Luzia Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Oj i pokazała że godna swojego imienia :shake: Może coś jej się nie spodobało w zachowaniu psa itp?? Jedziecie na zlot?:cool3: Quote
BeaC Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='furciaczek']Fureczka urzadzila sobie wczoraj psie walki w parku Idziemy sobie z piechami, futra na flexi... z naprzeciwka podbiega stafik... nawet nie zdazylam zobaczyc czy w przyjaznych zamiarach czy wrogich:shake: Fura tak wyprula do przodu ze az smycz poszla, nie warknela, nie zjezyla sie po prostu zadnych oznak agresji nie pokazala Zlapala biedaka na pysk i szarpala:placz: nie chciala puscic, wlasciciel tamtego malego podbiegl i zaczal Fur okladac jakims kijem czy czyms (nie dziwie sie w sumie) a ona nic jak trzymala tak trzyma TZ z Preziem na smyczy tez nie mogl wiele mi pomoc... wkoncu puscila biedaka a ten w panice pod Prezia nogi zwial czarnuch go za doope zlapa, na szczescie puscil jak sie TZ wydarl... Psiak pokrwawiony caly pysk, na tylku tez rana, moje spodnie do wyrzucenia tez cale we krwi Rozmawialismy chwile z wlascicielem tamtego psa...chcialam sie upewnic ze z nim wszytko ok,czy moze do weta trzeba psa zabrac... koles mial albo nerwy ze stali albo nie wiem co bo byl wyjatkowo spokojny... on twierdzil ze to nasza wina...wytnie sie fakt ze moje byly na smyczy prawie ze przy nodze a jego podbiegl do nas po mimo kilkakrotnego wolania przez wlasciciela:roll: Nie widzialam naprawde z jakim zamiarem ten maly przybiegl... zaskoczyl mnie:oops: Mam tylko nadzieje ze nic powaznego mu nie zrobila:shake: Nie wiem co tej cipie strzelilo do glowy...olewala psy zazwyczaj a wczoraj:angryy:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]Furciak.................Młoda po prostu dojrzała wiem bo to przeszłam.......Lejka atak na psa bez żadnego ostrzeżenia nasze psy tak mają niestety że sie ani nie zjeży ani nie warknie..tylko huzia na juzia:cool1: może być agresja terytorialna jak często chodzicie tam może uważać teren za swój a mały stanowił zagrożenie........:cool1: moja młoda tak miała na boisku za blokiem teraz ma swój ogródek pilnuje go ale........nie ma z nią już problemów musisz miec oczy dookoła glowy....bo to ze twoja na smyczy...ale nasze psy ZAWSZE s winne nie ważne że mały szczeka od strony doopy i podgryza( moja młoda nienawidzi jak coś na nią szczeka) ale to nasze mają zęby i mogą niestety krzywdę zrobić musisz ją szkolić.....mają jest już odwoływana na wrzaśniecie WRÓĆ potrafi nawet:razz: kota wypluć i wrócić ale .......dużo pracy przed Tobą życzę powodzenia:loveu: [/B][/COLOR] Quote
pusia2405 Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Wsółczuję Tobie szczerze i temu psiakowi, który znalazł się w Fur zębach. Ale tą flexi też odradzam. Mój 5 kg kundelek zerwał taką smycz dla 15kg psa wcale mocno nie ciągnąc:razz:. Quote
Alicja Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Przyszłam do Cia z buziaczkiem :calus: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
furciaczek Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 Pisalam juz dwa razy i mi wcielo posta:angryy: a rozpisalam sie jak nie wiem:shake: Wiec pozwolcie kochane cioteczki ze odpowiem wam jutro... Fur dalej olewa inne psy, nic sie w jej zachowaniu nie zmienilo wiec to jest poniekad plus. Kiedys wspomnialam w zoologu ze chce rybke...raczej w formie zartu... dwa dni temu mialam imieniny i dostalam od TZta wieeelkie akwarium:evil_lol: Szykuje sie do zakupu nowego aparatu:razz: tylko nie potrafie sie zdecydowac czy eosa 400 czy 450:roll: Quote
Luzia Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='furciaczek'] Szykuje sie do zakupu nowego aparatu:razz: tylko nie potrafie sie zdecydowac czy eosa 400 czy 450:roll:[/quote] A od czego zależy wybór??:razz: Quote
furciaczek Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 [quote name='Luzia&Funia']A od czego zależy wybór??:razz:[/quote] No mi jakos bardziej pasuje 450, lepiej lezy w rece i w ogole... natomiast czytajac opinie na necie wychodzi ze 400 jest lepsza:roll: i teraz nie wiem:shake: Quote
Luzia Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='furciaczek']No mi jakos bardziej pasuje 450, lepiej lezy w rece i w ogole... natomiast czytajac opinie na necie wychodzi ze 400 jest lepsza:roll: i teraz nie wiem:shake:[/quote] Kup oba :diabloti: Ten co będzie Ci mniej pasował dasz mi :siara: Quote
Alicja Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:rybki ......kotki będą miały co łowić ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
BeaC Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [COLOR=DarkRed][B]witaj.............. kupiłaś rybkę dla kotecka?? dobra z ciebie kobieta:diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/COLOR] Quote
furciaczek Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 Narazie mam akwarium, bez rybek:evil_lol: Woda musi postac dwa tygodnie zanim bede mogla cos zywego tam wpuscic... Quote
Doginka Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [quote name='furciaczek']Narazie mam akwarium, bez rybek:evil_lol: Woda musi postac dwa tygodnie zanim bede mogla cos zywego tam wpuscic...[/quote] Kup uzdatniacz i na drugi dzień już będziesz mogła rybki wpuścić;) Quote
