Jump to content
Dogomania

Moje zwariowane siersciuchy- Furia[*]- zgraja kociatych, TTB, sznup i stado kaukazów

Recommended Posts

Posted

[quote name='agaciaaa']Kidzia ma charakterek :diabloti:

Rodzice zaglądają Ci za pralke? :razz: Myślałam, że w celach towarzyskich przyjeżdżają :evil_lol:[/quote]

Hehe sprzatalam dwa dni...nrmalnie takich generalnych pozadkow to nigdy nie robilam...a mama po 5 min ze nie spodziewala sie ze taki syf zastanie:evil_lol:
No ale ona jest pedantyczna wiec bylam na to przygotowana:diabloti:

[quote name='anetta']Kidzie to chyba trza nauczyć gdzie się idzie za potrzebą :diabloti::diabloti:[/quote]

Ojjj trzeba....

[quote name='pusia2405']Jak to Fur spuchła??:crazyeye: Co się stało?[/quote]

Kilka stron wczesniej wszystko jest dokladnie napisane... nie wiadomo co to... prawdopodobnie ostra reakcja alergiczna, puchnie w mgnieniu oka tak ze grozi jej uduszenie:shake: Na szczescie takich ostrych sytuacji juz nie mamy, jak puchnie to tylko lekko i nie trzeba sterydo podawac.

Dziekuje Alu za ksiazki:multi::loveu:

Realcje miedzy rodzicami a futrami sa mysle nie zle:loveu:
Tata to sie bawi z nimi normalnie itd:loveu: Mamie przeszkadza glownie to ze wchodza na kanape...wiec przez tydzien beda koczowaly na podlodze:evil_lol:
Z kotami sie dogadali...co mnie zszokowalo to to ze mama powiedziala ze jak nie lubi kotow tak Terrorek jest bardzo fajny i ladny.

Posted

[COLOR=DarkRed][B]e nie ma to jak rodzicieli:razz::razz::razz:

zawsze coś im nie pasi

na szczęście ja już mam to za sobą........ parę razy postawiłam mamuske do pionu
przestała fukać i się wtrącac
i mam miodzio:razz::razz:[/B][/COLOR]

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]wpadłam.... ale chyba nie bede przeszkadzać skoro masz inspekcje z sanepidu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

buziaczkuje Was i trzymam :kciuki: za Fur i relacje miedzypokoleniowe ;)
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

:multi:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi:cieszkam ze przesyłka dotarła .....klinkłam przed okienkiem :roll: co by poszło jak najszybciej ;)

Zaciskam :kciuki: za udane odwiedzinki , całuskuje i czekam :loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='furciaczek']Hehe sprzatalam dwa dni...nrmalnie takich generalnych pozadkow to nigdy nie robilam...a mama po 5 min ze nie spodziewala sie ze taki syf zastanie:evil_lol:
No ale ona jest pedantyczna wiec bylam na to przygotowana:diabloti:
.[/quote]
znam to dokładnie :evil_lol:
Bawcie się dobrze z Rodzicami .

Posted

[quote name='furciaczek']Hehe sprzatalam dwa dni...nrmalnie takich generalnych pozadkow to nigdy nie robilam...a mama po 5 min ze nie spodziewala sie ze taki syf zastanie:evil_lol:[/quote]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

to może niech mama Ci posprząta? :diabloti: :eviltong:

Posted

Ale cudna japka:loveu::loveu::loveu:
[url]http://images32.fotosik.pl/262/6cad90bc1a8ff743.jpg[/url]

Moja madre też jest pedantyczna, ale nigdy w życiu nie powiedziałaby, że mam syf w domu:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Daj mamie ścierkę i miotłę, niech pokaże Ci jak się sprząta, a Ty sobie usiądź w celu obserwacji i popijaj kawkę, że niby się uczysz od miszczunia:diabloti::evil_lol: :evil_lol::evil_lol:

Posted

Cisza, bo Fur "uczy sie" porzadkow i z mopem lata :evil_lol:
Za to bedziesz miala spokoj na lata, po taaaaaaaakiej inspekcji, ze cala, zdrowa (prawie ;) ) i pod mostem nie mieszkasz, jesc i pic masz co :eviltong:

Posted

I pojechali...:placz:

Bylo za****:loveu:
Jestem wykonczona, codziennie lazilismy cos zwiedzac, potem spacer z psami, siedzenie do poznej nocy...no padam na pysk.

