furciaczek Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 [quote name='AśkaK']Hmm, no rzeczywiście Furcaiczkowej nie da się w pudelka przerobić...:roll::evil_lol: Ale wiesz, jakieś fajne jasne szelki, nawet różowe :diabloti:... Żeby pierwsze skojarzenie celników było "o, jaka miła suczka".:lol: Albo może te szelki przerobisz z napisem "rescue" :cool3: lub coś w podobie, od razu by się zaczęli na granicy podniecać, że pies ratownik.;) Nie martw się, zmykaj spać! Dobranoc!:bye:[/quote] Wiem ze penie panikuje i przesadzam ale to silniejsze:placz: Bede musiala sie jeszcze pomeczyc... mam nadzieje ze po przekroczeniu granicy bede sie smiac z tego co tu wypisuje:roll: pomysl z szelkami niezly... mamy wkoncu szelki z napiesm policja... do policyjnego psa nie powinni sie przyczepic:evil_lol: Dobranoc asiu:loveu: Quote
furciaczek Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 Lece cos zjesc i spac:loveu: dobranoc :) Quote
sacred PIRANHA Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 witam! co do ciaży...tak jestem zdecydowanie przeciwna niekontrolowanym ciązom u suk (u ludzi zreszta tez:roll:)...ale ja sobie moge byc przeciwna i tyle:roll: nie kazdy rozumie o co w tym chodzi:roll: skutek...matka labrador retriver(czarna), ojciec golden retriver(biszkopt)...8szczeniakow (dwa biszkopty i szesc weglikow)...problem w tym, ze ona byla mlodziutka i to byla jej pierwsza cieczka (miala byc wysterylizowana w najblizszym czasie, ale pani musiala wyjechac i to sie odciagnelo w czasie)i wlasciciele zwyczajnie nie zauwazyli momentu kiedy dokladnie ona tej cieczki dostala, a on byl "bezplodny" wedlug hodowcy...:shake: wiec nikt ich nie izolowal wtedy (to psy jednego wlasciciela)...no i jest osiem malych kluskow...teraz kluski leza grzecznie i sie nie ruszaja a co bedzie jak podrosna, wyobrazacie sobie osiem szczeniakow biegajacaych po mieszkaniu?? co do przewozu twoich psiakow Fur...rzeczywiscie ostatnimi czasy patrzy sie na rasy niebezpieczne "spod oka", ale musze ci powiedziec ze kolega ma cane corso (troche wyrosniety cc zabrany z pseudohodowli, czarny jak wegiel, wabi sie diablo....wiec sama sobie wyobraz jak wyglada:evil_lol:) i wyjezdzal do anglii wlasne z nim na poczatku wakacji...diablo wystapil w rozowych szerokich szeleczkach, czerwownym kagancu(paskowym) a smycz mial w kurczaczki:) Adrian mowil, ze smieli sie z niego na granicy jak z wariata...ale przeciez nie o to chodzi...pies pojechal bez problemow...zastanow sie moze to by bylo dobre rozwiazanie:) bo wiesz jak wystapi furcia w szelkach policja, to jak ktos zacznie sprawdzac czy ten pies ma papiery policyjnego psa, to sie jeszcze problem zrobi...a tak beda sie wszyscy zbijac, ale pies pojedzie...a o to nam przeciez chodzi:diabloti: Quote
lolka75 Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Czesc serdeczne!!! Daaaawno nic tu nie pisalam ale slecze i czytam na bierzaco:cool3:. Nie pisalam bo jakas taka nie do zycia jestem...pogoda do d..py, sunia ma klopoty z oczkiem:placz:, znajomi sie rozstaja:-(....ech to zycie...... A wlasnie Furcia mialam zapytac o co chodzi z ta kwarantanna. Psy dostaja jakies szczepienia i maja odczekac pol roku czy jak?? Po co slecza w hoteliku tyle czasu?? Wytlumacz bo nie kumam:oops::shake:? Pozdrowienia i caluski:loveu: Quote
