 15, 2010 [quote name='Izabela124.']Na pewno, więc czuj się obserwowana :diabloti:[/QUOTE] Ja juz od jakiegos czasu czuje czyjs oddech na plecach:evil_lol: Quote
Izabela124. Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 [quote name='furciaczek']Ja juz od jakiegos czasu czuje czyjs oddech na plecach:evil_lol:[/QUOTE]A ja sapanie :diabloti::evil_lol: Quote
chita Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 wariatki:evil_lol: spamujecie sobie a raporty leeeecą:diabloti: Quote
furciaczek Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 Buhahaha dla poprawienia humoru wlazlam na [url]www.kotburger.pl[/url] tak przegladam przegladam patrze... [url]http://kotburger.pl/13478/Bo-do-tanga-trzeba-dwojga[/url] Moje kociate:evil_lol: Trzeba chyba faktycznie foty podpisywac...haha ale tego sie nie spodziewalam Quote
chita Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 [quote name='furciaczek']Buhahaha dla poprawienia humoru wlazlam na [url]www.kotburger.pl[/url] tak przegladam przegladam patrze... [url]http://kotburger.pl/13478/Bo-do-tanga-trzeba-dwojga[/url] Moje kociate:evil_lol: Trzeba chyba faktycznie foty podpisywac...haha ale tego sie nie spodziewalam[/QUOTE] to twoje osobiste kociaki? no to teraz sa slawne,ja bym tam pisala o jakies zadoscuczynienie czy cus:cool3: Quote
Alicja Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 [quote name='furciaczek']Buhahaha dla poprawienia humoru wlazlam na [url]www.kotburger.pl[/url] tak przegladam przegladam patrze... [url]http://kotburger.pl/13478/Bo-do-tanga-trzeba-dwojga[/url] Moje kociate:evil_lol: Trzeba chyba faktycznie foty podpisywac...haha ale tego sie nie spodziewalam[/QUOTE] [COLOR=Navy][B]ha ha ha ...jakie warioty :diabloti: Beruś :hand: no faktycznie z podpisywaniem fot dobry pomysł ... nie znasz dnia ani godziny jak ktos podprowadzic może ...spoko jak dla dobrych celów , ale bywają też inne intencje [/B][/COLOR] Quote
NATKA Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Łojeja daaawno mnie tu nie było :oops: Gratuluje nowego psowatego w rodzince, Hektorek fajny stworek ;) A kociska trza podesłać obowiązkowo do "Tańca z gwiazdami" :roflt::roflt::roflt: Quote
Obama Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Fight for Your Rights jak śpiewali Beastie Boys!o,walczyć o prawa do fot..tantiemy...:) a co? może będziesz bogata? :) Quote
furciaczek Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 Eeee najwazniejsze ze sa komcie pod fotami:evil_lol::evil_lol: Musze poszperac, moze znajde jakies psowate ktorych nie wstawialam...nuda bez psow :placz: Quote
furciaczek Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 Ja dawalam fotaski z safari, bylam jakos hmm kiedy to bylo kwiecien chyba a moze maj :hmmmm:?? Quote
agaciaaa Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 [quote name='Izabela124.']A ja sapanie :diabloti::evil_lol:[/QUOTE] ...... nie powiem co sobie pomyślałam :D Cześć fur :loveu: miłego wtorku :loveu: Quote
agaga21 Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 [quote name='furciaczek']Buhahaha dla poprawienia humoru wlazlam na [URL="http://www.kotburger.pl"]www.kotburger.pl[/URL] tak przegladam przegladam patrze... [URL]http://kotburger.pl/13478/Bo-do-tanga-trzeba-dwojga[/URL] Moje kociate:evil_lol: Trzeba chyba faktycznie foty podpisywac...haha ale tego sie nie spodziewalam[/QUOTE] o jasny gwint! jeszcze powiedz, że tak kompletnie przez przypadek tam zajrzałaś edit: zaczełam przegladać i widzę, że nie trudno było znaleźć. fajna stronka dla kociarzy :) i nie tylko Quote
furciaczek Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 [quote name='agaciaaa']...... nie powiem co sobie pomyślałam :D Cześć fur :loveu: miłego wtorku :loveu:[/QUOTE] A dziekuje :) [quote name='agaga21']o jasny gwint! jeszcze powiedz, że tak kompletnie przez przypadek tam zajrzałaś edit: zaczełam przegladać i widzę, że nie trudno było znaleźć. fajna stronka dla kociarzy :) i nie tylko[/QUOTE] No przypadkiem sobie weszlam...najpierw ich nie poznalam ale te spanko psiowe jakies takie znajome...tak patrze patrze i szok...moje terorysty!!:evil_lol: Quote
Izabela124. Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 [quote name='agaciaaa']...... nie powiem co sobie pomyślałam :D [/QUOTE]powiedz, powiedz :multi::lol: Quote
sacred PIRANHA Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 ja też chce wiedzieć co sobie pomyślałaś hihihi Quote
agaciaaa Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 A takie tam moje kosmate myśli... :evil_lol: lepiej będzie jak pozostawię to dla siebie :diabloti: Quote
Izabela124. Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 [quote name='agaciaaa']A takie tam moje kosmate myśli... :evil_lol: lepiej będzie jak pozostawię to dla siebie :diabloti:[/QUOTE]Bo ja to miałam na myśli pewną osobę Ty zboczuchu :diabloti::eviltong: Quote
agaciaaa Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 [quote name='Izabela124.']Bo ja to miałam na myśli pewną osobę Ty zboczuchu :diabloti::eviltong:[/QUOTE] Wiem, wiem. Cóż ja poradzę, że ja wszystko inaczej interpretuje....:roll: :evil_lol: Quote
furciaczek Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 [quote name='maciaszek']Dawaj zdjęcia z safari !!!!!!!!!!![/QUOTE] Mam na kompie w Londynie, jak wroce to mi przypomnijcie :) A ja sobie podgladam swoje zwierzaki:evil_lol: A to co robia moje psowate jak nikogo w domu niema:diabloti: [IMG]http://i35.tinypic.com/10cj39s.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts