sacred PIRANHA Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [quote name='furciaczek']witam:loveu: Ja zawsze w takich sytuacjach udaje slodka idiotke:evil_lol: jestem tylko mala, niewinna glupiutka blondyneczka:diabloti: podobno czepiaja sie tego ze paszport nie jest wypisany drukowanymi tylko normalnym pismem:shake: masakra:placz:[/quote] a kto wypisywal Tobie paszport? Quote
furciaczek Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 [quote name='Niki-lidka']a kto wypisywal Tobie paszport?[/quote] Moj wet:loveu: z tego cio pamietam to wszystko dobrze...sprawdzalam chyba 100 razy:evil_lol: Na stronie DEFRY nic nie mowia jakim pismem to pisac:roll: wszystkie naklejki, numerki, znaczki itp mam napewno:loveu: ale kto wie co oni tam jeszczy wymysla:roll: Quote
sacred PIRANHA Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [quote name='furciaczek']Moj wet:loveu: z tego cio pamietam to wszystko dobrze...sprawdzalam chyba 100 razy:evil_lol: Na stronie DEFRY nic nie mowia jakim pismem to pisac:roll: wszystkie naklejki, numerki, znaczki itp mam napewno:loveu: ale kto wie co oni tam jeszczy wymysla:roll:[/quote] no ja na praktykach to bym sie sama czepial tych liter:evil_lol: a tak powaznie, jak sie beda chcieli czepic to sie czepia i tak...ale trzeba podejsc do tego spokojnie i tlumaczyc jak glupiej blondynce blondynka, czyli powoli to samo w kolko wyraznie i udawac ze sie ne wie o co im chodzi wogole a jestes taka biedna ze zaraz sie poplaczesz bo mialo byc ok bo ty sie na tym ne znasz i wogole....glupiutka musisz byc:) Quote
furciaczek Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 [quote name='Niki-lidka']no ja na praktykach to bym sie sama czepial tych liter:evil_lol: a tak powaznie, jak sie beda chcieli czepic to sie czepia i tak...ale trzeba podejsc do tego spokojnie i tlumaczyc jak glupiej blondynce blondynka, czyli powoli to samo w kolko wyraznie i udawac ze sie ne wie o co im chodzi wogole a jestes taka biedna ze zaraz sie poplaczesz bo mialo byc ok bo ty sie na tym ne znasz i wogole....glupiutka musisz byc:)[/quote] Nio ale nigdzie nie ma nakazu ze maja byc takie czy takie te literki, wiec nie wiem po cholere sie tego czepiaja:roll: mam nadzieje ze jakos to bedzie...wkoncu inni jakos przejechali:loveu: doczekac sie juz nie moge:loveu: skreca mnie :loveu: Quote
bonita Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Ja trzymam kciukasy żeby wszystko gładko i bezproblemowo przeszło :). Pozdrawiam i już zaczynam trzymać :evil_lol: Quote
Doginka Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Ja też trzymam i nawet u nóg:diabloti::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
basia bonnie Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 [quote name='Doginka']Ja też trzymam i nawet u nóg:diabloti::thumbs::thumbs::thumbs:[/quote] masz kciuki u nóg? :diabloti: Quote
Doginka Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 [quote name='ß@$!@']masz kciuki u nóg? :diabloti:[/quote] HIHIHI:shake: nieeeeeee, mam paluszki:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
furciaczek Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 [quote name='bonita']Ja trzymam kciukasy żeby wszystko gładko i bezproblemowo przeszło :). Pozdrawiam i już zaczynam trzymać :evil_lol:[/quote] [quote name='Doginka']Ja też trzymam i nawet u nóg:diabloti::thumbs::thumbs::thumbs:[/quote] bedziecie te kciuki przez ponad 3 tygodnie trzymac?:evil_lol::evil_lol: [quote name='ß@$!@']masz kciuki u nóg? :diabloti:[/quote] Licza sie dobre checi:lol::loveu: [quote name='Doginka']HIHIHI:shake: nieeeeeee, mam paluszki:diabloti::diabloti::diabloti:[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: wpadlam na chwile bo zdycham:roll: Po tych lekach czuje sie gorzej :shake: Pogodna fatalna, zimno, deszcz pada...w domku tez nienajcieplej:roll: Quote
diabelkowa Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 "Fur to rozpal ognisko na srodku pokoju;] Quote
furciaczek Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 [quote name='diabelkowa']"Fur to rozpal ognisko na srodku pokoju;][/quote] Juz wlaczylam ogrzewanie na 30 stopni:evil_lol: Quote
diabelkowa Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 co tak malo? nie dziwie sie ze ci pizga ;) morze rzuc plonaca zapalke na wydzielajacy sie gaz na pewno cieplej sie zrobi:diabloti: Quote
anetta Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Nie mam nic ciekawego do powiedzenia więc tylko się przywitam :evil_lol::evil_lol: :hand: Quote
goldenka245 Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Cześć Furciaku :buzi: Mi też pizga... i znowu sie dogo pierdzieli.... (tu maja byc te obracające sie oczka ale nie pamietam jak sie nazywały a emotki mi nie działają :evil_lol: ) Kurcze nie moge sie doczekac az bedziesz miała futerka :D Będzie masa zdjęć :loveu: Quote
lolka75 Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Fur...kociskiem sobie szyje obkladaj...one podobno wyciagaja choroby:diabloti: Quote
eria Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 obracające oczka : :roll: : roll : :cool3: fajnie nazwane Quote
