Jump to content
Dogomania

Moje zwariowane siersciuchy- Furia[*]- zgraja kociatych, TTB, sznup i stado kaukazów

Recommended Posts

Posted

[COLOR=DarkRed][B]Ahoj

przyszłam sie witnąc............... i co?? masz jeszcze to oko??:diabloti::diabloti::diabloti:
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]Ahoj[/B][/COLOR]

[B][COLOR=darkred]przyszłam sie witnąc............... i co?? masz jeszcze to oko??:diabloti::diabloti::diabloti:[/COLOR][/B]
[/quote]
[B][I]Ona ma je gdzieś :evil_lol: gdziekolwiek to jest :diabloti:[/I][/B]

Posted

[quote name='diabelkowa']furciaczkowa przyjedzie na zlot ze sztucznym okiem:evil_lol:[/quote]
[B][I]ktoś w ogóle wie kiedy Fur ma dokładnie przyjechać ? :razz:[/I][/B]

Posted

[quote name='Rinuś'][B][I]ktoś w ogóle wie kiedy Fur ma dokładnie przyjechać ? :razz:[/I][/B][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]ja wiem ................................................w październiku :grins:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]ja wiem ................................................w październiku :grins:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[B][I]to też wiem , bo chce się do mnie wprosić na kaffe :evil_lol:[/I][/B]

[B][I]chodziło nam o zlot :evil_lol:[/I][/B]

Posted

[quote name='Rinuś'][B][I]to też wiem , bo chce się do mnie wprosić na kaffe :evil_lol:[/I][/B]

[B][I]chodziło nam o zlot :evil_lol:[/I][/B][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]ja mam lepiej :eviltong: do Mnie wpada na piffko :p[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

To co napisze zabrzmi dosc dziwnie...

[B]fur ma cieczke!!!

[/B]Prezesa nosi po scianach:shake: Fur ma dosc jego natrectwa efektem czego byla powazna awantura, na tyle powazna ze musialam sie wtracic bo by sie burki pozagryzaly:angryy: Wet pewnie zostawil kawalek jajowodu czy czegos... choc z drugiej strony to nie byla zwykla sterylka:roll: sucz nie ma zadnych oznak cieczki, nic kompletnie zero:roll: zaczelo sie nagle..psy zjadly, polozyly sie...po chwili czarnuch sie zerwal i jaazda... nie wiem jak ja zniose ta noc

Posted

[quote name='furciaczek']To co napisze zabrzmi dosc dziwnie...

[B]fur ma cieczke!!!

[/B]Prezesa nosi po scianach:shake: Fur ma dosc jego natrectwa efektem czego byla powazna awantura, na tyle powazna ze musialam sie wtracic bo by sie burki pozagryzaly:angryy: Wet pewnie zostawil kawalek jajowodu czy czegos... choc z drugiej strony to nie byla zwykla sterylka:roll: sucz nie ma zadnych oznak cieczki, nic kompletnie zero:roll: zaczelo sie nagle..psy zjadly, polozyly sie...po chwili czarnuch sie zerwal i jaazda... nie wiem jak ja zniose ta noc[/quote]

To sie dzieje;)

Noc przezylam, ciezo bylo ale dalam rade.
A juz sie cieszylam ze cieczki nas ominą:placz: a tu doopa:angryy:

Posted

o kurcze :roll::shake:

może ona miała tylko podwiązane jajowody a jajniki i macica pozostały :roll:
chyba znowu będziesz musiała weta odwiedzić :shake:

Posted

[quote name='eria']o kurcze :roll::shake:

może ona miała tylko podwiązane jajowody a jajniki i macica pozostały :roll:
chyba znowu będziesz musiała weta odwiedzić :shake:[/quote]

Wsio usuniete ze wzgledu na te jej zabuzenia hormonalne...

[quote name='Rinuś'][B][I]Bosh Fur u Was ciągle coś sie dzieje :shake:[/I][/B]
[B][I]dziwne, że ma cieczkę...skoro jest wysterylizowana?:roll:[/I][/B][/quote]

To moze byc syndrom 3 jajnika...nie wiadomo do konca co jest jego przyczyna ale zdaza sie u niektorych suk pomimo sterylki pojawiaja sie objawy cieczki.
Podejzewa sie ze przyczyna tego jest wystepowanie gdzies w jamie brzusznej komorek takich samych jak znajduja sie w jajnikach.
albo po prostu wet niedokladnie usunal jajniki i zostawil jakis niewielki kawalek...ale w tej sytuacji winic go nie moge.

Posted

Furr po prostu chce poczuc, ze jeszcze jest kobieta.. a Ty sie czepiasz...:diabloti::razz:

Nie no a tak na prawde wspolczuje! Ja nie wyobrazam sobie miec suki i samca raem w domu...:roll:
Trzymaj sie! :loveu:

Posted

Czytam i czytam i oczom nie wierzę.
Trzymaj się Gosiu a oka nie odkładaj lepiej.

Za moją Brendą psy latają mimo że wysterylizowana 5 lat temu a ona nie ma cierpliwości do amantów. Tyle że ja w lwpszej sytuacji bo mam same suczydła w domu

Posted

[quote name='furciaczek']T
Noc przezylam, ciezo bylo ale dalam rade.
A juz sie cieszylam ze cieczki nas ominą:placz: a tu doopa:angryy:[/quote]

Ja mam ten sam problem z kotką po sterylce:razz:. Co jakiś czas cała okolica się zwala na kocie orgie:roll:. Psy mają tego serdecznie dosyć nie mówiąc już o nas, ludziach.
Wiedziałam, że to się zdarza u kotów i wiem, że jest na ten temat sporo teorii. Każdy wet ma inne wytłumaczenie:lol:.
Ale szczerze mówiąc pierwszy raz słyszę o takim przypadku u suki:cool3:.

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]puk puk....

moja sąsiadka ma cieczke... znaczy sąsiadka Klocka....

i dostaje do głowy (i On i ja :mdleje:) nie wyobrażam sobie mieć w domu cieczkującej suki :mdleje:

:calus::calus:[/B][/COLOR][/FONT]