Alicja Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 [quote name='furciaczek']Niestety brodate nie bedzie, Doginka widze szybko sie domyslila :) Z tego skojazenia wyjda ciemne pregowane i czarne, modle sie zeby samczyk byl i zeby czarny...suki kolejnej nie zniose. Wiem ze zapoznawanie ze stadem bedzie wesole:diabloti: Choc jeszcze nienarodzone ja juz sie ciesze jak goopia...imie nawet mam, naturalnie pasujace do reszty imion:diabloti: Ala powinna wiedziec bo to ona mi pare lat temu pomysla narzucila:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Moze jutro jakies foty zrobie, choc totalnie mi sie niechce. Napewno w Pl bede pstrykac ile sie da:loveu: Moze do Lui podjade na spotkanie:p Matko jak ja juz bym chciala na stale do tej Pl wrocic...a kolatka moja jeszcze nie pszyszla bo wyslali na zly adres i teraz gdzies tam krazy:placz:[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]aleś mi dała do myślenia ....ja pamietam od zawsze tylko Gburie Furie :roll:...zaraz w łeb dostane :diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
furciaczek Posted December 12, 2009 Author Posted December 12, 2009 Ala dokladnie o to mi chodzilo hahaha Bedzie Gbur i bedzie Fur:diabloti::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 [quote name='furciaczek']Ala dokladnie o to mi chodzilo hahaha Bedzie Gbur i bedzie Fur:diabloti::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] :bigcool: :roflt: Quote
***kas Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Ciotka Ty mi tu cicho siedź:mad:, bo TZ sobie odwiedza galerię Twoją-jako, że on zakochany w CC, dobrze ze miejsca nie mamy...:diabloti: Boję się, że szczeniak CC i to czarny(!!!) jednakowoż zadziała stymulująco na jego męską mózgownice... Quote
Cherry.L. Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Witam i zapraszam do mojej galeri :D. Quote
agaciaaa Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 A ten szczeniorek to już w brzuszku, czy dopiero w planach? ;) Quote
anetta Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Oooo nastepna szarańcza będzie? :evil_lol::evil_lol: :-D No to będzie wesoło :diabloti::diabloti: Gbur :evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 gocha spełnia moje marzenia i bierze czarnego cctka samca...bo suk to my mamy dość!!!!!!!!!!! żadnych więcej suk:-) Quote
Doginka Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Juz się nie mogę doczekać zdjęć przyszłego maluszka;-) Quote
malawaszka Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 [quote name='sacred PIRANHA']gocha spełnia moje marzenia i bierze czarnego cctka samca...bo suk to my mamy dość!!!!!!!!!!! żadnych więcej suk:-)[/QUOTE] hahah a ja wolę suki, ale kolejny chcąc nie chcac musi być chłop :lol: Quote
furciaczek Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 [quote name='Alicja']:bigcool: :roflt:[/QUOTE] No co:lol: [quote name='***kas']Ciotka Ty mi tu cicho siedź:mad:, bo TZ sobie odwiedza galerię Twoją-jako, że on zakochany w CC, dobrze ze miejsca nie mamy...:diabloti: Boję się, że szczeniak CC i to czarny(!!!) jednakowoż zadziała stymulująco na jego męską mózgownice...[/QUOTE] I prawidlowo, powinnas posiadc CC. TZ ma racje:diabloti: [quote name='Cherry.L.']Witam i zapraszam do mojej galeri :D.[/QUOTE] Odiwedzimy odwiedzimy :) [quote name='anetta']Oooo nastepna szarańcza będzie? :evil_lol::evil_lol: :-D No to będzie wesoło :diabloti::diabloti: Gbur :evil_lol:[/QUOTE] Oj bedzie wesolo bedzie:loveu: [quote name='sacred PIRANHA']gocha spełnia moje marzenia i bierze czarnego cctka samca...bo suk to my mamy dość!!!!!!!!!!! żadnych więcej suk:-)[/QUOTE] O to to, widac moja krew...zadnych suk:loveu: [quote name='Doginka']Juz się nie mogę doczekać zdjęć przyszłego maluszka;-)[/QUOTE] A na to to troche bedzie trzeba poczekac, rodzicow fotki moge ewentualnie pokazac:eviltong: [quote name='malawaszka']hahah a ja wolę suki, ale kolejny chcąc nie chcac musi być chłop :lol:[/QUOTE] Faceci fajniejsi-patrz Prezio:diabloti::loveu: Za tydzien jade...znowu 24h w aucie ze spiewajacym czarnuchem i chrapiaca suka...nic tylko sie chlastac:evil_lol: Quote