furciaczek Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 [quote name='Doginka']Kup uzdatniacz i na drugi dzień już będziesz mogła rybki wpuścić;)[/quote] To znajdz mi taki w Londynie:evil_lol: Bylam juz w kilku sklepach i w kazdym slyszalam to samo...czekac min tydzien, najlepiej dwa. A przynejmniej mam czas zeby sobie rybki odpowiednie wybrac:evil_lol: TZ napalil sie na jakies rekiny...jakas odmiana akwariowa:roll: ja to bym raczej w strone piranii sie kierowala...choc nie wiem czy na poczatek do dobry wybor... Quote
Doginka Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [quote name='furciaczek']To znajdz mi taki w Londynie:evil_lol: Bylam juz w kilku sklepach i w kazdym slyszalam to samo...czekac min tydzien, najlepiej dwa. A przynejmniej mam czas zeby sobie rybki odpowiednie wybrac:evil_lol: TZ napalil sie na jakies rekiny...jakas odmiana akwariowa:roll: ja to bym raczej w strone piranii sie kierowala...choc nie wiem czy na poczatek do dobry wybor...[/quote] Brzanka rekinia jest łatwa do hodowania, ale holerka potrafi każdą dziurką wyskoczyć z akwarium:razz: Quote
eria Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 oo widzę ze tu też szykuje się lustereczko :cool3::loveu::loveu: ja najpóźniej do 2 tygodni zamawiam swoje długo wyczekiwane cacko :loveu: Quote
Doginka Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [quote name='eria']oo widzę ze tu też szykuje się lustereczko :cool3::loveu::loveu: ja najpóźniej do 2 tygodni zamawiam swoje długo wyczekiwane cacko :loveu:[/quote] To teraz Twoje foty zakasują wszystkie inne:crazyeye: Quote
eria Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [quote name='Doginka']To teraz Twoje foty zakasują wszystkie inne:crazyeye:[/quote] postawiłam na solidny obiektyw do makro:diabloti: Quote
furciaczek Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 [quote name='Doginka']Brzanka rekinia jest łatwa do hodowania, ale holerka potrafi każdą dziurką wyskoczyć z akwarium:razz:[/quote] Musze sobie poczytac o tym chyba bo TZ zachwycony jest... Nawet wody jeszcze nie mam w akwarium:evil_lol: [quote name='eria']oo widzę ze tu też szykuje się lustereczko :cool3: ja najpóźniej do 2 tygodni zamawiam swoje długo wyczekiwane cacko [/quote] Juz jest:multi: Tz zrobil mi niespodzianke i kupil eosa450d:loveu:...z tym ze wlasnie sie dowiedzialam ze strasznie szumi...troszke sie podlamalam ale to nic. Chlopak byl tak przejety jak sprawdzal w sklepie czy napewno wszytko jest ze zapomnial zapakowac spowrotem ladowarki do bateri i musze czekac do poniedzialku bo sklep jutro nie czynny:placz: Bede sie bala zagladac do Ciebie do galerii...foty beda zapewne zwalac z nog:loveu: [quote name='eria']postawiłam na solidny obiektyw do makro:diabloti:[/quote] Chcialam kupic samo body i dokupic obiektyw no ale jak widac nie bardzo mi wyszedl ten plan... moze i lepiej, naucze sie najpierw instrukcji na pamiec a pozniej dokupie cos odpowiedniego. Quote
sacred PIRANHA Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Fur polecam piranie:) ja mialam kiedys 10 malutkich...potem urosly i oddalam ale cos...ksywka mi zostala:) Quote
anetta Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 [quote]Fureczka urzadzila sobie wczoraj psie walki w parku[...][/quote] O szit :mad: Co jej strzeliło: :shake: Ten mały to też nie poważny, zamiast lecieć do pana to do Prezia poleciał :cool1: Fatalnie. Gratuluje lustereczka :evillaug: I rybek :evil_lol: Quote
maciaszek Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 2 cane corso w schronisku, oddane przez właściciela.... :( [url]http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=112618[/url] Quote
furciaczek Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 [quote name='sacred PIRANHA']Fur polecam piranie:) ja mialam kiedys 10 malutkich...potem urosly i oddalam ale cos...ksywka mi zostala[/quote] No i cos jeszcze Ci po nich zostalo:diabloti::evil_lol: [quote name='anetta']O szit Co jej strzeliło: :shake: Ten mały to też nie poważny, zamiast lecieć do pana to do Prezia poleciał :cool1: Fatalnie. Gratuluje lustereczka :evillaug: I rybek :evil_lol:[/quote] Co jej strzelilo...pewnie sobie ubzdurala ze maly chce nas zaatakowac:roll: [quote name='maciaszek']2 cane corso w schronisku, oddane przez właściciela.... :( [URL]http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=112618[/URL][/quote] :placz: Quote
eria Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 FURCIAKOWA!!! Może byś tak wkleiła foty z nowego aparata???:cool3:w wątku foto cosik mi się obiło o oczy że testować idziesz:razz: Quote
Luzia Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 [quote name='furciaczek']Narazie mam akwarium, bez rybek:evil_lol: Woda musi postac dwa tygodnie zanim bede mogla cos zywego tam wpuscic...[/quote] :crazyeye: Tak :evil_lol: Ja zawsze od razu wpuszczałam do kranówy z chlorem nawet nie była odstana tylko prosto z kranu :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
eria Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 [quote name='Luzia&Funia']:crazyeye: Tak :evil_lol: Ja zawsze od razu wpuszczałam do kranówy z chlorem nawet nie była odstana tylko prosto z kranu :diabloti::diabloti::diabloti:[/quote] hihihi ja tak samo :evil_lol: rybki jakoś żyły;) Quote
Recommended Posts