agaciaaa Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Kidzia ma charakterek :diabloti: Rodzice zaglądają Ci za pralke? :razz: Myślałam, że w celach towarzyskich przyjeżdżają :evil_lol: Quote
anetta Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Kidzie to chyba trza nauczyć gdzie się idzie za potrzebą :diabloti::diabloti: Quote
furciaczek Posted May 30, 2008 Author Posted May 30, 2008 [quote name='agaciaaa']Kidzia ma charakterek :diabloti: Rodzice zaglądają Ci za pralke? :razz: Myślałam, że w celach towarzyskich przyjeżdżają :evil_lol:[/quote] Hehe sprzatalam dwa dni...nrmalnie takich generalnych pozadkow to nigdy nie robilam...a mama po 5 min ze nie spodziewala sie ze taki syf zastanie:evil_lol: No ale ona jest pedantyczna wiec bylam na to przygotowana:diabloti: [quote name='anetta']Kidzie to chyba trza nauczyć gdzie się idzie za potrzebą :diabloti::diabloti:[/quote] Ojjj trzeba.... [quote name='pusia2405']Jak to Fur spuchła??:crazyeye: Co się stało?[/quote] Kilka stron wczesniej wszystko jest dokladnie napisane... nie wiadomo co to... prawdopodobnie ostra reakcja alergiczna, puchnie w mgnieniu oka tak ze grozi jej uduszenie:shake: Na szczescie takich ostrych sytuacji juz nie mamy, jak puchnie to tylko lekko i nie trzeba sterydo podawac. Dziekuje Alu za ksiazki:multi::loveu: Realcje miedzy rodzicami a futrami sa mysle nie zle:loveu: Tata to sie bawi z nimi normalnie itd:loveu: Mamie przeszkadza glownie to ze wchodza na kanape...wiec przez tydzien beda koczowaly na podlodze:evil_lol: Z kotami sie dogadali...co mnie zszokowalo to to ze mama powiedziala ze jak nie lubi kotow tak Terrorek jest bardzo fajny i ladny. Quote
BeaC Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 [COLOR=DarkRed][B]e nie ma to jak rodzicieli:razz::razz::razz: zawsze coś im nie pasi na szczęście ja już mam to za sobą........ parę razy postawiłam mamuske do pionu przestała fukać i się wtrącac i mam miodzio:razz::razz:[/B][/COLOR] Quote
clockwork Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]wpadłam.... ale chyba nie bede przeszkadzać skoro masz inspekcje z sanepidu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: buziaczkuje Was i trzymam :kciuki: za Fur i relacje miedzypokoleniowe ;) [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 :multi:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi:cieszkam ze przesyłka dotarła .....klinkłam przed okienkiem :roll: co by poszło jak najszybciej ;) Zaciskam :kciuki: za udane odwiedzinki , całuskuje i czekam :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Rudzia-Bianca Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 [quote name='furciaczek']Hehe sprzatalam dwa dni...nrmalnie takich generalnych pozadkow to nigdy nie robilam...a mama po 5 min ze nie spodziewala sie ze taki syf zastanie:evil_lol: No ale ona jest pedantyczna wiec bylam na to przygotowana:diabloti: .[/quote] znam to dokładnie :evil_lol: Bawcie się dobrze z Rodzicami . Quote
agaciaaa Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 [quote name='furciaczek']Hehe sprzatalam dwa dni...nrmalnie takich generalnych pozadkow to nigdy nie robilam...a mama po 5 min ze nie spodziewala sie ze taki syf zastanie:evil_lol:[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: to może niech mama Ci posprząta? :diabloti: :eviltong: Quote
Doginka Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Ale cudna japka:loveu::loveu::loveu: [url]http://images32.fotosik.pl/262/6cad90bc1a8ff743.jpg[/url] Moja madre też jest pedantyczna, ale nigdy w życiu nie powiedziałaby, że mam syf w domu:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Daj mamie ścierkę i miotłę, niech pokaże Ci jak się sprząta, a Ty sobie usiądź w celu obserwacji i popijaj kawkę, że niby się uczysz od miszczunia:diabloti::evil_lol: :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B][IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-464.gif[/IMG]zajrzałam [/B][/COLOR][/FONT] Quote
karjo2 Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Cisza, bo Fur "uczy sie" porzadkow i z mopem lata :evil_lol: Za to bedziesz miala spokoj na lata, po taaaaaaaakiej inspekcji, ze cala, zdrowa (prawie ;) ) i pod mostem nie mieszkasz, jesc i pic masz co :eviltong: Quote
