Jump to content
Dogomania

Moje zwariowane siersciuchy- Furia[*]- zgraja kociatych, TTB, sznup i stado kaukazów

Recommended Posts

Posted

[quote name='furciaczek']plakac mi sie chce:placz: znalazlam ciekawa oferte odnosnie hotelu dla psow, skontaktowalam sie z wlascicielem i sie dowiaduje ze psy sa w kojcach i budach:placz: niezostawie moich zwierzatek w takim miejscu:placz:
czy naprawde w tym kraju niema dobrego hotelu dla zwierzat:placz:[/quote]

heh w mojej miejscowosci jest "hotel dla psów" ,z ktorego niektore psy przyszodza poprostu pobite!!!!!!:angryy: :angryy: :angryy: (u krotkowlosych byly zauwazalne rany i potluczenia :angryy: )
Musi gdzies byc jakis dobry hotel.Na pewno cos znajdziesz :)

Posted

eh cioteczki juz nawet nie szukam gdzies blisko siebie, najlepiej by bylo gdzies w okolicach 3miasta... moglabym do nich wpadac...
jak nic nieznajde to trudno bede siedziec z nimi w domciu sama cale swieta

Posted

jej Gosia naprawde współczuje ... :( mam nadzieje ze to sie ułoży wsyztsko....

[quote name='Carolcia']heh w mojej miejscowosci jest "hotel dla psów" ,z ktorego niektore psy przyszodza poprostu pobite!!!!!!:angryy: :angryy: :angryy: (u krotkowlosych byly zauwazalne rany i potluczenia :angryy: )
Musi gdzies byc jakis dobry hotel.Na pewno cos znajdziesz :smile:[/QUOTE]

oo matko !! chyba bym ich do sądu podała !!!!

Posted

Furciaczku moja kochana....:-( jedyne co pozostaje to trzymać kciuki że coś się zorganizuje dla psiaków...:roll: Ja sama nie miałabym komu moich zostawić...

Posted

[B][COLOR=red]Hej oo widze hotelu szukasz...hmmm ja mieszkam w gdansku ale od niedawanaj ale jak chesz to popytam sie o jakies doobre hoteliki dla pieskow.....[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]buziaki:*[/COLOR][/B]

Posted

Furciaczek, poszperaj na Dogo lub wrzuć w googla "hotele dla zwierząt", "pensjonaty dla zwierząt" itp, na pewno wyskoczy Ci cała lista. W okolicy W-wy znam kilka, ale niestety dladwóch dużych psiaków - w tym Prezia nie lubiącego inych psów - moze być problem z miejscem w domu.:oops: Raczej kojec.:oops:

Posted

:placz: wlasnie tego sie asiu obawiam ze bedzie mi bardzo ciezko znalesc cos gdzie preziuch niebedzie zamkniety w kojcu:placz:
jak pomysle sobie ze swieta spedze bez moich kochanych psiakow to rycze:placz: jestem rozdarta pomiedzy rodzicami i psami:placz:
wyprowadzilam sie z domu tylko dlatego zeby muc zatrzymac prezia:-(
eh dlaczego nigdy nic sie nie ukada bezproblemowo:-(
zawsze kurde cos:angryy:

Posted

dziendorbry cioteczki :)

ek kurcze niemoge znalesc dowodu:shake: niewiem jak ja kurcze odbiore te pieniadze z banku:-( przeszukalam juz caly dom i niema...mam nadzieje ze gdzies na spacerze go nie zgubilam bo wtedy bede miala juz powazny problem.

a z hotelem tez lipa:placz:

Posted

[quote name='furciaczek']foteczki dam jutro bo zmniejszac mi sie dzis juz nie chce :eviltong:

a ty se znowu banerek zmienilas :) sliczny jest[/quote]

No bo ja lubie zmiany :eviltong:
A co do dowodu...,mam nadzieje ze psy ci go nie pozarly :diabloti: A tak na powaznie to moze jesli masz paszport to na ten dokument by ci wydali kase :roll:

Posted

hehe kamilo wtym problem ze moj paszport zostal w UK, niemam zadnego dowodu tozsamosci, zaczynam zalowac ze nie poszlam wczesniej zdawac na prawo jazdy:shake: no nic zrobie sobie kawke i wstawie pare foteczek:cool3:

Posted

[quote name='furciaczek']
jak nic nieznajde to trudno bede siedziec z nimi w domciu sama cale swieta[/quote]

A ja tak bym zrobila!
To moze nastepnym razem rodzina by zrozumiala ze dla ciebie zwierzeta sa wazne!

Posted

O kurka :crazyeye: Ale czemu ty paszport w uk zostawilas? :roll: I jak co to tz ci go moze wyslac jesli nie znajdziesz dowodu :roll: O czywiscie ubezpieczonym listem :p
A skoro mowa o foteczkach to czekam z niecierpliwoscia :evil_lol:

Posted

[quote name='Ty_Asya']A ja tak bym zrobila!
To moze nastepnym razem rodzina by zrozumiala ze dla ciebie zwierzeta sa wazne![/quote]

gdyby swieta odbywaly sie w moim rodzinnym domu u rodzicow to niebylo by problemu, maja duzy dom i ogrod, nio ale niestety w tym roku sieta bedziemy spedzac w 3miescie, kuzynka bierze slub i beda chrzciny jej blizniat, ja jestem swiadkiem i matka chrzesna wiec musze tam byc:-(
kuzynka mieszka w bloku i ma juz psa, suke dobermana ktora na ten czas oddaje komus pod opieke...poprostu niema tam warunkow na taie dwa malenstwa jak prezes i furcia:shake:

[quote name='kamila-dog']O kurka :crazyeye: Ale czemu ty paszport w uk zostawilas? :roll: I jak co to tz ci go moze wyslac jesli nie znajdziesz dowodu :roll: O czywiscie ubezpieczonym listem :p
A skoro mowa o foteczkach to czekam z niecierpliwoscia :evil_lol:[/quote]

hmmm niezostawilam...ukradli mi go:shake: ale to dluga historia

dobra biore sie za zmniejszanie

Posted

dobra leci pierwsza porcyjka foteczek :razz:

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images3.fotosik.pl/268/1b7a70b19220306f.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images3.fotosik.pl/268/98cb6d614c447f13.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images1.fotosik.pl/277/0791d9e6a8972e52.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images3.fotosik.pl/268/62318ac3b902c595.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images1.fotosik.pl/277/b01f2e4585ecd68c.jpg[/IMG][/URL]