Jump to content
Dogomania

Moje zwariowane siersciuchy- Furia[*]- zgraja kociatych, TTB, sznup i stado kaukazów

Recommended Posts

Posted

[quote name='furciaczek']Niestety brodate nie bedzie, Doginka widze szybko sie domyslila :)
Z tego skojazenia wyjda ciemne pregowane i czarne, modle sie zeby samczyk byl i zeby czarny...suki kolejnej nie zniose.
Wiem ze zapoznawanie ze stadem bedzie wesole:diabloti:
Choc jeszcze nienarodzone ja juz sie ciesze jak goopia...imie nawet mam, naturalnie pasujace do reszty imion:diabloti:
Ala powinna wiedziec bo to ona mi pare lat temu pomysla narzucila:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Moze jutro jakies foty zrobie, choc totalnie mi sie niechce. Napewno w Pl bede pstrykac ile sie da:loveu:
Moze do Lui podjade na spotkanie:p Matko jak ja juz bym chciala na stale do tej Pl wrocic...a kolatka moja jeszcze nie pszyszla bo wyslali na zly adres i teraz gdzies tam krazy:placz:[/QUOTE]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]aleś mi dała do myślenia ....ja pamietam od zawsze tylko Gburie Furie :roll:...zaraz w łeb dostane :diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Ciotka Ty mi tu cicho siedź:mad:, bo TZ sobie odwiedza galerię Twoją-jako, że on zakochany w CC, dobrze ze miejsca nie mamy...:diabloti:
Boję się, że szczeniak CC i to czarny(!!!) jednakowoż zadziała stymulująco na jego męską mózgownice...

Posted

[quote name='sacred PIRANHA']gocha spełnia moje marzenia i bierze czarnego cctka samca...bo suk to my mamy dość!!!!!!!!!!! żadnych więcej suk:-)[/QUOTE]

hahah a ja wolę suki, ale kolejny chcąc nie chcac musi być chłop :lol:

Posted

[quote name='Alicja']:bigcool: :roflt:[/QUOTE]

No co:lol:

[quote name='***kas']Ciotka Ty mi tu cicho siedź:mad:, bo TZ sobie odwiedza galerię Twoją-jako, że on zakochany w CC, dobrze ze miejsca nie mamy...:diabloti:
Boję się, że szczeniak CC i to czarny(!!!) jednakowoż zadziała stymulująco na jego męską mózgownice...[/QUOTE]

I prawidlowo, powinnas posiadc CC. TZ ma racje:diabloti:

[quote name='Cherry.L.']Witam i zapraszam do mojej galeri :D.[/QUOTE]

Odiwedzimy odwiedzimy :)

[quote name='anetta']Oooo nastepna szarańcza będzie? :evil_lol::evil_lol: :-D No to będzie wesoło :diabloti::diabloti:
Gbur :evil_lol:[/QUOTE]

Oj bedzie wesolo bedzie:loveu:

[quote name='sacred PIRANHA']gocha spełnia moje marzenia i bierze czarnego cctka samca...bo suk to my mamy dość!!!!!!!!!!! żadnych więcej suk:-)[/QUOTE]

O to to, widac moja krew...zadnych suk:loveu:

[quote name='Doginka']Juz się nie mogę doczekać zdjęć przyszłego maluszka;-)[/QUOTE]

A na to to troche bedzie trzeba poczekac, rodzicow fotki moge ewentualnie pokazac:eviltong:

[quote name='malawaszka']hahah a ja wolę suki, ale kolejny chcąc nie chcac musi być chłop :lol:[/QUOTE]

Faceci fajniejsi-patrz Prezio:diabloti::loveu:

Za tydzien jade...znowu 24h w aucie ze spiewajacym czarnuchem i chrapiaca suka...nic tylko sie chlastac:evil_lol:

Posted

[quote name='agaciaaa']A na moje pytanie to już nie odpowiedziałaś :obrazic::diabloti:[/QUOTE]

Wybacz widocznie sie nie kliknelo.

Narazie w planach, na wsiosne krycie:loveu: Szczyl bedzie do odebrania akurat jak juz sie troszke w Pl uzadzimy.:p

Posted

[quote name='furciaczek']Narazie w planach, na wsiosne krycie:loveu: Szczyl bedzie do odebrania akurat jak juz sie troszke w Pl uzadzimy.:p[/QUOTE]

No to super. Pokazuj rodziców! :p

Posted

ja CC?:roflt:
Ja do CCta pasuje jak pięść do nosa, żadnego molosa za nic w życiu :diabloti: Taki pies by mnie zdominował, zmaltretował i wykończył psycho-fizycznie...chyba, że Ty Ciotka masz w tym jakąś ukrytą intencję :PROXY5:

Posted

a idz mi:diabloti:, ja sobie na starość kupię jakiegoś mopsa czy innego pulpeta, co to będzie spał jadł i spał o! Za stara jestem na takie wysiłki;)

Moj kochany piesek wpierniczył wczoraj pół kilo wieprzowiny z obiadu, a potem dostał takiego pier...olca, że drzwi z framugi wystawił ....:razz: Nie jestem przekonana, czy gotowi jesteśmy na takie akcje w wydaniu psa 3 razy większego :diabloti:

Posted

To jest mamusia, suka ktora uwielbiam, kocham wrecz, nie dosc ze piekna to ma naprawde rewelacyjny charakter!!! To jest dla mnie ideal CC!!

PRIMA Eliminator
[IMG]http://prima1cci.republika.pl/gal4/2.jpg[/IMG]
zdiecie z hodowli "Some Place Else"
[url]http://www.canecorso-pl.com/[/url]

No i hodowla domowa, dwie suczki w tym jedna to dzieciak jeszcze kilkumiesieczny:loveu: Psy w domu z rodzinka, rewelacyjna socjalizacja, cieplo, milosc, zainteresowanie:loveu:
To drugi i ostatni miot Primy, a ze ja w niej tak zakochana to stwierdzilam ze musze miec psisko po niej:loveu:

Posted

Witam

troche mnie nie bylo i jeszcze wsiego nie nadrobilam , ale wychodzi ze kciuki trymamy dalej a bardzo sie cieszymy na nowe w domu, i dobrze ja tez sie wlasnie ciesze nowym ,hihihihi

mamusia pikna to i to co sie urodzi tyz bedzie pikne ze az strach, jest na co czekac.

zawsze trza miec jakis cel by sie miec na co cieszyc

Posted

O to to dokladnie, trzeba miec jakis cel zeby sie cieszyc i do niego dazyc :)

Ropien Furciowy bardzo ladnie sie goi, guzki tamte bez zmian, wyniki ma bardzo dobre. Mam obserwowac, za jakis czas zrobimy ponownie badania na wszelki wypadek. Na moje oko to te jej zrosty operacyjne sie powiekszaja...ale moze ja sie nie znam.

Posted

Za pare godzin jade, ogladam sobie BBC a tam mi mowia ze z wyspy do Francji ciezko wyjechac i jak ktos planuje podroz na kontynent w przeciagu kilku dni to niech sie wstrzyma i se odpusci....pieknie sie kurna zaczyna wycieczka oj pieknie....ocipiec mozna aaaaa