sacred PIRANHA Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Fur zaniemowila...rodzice za duzo paplają wiec ona juz nic nie mowi.... Quote
Cheritka Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Witam kotki i pieseczki, co tu tak cicho :roll: Quote
_ChiQuiTa_ Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Czeeeść :) Wróciła marnotrawna córka :siara: Dawaj fotki, bo żem dawno sierściuchów nie widziała :( Quote
furciaczek Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 I pojechali...:placz: Bylo za****:loveu: Jestem wykonczona, codziennie lazilismy cos zwiedzac, potem spacer z psami, siedzenie do poznej nocy...no padam na pysk. Mama, ta ktora niecierpi kotow i nieznosi psow podrzucala im tylko co chwile do miski jakies kielbaski, szyneczki itd Czasami cos "spadalo" ze stolu dla psiakow...moze to i malo wychowawcze ale tym razem godzilam sie bez mrugniecia okiem:loveu: Czasami rzucila zabawke, podrapala za uszkiem Tata ten ktory jest obeojetny na koty i ktory nie cierpi psow w domu godzinami bawil sie z psami, zaczepial koty, przeprowadzal dluugie dyskusje z nimi:evil_lol: Wpuszczal na kanape tak zeby mamuska nie widziala:diabloti: Byli baaardzo zaskoczeni, ze psy grzeczne, czyste itp:cool3: No lepiej to juz chyba byc nie moglo:multi: Mam nadzieje ze po tej wizycie inaczej beda traktowac moj stosunek i moja milosc do zwierzat...no zobaczymy jak to bedzie... Smutno mi jak nie wiem...:-( Mogliby znowu przyjechac w przyszlym tygodniu;) Ide spac a jutro fotki i psie i "turystyczne";) A co to za nowe zasady?? Tylko 10 usmieszkow....;/ Quote
Alicja Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 [COLOR=Red][B][FONT=Arial]:multi::multi::multi:no to nie masz pojęcia jak się cieszkam , ze wizyta się udała :multi::loveu:....tęsknisz już za nimi ale chyba czasem lepiej potęsknić żeby potem było dobrze :glaszcze: .... My za Tobą też już tęskniliśmy :calus:[/FONT][/B][/COLOR] Quote
BeaC Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [COLOR=DarkRed][B]no widzisz??? a tak się bałaś...............dramatyzowałaś.......... a starzy jak to starzy..bywaja w porządku:razz::razz:[/B][/COLOR] Quote
pusia2405 Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Rozłąka i tęsknota czynią cuda...w każdym związku;). Quote
furciaczek Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 [quote name='Alicja'][COLOR=Red][B][FONT=Arial]no to nie masz pojęcia jak się cieszkam , ze wizyta się udała :loveu:....tęsknisz już za nimi ale chyba czasem lepiej potęsknić żeby potem było dobrze :glaszcze: .... My za Tobą też już tęskniliśmy [/FONT][/B][/COLOR][/quote] Mam ksiazki:multi::loveu: Dziekuje jeszcze raz Alu :) [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]no widzisz??? a tak się bałaś...............dramatyzowałaś.......... a starzy jak to starzy..bywaja w porządku:razz:[/B][/COLOR][/quote] No bywaja bywaja:evil_lol: [quote name='Luzia&Funia']Nie taki diabeł straszny czy jakoś tak [/quote] No chyba nie:evil_lol: [quote name='pusia2405']Rozłąka i tęsknota czynią cuda...w każdym związku;).[/quote] Swiete slowa Pusiu:p Teraz biore sie za sprzatanie...mamuska przemeblowala mi cala chate i sie znalesc nie potrafie...trzeba wrocic do wczesniejszego rozkladu domu... Quote
agaciaaa Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='furciaczek']Teraz biore sie za sprzatanie...mamuska przemeblowala mi cala chate i sie znalesc nie potrafie...trzeba wrocic do wczesniejszego rozkladu domu...[/quote] Powodzenia :evil_lol: czekam na fotki :loveu: Quote
pusia2405 Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='furciaczek']Teraz biore sie za sprzatanie...mamuska przemeblowala mi cala chate i sie znalesc nie potrafie...trzeba wrocic do wczesniejszego rozkladu domu...[/quote] Tzn. robisz sobie od nowa bałagan:evil_lol::eviltong: Quote
furciaczek Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 [quote name='agaciaaa']Powodzenia :evil_lol: czekam na fotki :loveu:[/quote] Czekaj czekaj:evil_lol: [quote name='pusia2405']Tzn. robisz sobie od nowa bałagan:evil_lol::eviltong:[/quote] Dokladnie hihi [quote name='Junka']hej a może jakieś foty??[/quote] Juz sie robi:p Quote
Recommended Posts