maciaszek Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 [quote name='diabelkowa']"Fur to rozpal ognisko na srodku pokoju;][/quote] Ja kiedyś rozpaliłam w takim zamykanym pufie. I jak mama coś zwęszyła ("coś się chyba pali, czujecie?") to puf szybko zamknęłam i udawałam, że to nie ja... Ale zdradził mnie dym, który zaczął wydobywać się spod zamknięcia...:evil_lol: Witam Wszystkich, a przede wszystkim biednego, chorego Furciaka :loveu:. Antybiotyk powinien już zacząć działać, lepiej Ci choć troszkę? Quote
Marta_Ares Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Hej Gosia;) i jak zdrowko?? Maciaszek niezle pomysly....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Ty w łóżku masz leżeć!!!! i nie siedzieć na dogo, bo od komputera oczy bolą :eviltong: a jako grzejnika koteczka powinnać używać, tylko ciekawe czy Terrorek byłby na to chętny :evil_lol: :diabloti: Quote
furciaczek Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 [quote name='diabelkowa']co tak malo? nie dziwie sie ze ci pizga morze rzuc plonaca zapalke na wydzielajacy sie gaz na pewno cieplej sie zrobi[/quote] Tak malo bo wiecej nie moge:evil_lol: [quote name='anetta']Nie mam nic ciekawego do powiedzenia więc tylko się przywitam [/quote] witam:loveu: [quote name='goldenka245']Cześć Furciaku Mi też pizga... i znowu sie dogo pierdzieli.... (tu maja byc te obracające sie oczka ale nie pamietam jak sie nazywały a emotki mi nie działają ) Kurcze nie moge sie doczekac az bedziesz miała futerka Będzie masa zdjęć [/quote] Przez pierwsze kilka dni na focenie czasu nie bede miala:roll: Mi dogo jak narazie dziala:loveu: [quote name='lolka75']Fur...kociskiem sobie szyje obkladaj...one podobno wyciagaja choroby[/quote] Kocisko na kolankach siedzi...nie zaryzykowalabym trzymac go blisko twarzy:diabloti: [quote name='eria']obracające oczka : :roll: : roll : :cool3: fajnie nazwane[/quote] tez mi sie podoba:evil_lol: [quote name='maciaszek']Ja kiedyś rozpaliłam w takim zamykanym pufie. I jak mama coś zwęszyła ("coś się chyba pali, czujecie?") to puf szybko zamknęłam i udawałam, że to nie ja... Ale zdradził mnie dym, który zaczął wydobywać się spod zamknięcia...:evil_lol: Witam Wszystkich, a przede wszystkim biednego, chorego Furciaka :loveu:. Antybiotyk powinien już zacząć działać, lepiej Ci choć troszkę?[/quote] nie wiedzialam ze mamy piromanke na dogo:evil_lol: Czuje sie bez zmian:shake: mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej... [quote name='Marta_Ares']Hej Gosia;) i jak zdrowko?? Maciaszek niezle pomysly....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] a jakos jeszcze zyje:p [quote name='Tina.Sara']dzień doberek :cool3:[/quote] witaneczko [quote name='agaciaaa']Ty w łóżku masz leżeć!!!! i nie siedzieć na dogo, bo od komputera oczy bolą :eviltong: a jako grzejnika koteczka powinnać używać, tylko ciekawe czy Terrorek byłby na to chętny :evil_lol: :diabloti:[/quote] terrorek chetny na mizianko w kazdej chwili:loveu: a oczy jeszcze mam zdrowe i mnie nie bola:diabloti: Ehhh martwie sie.... Furcia dostala cieczki:crazyeye: martwie sie bo juz jedna miala w tym roku:roll: i to calkiem niedawno:shake: To chyba nie jest normalne:-( dzwonilam do weta ale sie nie dodzwonilam:roll: Preziuch podobno tak przytyl ze trzeba bedzie go odchudzac:evil_lol: Egzema sie nie powieksza i ladnie zasycha:loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 [quote name='furciaczek'] Ehhh martwie sie.... Furcia dostala cieczki:crazyeye: martwie sie bo juz jedna miala w tym roku:roll: i to calkiem niedawno:shake: To chyba nie jest normalne:-( dzwonilam do weta ale sie nie dodzwonilam:roll: Preziuch podobno tak przytyl ze trzeba bedzie go odchudzac:evil_lol: Egzema sie nie powieksza i ladnie zasycha:loveu:[/quote] Fur niektore suki maja czesto...wiec 4miechy temu to nie jest tak zle...tymbardzej ze to jej druga chyba no nie? poza tym...co ty sie matrwisz...przeczekaj cieczke i tnij :diabloti: Quote
furciaczek Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 [quote name='Niki-lidka']Fur niektore suki maja czesto...wiec 4miechy temu to nie jest tak zle...tymbardzej ze to jej druga chyba no nie? poza tym...co ty sie matrwisz...przeczekaj cieczke i tnij :diabloti:[/quote] tak druga... cale szczescie ze dostala teraz a nie za jakies 2 tygodnie... podroz bym musiala przesunac bo niedaloby rady z suka cieczkujaca i psem w jednym samochodzie jechac:roll: Quote
sacred PIRANHA Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 [quote name='furciaczek']tak druga... cale szczescie ze dostala teraz a nie za jakies 2 tygodnie... podroz bym musiala przesunac bo niedaloby rady z suka cieczkujaca i psem w jednym samochodzie jechac:roll:[/quote] a ile jej ostatnia cieczka trwala? Quote
furciaczek Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 [quote name='Niki-lidka']a ile jej ostatnia cieczka trwala?[/quote] Cos ponad dwa tygodnie:) cholera mam nadzieje ze skonczy sie jej przed 27:roll: jak nie to bede musiala w PL troche dluzej posiedziec... ide do sklepu, palic mi sie chce jak nie wiem TZ mnie w**** strasznie:angryy: Quote
Recommended Posts