furciaczek Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 [quote name='tygra']fajny ten malpi pinczerek, cześć Gosiu :)[/quote] Na zywo jest boski:loveu: [quote name='AśkaK']Taka fajna mała podusecka dla dużego pieseczka.:diabloti::evil_lol: Wiesz to zabawne, że z jednej strony uwielbia się wielkie rasy, a z drugiej jak człowiek zobaczy takie małpiątko co to do kieszeni się mieści, to od razu chce się mieć!:loveu::lol: Ja też nie slyszalam o tej rasie, do gryfonika podobna.:loveu: No extra, już licytuję.:cool3:[/quote] Dziekuje Asiu:loveu: Tak pysio maja jak gryfoniki, tylko ze malpiatka mniejsze sa:p Ale naprawde jak zobaczylam tego psa to zakochalam sie z miejsca:loveu: galy mi wyszly i zrobilam szybki wywiad u hodowcy czy moze mieszkac z moimi cialakami on na to ze jego malpy ustawiaja jego dobermany i mastinka:evil_lol: [quote name='lolka75']no ale martwie sie co z wysylka...zeby ktos nie mial klopotow przez to ze ja z za granicy:shake:.. oczywiscie ze ja place koszty wyslania tylko nie chce ludziom narobic balaganu:shake: a tak na marginesie..... smieszny ten piesek ktorego chcesz kupic na pozarcie dla Furci:loveu::evil_lol:[/quote] Z wysylka nie ma problemu tez, nie ma przeciez zadnych dodatkowych formalnosci...tylko ciut drozej za znaczek wychodzi:lol: i nie na pozarcie tylko do lezenia :eviltong: Quote
AśkaK Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 [quote name='furciaczek'] Dziekuje Asiu:loveu: Tak pysio maja jak gryfoniki, tylko ze malpiatka mniejsze sa:p Ale naprawde jak zobaczylam tego psa to zakochalam sie z miejsca:loveu: galy mi wyszly i zrobilam szybki wywiad u hodowcy czy moze mieszkac z moimi cialakami on na to ze jego malpy ustawiaja jego dobermany i mastinka:evil_lol: [/quote] Za co dziękujesz, za to że będę mieć zarąbistego pieseczka do komóry?:cool3::lol::evil_lol: To tobie dzięki że wyhaczyłaś taki fajny bazarek!:loveu: Czytałam o hodowczyni dogów niemieckich i yorków - wszyscy się dziwili, jak takie olbrzymy i te maleństwa razem egzystują, no i oczywiście okazuje się że yorki rządzą, podczas gdy biedne molosy mogą tylko z pobłażaniem patrzeć na ich wybryki.:lol: Quote
furciaczek Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 Tak slicznie beda psiaki nakomorkowe wygladac:loveu: Ehhh wlasnie dostalam maila od hodowczyni od ktorej chcialam malpiatke... lista oczekujacych jest dluuuuuuga i na miot o ktory mi chodzi napewno sie nie zalapie:placz: W UK w sumie jest jedna czy dwie dobre hodowle...pierwsza mi odpadla najwyrazniej a szkoda bo krycie super... druga jakos tak nie bardzo mi pasuje:roll: a z poza UK jak bede chciala to dostane juz 9 mies szczeniaka przez ta kwarantanne cholerna:angryy: Wpisalam sie na liste i bede czekac i molestowac Mihgri mailami.... moze sie uda... Quote
AśkaK Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Może nie wszyscy z listy podtrzymają chęć zakupu, poza tym dla hodowczyni pewnie ważne jest do kogo pójdą maluchy i w ten sposób kilku chętnych może się wykruszyć :cool3: (wiesz, zawsze jest ktoś kto chce rasowego szczeniaka dla szpanu a nie z miłości do rasy i psów, ja bym takiego od razu odcedziła :diabloti:). Trzymam kciuki! Quote
furciaczek Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 [quote name='AśkaK']Może nie wszyscy z listy podtrzymają chęć zakupu, poza tym dla hodowczyni pewnie ważne jest do kogo pójdą maluchy i w ten sposób kilku chętnych może się wykruszyć :cool3: (wiesz, zawsze jest ktoś kto chce rasowego szczeniaka dla szpanu a nie z miłości do rasy i psów, ja bym takiego od razu odcedziła :diabloti:). Trzymam kciuki![/quote] Na liscie oczekujacych sa glownie hodowcy, starzy wyjadacze z sukcesami wystawowymi wiec realnie patrzac niewielkie szanse mam:-( No nic na liste sie wpislalam i moze na nastepny miot sie chociaz zalapie:roll: albo jeszcze na nastepny...ehhhh zreszta nie ma tego zlego, pojade na Crufta tam spotkam sie z hodowcami dowiem sie wiecej jeszcze o rasie itd i bede miec przynajmniej wiecej czasu na zebranie kaski:lol: Quote