furciaczek Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 doberek:loveu: Niki ciesze sie ze urodzila bez problemow... 8 szczeniakow to naprawde duzo, szczegulnie dla kogos kto nie wiem jak sie nimi opiwekowac tak dokonca:roll: Beda mieli wesolo w kazdym razie... moze teraz znajda czas na sterylke... I chyba zrobie z Furciaka rozowa panienke:evil_lol: Obiecuje foty:lol: Lolka kwarantanna to okres ktory pies musi przebywac w swoim kraju od momentu pobrania krwi na badania na przeciw ciala... Najpierw chip, szczepionka, paszport.... czekamy 30 dni, pobieramy krew, wysylaly do Pulaw lub berlina co kto woli, i od tego momentu musimy czekac 6 mies... no chyba ze badanie wykaze za maly poziom tych przeciwcial... wtedy znowu szczepimy i czekamy 30 dni...itd :) Lece do weta z terrorkiem (nowy wet, trzeba go przetestowac:cool3:) bede tradycyjnie poznym wieczorkiem:loveu: Quote
lolka75 Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 dzieki Gosiu za wyjasnienie. Mowilam ze mam jakis do d..py czas....wlasnie ktos walnal w moj samochod na parkingu:placz:....ja dostane szajby w koncu:placz: Quote
sacred PIRANHA Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 [quote name='lolka75']dzieki Gosiu za wyjasnienie. Mowilam ze mam jakis do d..py czas....wlasnie ktos walnal w moj samochod na parkingu:placz:....ja dostane szajby w koncu:placz:[/quote] nie wiem czy dostaniesz szajby, ale napewno dostaniesz odszkodowanie:cool3: Quote
agaciaaa Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Cześć Gosiu :loveu: jak dzionek? Wet fajny? Młody, przystojny? :diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 [quote name='agaciaaa']Cześć Gosiu :loveu: jak dzionek? Wet fajny? Młody, przystojny? :diabloti:[/quote] pewnie tak bo cos dlugo jej nie ma:evil_lol: ciekawe co na to jej TZ...moze on mysli ze to pani weterynarz jest:diabloti: Quote
goldenka245 Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 [quote name='Niki-lidka']pewnie tak bo cos dlugo jej nie ma:evil_lol: ciekawe co na to jej TZ...moze on mysli ze to pani weterynarz jest:diabloti:[/quote] No, no:diabloti: Ładnie sobie fur z wetem szaleje:diabloti::evil_lol: Quote
agaciaaa Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 ja tylko niewinne pytanie zadałam, a wy od razu jakiś romans podejrzewacie :evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 [quote name='agaciaaa']ja tylko niewinne pytanie zadałam, a wy od razu jakiś romans podejrzewacie :evil_lol:[/quote] my ja po prostu dobrze znamy, no nie goldenka?:cool3: Fur to diabel wcielony jest:diabloti: Quote
agaciaaa Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Może i diabeł :evil_lol: wieczorem sie będzie tłumaczyć :evil_lol: Quote
AśkaK Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Hej Gosiu! One coś o tobie gadają, że weta podrywasz, ale ja im nie wierzę. :evil_lol: Pewnie że furciakową na różowo ubierz :lol:, jaja będą ale liczy się efekt!:cool3: [quote name='Niki-lidka']...ale ja sobie moge byc przeciwna i tyle:roll: nie kazdy rozumie o co w tym chodzi:roll: (...)...teraz kluski leza grzecznie i sie nie ruszaja a co bedzie jak podrosna, wyobrazacie sobie osiem szczeniakow biegajacaych po mieszkaniu??[/quote] Może to im da nauczkę na przyszłość.:evil_lol: Quote
furciaczek Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 [quote name='lolka75']dzieki Gosiu za wyjasnienie. Mowilam ze mam jakis do d..py czas....wlasnie ktos walnal w moj samochod na parkingu:placz:....ja dostane szajby w koncu:placz:[/quote] ja bym zabila gdyby ktos moje autko tak potraktowal:cool3: [quote name='Niki-lidka']nie wiem czy dostaniesz szajby, ale napewno dostaniesz odszkodowanie:cool3:[/quote] wlasnie:evil_lol: [quote name='agaciaaa']Cześć Gosiu :loveu: jak dzionek? Wet fajny? Młody, przystojny? :diabloti:[/quote] Wet fajny, calkiem mlody i ladny:diabloti: [quote name='Niki-lidka']pewnie tak bo cos dlugo jej nie ma:evil_lol: ciekawe co na to jej TZ...moze on mysli ze to pani weterynarz jest:diabloti:[/quote] Bo to jest