Mama, ta ktora niecierpi kotow i nieznosi psow podrzucala im tylko co chwile do miski jakies kielbaski, szyneczki itd Czasami cos "spadalo" ze stolu dla psiakow...moze to i malo wychowawcze ale tym razem godzilam sie bez mrugniecia okiem:loveu: Czasami rzucila zabawke, podrapala za uszkiem

Tata ten ktory jest obeojetny na koty i ktory nie cierpi psow w domu godzinami bawil sie z psami, zaczepial koty, przeprowadzal dluugie dyskusje z nimi:evil_lol: Wpuszczal na kanape tak zeby mamuska nie widziala:diabloti:

Byli baaardzo zaskoczeni, ze psy grzeczne, czyste itp:cool3:

No lepiej to juz chyba byc nie moglo:multi:
Mam nadzieje ze po tej wizycie inaczej beda traktowac moj stosunek i moja milosc do zwierzat...no zobaczymy jak to bedzie...

Smutno mi jak nie wiem...:-( Mogliby znowu przyjechac w przyszlym tygodniu;)

Ide spac a jutro fotki i psie i "turystyczne";)

A co to za nowe zasady?? Tylko 10 usmieszkow....;/

Posted

[COLOR=Red][B][FONT=Arial]:multi::multi::multi:no to nie masz pojęcia jak się cieszkam , ze wizyta się udała :multi::loveu:....tęsknisz już za nimi ale chyba czasem lepiej potęsknić żeby potem było dobrze :glaszcze: ....
My za Tobą też już tęskniliśmy :calus:[/FONT][/B][/COLOR]

Posted

[COLOR=DarkRed][B]no widzisz???
a tak się bałaś...............dramatyzowałaś..........
a starzy jak to starzy..bywaja w porządku:razz::razz:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicja'][COLOR=Red][B][FONT=Arial]no to nie masz pojęcia jak się cieszkam , ze wizyta się udała :loveu:....tęsknisz już za nimi ale chyba czasem lepiej potęsknić żeby potem było dobrze :glaszcze: ....
My za Tobą też już tęskniliśmy [/FONT][/B][/COLOR][/quote]

Mam ksiazki:multi::loveu:
Dziekuje jeszcze raz Alu :)

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]no widzisz???
a tak się bałaś...............dramatyzowałaś..........
a starzy jak to starzy..bywaja w porządku:razz:[/B][/COLOR][/quote]

No bywaja bywaja:evil_lol:

[quote name='Luzia&Funia']Nie taki diabeł straszny czy jakoś tak [/quote]

No chyba nie:evil_lol:

[quote name='pusia2405']Rozłąka i tęsknota czynią cuda...w każdym związku;).[/quote]

Swiete slowa Pusiu:p

Teraz biore sie za sprzatanie...mamuska przemeblowala mi cala chate i sie znalesc nie potrafie...trzeba wrocic do wczesniejszego rozkladu domu...

Posted

[quote name='furciaczek']Teraz biore sie za sprzatanie...mamuska przemeblowala mi cala chate i sie znalesc nie potrafie...trzeba wrocic do wczesniejszego rozkladu domu...[/quote]

Powodzenia :evil_lol: czekam na fotki :loveu:

Posted

[quote name='furciaczek']Teraz biore sie za sprzatanie...mamuska przemeblowala mi cala chate i sie znalesc nie potrafie...trzeba wrocic do wczesniejszego rozkladu domu...[/quote]

Tzn. robisz sobie od nowa bałagan:evil_lol::eviltong:

Posted

[quote name='agaciaaa']Powodzenia :evil_lol: czekam na fotki :loveu:[/quote]

Czekaj czekaj:evil_lol:

[quote name='pusia2405']Tzn. robisz sobie od nowa bałagan:evil_lol::eviltong:[/quote]

Dokladnie hihi

[quote name='Junka']hej a może jakieś foty??[/quote]

Juz sie robi:p