furciaczek Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 [quote name='Love-Wab']:D Normalny Troche świrnięty ale normalny :D[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='agaciaaa']może i tak :evil_lol: przydałoby sie troche pospać :cool3:[/quote] Co ty gadasz... spanie Ci nie pomoze:diabloti: Quote
Love-Wab Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 no przecież ja już5 noc nie śpie :D Quote
agaciaaa Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 [quote name='furciaczek']Co ty gadasz... spanie Ci nie pomoze:diabloti:[/quote] ale ja zasypiam już przy kompie :evil_lol: jak nigdy, czyli naprawde powinnam sie położyć :razz: :diabloti: Dobranoc :bye: Quote
furciaczek Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 [quote name='agaciaaa']ale ja zasypiam już przy kompie :evil_lol: jak nigdy, czyli naprawde powinnam sie położyć :razz: :diabloti: Dobranoc :bye:[/quote] Dobranoc:loveu: Ja tez zaraz spadam.... za pare godzin przyjdzie do nas kuzyn TZ na obiad:shake: Nie cierpie gotowac a tu jeszcze jedna morda do nakarmienia sie szykuje:placz: Nio ale zawsze to jakies zajecie... i czas szybciej zleci:roll: Quote
Tina.Sara Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 biedactwo :eviltong: wracaaaaaaaaj :cool3::loveu: Quote
goldenka245 Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Cześć "suszony daktylu'' :grin: jak to ktoś napisał:evil_lol::loveu: Co tam u Ciebie? Obiadek gotowy?:diabloti: Quote
furciaczek Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 [quote name='Tina.Sara']biedactwo :eviltong: wracaaaaaaaaj :cool3::loveu:[/quote] witam:loveu: [quote name='goldenka245']Cześć "suszony daktylu'' :grin: jak to ktoś napisał:evil_lol::loveu: Co tam u Ciebie? Obiadek gotowy?:diabloti:[/quote] Czesc niegrzeczna dziewczynko:diabloti: Blagam nie przypominaj mi:shake: Mam juz dosyc:placz: Nie cierpie gotowac, nie cierpie normalnie.... i jeszcze chyba sie podziebilam... Quote
sacred PIRANHA Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 [quote name='furciaczek']i jeszcze chyba sie podziebilam...[/quote] moze zarazilas sie ode mnie:cool3: Quote
furciaczek Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 [quote name='Niki-lidka']moze zarazilas sie ode mnie:cool3:[/quote] Tak bo nie poszlas do lekarza:mad: (chcialam napisac do weta:lol:) Quote
furciaczek Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 Niki znalazlam wkoncu opis tej ksiazki... w skrucie podane ale co tam [FONT=verdana][SIZE=3]* What your dog really needs may not be what you're giving him [/SIZE][/FONT] [FONT=verdana][SIZE=3]* Why a dog's natural pack instincts are the key to your happy relationship [/SIZE][/FONT] [FONT=verdana][SIZE=3]* How to relate to your dog on a canine level [/SIZE][/FONT] [FONT=verdana][SIZE=3]* There are no 'problem breeds', just problem owners [/SIZE][/FONT] [FONT=verdana][SIZE=3]* Why every dog needs a job [/SIZE][/FONT] [FONT=verdana][SIZE=3]* How to choose a dog who's right for you and your family [/SIZE][/FONT] [SIZE=3]Brzmi dosyc interesujaco musze przyznac:loveu:[/SIZE] [SIZE=3]skreca mnie nooo kiedy wkoncu ja przywioza:placz:[/SIZE] Quote
goldenka245 Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 [quote name='furciaczek']witam:loveu: Czesc niegrzeczna dziewczynko:diabloti: Blagam nie przypominaj mi:shake: Mam juz dosyc:placz: Nie cierpie gotowac, nie cierpie normalnie.... i jeszcze chyba sie podziebilam...[/quote] A co dobrego gotujesz???:loveu::diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 [quote name='furciaczek']Niki znalazlam wkoncu opis tej ksiazki... w skrucie podane ale co tam [FONT=verdana][SIZE=3]* What your dog really needs may not be what you're giving him [/SIZE][/FONT] [FONT=verdana][SIZE=3]* Why a dog's natural pack instincts are the key to your happy relationship [/SIZE][/FONT] [FONT=verdana][SIZE=3]* How to relate to your dog on a canine level [/SIZE][/FONT] [FONT=verdana][SIZE=3]* There are no 'problem breeds', just problem owners [/SIZE][/FONT] [FONT=verdana][SIZE=3]* Why every dog needs a job [/SIZE][/FONT] [FONT=verdana][SIZE=3]* How to choose a dog who's right for you and your family [/SIZE][/FONT] [SIZE=3]Brzmi dosyc interesujaco musze przyznac:loveu:[/SIZE] [SIZE=3]skreca mnie nooo kiedy wkoncu ja przywioza:placz:[/SIZE][/quote] rzeczywiscie jesli te teamty sa wyczer[ujaco opisane to bedzie ciekawa:evil_lol: ja narazie walcze z serwerem ale zaraz zaczne wklejac zdjecia na Timowej galerii spaikow, ktore dzis znalazlam...jest duzo rasowych...w tym jeden powinien ciebie moja droga zainteresowac...niestety czarny wiec slabo go widac:( Quote