pani wet:evil_lol: [quote name='goldenka245']No, no:diabloti: Ładnie sobie fur z wetem szaleje:diabloti::evil_lol:[/quote] o wypraszam sobie ja jestem hetero:eviltong: [quote name='agaciaaa']ja tylko niewinne pytanie zadałam, a wy od razu jakiś romans podejrzewacie :evil_lol:[/quote] aga bo one nienormalne sa;) [quote name='Niki-lidka']my ja po prostu dobrze znamy, no nie goldenka?:cool3: Fur to diabel wcielony jest:diabloti:[/quote] dziekuje za komplement siostrzyczko:loveu: [quote name='agaciaaa']Może i diabeł :evil_lol: wieczorem sie będzie tłumaczyć :evil_lol:[/quote] nie bede sie z niczego dlumaczyc:diabloti: [quote name='AśkaK']Hej Gosiu! One coś o tobie gadają, że weta podrywasz, ale ja im nie wierzę. :evil_lol: Pewnie że furciakową na różowo ubierz :lol:, jaja będą ale liczy się efekt!:cool3: Może to im da nauczkę na przyszłość.:evil_lol:[/quote] o jedna normalna o nic mnie nie podejzewa:loveu: Wkoncy chyba znalazlam przychodnie i weta ktorzy sa mili uprzejmi i wiedza co robia... takie mam pierwsze wrazenia, zobaczymy jak bedzie pozniej. Ale mam nadzieje ze nie bede musiala sie przekonywac o ich profesjolanlosci:roll: Quote
sacred PIRANHA Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 ja ciebie o nic siostra nie podejrzewam...zupelnie o nic!!! ...mlody, przystojny, calkiem ladny pani wet?! hihihihi Quote
furciaczek Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 [quote name='Niki-lidka']ja ciebie o nic siostra nie podejrzewam...zupelnie o nic!!! ...mlody, przystojny, calkiem ladny pani wet?! hihihihi[/quote] Tak... napisalam ladny a nie przystojny:diabloti: Quote
diabelkowa Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 przystojny pani wet ???? :diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 [quote name='furciaczek']Tak... napisalam ladny a nie przystojny:diabloti:[/quote] oj wiesz jak to jest...zobaczylam "mlody" kolo "ladny" i mi przystojny wyszlo:eviltong: Quote
furciaczek Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 [quote name='diabelkowa']przystojny pani wet ???? :diabloti:[/quote] [quote name='Niki-lidka']oj wiesz jak to jest...zobaczylam "mlody" kolo "ladny" i mi przystojny wyszlo:eviltong:[/quote] Ja juz sie zgubilam w tym temacie:evil_lol: Zaraz bede ogladala moj ulubiony program gdzie jeden koles zneca sie w beztialski sposob nad psami:loveu::diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 [quote name='furciaczek']Zaraz bede ogladala moj ulubiony program gdzie jeden koles zneca sie w beztialski sposob nad psami:loveu::diabloti:[/quote] tez chce go obejrzec!!!!!!!!!!! ja sie dzis tez znecalam tak nad psem:diabloti: (O o ...ups...teraz to mam przechlapane, ktos mnie tutaj zbannuje na dogo:cool1:) ja nie wytrzymam bez tych dvd!! Quote
sacred PIRANHA Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 [quote name='Torzysława']Czesc... :razz:[/quote] witaj:lol: Quote
diabelkowa Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 kurde moze zalozymy jakis klub znecania sie nad psami bo ja dzisiaj tez... taka musztra a jak mozna zmuszac psa zeby cos zrobil? Quote
furciaczek Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 [quote name='Torzysława']Czesc... :razz:[/quote] witanko:loveu: [quote name='Niki-lidka']tez chce go obejrzec!!!!!!!!!!! ja sie dzis tez znecalam tak nad psem:diabloti: (O o ...ups...teraz to mam przechlapane, ktos mnie tutaj zbannuje na dogo:cool1:) ja nie wytrzymam bez tych dvd!![/quote] Niki poczytaj...:diabloti: [URL]http://www.szkoleniepsow.fora.pl/cesar-millan-t1360.html[/URL] lece do sklepu...po to samo co wczoraj:eviltong: zaraz wracam i moze jakies foty wam dam:cool3: Quote
Recommended Posts