GameBoy Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 dwać dawać w nocy była przejęta u mnie gg stanęło na "JEZU" :evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 [quote name='furciaczek']\choc histeryzowala jak odchodzilam i domagala sie trzymania na lapke:lol:[/quote] skąd ja to znam:evil_lol::diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 trzy:diabloti: o dwa za dużo:evil_lol: chce ktos kiciusia?:cool3: z angli:cool3::cool3::cool3: rasowy :diabloti: Quote
malawaszka Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 [quote name='sacred PIRANHA']trzy:diabloti: o dwa za dużo:evil_lol: chce ktos kiciusia?:cool3: z angli:cool3::cool3::cool3: rasowy :diabloti:[/quote] ja mam o 4 za dużo - więc jakby ktos chciał to dowiozę - bliżej niz z Anglii :diabloti: Quote
furciaczek Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 Haha tak sms Lidki byl genialny:evil_lol: Pomioty szatana:diabloti: [IMG]http://i31.tinypic.com/289d1td.jpg[/IMG] [IMG]http://i26.tinypic.com/rj2xqw.jpg[/IMG] [IMG]http://i25.tinypic.com/2zxrpms.jpg[/IMG] [IMG]http://i25.tinypic.com/993pqe.jpg[/IMG] [IMG]http://i28.tinypic.com/jpetjq.jpg[/IMG] Quote
malawaszka Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 chomiki :loveu::loveu::loveu: wiesz juz który zostaje? :lol: a płeć znasz? :cool3: Quote
maciaszek Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 [quote name='malawaszka']wiesz juz który zostaje? :lol: [/quote]No jak to który?! WSZYSTKIE :evil_lol:. Furciakowa Babciu, gratuluję :multi: :loveu:. Quote
Alicja Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 [quote name='maciaszek']No jak to który?! WSZYSTKIE :evil_lol:. Furciakowa Babciu, gratuluję :multi: :loveu:.[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
anetta Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Aaaaaa. Brawo babciu :bigcool: Ten z tyłu jest fantastyczny! [url]http://i28.tinypic.com/jpetjq.jpg[/url] [quote]urodzil sie glowka do przodu, nie oddychal, zimny...dostalam 3 zawaly w tym czasie...ale jakos go wymasowalam, plucka oczyscilam i jest wsio ok[/quote] Skąd wiedziałaś co robić? :razz: Ja ze strachu bym uciekła :roll: :evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 [quote name='anetta'] Skąd wiedziałaś co robić? :razz: Ja ze strachu bym uciekła :roll: :evil_lol:[/quote] miał pare tygodni na przejrzenie wszelkich mozliwych stron internetowych o porodach kocich i wszelkich wypadkach/przypadkach itp itd;) Quote
furciaczek Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 Wczoraj osa czy cos ugryzo Terrorka w pyszczek, caly spuchl biedaczek:-( Prezes wlamal sie do kociat i ich na krok nie odstepuje, lezy pod drzwiami i warczy na kazdego kto chce podejsc, Fur sie boi ruszyc:evil_lol: Padam na pysk doslownie.... Quote
malawaszka Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 a po co padasz na pysk? daj spokój tej biednej Kidzi - ona sama sobie świetnie poradzi a spokój jej potrzebny ;) Quote
eria Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 pomioty szatana to to będą jak się zaczną rozpełzać po mieszkaniu :diabloti: Quote
furciaczek Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 [quote name='malawaszka']a po co padasz na pysk? daj spokój tej biednej Kidzi - ona sama sobie świetnie poradzi a spokój jej potrzebny ;)[/quote] Padam na pysk przez pozostale futra, Fura wrazliwiec ciagle trzeba ja miziac, zabawiac, Teror biedak ciagle na lapach chce siedziec, Prezesa trzeba powstrzymywac przed wylizywaniem kidziolkow, zerzarciem ludzi i zwierzat, TZta pilnuje zeby kociakow nie tykal co chwile a Kidzia wiecznie glodna, ja do tego musze prace 2 napisac, prac, sprzatac, gotowac...gosci mam:roll: [quote name='eria']pomioty szatana to to będą jak się zaczną rozpełzać po mieszkaniu :diabloti:[/quote] Narazie wole o tym nie myslec:lol: Quote
malawaszka Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 aaaa odpraw gości :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jak ja bym chciała zeby moje małe diabełki mogły po domu się rozpełzać :placz: ale zostałyby pozarte :angryy: i muszą mieć oddzielny pokój Quote