furciaczek Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 [quote name='goldenka245']A co dobrego gotujesz???:loveu::diabloti:[/quote] Zupke pomidorowa... na kostkach warzywnych bo ja tez musze cos jesc:diabloti: I bigosik, i kotlety ze zdechlych indyczkow:placz: [quote name='Niki-lidka']rzeczywiscie jesli te teamty sa wyczer[ujaco opisane to bedzie ciekawa:evil_lol: ja narazie walcze z serwerem ale zaraz zaczne wklejac zdjecia na Timowej galerii spaikow, ktore dzis znalazlam...jest duzo rasowych...w tym jeden powinien ciebie moja droga zainteresowac...niestety czarny wiec slabo go widac:([/quote] blagam powiedz ze to nie sznauciu:placz: Quote
agaciaaa Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Cześć :loveu: obiad już gotowy? kotleciki ze zdechłych indyczków - brzmi bardzo apetycznie :evil_lol: Quote
furciaczek Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 [quote name='agaciaaa']Cześć :loveu: obiad już gotowy? kotleciki ze zdechłych indyczków - brzmi bardzo apetycznie :evil_lol:[/quote] fujjjj:shake: Quote
eria Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 oo tu się je zdechłe indyczki!!! a z piórkami i pazurkami ?? Quote
agaciaaa Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 400 stron :drinking: dlaczego fuuuuj, ja lubie drób :evil_lol: Quote
anetta Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Agaciaa, pieczoną kaczkie też?:evil_lol: :drink1::drink1: Quote
maciaszek Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 A ja bym tam chętnie zjadła zdechłego indyka ;). Jadam drób dość często (nie lubię tego ptactwa... no może poza kaczkami, których nie jadam). Gratulacje z okazji 400 strony :multi: :multi: :multi:. Quote
agaciaaa Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 [quote name='anetta']Agaciaa, pieczoną kaczkie też?:evil_lol:[/quote] Kaczke też :cool3: na święta zawsze jem pieczoną :eviltong: :evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 furciakowa a mi ten czarnuch to CC przypomina i to baaaaaardzo (ja przyjrzalam sie dokladnie)...jaka szkoda ze to nie suka:( nawet bym sie nie zastanawiala tylko juz bym ją u siebie miala(pewnie szlybysmy na dworzec z walizkami hihi) Quote
furciaczek Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 [quote name='eria']oo tu się je zdechłe indyczki!!! a z piórkami i pazurkami ??[/quote] ja wole zywe:loveu: [quote name='agaciaaa']400 stron :drinking: dlaczego fuuuuj, ja lubie drób :evil_lol:[/quote] juz 400:crazyeye: [quote name='Tina.Sara']o.. 400... :multi:[/quote] [quote name='anetta']Agaciaa, pieczoną kaczkie też?:evil_lol: :drink1::drink1:[/quote] :multi::multi::loveu: [quote name='maciaszek']A ja bym tam chętnie zjadła zdechłego indyka ;). Jadam drób dość często (nie lubię tego ptactwa... no może poza kaczkami, których nie jadam). Gratulacje z okazji 400 strony :multi: :multi: :multi:.[/quote] dziekuje:loveu: [quote name='agaciaaa']Kaczke też :cool3: na święta zawsze jem pieczoną :eviltong: :evil_lol:[/quote] Oj przestanicie gadac o tych biednych zwierzatkach bo mi sie smutno robi [quote name='Niki-lidka']furciakowa a mi ten czarnuch to CC przypomina i to baaaaaardzo (ja przyjrzalam sie dokladnie)...jaka szkoda ze to nie suka:( nawet bym sie nie zastanawiala tylko juz bym ją u siebie miala(pewnie szlybysmy na dworzec z walizkami hihi)[/quote] cholera... masz jeszcze inne zdiecia? wrzuce psine na fora o cc... az mi sie serducho sciska...cc sa bardzo wrazliwe:-( mozesz powiedziec cos o jego charakterze itd? [quote name='goldenka245']Gratuluje 400 stron :loveu: :)[/quote] dziekuje:multi: Laski mowie wam jaka swietna zupka mi wyszla:loveu::loveu: Quote
Recommended Posts