eria Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 no, a teraz prosimy o szczegóły !!!!!!!!!!!!!!!:multi: :multi: :multi: Quote
wiq Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 hurra! parapetowaaa! :laola::beerchug::beerchug::drink1::beerchug::beerchug::laola::cunao::cunao::drinka::cunao::cunao::drinking::drinking::drinking::drinking: Quote
Ola&Kora Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 [B][SIZE=4]Oł jeee bejjjjbeeee!!!! PARAPETÓWA!!!! :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :cunao: :cunao: :cunao: :knajpa: :laola: :sabber: :beerchug: :drink1::beerchug: :chlup: :cunao: :cunao: :laola: :knajpa: :popcorn: :drinking: [/SIZE][/B] Quote
Agushka Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 :laola::knajpa::laola:[SIZE=4][B] gratuluję :multi::multi: [/B][/SIZE] Quote
Carolcia Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 [quote name='furciaczek'][SIZE=3][COLOR=red][B]PRZEPROWADZAM SIE DO WYPASIONEGO DOMU!!!!![/B][/COLOR][/SIZE] [CENTER][B][SIZE=3][COLOR=#ff0000]:laola: :drink1: :drink1: :cunao: :drinking: :drinking: :drinking: [/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER] [/quote] [SIZE=4][COLOR=yellowgreen]Gratulacje!!!!!!!!!!![SIZE=2][COLOR=#000000]:drinking: :drinking: :drinking: :drinka: :drinka: :drinka: :cunao: :cunao: :cunao: [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE] Quote
anushka Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 :siara: :siara: :cunao: :cunao: :drink1: :drink1: :drink1: jak mnie przyjmiecie z bernardynką to gościmy dooopki z wami :loveu: no i zazdraszczamy tak pozytywnie chałupy :multi: :drink1: Quote
furciaczek Posted November 29, 2006 Author Posted November 29, 2006 nio cioteczki morda mi sie caly czas cieszy :multi: dom jest wielki, ladnie wykonczony w bardzo spokojnej dzielnicy:loveu: blisko wielkie pole na ktorym psiaki moga sie wychasac bez przeszkod:loveu: weterynarz doslownie ulice obok. nawet nie 5 min spacerkiem:loveu: i to jest najleszy w ciechu zwierzecy lekarz:loveu: i miesny mam blisko. niebede musiala targac tego surowego miecha dla psow przez pol miasta:multi: sasiedzi podobno calkiem normalni :p niema tylko neta i kablowki:shake: ale w przyszlym tygodniu zostawie kase to podlacza zanim sie wprowadze :) DZIEKI CIOTECZKI ZA KCIUKI!!!! teraz musze tu przetrwac jeszcze dwa tygodnie, ciekawe jak zareaguje wlascicielka tego mieszkania jak jej powiem ze sie wyprowadzam:evil_lol: mam nadzieje ze odda mi zaliczke:roll: Quote
Agushka Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Bardzo się cieszę, że wszystko poszło po Twojej myśli :) Ja bym tylko chciała zobaczyć minę tej właścicielki mieszkania w którym mieszkasz :) A niech sobie teraz w brodę pluje z powodu swojej zachłanności. Mało jej było to teraz nie będzie wcale :) Quote
Ola&Kora Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Juuupiii!!! Gosia bedzie mieszkać niedaleko Włocławka oł jeeejejejeee!!!! :Cool!: :Cool!: :Cool!: :sweetCyb: :sweetCyb: :bigcool: :bigcool: Quote
Marta_Ares Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 wchodze a tu takie dobre wiesci to SUPERRRRRRRRRRRRRRRRRRR:multi: :multi: :multi: i jeszcze miejsca na spacery z psami:multi: Quote
anushka Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 a ja chce fotki chałupy,żebym wiedziała co opijam :evil_lol: :evil_lol: tzn. żebym wiedziała po czym mnie tak gowa będzie jutro napie...:evil_lol: nawalać :p ale sie macie zajefajnie no Furciaczki :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alynkaaa Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 [B][COLOR=red]wooooow no gosiu to ci siem przyFURCIlo:):):):):)suuuuuupeeerrrrr ciesze sie bardzo :):):)::)::)[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]dooobranoc ciotka!!![/COLOR][/B] Quote
haska_12 Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 [quote name='AśkaK']Ale to akurat Kora jest, nie Furcia!;) :lol: [/quote] Ło matko .. :oops: :oops: :oops: Ale gafa :shake: Quote
