agaciaaa Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [quote name='furciaczek']Ja w PL godzinami w nocy spacerowalam:loveu: ja sie boje nawet na dzienne wychodzic:roll: Takich lekow sie tu nabawilam ze szok... do metra, busa nie wsiade za zadne skarby:shake:[/quote] to Ty już w PL cierpiałaś na bezsenność? :cool3: kobieto... to Ty tylko samochodem sie przemieszczasz? :cool3: Quote
furciaczek Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 [quote name='agaciaaa']to Ty już w PL cierpiałaś na bezsenność? :cool3: kobieto... to Ty tylko samochodem sie przemieszczasz? :cool3:[/quote] Ja od zawsze mialam klopoty ze spaniem:evil_lol: tak tylko samochodzikiem:loveu: Quote
agaciaaa Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [quote name='furciaczek']Ja od zawsze mialam klopoty ze spaniem:evil_lol: tak tylko samochodzikiem:loveu:[/quote] nie śmiej sie, do lekarza powinnaś iść z tą bezsennością! bo sie wykończysz :shake: Quote
furciaczek Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 [quote name='agaciaaa']nie śmiej sie, do lekarza powinnaś iść z tą bezsennością! bo sie wykończysz :shake:[/quote] Tyle lat mi nie zaszkodzila wiec jakos przezyje:loveu: Tutaj nie bedzie nocnych spacerkow wiec bede wiecej spala:loveu: jeszcze 13 dni do wyjazdu:loveu::multi: Quote
agaciaaa Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [quote name='furciaczek']Tyle lat mi nie zaszkodzila wiec jakos przezyje:loveu: Tutaj nie bedzie nocnych spacerkow wiec bede wiecej spala:loveu: jeszcze 13 dni do wyjazdu:loveu::multi:[/quote] może z futrami u boku będziesz spała troche więcej :loveu: ooo, już niecałe 2 tygodnie :multi: Quote
furciaczek Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 [quote name='agaciaaa']może z futrami u boku będziesz spała troche więcej :loveu: ooo, już niecałe 2 tygodnie :multi:[/quote] Jak mnie wykoncza to padne napewno wieczorem:loveu: tak 2 tygodnie ktore mnie wykoncza... ale to jeszcze nic, najgorszy bedzie tydzien przed powrotem do UK:roll: ta niepewnosc czy aby wszystko jest ok i czy bez problemow przejedziemy przez granice... Quote
agaciaaa Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [quote name='furciaczek']Jak mnie wykoncza to padne napewno wieczorem:loveu: tak 2 tygodnie ktore mnie wykoncza... ale to jeszcze nic, najgorszy bedzie tydzien przed powrotem do UK:roll: ta niepewnosc czy aby wszystko jest ok i czy bez problemow przejedziemy przez granice...[/quote] musi sie udać.. tyle już problemów pokonałaś :loveu: bede trzymać kciuki!! :loveu: Quote
furciaczek Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 [quote name='agaciaaa']musi sie udać.. tyle już problemów pokonałaś :loveu: bede trzymać kciuki!! :loveu:[/quote] Jak sie nie uda to palne sobie w leb:roll: a kciuki napewno sie przydadza:loveu: Quote
agaciaaa Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 [quote name='furciaczek']Jak sie nie uda to palne sobie w leb:roll: a kciuki napewno sie przydadza:loveu:[/quote] nawet tak nie mów!!! nie po to tyle zalatwiałaś i czekałaś.. najwyżej pójdziecie spać pod most :loveu: Quote
furciaczek Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 [quote name='agaciaaa']nawet tak nie mów!!! nie po to tyle zalatwiałaś i czekałaś.. najwyżej pójdziecie spać pod most :loveu:[/quote] Spac to ja bede miala gdzie:evil_lol: tylko kolejnych miesiecy rozstania bym nie zniosla:placz: chce zebysmy wkoncu byli wszyscy razem, calym stadkiem:loveu: a teraz mi smutno sie powoli robi ze tego wstretnego kota zostawiam na tydzien:roll::-( Quote
agaciaaa Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Wytrzymasz bez Terrorka, przecież to tylko tydzień :loveu: Ja już lece, bo zaraz zasne przed kompem :evil_lol: ale najpierw wyciągam paskude na siku :evil_lol: Quote
