furciaczek Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 [quote name='Niki-lidka']moooooze? a mnie to gonisz do lekarza z byle katarem ...siostro!!!!!!!!!!!!![/quote] a co:diabloti: [quote name='agaciaaa']Ty lepiej pójdz do lekarza, może to wcale nie świnka :cool3: chyba nie chcesz sie rozchorować przed wyjazdem?????[/quote] Chora czy nie i tak pojade:loveu: [quote name='Niki-lidka']i bede cie teraz perfidnie poprawiac...pisze sie "lekarza" przez "rz"[/quote] a poprawiaj:loveu: ja od tego pisania na kompie w ogole przestalam zwracac uwage na ortografie:roll: [quote name='Torzysława']No dziwna dziwna.. ja jak ów chorobe posiadalam to nie moglm se ruszyc bo przy kazdej probie przemiszczenia sie.. bolalo mnie.. nawet jezeli dotyczy to szyi.. To i ak lezalam caly czas w lozku ze slomka w buzi..:lol::evil_lol:[/quote] Nio ja mam podobnie... no nie wiem zobacze czy pojde do lekarza, jakos mi sie nie chce:evil_lol: Quote
agaciaaa Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='furciaczek']no nie wiem zobacze czy pojde do lekarza, jakos mi sie nie chce:evil_lol:[/quote] co Ty gadasz!!!! :mad: masz iść i koniec!!!!!! :mad: Quote
maciaszek Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='furciaczek']Nio niby po obu... ale jakas dziwna ta swinka:roll: jutro moze to lekaza sie wybiore[/quote] Nie może, tylko IDŹ NA PEWNO !!!! A świnki są czadowe. Jak mniemam Terrorek goni ogonki :evil_lol:. Quote
furciaczek Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 [quote name='agaciaaa']co Ty gadasz!!!! :mad: masz iść i koniec!!!!!! :mad:[/quote] Nio pojde:roll: [quote name='maciaszek']Nie może, tylko IDŹ NA PEWNO !!!! A świnki są czadowe. Jak mniemam Terrorek goni ogonki :evil_lol:.[/quote] Nie on gryzie je cale:evil_lol: Mam lekarza pod domem praktycznie, jutro rano wysle TZ zeby mnie zapisal na wizyte:) Wlasnie jem kanapke (glodna jak nie wiem co jestem), kwicze z bolu:shake: nie zycze nikomu... nie wytrzymam tych 16 dni... skreca mnie juz:placz: Quote
agaciaaa Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='furciaczek']Nio pojde:roll:[/quote] no i tak ma być :) tym bardziej że masz lekarza pod nosem :cool3: a może jakieś fotki? terrorka dawno nie widziałam :loveu: Quote
maciaszek Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='furciaczek']Mam lekarza pod domem praktycznie, jutro rano wysle TZ zeby mnie zapisal na wizyte:)[/quote] I wreszcie jakieś rozsądne zdanie w tym temacie :evil_lol:. Udanych pogawędek życzę. Zmykam sprzed kompa, bo TZ pogania (sam chce zasiąść :mad:, poza tym wie, że ja tu mogę do rana :eviltong:). Pa, pa, pa i dobranoc, do jutra (dziś) :loveu:. Quote
Torzysława Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='furciaczek'] nie wytrzymam tych 16 dni... skreca mnie juz:placz:[/quote] To jak bedziesz za 16 dni.. to wpadnij przy okazji do Pruszkowa.. bede z Toska po zwyciestwo (:evil_lol:) biegac... :razz: Zapraszamy! Popatrz 16 dni.. to tak mniej wiecej 2 tyg. a jeszcze niedawno bylo 63 dni.. widzisz jak juz zlecialo... ;):loveu: Quote
furciaczek Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 [quote name='agaciaaa']no i tak ma być :) tym bardziej że masz lekarza pod nosem :cool3: a może jakieś fotki? terrorka dawno nie widziałam :loveu:[/quote] gdyby to swinstwo nie przeszkadzlo mi w piciu kawy to bym nie poszla:evil_lol: nie mam nowych fotek... jakon nastroju mi brak na focenie:roll: [quote name='maciaszek']I wreszcie jakieś rozsądne zdanie w tym temacie :evil_lol:. Udanych pogawędek życzę. Zmykam sprzed kompa, bo TZ pogania (sam chce zasiąść :mad:, poza tym wie, że ja tu mogę do rana :eviltong:). Pa, pa, pa i dobranoc, do jutra (dziś) :loveu:.[/quote] Dobranoc:loveu: My z TZ mamy juz wyznaczone godziny, on zarywa dni a ja nocki przed kompem:evil_lol: [quote name='Torzysława']To jak bedziesz za 16 dni.. to wpadnij przy okazji do Pruszkowa.. bede z Toska po zwyciestwo (:evil_lol:) biegac... :razz: Zapraszamy! Popatrz 16 dni.. to tak mniej wiecej 2 tyg. a jeszcze niedawno bylo 63 dni.. widzisz jak juz zlecialo... ;):loveu:[/quote] bede trzymac kciuki:loveu: nio niestety ale mi sie dluuzy strasznie:-( dobrze ze mam teraz troche spraw do zalatwienia wiec jakos to leci:) Quote