anetta Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 [quote name='sacred PIRANHA']miał pare tygodni na przejrzenie wszelkich mozliwych stron internetowych o porodach kocich i wszelkich wypadkach/przypadkach itp itd;)[/QUOTE] Się rozumie :p Armagedon :kociak: Quote
sacred PIRANHA Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 [quote name='anetta'] Armagedon :kociak:[/quote] dokładnie:diabloti: Quote
furciaczek Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 Jak ktos ma jakis problem dotyczacy mojej osoby to niech ma odwage przyjsc i mi to tu czy na pw napisac a nie wysylac wiadomosci dziwnej tresci do znajomych:p Poszlam do sklepu po trawe...i zamiast kupic trawe trafilam nad morze:evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 [quote name='furciaczek']Jak ktos ma jakis problem dotyczacy mojej osoby to niech ma odwage przyjsc i mi to tu czy na pw napisac a nie wysylac wiadomosci dziwnej tresci do znajomych:p [COLOR=red][B]trzeba miec odwage:diabloti: i dlaczego ja jako Twoja siostra nie dostałam PW?????[/B][/COLOR] Poszlam do sklepu po trawe...i zamiast kupic trawe trafilam nad morze:evil_lol:[/quote] tak to z Tobą jest "wróce za godzinke" i co? jakos tak godzinka sie w kilka godzinek zamieniła:mad: Quote
malawaszka Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 [quote name='furciaczek'] Poszlam do sklepu po trawe...i zamiast kupic trawe trafilam nad morze:evil_lol:[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: to w Londku grass sprzedają w sklepach juz? :crazyeye::evil_lol: Quote
Alicja Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 [quote name='furciaczek']Jak ktos ma jakis problem dotyczacy mojej osoby to niech ma odwage przyjsc i mi to tu czy na pw napisac a nie wysylac wiadomosci dziwnej tresci do znajomych:p [FONT=Arial][COLOR=Red][B] norma :diabloti:niech sie walą na .....twarz :diabloti:a jakby Cię spotkali to Cie pewnie zamiziają na ament :angryy:...[/B][/COLOR][/FONT] Poszlam do sklepu po trawe...i zamiast kupic trawe trafilam nad morze:evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] :placz:też bym tak chciała wywal gości :mad:przeszkadzają zwierzaczkom :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Doginka Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Ojej GRATULUJĘ Kidziołków:crazyeye::loveu::loveu: Gratuluję odwagi przy porodzie:razz: I ten najjaśniejszy najfajniejszy z wyglądu. Zobaczymy jakie charakterki będą:loveu::diabloti: Quote
furciaczek Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 Czarna jest histeryczka, do tego lubi zwiedzac i ciagle wypelza z poslanka i czolga sie po pokoju, Kidzia biedna sie nalata za nia:lol: Jak sie wybiera na spacer to Prezes zaczyna wyc i panikowac jakby to jego bylo...ubaw niezly mam...i bol glowy:lol: Martwi mnie to ze ona w ogole nie rosnie, a po urodzeniu byla najwieksza:shake: Teraz taka malenka jest:-( Dwa preguski spia, jedza i bawia sie w zapasy...ciagle sie bija...boje sie co z nich wyrosnie skoro juz takie akcje uzadzaja:diabloti: Furciowa zdolowana, pol nocy mi sie trzesla i piszczala...cwaniara nauczyla sie ze jak takie szopki odstawia to jej nie zostawie tylko bede siedziec, gadac i miziac... Prezes dalej sie w ochroniaza bawi, nasz pokoj jest zaraz przy schodach, on lezy pod drzwiami i jak tylko ktorys z gosci chce zejsc/wejsc to krzyczy "Gochaaa wez tego psa"...a kreca sie jak nie wiem co... Teror maminsynek ciagle mi na rekach siedzi, jak go zestawie do mialka jakby go ze skory obdzierali:roll: Myslalam ze sie kidzioly urodza i bede miec spokoj... Jak ktos chce foty prosze krzyczec...mam ich od groma:evil_lol: Pisalam to ja...bezmyslna rozmnazaczka:loveu::diabloti: Quote
malawaszka Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 [quote name='furciaczek'] Pisalam to ja...bezmyslna rozmnazaczka:loveu::diabloti:[/quote] no faktem jest, że nie powinno sie taki coś zdarzyć - zwłaszcza u osoby, która walczy z bezdomnością zwierząt, bo zwykle takie "wpadki" u "obcych" są równo objeżdżane i ludzi się potępia, ale stało się, no i tak jak mówisz - czemu ktoś nie napisze wprost co mysli... ehhh dzieci już są więc dbać trzeba, a potem Kidzia na sterylkę, dzieci dopilnować żeby też wysterylizowane zostały - i żeby mi to było ostatni raz :mad: :lol: Quote
Recommended Posts