furciaczek Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 [quote name='agaciaaa']Wytrzymasz bez Terrorka, przecież to tylko tydzień :loveu: Ja już lece, bo zaraz zasne przed kompem :evil_lol: ale najpierw wyciągam paskude na siku :evil_lol:[/quote] ja nie lubie swoich zwierzatek zostawic i juz:p a ze wytrzymam to wiem, nie bede miala czasu na myslenie:evil_lol: Dobranoc i udanego spacerku zycze:loveu: Quote
agaciaaa Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 ja też nie lubie, nawet na jeden dzień :loveu: Dobranoc :bye: Quote
furciaczek Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 Do juterka:loveu: ehhh znowu spac nie moge... nikki trafilam na baaardzo ciekawy watek, kontynulacja tego zamknietego ktory znikna:diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 [quote name='Doginka'] A-ha, Raper zdobył brązowy medal:p:multi:[/quote] GRATULUJE!!!!!! :multi: Quote
sacred PIRANHA Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 [quote name='agaciaaa']może z futrami u boku będziesz spała troche więcej :loveu: [/quote] dokladnie:lol: [quote name='furciaczek']Jak mnie wykoncza to padne napewno wieczorem:loveu: tak 2 tygodnie ktore mnie wykoncza... ale to jeszcze nic, najgorszy bedzie tydzien przed powrotem do UK:roll: ta niepewnosc czy aby wszystko jest ok i czy bez problemow przejedziemy przez granice...[/quote] a kupilas rozowe szeleczki, czerwony kaganiuec i smycze w kurczaczki?:cool3: [quote name='furciaczek']Jak sie nie uda to palne sobie w leb:roll: [/quote] jak sie nie uda, to ja sie na tą granice przejade i palne wszystkim tam w leb!! :angryy: [quote name='agaciaaa']najwyżej pójdziecie spać pod most :loveu:[/quote] zapraszam do mnie ...duzy brazowy karton za druga laweczka liczac od lewej na dworcu głównym w Zamosciu:loveu: [quote name='furciaczek'] nikki trafilam na baaardzo ciekawy watek, kontynulacja tego zamknietego ktory znikna:diabloti:[/quote] [quote name='agaciaaa']daj linka :cool3: [/quote] wlasnie dawaj linka...poczytam sobie dla poprawy humoru...odzywac sie nie bede bo mnie zbannuja:diabloti: ...nie bylo mnie wczoraj....ale zawzielam sie dzis i przebrnelam przez wszystkie nieprzeczytane strony (a troche naprodukowalyscie !) I musze przyznac Furr ze swietnie sobie radzice beze mnie, wiec nie musze juz na dogo siedziecz Wami bo jestem zbedna:shake: co do produkcji chipsow...ja poprosze duuuuuuzo paprykowych!!!!!!! Quote
Rudzia-Bianca Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Furciaczku wszystko się uda i już za kilkanaście dni będziesz miała swoje piekności obok siebie a my więcej zdjęć :):) właczamy trzymanie kciuków z Bianką . Quote
maciaszek Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Wpadłam ponadrabiać zaległości (neostrada w domu zdechła już zupełnie i teraz tylko w pracy mogę korzystać z netu). Dziewczyny, dajcie spokój.... chipsy??? :-o:-o:-o Błeeee. Czasami tak, ale hurtowo? E tam....:roll: Jak tam Twoja świnka Gosiu? Troszkę lepiej chociaż? Quote
Doginka Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 No właśnie, co ze świnką?:roll:Bardzo boli??:-(Zdrowiej szybciutko:p Quote
Rybka_39 Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Furciaczki gdzie się podziewacie?:placz: Quote
sacred PIRANHA Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 [quote name='Rybka_39']Furciaczki gdzie się podziewacie?:placz:[/quote] za wczesnie dla niej...toz to dopiero poludnie jest:diabloti: mnie tez by nie bylo jako wzorcowego nocnego marka, ale mam sprawy adopcyjne na glowie ktore mi sen z powiek spedzaja wiec musze choc co pol godziny na dogo zajrzec:evil_lol: takze spokojnie Furr sie pojawi ...kolo23-24 napewno:) Quote
Recommended Posts