clockwork Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]wiesz co Ala mi napisała?? o twoim nowym zaplanowanym psie?? że takie maleństwo, chyba mniejsza odemnie :cool1: ja osobiście nie lubiam takich piesów więc sie nie wypowiadam :roll::roll: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 [quote name='lolka75']no ale martwie sie co z wysylka...zeby ktos nie mial klopotow przez to ze ja z za granicy:shake:.. oczywiscie ze ja place koszty wyslania tylko nie chce ludziom narobic balaganu:shake: [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Loleczko to żaden kłopot wysyłka tak samo za granicę jak i w kraju wygląda ...;) [/B][/COLOR][/FONT] a tak na marginesie..... smieszny ten piesek ktorego chcesz kupic na pozarcie dla Furci:loveu::evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:......wyjęłaś mi to Loluś z ust :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Marta_Ares Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 hehe ale fajna malpke bedziesz miala:evil_lol: :loveu: :loveu: Rowniez trzymam kciuki zeby sie udalo z ta hodowla;) Quote
furciaczek Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]wiesz co Ala mi napisała?? o twoim nowym zaplanowanym psie?? że takie maleństwo, chyba mniejsza odemnie :cool1:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]ja osobiście nie lubiam takich piesów więc sie nie wypowiadam :roll::roll:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Osobiscie ja tez nie lubie malych pieskow:evil_lol: ale to to nawet pies nie jest:lol: I ten pychol taki splaszczony:loveu: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:......wyjęłaś mi to Loluś z ust :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Prosze nie szezyc perwersji w mojej galerii o tak wczesnej godzinie!!!!!:mad: Quote
AśkaK Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 [quote name='furciaczek']Na liscie oczekujacych sa glownie hodowcy, starzy wyjadacze z sukcesami wystawowymi wiec realnie patrzac niewielkie szanse mam:-( [/quote] Hmm, to rzeczywiście ostra konkurencja.:roll: Quote
Rudzia-Bianca Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 [URL]http://images33.fotosik.pl/128/5971dcd39095c470.jpg[/URL] jak się chcesz kotecka pozbyć to powiedz a nie morduj tak zwierzaka , mały piesio dużo miejsca nie zajmie więc nie musisz chyba w ten sposób mu miejsca robić :) :evil_lol: a swoją drogą bałabym się o takie maleństwo przy Twoich Wielkopsach :) Quote
Alicja Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]wiesz co Ala mi napisała?? o twoim nowym zaplanowanym psie?? że takie maleństwo, chyba mniejsza odemnie :cool1: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]a wcale że bo nie tak powiedziałam :eviltong::eviltong::eviltong:...i jestem od ciebie o cały cm wyższa :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='furciaczek'] Prosze nie szezyc perwersji w mojej galerii o tak wczesnej godzinie!!!!!:mad:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:oops::oops:no dopsz .........ale już po 22 dzieci powinne spać :roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Asia & Ginger Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 O jacie, nigdy nie pomyślałabym, że będziesz chciała mieć pinczerka małpiego. :-o Ale fajny psiak :cool3:, chociaż też nie przepadam za takimi maluszkami, lubię czuć, że mam coś po drugiej stronie smyczy. :lol: ;) Quote
furciaczek Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 [quote name='AśkaK']Hmm, to rzeczywiście ostra konkurencja.:roll:[/quote] No niestety... ale nie pali sie, jak poczekam dluzej to tez mi nic nie bedzie;) [quote name='Rudzia-Bianca'][URL]http://images33.fotosik.pl/128/5971dcd39095c470.jpg[/URL] jak się chcesz kotecka pozbyć to powiedz a nie morduj tak zwierzaka , mały piesio dużo miejsca nie zajmie więc nie musisz chyba w ten sposób mu miejsca robić :) :evil_lol: a swoją drogą bałabym się o takie maleństwo przy Twoich Wielkopsach :)[/quote] Na poczatku napewno moje piesy nie beda zachwycone, ale pancia jasno i wyraznie powie ze to nowy czlonek stada:diabloti: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]a