_ChiQuiTa_ Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Witajcie :buzi: Czekam z niecierpliwością na te fotki :) Quote
clockwork Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]a jak bym pojechała... to jak miałabym sie z Tobą kontaktować :icon_roc::icon_roc: saa musiałabym te piwa pić :Poland:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
furciaczek Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 Wracam dzis do Anglii:placz: Smutno mi jak nie wiem... Psiaki podobno maja sie dobrze, jutro sie przekonam czy aby napewno nie schudly:diabloti: Nigdy wiecej nie polece samolotem, to bylo starszne (oszczedze wam szczeglow:evil_lol:)...bede jezdzic busem jak normalny czlowiek:loveu: Quote
jbk Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='furciaczek']Wracam dzis do Anglii:placz: Smutno mi jak nie wiem... Psiaki podobno maja sie dobrze, jutro sie przekonam czy aby napewno nie schudly:diabloti: Nigdy wiecej nie polece samolotem, to bylo starszne (oszczedze wam szczeglow:evil_lol:)...bede jezdzic busem jak normalny czlowiek:loveu:[/quote] No wiesz, samolotem dwie godzinki, autobusem 24...... Poza tym zobacz, co się dzieje wszędzie wokoło z autokarami, raz w tygodniu jakaś katastrofa....... Quote
furciaczek Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 [quote name='jbk']No wiesz, samolotem dwie godzinki, autobusem 24...... Poza tym zobacz, co się dzieje wszędzie wokoło z autokarami, raz w tygodniu jakaś katastrofa.......[/quote] Jak lecialam do PL to zeszlo sie ladnych pare godzin...nie wspominajac juz ze wyladowalam na zlym lotnisku i musialam pozniej kombinowac jak sie dostac do celu...a z busami i pociagami kiepskie polaczenie z tamtad:evil_lol: Pozatym...tydzien przed wylotem przestalam jesc z nerwow, w dzien wylotu wpadlam w histerie:oops: i prawie ze na sile mnie wciagali na poklad. Moze i szybciej, wygodniej ale busem mam wiekszy komfort psychiczny i jakos tak lepiej sie czuje...z tymi samolotami to juz chyba fobia jakas niestety.... Jakies zdiecia po powrocie do domu wypadaloby wrzucic bo cos zaniedbalam ta galerie:oops: Quote
Alicja Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]glaszcze: oj ty pierdółko [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:loveu:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B].... ale nic to ....czekamy na Ciebie następnym razem [/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 No w sumie, jeśli wolisz autobusem..... Osobiście wolę pociąg od autobusu, ale czy da się dostać do Anglii pociągiem? Poza tym w kraju lepiej dojechać autobusem, bo pociągi jeżdżą rzadziej i o wiele dłużej... Quote
furciaczek Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 Dobra...wyruszam w droge, odezwe sie jak dotre do domu:p Quote
Alicja Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]szczęśliwej drogi :loveu::hand:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Rinuś Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [B][I]To TY byłaś w PL i nie odwiedziłaś nas ?:-([/I][/B] Quote
Doginka Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='furciaczek']Wracam dzis do Anglii:placz: Smutno mi jak nie wiem... Psiaki podobno maja sie dobrze, jutro sie przekonam czy aby napewno nie schudly:diabloti: Nigdy wiecej nie polece samolotem, to bylo starszne (oszczedze wam szczeglow:evil_lol:)...bede jezdzic busem jak normalny czlowiek:loveu:[/quote] :crazyeye::crazyeye::crazyeye:Gosia Ty żyjesz:multi:Odezwałaś się:multi::multi::multi: Quote
pusia2405 Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 A ja też wolę jeździć samochodem. Samolot wbre pozorom strasznie dużo czasu zajmuje:razz: nie mówiąc o nerwach:shake:. Spokojnej podróży! Quote
furciaczek Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 Dzieki ciotki:loveu: Rinus za malo czasu mialam niestety:-( Ale w styczniu jade na 2 tygodnie wiec powinno sie udac:p Tak to ja moge podrozowac:loveu::multi: Co prawda mialam problem zeby sie z torbami dotaszczyc do tego busa ( mamusia dala mi tone roznych rzeczy:evil_lol: glownie jedzenia dla TZta:lol:) ale jak juz wsiadlam to bylo suuuper. Wygodnie, zero stresu pelen relaksik... Fureczka wyszla po mnie na dworzec, efektem sa siniaki i sliwa pod okiem:evil_lol: tak sie cieszyla ze wyrwala smycz TZtowi prawie a mnie przewrocila suka goopia. Prezina pcha mi sie na kolana i odczepic sie nie chce:loveu: Boli mnie wszytko od dzwigania ale nie jest tragicznie. Quote
Alicja Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 :evil_lol:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol: czyli Dziecka stęsknione , Mamunia wrócila :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Rinuś Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 [B][I]Ojjj Furciakowa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale to jest zajebiste uczucie jak psy Cię tak witają a TZ nie :evil_lol::evil_lol:[/I][/B] Quote
furciaczek Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 Nie nooo TZ tez sie wital:loveu: tak tesknil ze godzine za wczesnie po mnie wyjechal i sterczal na dworcu:evil_lol: A ja mam dzisiaj goscia...znacie go bardzo dobrze:cool3:...siedzimy sobie w kuchni, ja z kawa przed kompem on z oczami wlepionymi w koty i se gadamy:evil_lol: Quote
Alicja Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm: chyba wiem kto :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
furciaczek Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 Niestety nie zrobilam zdiec, ale przytyl i to sporo:loveu: Wyszedl z szrama na nosie bo pchal sie Kidzi do miski a ona tylko swoje psy tam toleruje:evil_lol: Musze odespac ta podroz bo ledwo zyje dzisiaj:shake: Quote
Alicja Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 [quote name='furciaczek']Niestety nie zrobilam zdiec, ale przytyl i to sporo:loveu: Wyszedl z szrama na nosie bo pchal sie Kidzi do miski a ona tylko swoje psy tam toleruje:evil_lol: Musze odespac ta podroz bo ledwo zyje dzisiaj:shake:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hand: spokojnej nocki :evil_lol: wiedziałam ze to ON ;) [/B][/COLOR][/FONT] Quote
agaciaaa Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 No to DOBRANOC :razz: połóż sie wreszcie kobieto i sie wyśpij! :eviltong: Quote
Recommended Posts