Jump to content
Dogomania

Moje zwariowane siersciuchy- Furia[*]- zgraja kociatych, TTB, sznup i stado kaukazów

Recommended Posts

Posted

[quote name='GameBoy']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

może w końcu się uda :cool3:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
:roll: chyba jak wróci na stałe

Funciaczkowa ...ja już Ci wysłałam tą bluzeczkę ;), bo 2 razy latać nie bede :eviltong:
[/B][/COLOR][/FONT]

• 2 weeks later...
Posted

Ok alarm odwolany....

Cholernik wyszedl kilka dni temu z domu i nie wracal, niepodobne to do niego, mialam juz czarne wizje....i mialam racje ze on sam takiego numeru by nie wywinal. Co sie okazalo...wszedl do domu sasiadow, oni tego nie zauwazyli i ...pojechali do Kenii na wakacje zamykajac wszelkie okna, drzwi itd.
Inni sasiedzi nam powiedzieli ze widzieli Terora wlasnie w tamtym domu i ze dzwonili juz do wlascicieli domu. Przyszedl ktos z rodziny i nas wpuscil. No ale Jak wiecie u mnie nic nie moze isc gladko i przyjemnie....kot wlazl pod podloge i za cholere wyjsc nie chcial:evil_lol: Byl w stanie katatonicznym wrecz, nie docieraly do niego zadne bodzce zewnetrzne (on tak ma jak dlugo jest sam), dopiero jak go dluzsza chwilke mizialam to sie ocknal. Chudy koszmarnie ale szczesliwy ze juz w domu:loveu:

Siedze sobie wczoraj z Fur na kanapie, ogladamy TV...patrzymy Kidzia idzie do pokoju...ok...patrzymy 2 kidzia idzie do pokoju....Fura zdurniala, nie wiedziala ktory kot to jej kot:evil_lol:

Mam jeszcze jedna nowine...niestety malo ona pozytywna, wrecz wstyd ze cosik takiego ma miejsce u mnie w domu. Ale o tym wieczorem po fotach:p

Psy o dziwo wporzadku:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='furciaczek']Ok alarm odwolany....

Cholernik wyszedl kilka dni temu z domu i nie wracal, niepodobne to do niego, mialam juz czarne wizje....i mialam racje ze on sam takiego numeru by nie wywinal. Co sie okazalo...wszedl do domu sasiadow, oni tego nie zauwazyli i ...pojechali do Kenii na wakacje zamykajac wszelkie okna, drzwi itd.
Inni sasiedzi nam powiedzieli ze widzieli Terora wlasnie w tamtym domu i ze dzwonili juz do wlascicieli domu. Przyszedl ktos z rodziny i nas wpuscil. No ale Jak wiecie u mnie nic nie moze isc gladko i przyjemnie....kot wlazl pod podloge i za cholere wyjsc nie chcial:evil_lol: Byl w stanie katatonicznym wrecz, nie docieraly do niego zadne bodzce zewnetrzne (on tak ma jak dlugo jest sam), dopiero jak go dluzsza chwilke mizialam to sie ocknal. Chudy koszmarnie ale szczesliwy ze juz w domu:loveu:

Siedze sobie wczoraj z Fur na kanapie, ogladamy TV...patrzymy Kidzia idzie do pokoju...ok...patrzymy 2 kidzia idzie do pokoju....Fura zdurniala, nie wiedziala ktory kot to jej kot:evil_lol:

Mam jeszcze jedna nowine...niestety malo ona pozytywna, wrecz wstyd ze cosik takiego ma miejsce u mnie w domu. Ale o tym wieczorem po fotach:p

Psy o dziwo wporzadku:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

łomatko :mdleje: biedny terrorek

a ta nowina to małe kotki? :evil_lol:

Posted

[quote name='anetta']:mdleje: Jezuuuu :evil_lol::evil_lol:

Waszka! Co ty z tymi kotami? :evil_lol::evil_lol::roflt:

Czekam na nowine bom ciekawska :laugh2_2:[/quote]

nie ma jeszcze, to nie to :evil_lol:

Posted

Terorek lazi teraz za mna jak pies...albo i gorzej:lol: Odczepic sie niechce, jak tylko ktorys pies do mnie podchodzi zostaje zaatakowany, Fure rano tak pogonil ze biedna bala sie zejsc na dol i siedziala na schodach z godzine:evil_lol::evil_lol:
Kidzia znowu przyprowadzila 2 kidzie (dokladnie kidziola bo kocur) do domu, tym razem na kolacje, teraz spia se w lazince.