agaciaaa Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='furciaczek']gdyby to swinstwo nie przeszkadzlo mi w piciu kawy to bym nie poszla:evil_lol: nie mam nowych fotek... jakon nastroju mi brak na focenie:roll:[/quote] to dobrze że przeszkadza :diabloti: to daj starą jakąś :cool3: Quote
furciaczek Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 [quote name='agaciaaa']to dobrze że przeszkadza :diabloti: to daj starą jakąś :cool3:[/quote] No wiesz:diabloti: zaraz cos wygrzebie:p Quote
sacred PIRANHA Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='furciaczek']nie mam nowych fotek... jakon nastroju mi brak na focenie:roll: [/quote] to tak jak ja:( Quote
furciaczek Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 [quote name='Niki-lidka']to tak jak ja:([/quote] ehhh Ninius jeszcze w schronie [IMG]http://schronisko.doskomp.lodz.pl/tmpimg/33937859.jpg[/IMG] Quote
Torzysława Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Ojej jaki Bidulek...:-(:-( Kochany malyBidulek...:-(:loveu::-( Quote
agaciaaa Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='furciaczek']No wiesz:diabloti: zaraz cos wygrzebie:p[/quote] No co :diabloti: to dla Twojego dobra :loveu: Niuniuś :loveu: ale z niego bidulka na tej fotce :-( Quote
furciaczek Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 [quote name='Torzysława']A ja nie mam czego focic... :-([/quote] jak to?? a Toska?? [quote name='Torzysława']Ojej jaki Bidulek...:-(:-( Kochany malyBidulek...:-(:loveu::-([/quote] oj kochany byl:loveu: a to mala klucha [URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images1.fotosik.pl/320/b37cc605d7aa4ff7.jpg[/IMG][/URL] :evil_lol: Quote
Torzysława Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='furciaczek']jak to?? a Toska?? oj kochany byl:loveu: a to mala klucha [URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images1.fotosik.pl/320/b37cc605d7aa4ff7.jpg[/IMG][/URL] :evil_lol:[/quote] Tosia .. na grzybach z mama.. jutro wraca.. :shake: 2 dni bez niej.. To co Ty musisz przezywac.. Kurcze no! Furciaczatko.... :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 moj pies by nie poszedl z nikim na grzyby...przy pierwszej okazji by zwial i wrocilby do mnie:) glupek:) Quote
furciaczek Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 [quote name='Niki-lidka']zajefajne slepka ma:)[/quote] :loveu::loveu::loveu: [quote name='Torzysława']Tosia .. na grzybach z mama.. jutro wraca.. :shake: 2 dni bez niej.. To co Ty musisz przezywac.. Kurcze no! Furciaczatko.... :loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote] A na grzyby pojechala:) przynajmniej sie wybiega:loveu: a to co wyroslo z tej kluchy:evil_lol: [IMG]http://images3.fotosik.pl/313/ed3b316c5e31bb1b.jpg[/IMG] boje sie jak teraz wyglada:evil_lol: Quote
agaciaaa Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Fuuuurcia :loveu: pewnie Prezia 2 razy przerosła :evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 no moze nie...oby nie hihihi biedny pan Prezes:) Quote
furciaczek Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 [quote name='agaciaaa']Fuuuurcia :loveu: pewnie Prezia 2 razy przerosła :evil_lol:[/quote] Nie az tak zle chyba nie jest:evil_lol: [quote name='Niki-lidka']no moze nie...oby nie hihihi biedny pan Prezes:)[/quote] Z tego cio wiem to Furcia dalej bezwzgledu na wszystko poddaje sie preziowi...mam nadzieje ze juz tak zostanie:roll: nieprzytomny:evil_lol: [URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images3.fotosik.pl/313/75c2e71cca3df82e.jpg[/IMG][/URL] Quote
Torzysława Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='Niki-lidka']no moze nie...oby nie hihihi biedny pan Prezes:)[/quote] no ale by mial 2x wiecej kobiety do przytulania....:razz::diabloti: Quote
agaciaaa Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='furciaczek']Nie az tak zle chyba nie jest:evil_lol:[/quote] to sie jeszcze okaże :evil_lol: Prezio nieprzytomny jest super :loveu: Quote
Recommended Posts