agaciaaa Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 A na moje pytanie to już nie odpowiedziałaś :obrazic::diabloti: Quote
furciaczek Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 [quote name='agaciaaa']A na moje pytanie to już nie odpowiedziałaś :obrazic::diabloti:[/QUOTE] Wybacz widocznie sie nie kliknelo. Narazie w planach, na wsiosne krycie:loveu: Szczyl bedzie do odebrania akurat jak juz sie troszke w Pl uzadzimy.:p Quote
Doginka Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 [quote name='furciaczek']... rodzicow fotki moge ewentualnie pokazac:eviltong:[/QUOTE] To dawaj;-) Quote
agaciaaa Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 [quote name='furciaczek']Narazie w planach, na wsiosne krycie:loveu: Szczyl bedzie do odebrania akurat jak juz sie troszke w Pl uzadzimy.:p[/QUOTE] No to super. Pokazuj rodziców! :p Quote
***kas Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 ja CC?:roflt: Ja do CCta pasuje jak pięść do nosa, żadnego molosa za nic w życiu :diabloti: Taki pies by mnie zdominował, zmaltretował i wykończył psycho-fizycznie...chyba, że Ty Ciotka masz w tym jakąś ukrytą intencję :PROXY5: Quote
furciaczek Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 Haha Kas a to duze czarne i to wieksze kudlate u Ciebie to co?? Nie molosy...no i to rude najstraszniejsze hihi A foty jakos dam pozniej, teraz zajeta ciut jestem. Quote
***kas Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 a idz mi:diabloti:, ja sobie na starość kupię jakiegoś mopsa czy innego pulpeta, co to będzie spał jadł i spał o! Za stara jestem na takie wysiłki;) Moj kochany piesek wpierniczył wczoraj pół kilo wieprzowiny z obiadu, a potem dostał takiego pier...olca, że drzwi z framugi wystawił ....:razz: Nie jestem przekonana, czy gotowi jesteśmy na takie akcje w wydaniu psa 3 razy większego :diabloti: Quote
furciaczek Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 To jest mamusia, suka ktora uwielbiam, kocham wrecz, nie dosc ze piekna to ma naprawde rewelacyjny charakter!!! To jest dla mnie ideal CC!! PRIMA Eliminator [IMG]http://prima1cci.republika.pl/gal4/2.jpg[/IMG] zdiecie z hodowli "Some Place Else" [url]http://www.canecorso-pl.com/[/url] No i hodowla domowa, dwie suczki w tym jedna to dzieciak jeszcze kilkumiesieczny:loveu: Psy w domu z rodzinka, rewelacyjna socjalizacja, cieplo, milosc, zainteresowanie:loveu: To drugi i ostatni miot Primy, a ze ja w niej tak zakochana to stwierdzilam ze musze miec psisko po niej:loveu: Quote
Tekla64 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Witam troche mnie nie bylo i jeszcze wsiego nie nadrobilam , ale wychodzi ze kciuki trymamy dalej a bardzo sie cieszymy na nowe w domu, i dobrze ja tez sie wlasnie ciesze nowym ,hihihihi mamusia pikna to i to co sie urodzi tyz bedzie pikne ze az strach, jest na co czekac. zawsze trza miec jakis cel by sie miec na co cieszyc Quote
eria Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 no własnie, co z Furcią i guzami ? Jeden był ropień, a reszta? Quote
furciaczek Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 O to to dokladnie, trzeba miec jakis cel zeby sie cieszyc i do niego dazyc :) Ropien Furciowy bardzo ladnie sie goi, guzki tamte bez zmian, wyniki ma bardzo dobre. Mam obserwowac, za jakis czas zrobimy ponownie badania na wszelki wypadek. Na moje oko to te jej zrosty operacyjne sie powiekszaja...ale moze ja sie nie znam. Quote
maciaszek Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 No widzisz? Było panikować :eviltong:? :) Quote
Doginka Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Ale piękna suka:crazyeye::loveu: [url]http://prima1cci.republika.pl/gal4/2.jpg[/url] Już czuję, jaki szczeniaczek będzie boski:loveu: Quote
furciaczek Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 Za pare godzin jade, ogladam sobie BBC a tam mi mowia ze z wyspy do Francji ciezko wyjechac i jak ktos planuje podroz na kontynent w przeciagu kilku dni to niech sie wstrzyma i se odpusci....pieknie sie kurna zaczyna wycieczka oj pieknie....ocipiec mozna aaaaa Quote
Recommended Posts