No i z nowin...bede babcia, stresa mam, wstyd jak cholera i w ogole.
Na dniach rodzimy....co ciekawe Kidziolka zaszla jak mieszkalismy jeszcze w mieszkaniu i byla kotem niewychodzacym a Teror od roku jajec nie posiada.
Myslalam nad sterylka aborcyjna ale sie TZ kategorycznie nie zgodzil...niestety on nie potrafi myslec globalnie i nie widzi zwiazku miedzy jednym miotem a setkami bezdomnych kciakow.
Nie wiem jak ja dam rade oddac wnuczatka swoje zupelnie obcym ludziom...zbyt duzo bestialstwa widzialam zeby byc spokojna:shake:
Podobno maja byc 3 ale wiadomo...nigdy nic nie wiadomo...
Stresuje sie gorzej jakby to moj mial byc moj porod...ona taka malutka, mlodziutka, glupiutka:placz:
Jeden kiciak zostaje u nas...to juz postanowione, TZ jeszcze sie broni ale jak go znam to po kilku dniach zacznie sie zastanawiac ktory to bedzie:lol:

Posted

[quote name='malawaszka']A NIE MÓWIŁAM!!!!! :diabloti: Kidzia WIATROPYLNA a to dobre :mdleje:

no to będziesz miała przedszkole jak ja[/quote]

Podejzewam ze jak mnie nie bylo kiedys to nawiala i nikt mnie o tym fakcie nie poinformowal:angryy:
Boje sie wasiu do Ciebie zagladac teraz...nie chce widziec co mnie czeka:evil_lol:
Jak tylko sie male odchowaja to idziemy ciachac, nie mam zamiaru kolejny raz przez to przechodzic:shake:

Posted

[quote name='furciaczek']Podejzewam ze jak mnie nie bylo kiedys to nawiala i nikt mnie o tym fakcie nie poinformowal:angryy:
Boje sie wasiu do Ciebie zagladac teraz...nie chce widziec co mnie czeka:evil_lol:
Jak tylko sie male odchowaja to idziemy ciachac, nie mam zamiaru kolejny raz przez to przechodzic:shake:[/quote]

jeszcze nic strasznego nie ma - mieszkają z mamą w bezpiecznym pudełku coby się nie rozpełzały za bardzo, zresztą Joga od razu sama wpakowała się do pudełka, ale rosną jak na drożdżach i niebawem zaczną rozrabiać :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']jeszcze nic strasznego nie ma - mieszkają z mamą w bezpiecznym pudełku coby się nie rozpełzały za bardzo, zresztą Joga od razu sama wpakowała się do pudełka, ale rosną jak na drożdżach i niebawem zaczną rozrabiać :evil_lol:[/quote]

E to dobrze masz, kicia rozumna przynajmniej:loveu:
Ale fakt, jak podrosna i sie rozpelzna po domu....armagedon doslownie.

Ja sie obawiam ze Kidzia zechce rodzic na srodku salonu na swoim plecaczku:shake: Jak wsadzam plecaczek do kartona, kojca, transporterka to go wywleka spowrotem. Prezes pilnuje jej jak nigdy, wluczy sie za nia, wylizuje, jak ona je to pilnuje zeby Teror jej zarcia nie podwedzil.
Obawiam sie tez ze bedzie chcial bronic kociakow wasna piersia...co dobrze nie wrozy bo zarowno Teror jak i Fur to ciekawskie stworzenia i beda chcialy zobaczyc co to to takie male cos:roll: A jak mi sie jeszcze Kidziol kocur zwali na glowe do domu to koszmar totalny:shake:

To ja moze jakies foty zapodam:p

Posted

jednak kociaki :mdleje:

Malawaszka Ty lepiej nie kracz nic w mojej galerii bo się boję żeby też jaka ciąza wiatropylna komu nie wyskoczyla :evil_lol: