Jump to content
Dogomania

Moje zwariowane siersciuchy- Furia[*]- zgraja kociatych, TTB, sznup i stado kaukazów

Recommended Posts

Posted

[quote name='furciaczek']Ja w PL godzinami w nocy spacerowalam:loveu:

ja sie boje nawet na dzienne wychodzic:roll: Takich lekow sie tu nabawilam ze szok... do metra, busa nie wsiade za zadne skarby:shake:[/quote]

to Ty już w PL cierpiałaś na bezsenność? :cool3:

kobieto... to Ty tylko samochodem sie przemieszczasz? :cool3:

Posted

[quote name='agaciaaa']to Ty już w PL cierpiałaś na bezsenność? :cool3:

kobieto... to Ty tylko samochodem sie przemieszczasz? :cool3:[/quote]

Ja od zawsze mialam klopoty ze spaniem:evil_lol:
tak tylko samochodzikiem:loveu:

Posted

[quote name='furciaczek']Ja od zawsze mialam klopoty ze spaniem:evil_lol:
tak tylko samochodzikiem:loveu:[/quote]

nie śmiej sie, do lekarza powinnaś iść z tą bezsennością! bo sie wykończysz :shake:

Posted

[quote name='agaciaaa']nie śmiej sie, do lekarza powinnaś iść z tą bezsennością! bo sie wykończysz :shake:[/quote]

Tyle lat mi nie zaszkodzila wiec jakos przezyje:loveu:
Tutaj nie bedzie nocnych spacerkow wiec bede wiecej spala:loveu:

jeszcze 13 dni do wyjazdu:loveu::multi:

Posted

[quote name='furciaczek']Tyle lat mi nie zaszkodzila wiec jakos przezyje:loveu:
Tutaj nie bedzie nocnych spacerkow wiec bede wiecej spala:loveu:

jeszcze 13 dni do wyjazdu:loveu::multi:[/quote]

może z futrami u boku będziesz spała troche więcej :loveu:

ooo, już niecałe 2 tygodnie :multi:

Posted

[quote name='agaciaaa']może z futrami u boku będziesz spała troche więcej :loveu:

ooo, już niecałe 2 tygodnie :multi:[/quote]

Jak mnie wykoncza to padne napewno wieczorem:loveu:

tak 2 tygodnie ktore mnie wykoncza... ale to jeszcze nic, najgorszy bedzie tydzien przed powrotem do UK:roll: ta niepewnosc czy aby wszystko jest ok i czy bez problemow przejedziemy przez granice...

Posted

[quote name='furciaczek']Jak mnie wykoncza to padne napewno wieczorem:loveu:

tak 2 tygodnie ktore mnie wykoncza... ale to jeszcze nic, najgorszy bedzie tydzien przed powrotem do UK:roll: ta niepewnosc czy aby wszystko jest ok i czy bez problemow przejedziemy przez granice...[/quote]

musi sie udać.. tyle już problemów pokonałaś :loveu: bede trzymać kciuki!! :loveu:

Posted

[quote name='agaciaaa']musi sie udać.. tyle już problemów pokonałaś :loveu: bede trzymać kciuki!! :loveu:[/quote]

Jak sie nie uda to palne sobie w leb:roll:

a kciuki napewno sie przydadza:loveu:

Posted

[quote name='furciaczek']Jak sie nie uda to palne sobie w leb:roll:

a kciuki napewno sie przydadza:loveu:[/quote]

nawet tak nie mów!!! nie po to tyle zalatwiałaś i czekałaś.. najwyżej pójdziecie spać pod most :loveu:

Posted

[quote name='agaciaaa']nawet tak nie mów!!! nie po to tyle zalatwiałaś i czekałaś.. najwyżej pójdziecie spać pod most :loveu:[/quote]

Spac to ja bede miala gdzie:evil_lol: tylko kolejnych miesiecy rozstania bym nie zniosla:placz: chce zebysmy wkoncu byli wszyscy razem, calym stadkiem:loveu:

a teraz mi smutno sie powoli robi ze tego wstretnego kota zostawiam na tydzien:roll::-(

Posted

[quote name='agaciaaa']Wytrzymasz bez Terrorka, przecież to tylko tydzień :loveu:

Ja już lece, bo zaraz zasne przed kompem :evil_lol: ale najpierw wyciągam paskude na siku :evil_lol:[/quote]

ja nie lubie swoich zwierzatek zostawic i juz:p a ze wytrzymam to wiem, nie bede miala czasu na myslenie:evil_lol:

Dobranoc i udanego spacerku zycze:loveu:

Posted

[quote name='agaciaaa']może z futrami u boku będziesz spała troche więcej :loveu:
[/quote]
dokladnie:lol:
[quote name='furciaczek']Jak mnie wykoncza to padne napewno wieczorem:loveu:

tak 2 tygodnie ktore mnie wykoncza... ale to jeszcze nic, najgorszy bedzie tydzien przed powrotem do UK:roll: ta niepewnosc czy aby wszystko jest ok i czy bez problemow przejedziemy przez granice...[/quote]
a kupilas rozowe szeleczki, czerwony kaganiuec i smycze w kurczaczki?:cool3:

[quote name='furciaczek']Jak sie nie uda to palne sobie w leb:roll:
[/quote]
jak sie nie uda, to ja sie na tą granice przejade i palne wszystkim tam w leb!! :angryy:
[quote name='agaciaaa']najwyżej pójdziecie spać pod most :loveu:[/quote]
zapraszam do mnie ...duzy brazowy karton za druga laweczka liczac od lewej na dworcu głównym w Zamosciu:loveu:
[quote name='furciaczek']
nikki trafilam na baaardzo ciekawy watek, kontynulacja tego zamknietego ktory znikna:diabloti:[/quote]

[quote name='agaciaaa']daj linka :cool3:
[/quote]
wlasnie dawaj linka...poczytam sobie dla poprawy humoru...odzywac sie nie bede bo mnie zbannuja:diabloti:
...nie bylo mnie wczoraj....ale zawzielam sie dzis i przebrnelam przez wszystkie nieprzeczytane strony (a troche naprodukowalyscie !)
I musze przyznac Furr ze swietnie sobie radzice beze mnie, wiec nie musze juz na dogo siedziecz Wami bo jestem zbedna:shake:
co do produkcji chipsow...ja poprosze duuuuuuzo paprykowych!!!!!!!

Posted

Wpadłam ponadrabiać zaległości (neostrada w domu zdechła już zupełnie i teraz tylko w pracy mogę korzystać z netu).

Dziewczyny, dajcie spokój.... chipsy??? :-o:-o:-o Błeeee. Czasami tak, ale hurtowo? E tam....:roll:

Jak tam Twoja świnka Gosiu? Troszkę lepiej chociaż?

Posted

[quote name='Rybka_39']Furciaczki gdzie się podziewacie?:placz:[/quote]
za wczesnie dla niej...toz to dopiero poludnie jest:diabloti:
mnie tez by nie bylo jako wzorcowego nocnego marka, ale mam sprawy adopcyjne na glowie ktore mi sen z powiek spedzaja wiec musze choc co pol godziny na dogo zajrzec:evil_lol:
takze spokojnie Furr sie pojawi ...kolo23-24 napewno:)