wcale że bo nie tak powiedziałam :eviltong::eviltong::eviltong:...i jestem od ciebie o cały cm wyższa :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=red][B]:oops::oops:no dopsz .........ale już po 22 dzieci powinne spać :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] W tych czasach to dzieci nie chodza spac po dobranocce Alu:evil_lol: [quote name='Asia & Ginger']O jacie, nigdy nie pomyślałabym, że będziesz chciała mieć pinczerka małpiego. :-o Ale fajny psiak :cool3:, chociaż też nie przepadam za takimi maluszkami, lubię czuć, że mam coś po drugiej stronie smyczy. :lol: ;)[/quote] Juz mam dwa ciezarki na smyczkach, przyda sie cus lzejszego bo czasami to juz rak nie czuje:lol: Quote
furciaczek Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 Pamietacie Darme i Oscara?? Psy mojego TZta... Zostaly z rodzicami Tzta... przykro mi to mowiac ale nie maja tam za dobrze:-( Psy nie czesane od roku prawie, spacerki fakt codziennie ale takie 30 min...Darma zaczela lysiec, lysiala sobie tak przez miesiac czasu i nikt sie nie zainteresowal:angryy: Dopiero teraz jak bylismy w PL to TZ ja wzial do weta natychmiast. Okazalo sie ze to grzybica...mieli jej kupic kubraczek bo na plecach lyyyysa cala a pies w kojcu i budzie...nie kupili...mieli ja psikac codziennie lekarstwem...nie psikali...babcia chodzila i psikala ale wiadomo starsza kobieta to i nie codziennie pamietala o tym... teraz Darmus dalej lysa niestety prawdopodobnie ma cos z nadnerczami... wczoraj wzieli krew na badania... Oscar kamien na zebach jak nie wiem, juz prawie mu gnija:shake: Tz zostawil kase na zabieg sciagania kamienia...mieli pojechac zaraz po naszym wyjezdzie z PL...do dzisiaj nie pojechali... Nie wspomne juz o podawaniu jakis witamin czy lepszego zarcia:roll: TZ od kilku dni chodzi smutny...on kocha te psy calym sercem, zreszta nie dziwie sie bo one sa naprawde oddane i wspaniale:loveu: Chcial im zrobic kwarantanne i przywiesc tutaj...ale rodzice stwierdzili ze kochaja te psy i ich nie oddadza:roll: Spac nie moze bo sie martwi o Darme... co chwile dzwoni i sie wypytuje co znia itd...a rodzice mowia ze glupi bo o nich sie tak nie wypytuje tylko psy wazne... ehhhh.... musialam sie wygadac:oops: Quote
Atkaaaa Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [URL]http://images33.fotosik.pl/128/5971dcd39095c470.jpg[/URL] :evil_lol::loveu: Witamy :D Sliczny zwierzyniec:evil_lol: [quote name='furciaczek']Pamietacie Darme i Oscara?? Psy mojego TZta... Zostaly z rodzicami Tzta... przykro mi to mowiac ale nie maja tam za dobrze:-( Psy nie czesane od roku prawie, spacerki fakt codziennie ale takie 30 min...Darma zaczela lysiec, lysiala sobie tak przez miesiac czasu i nikt sie nie zainteresowal:angryy: Dopiero teraz jak bylismy w PL to TZ ja wzial do weta natychmiast. Okazalo sie ze to grzybica...mieli jej kupic kubraczek bo na plecach lyyyysa cala a pies w kojcu i budzie...nie kupili...mieli ja psikac codziennie lekarstwem...nie psikali...babcia chodzila i psikala ale wiadomo starsza kobieta to i nie codziennie pamietala o tym... teraz Darmus dalej lysa niestety prawdopodobnie ma cos z nadnerczami... wczoraj wzieli krew na badania... Oscar kamien na zebach jak nie wiem, juz prawie mu gnija:shake: Tz zostawil kase na zabieg sciagania kamienia...mieli pojechac zaraz po naszym wyjezdzie z PL...do dzisiaj nie pojechali... Nie wspomne juz o podawaniu jakis witamin czy lepszego zarcia:roll: TZ od kilku dni chodzi smutny...on kocha te psy calym sercem, zreszta nie dziwie sie bo one sa naprawde oddane i wspaniale:loveu: Chcial im zrobic kwarantanne i przywiesc tutaj...ale rodzice stwierdzili ze kochaja te psy i ich nie oddadza:roll: Spac nie moze bo sie martwi o Darme... co chwile dzwoni i sie wypytuje co znia itd...a rodzice mowia ze glupi bo o nich sie tak nie wypytuje tylko psy wazne... ehhhh.... musialam sie wygadac:oops:[/quote] :shake:ojej... niedobrze. Quote
