BeaC Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [COLOR=DarkRed][B]Ahoj przyszłam sie witnąc............... i co?? masz jeszcze to oko??:diabloti::diabloti::diabloti: [/B][/COLOR] Quote
Rinuś Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]Ahoj[/B][/COLOR] [B][COLOR=darkred]przyszłam sie witnąc............... i co?? masz jeszcze to oko??:diabloti::diabloti::diabloti:[/COLOR][/B] [/quote] [B][I]Ona ma je gdzieś :evil_lol: gdziekolwiek to jest :diabloti:[/I][/B] Quote
diabelkowa Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 furciaczkowa przyjedzie na zlot ze sztucznym okiem:evil_lol: Quote
Alicja Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hand: ......[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Rinuś Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='diabelkowa']furciaczkowa przyjedzie na zlot ze sztucznym okiem:evil_lol:[/quote] [B][I]ktoś w ogóle wie kiedy Fur ma dokładnie przyjechać ? :razz:[/I][/B] Quote
Alicja Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]ktoś w ogóle wie kiedy Fur ma dokładnie przyjechać ? :razz:[/I][/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]ja wiem ................................................w październiku :grins:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Rinuś Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]ja wiem ................................................w październiku :grins:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [B][I]to też wiem , bo chce się do mnie wprosić na kaffe :evil_lol:[/I][/B] [B][I]chodziło nam o zlot :evil_lol:[/I][/B] Quote
Alicja Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]to też wiem , bo chce się do mnie wprosić na kaffe :evil_lol:[/I][/B] [B][I]chodziło nam o zlot :evil_lol:[/I][/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]ja mam lepiej :eviltong: do Mnie wpada na piffko :p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
furciaczek Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 To co napisze zabrzmi dosc dziwnie... [B]fur ma cieczke!!! [/B]Prezesa nosi po scianach:shake: Fur ma dosc jego natrectwa efektem czego byla powazna awantura, na tyle powazna ze musialam sie wtracic bo by sie burki pozagryzaly:angryy: Wet pewnie zostawil kawalek jajowodu czy czegos... choc z drugiej strony to nie byla zwykla sterylka:roll: sucz nie ma zadnych oznak cieczki, nic kompletnie zero:roll: zaczelo sie nagle..psy zjadly, polozyly sie...po chwili czarnuch sie zerwal i jaazda... nie wiem jak ja zniose ta noc Quote
furciaczek Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 [quote name='Śnieżynka']Fur jak Twoje oko ??[/quote] We wtorek maja mi usuwac to cos...ale jak dalej bede miala taka jazde w domu to bede musiala przelozyc:shake: Quote
eria Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 nie wiem co się dzieje, ale trzymaj się Furciaczku:loveu: Quote
furciaczek Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 [quote name='furciaczek']To co napisze zabrzmi dosc dziwnie... [B]fur ma cieczke!!! [/B]Prezesa nosi po scianach:shake: Fur ma dosc jego natrectwa efektem czego byla powazna awantura, na tyle powazna ze musialam sie wtracic bo by sie burki pozagryzaly:angryy: Wet pewnie zostawil kawalek jajowodu czy czegos... choc z drugiej strony to nie byla zwykla sterylka:roll: sucz nie ma zadnych oznak cieczki, nic kompletnie zero:roll: zaczelo sie nagle..psy zjadly, polozyly sie...po chwili czarnuch sie zerwal i jaazda... nie wiem jak ja zniose ta noc[/quote] To sie dzieje;) Noc przezylam, ciezo bylo ale dalam rade. A juz sie cieszylam ze cieczki nas ominą:placz: a tu doopa:angryy: Quote
eria Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 o kurcze :roll::shake: może ona miała tylko podwiązane jajowody a jajniki i macica pozostały :roll: chyba znowu będziesz musiała weta odwiedzić :shake: Quote
Rinuś Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 [B][I]Bosh Fur u Was ciągle coś sie dzieje :shake:[/I][/B] [B][I]dziwne, że ma cieczkę...skoro jest wysterylizowana?:roll:[/I][/B] Quote
furciaczek Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 [quote name='eria']o kurcze :roll::shake: może ona miała tylko podwiązane jajowody a jajniki i macica pozostały :roll: chyba znowu będziesz musiała weta odwiedzić :shake:[/quote] Wsio usuniete ze wzgledu na te jej zabuzenia hormonalne... [quote name='Rinuś'][B][I]Bosh Fur u Was ciągle coś sie dzieje :shake:[/I][/B] [B][I]dziwne, że ma cieczkę...skoro jest wysterylizowana?:roll:[/I][/B][/quote] To moze byc syndrom 3 jajnika...nie wiadomo do konca co jest jego przyczyna ale zdaza sie u niektorych suk pomimo sterylki pojawiaja sie objawy cieczki. Podejzewa sie ze przyczyna tego jest wystepowanie gdzies w jamie brzusznej komorek takich samych jak znajduja sie w jajnikach. albo po prostu wet niedokladnie usunal jajniki i zostawil jakis niewielki kawalek...ale w tej sytuacji winic go nie moge. Quote
Torzysława Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Furr po prostu chce poczuc, ze jeszcze jest kobieta.. a Ty sie czepiasz...:diabloti::razz: Nie no a tak na prawde wspolczuje! Ja nie wyobrazam sobie miec suki i samca raem w domu...:roll: Trzymaj sie! :loveu: Quote
Rinuś Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 [B][I]Temacik dla Ciebie :p[/I][/B] [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=4194[/URL] Quote
tygra Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Czytam i czytam i oczom nie wierzę. Trzymaj się Gosiu a oka nie odkładaj lepiej. Za moją Brendą psy latają mimo że wysterylizowana 5 lat temu a ona nie ma cierpliwości do amantów. Tyle że ja w lwpszej sytuacji bo mam same suczydła w domu Quote
Rinuś Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 [B][I]teee...fajnie, że nas odwiedzasz :diabloti::diabloti::angryy:[/I][/B] [B][I]jedziesz na ten zlot czyu nie?>[/I][/B] Quote
pusia2405 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 [quote name='furciaczek']T Noc przezylam, ciezo bylo ale dalam rade. A juz sie cieszylam ze cieczki nas ominą:placz: a tu doopa:angryy:[/quote] Ja mam ten sam problem z kotką po sterylce:razz:. Co jakiś czas cała okolica się zwala na kocie orgie:roll:. Psy mają tego serdecznie dosyć nie mówiąc już o nas, ludziach. Wiedziałam, że to się zdarza u kotów i wiem, że jest na ten temat sporo teorii. Każdy wet ma inne wytłumaczenie:lol:. Ale szczerze mówiąc pierwszy raz słyszę o takim przypadku u suki:cool3:. Quote
clockwork Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]puk puk.... moja sąsiadka ma cieczke... znaczy sąsiadka Klocka.... i dostaje do głowy (i On i ja :mdleje:) nie wyobrażam sobie mieć w domu cieczkującej suki :mdleje: :calus::calus:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
furciaczek Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 Jeszcze zyje... fot nie ma bo jak tylko zajme sie czyms innym to Prezio korzysta z okazji:mad: Wkurza mnie to straaasznie ale nie moge byc przeciez zla na czrnucha:shake: Quote
Rinuś Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 [B][I]Fajnie, że ktoś olewa moje posty...:roll:[/I][/B] Quote
Recommended Posts