furciaczek Posted November 29, 2006 Author Posted November 29, 2006 [quote name='Ania-k']jak mnie przyjmiecie z bernardynką to gościmy dooopki z wami :loveu: no i zazdraszczamy tak pozytywnie chałupy :multi: [/quote] a pewnie ze przyjmujemy:p a bernardyn na gwarancji??:eviltong: [quote name='Agushka']Bardzo się cieszę, że wszystko poszło po Twojej myśli Ja bym tylko chciała zobaczyć minę tej właścicielki mieszkania w którym mieszkasz A niech sobie teraz w brodę pluje z powodu swojej zachłanności. Mało jej było to teraz nie będzie wcale [/quote] hehe moze zrobie jej zdiecie w momencie kiedy ja uswiadomie:evil_lol: [quote name='Ola&Kora']Juuupiii!!! Gosia bedzie mieszkać niedaleko Włocławka oł jeeejejejeee!!!! [/quote] nio tylko 30min busem:cool3: [quote name='Marta_Ares']wchodze a tu takie dobre wiesci to SUPERRRRRRRRRRRRRRRRRRR i jeszcze miejsca na spacery z psami:multi:[/quote] z psami to i tak nad wiselke bede latac jak za starych dobrych czasow:loveu: [quote name='Ania-k']a ja chce fotki chałupy,żebym wiedziała co opijam :evil_lol: tzn. żebym wiedziała po czym mnie tak gowa będzie jutro napie...:evil_lol: nawalać :p ale sie macie zajefajnie no Furciaczki :loveu: :loveu: :loveu:[/quote] fotki chalupki beda w przyszlym tygodniu :) a parapetowe to ja dopiero zrobie:cool3: nio i zapraszam kazdego kto bedzie mial ochote do ciechocinka, oczywiscie wchodza tylko posiadacze psow [quote name='Alynkaaa'][B][COLOR=red]wooooow no gosiu to ci siem przyFURCIlo:):)suuuuuupeeerrrrr ciesze sie bardzo :):):)::)::)[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]dooobranoc ciotka!!![/COLOR][/B][/quote] oj tak przyfurcilo sie strasznie:multi: [quote name='haska_12']Ło matko .. :oops: :oops: :oops: Ale gafa :shake:[/quote] hehe nio to cie bedzie drogo kosztowalo:diabloti: Quote
Kamila Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Gosiu-strasznie sie ciesze :multi: A co z tymi dwiema suniami wyzla :-( Bedziesz cos kombinowala? :-( Quote
furciaczek Posted November 29, 2006 Author Posted November 29, 2006 kamila ciocia juz uprzedzona ze ma szykowac miejsce dla dwoch suczek:cool3: w tym jednej szczennej:angryy: Quote
wiq Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 hurra! masz psi raj po prostu:lol::lol: p.s. a o jakich wyzlach mowa? chyba cos nie doczytalam:oops: Quote
furciaczek Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 chodzi o psy sasiada mordercy:angryy: trzyma je na lancuchach w garazu:angryy: karmi chlebem namoczonym w wodzie, suczki doslownie siedza we wlasnych odchodach:angryy: odrobaczylam je ale jeszcze niezaszczepilam:oops: podzucam im codziennie cos normalnego do jedzenia bo niemoge sie juz patrzec jak cierpia:-( nawet przytyly i siersc im sie zaczyna blyszczec :) jedna suczka jest w ciazy, pewnie z jakims pierwszym lepszym psiakiem:angryy: obiecalam sobie ze jak bede sie wyprowadzac to je wezme z tamtad:diabloti: Quote
wiq Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 wrrr:angryy: [SIZE=1]a odda bez problemu?[/SIZE] Quote
furciaczek Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 wig hmmm jakby to ujac... ja go niemam zamiaru poinformowac o swoich planach:knuje: gdyby on sie dowiedzial ze dokarmiam jego psy to by mnie chyba powiesil:grab: Quote
Agushka Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Hej Gosia :) Jejku co ja tu czytam.. Normalnie masakra z tym sąsiadem. Pisałaś gdzieś, że to myśliwy. Oni powinni wiedzieć, jak się traktuje zwierzęta a tu takie bagno:angryy::angryy::angryy: A rozmawiałaś z nim że zabierzesz psy czy szykujesz skok na garaż? pisałyśmy chyba w tym samym czasie, więc poprawiam... rozumiem że będzie jednak skok Quote
furciaczek Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 oj ile razy ja juz z nim rozmawialam na temat tych psow:shake: najpierw chcialam po dobroci, mowilam ze jak on niema czasu to ja je bede wyprowadzac, ze na chlebie i wodzie dlugo niepociagna itd... wysmial mnie i stwierdzil ze to jego psy i jak zechce to je zastrzeli:crazyeye: :angryy: nio to potem dzwonilam na policje do TOZu i nic... wkoncu to szanowany obywatel brodnicy:angryy: wiec niepozostaje mi nic innego jak ulzyc tym psom w malo legalny sposob:diabloti: mozecie mnie potepiac, odwodzic od tego pomyslu ale ja zdania nie zmienie i koniec Quote
wiq Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 rozumiem Twoje emocje, tylko moga byc klopoty, skoro to 'szanowany obywatel'... z drugiej strony - ciezko to tak zostawic.. Quote
furciaczek Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 a kto bedzie wiedzial ze to ja:cool3: ty wiesz ile razy one juz mu sie zrywaly z lancucha... mam nadzieje tylko ze zdaze je zabrac przed porodem bo ze szczuniakami moze byc problem:shake: Quote
Recommended Posts