furciaczek Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 [quote name='Atkaaaa'][URL]http://images33.fotosik.pl/128/5971dcd39095c470.jpg[/URL] :evil_lol::loveu: Witamy :D Sliczny zwierzyniec:evil_lol: :shake:ojej... niedobrze.[/quote] Witam:multi: No niedobrze:-( Tylko co ja moge zrobic?? Na dodatek jego rodzice mnie nie cierpia...wlasnie przez moja milosc do psow glownie... przywiezienie Darmy i Oskara tu jest prawie nieralne...Oscar ON, wyjatkowo wielki niecierpi sie z Preziem...Darma to Darma ona jest psem idealnym ale nie mozemy ich rozdzielic:shake: Zreszta nie mamy raczej narazie warunkow na trzymanie 2 sznaucerow olbrzymow jednego ONa i CC:placz: Kasy na dobra karme i wit nie wyslemy bo nie mamy pewnosci czy zostana kupione:roll: Jedyne co to moge kupowac na necie i tam wysylac... Te psy sa cudowne, zycie by oddaly za wlasicieli...a oni co?? Chce cos zrobic ale nie wiem co:-( chyba niewiele moge... Quote
Atkaaaa Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 kurcze... biedactwa... tez nie mam pomyslu ehhh ;( Quote
Cheritka Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='furciaczek']Pamietacie Darme i Oscara?? Psy mojego TZta... Zostaly z rodzicami Tzta... przykro mi to mowiac ale nie maja tam za dobrze:-( Psy nie czesane od roku prawie, spacerki fakt codziennie ale takie 30 min...Darma zaczela lysiec, lysiala sobie tak przez miesiac czasu i nikt sie nie zainteresowal:angryy: Dopiero teraz jak bylismy w PL to TZ ja wzial do weta natychmiast. Okazalo sie ze to grzybica...mieli jej kupic kubraczek bo na plecach lyyyysa cala a pies w kojcu i budzie...nie kupili...mieli ja psikac codziennie lekarstwem...nie psikali...babcia chodzila i psikala ale wiadomo starsza kobieta to i nie codziennie pamietala o tym... teraz Darmus dalej lysa niestety prawdopodobnie ma cos z nadnerczami... wczoraj wzieli krew na badania... Oscar kamien na zebach jak nie wiem, juz prawie mu gnija:shake: Tz zostawil kase na zabieg sciagania kamienia...mieli pojechac zaraz po naszym wyjezdzie z PL...do dzisiaj nie pojechali... Nie wspomne juz o podawaniu jakis witamin czy lepszego zarcia:roll: TZ od kilku dni chodzi smutny...on kocha te psy calym sercem, zreszta nie dziwie sie bo one sa naprawde oddane i wspaniale:loveu: Chcial im zrobic kwarantanne i przywiesc tutaj...ale rodzice stwierdzili ze kochaja te psy i ich nie oddadza:roll: Spac nie moze bo sie martwi o Darme... co chwile dzwoni i sie wypytuje co znia itd...a rodzice mowia ze glupi bo o nich sie tak nie wypytuje tylko psy wazne... ehhhh.... musialam sie wygadac:oops:[/quote] Ojej biedne psiaki, :-(:-( nie dziwie się , że mąż się martwi :-(. Quote
eria Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 oj biedne te psiaki :-(:-(:shake: p.s. masz jakieś zdjęcie Darmy ?wklejałaś kiedyś ? bo to sznaucerka a ja ciekawska :razz: Quote
furciaczek Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 Ehhh Tz chyba poleci jakos niedlugo do PL i zrobi tam pozadek... jak mozna byc tak.....ehhh Bylismy nad jeziorkiem:loveu: Psiaki grzeczne jak nigdy:multi: bylo super...ale niestety nie trawo to dlugo bo Prezio sobie pazura zdal:shake: Oczywiscie wet kazal sie umowic i dopiero po jutrze po poludniu idziemy:angryy: Foty mam i wkleje wieczorem:p Eriaczku wklejalam na poczatku galerii ale pozniej jakas jeszcze wkleje Darmy i Oskara... Quote
malawaszka Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 fiu fiu Małpiego pinczerka kupijesz??? hahaha ale jaja :evil_lol::evil_lol::evil_lol: kurde szkoda Darmy i Oskara :shake: najlepiej chyba tak jak mówisz - zamawiać przez net i tam wysyłać - jak będą mieli to może będą podawać karmę i witaminy :hmmmm: :shake: Quote
eria Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [URL]http://img212.imageshack.us/img212/9153/zdjecieoknk4.png[/URL] znalazłam :loveu: Quote
anetta Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [url]http://www.dog-breed-facts.com/ylang/fr/images/Affenpinscher.jpg[/url] :lol::lol: ojej :lol: kurcze...szkoda psów...:( Quote
Dorkaa Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 ... a więc wpadłam w Furię i poszłam do Prezesa :evil_lol: Ile ty tych kotów masz ? Quote
Recommended Posts