Jump to content
Dogomania

Moje zwariowane siersciuchy- Furia[*]- zgraja kociatych, TTB, sznup i stado kaukazów

Recommended Posts

Posted

[quote name='furciaczek']Oj tak Preziuch wychowuje wszystkie moje futra:loveu:
Furciakowej za wiele to uczyc nie musialam, kotow tez nie:evil_lol: Czarnuch zawsze na strazy pozadku stoi:loveu: a co ciekawe nikt go tego nie uczyl:roll:
On w ogole kochany jest:loveu::loveu::loveu: a zazdrosny jak jasna cholera o mnie:diabloti: szczegolnie innych facetow nie lubi...ale nie wiem czy akurat z tego powodu powinnam sie cieszyc:lol:[/quote]

Też chce takiego psa :loveu:

Posted

[quote name='agaciaaa']może kiedyś :loveu: życia mi nie starczy ma wszystkie psy, jakie chciałabym mieć :razz:[/quote]

Nio Preziuch to taki nie do konca sznaucer jest:evil_lol:
ach najlepiej by bylo jakby tylko jeden pies byl przez cale zycie... szkoda ze to niemozliwe...

Posted

[quote name='furciaczek']Nio Preziuch to taki nie do konca sznaucer jest:evil_lol:
ach najlepiej by bylo jakby tylko jeden pies byl przez cale zycie... szkoda ze to niemozliwe...[/quote]

Czemu nie do końca? :razz: Skąd go masz?

Posted

[quote name='agaciaaa']Czemu nie do końca? :razz: Skąd go masz?[/quote]

Preziuch jest z "psedo hodowli" zero socjalizacji, ciasny kojec itp
mialam z nim troche problemow, cholera bardzo agresywna do ludzi i innych psow, ale z czasem jest duuuzo lepiej:loveu: Juz nie warczy na wszystkich, ale i tak jest nieobliczalny:roll: Jakis czas temu mieszkalam z siostra, wydawalo sie ze czarnuch bardzo ja lubi... pewnego dnia Ewa jadla kolacje a on sie na nia ot tak po prostu zucil:shake: w ostatniej chwili go odwolalam (dzieki bogu ze posluszny jest) . Czasami na spacerach potrafi zaatakowac przechodnia tak bez powodu... mam nadzijeje ze kiedys wkoncu go tego oducze:roll:

Posted

[quote name='furciaczek']Preziuch jest z "psedo hodowli" zero socjalizacji, ciasny kojec itp
mialam z nim troche problemow, cholera bardzo agresywna do ludzi i innych psow, ale z czasem jest duuuzo lepiej:loveu: Juz nie warczy na wszystkich, ale i tak jest nieobliczalny:roll: Jakis czas temu mieszkalam z siostra, wydawalo sie ze czarnuch bardzo ja lubi... pewnego dnia Ewa jadla kolacje a on sie na nia ot tak po prostu zucil:shake: w ostatniej chwili go odwolalam (dzieki bogu ze posluszny jest) . Czasami na spacerach potrafi zaatakowac przechodnia tak bez powodu... mam nadzijeje ze kiedys wkoncu go tego oducze:roll:[/quote]

Uuuuuu to nieciekawie... masz nauczke na przyszłość, żeby sie pseudohodowli wystrzegać :shake: dobrze że Preziuch grzeczny chłopak i słucha panci :loveu:

Posted

[quote name='agaciaaa']Uuuuuu to nieciekawie... masz nauczke na przyszłość, żeby sie pseudohodowli wystrzegać :shake: dobrze że Preziuch grzeczny chłopak i słucha panci :loveu:[/quote]

Preziuch mial byc r=r ale jak widac los chcial inaczej...i wcale tego nie zaluje:loveu: Teraz to psy albo z rodowodem albo schroniskowce bede miala:loveu:

A wlasnie zawsze zastanwia mnie fakt ze morda moja czarna na mnie nie warknela nigdy i w ogole:roll: kochany jest po prostu:loveu:

Posted

[quote name='furciaczek']Preziuch mial byc r=r ale jak widac los chcial inaczej...i wcale tego nie zaluje:loveu: Teraz to psy albo z rodowodem albo schroniskowce bede miala:loveu:

A wlasnie zawsze zastanwia mnie fakt ze morda moja czarna na mnie nie warknela nigdy i w ogole:roll: kochany jest po prostu:loveu:[/quote]

No kocha Cie po prostu straaaasznie :loveu:

Ide spać- i tak dziś pobiłam swój rekord :evil_lol: Dobranoc :bye:

Posted

[quote name='agaciaaa']No kocha Cie po prostu straaaasznie :loveu:

Ide spać- i tak dziś pobiłam swój rekord :evil_lol: Dobranoc :bye:[/quote]

ja go bardziej:loveu:

Doranoc:loveu: Trenuj trenuj moze kiedys do rana zostaniesz:evil_lol::loveu:

Posted

[quote name='furciaczek']ja go bardziej:loveu:

Doranoc:loveu: Trenuj trenuj moze kiedys do rana zostaniesz:evil_lol::loveu:[/quote]

Już prawie rano :razz: i jestem z siebie dumna, że tak długo wytrzymałam :diabloti:

Już mnie nie ma :evil_lol: Pa Gosiu :loveu:

Posted

[quote name='agaciaaa']Już prawie rano :razz: i jestem z siebie dumna, że tak długo wytrzymałam :diabloti:

Już mnie nie ma :evil_lol: Pa Gosiu :loveu:[/quote]

Dobranoc:loveu: jestes dzielna i zaslugujesz na miano nocnego marka:loveu:

Posted

[quote name='furciaczek']Dobranoc:loveu: jestes dzielna i zaslugujesz na miano nocnego marka:loveu:[/quote]
a ja też zasługuję? :roll::evil_lol:

[url]http://images13.fotosik.pl/14/d42abef6aad04d95.jpg[/url]
[url]http://img53.imageshack.us/img53/683/preziuch1ni8.png[/url]
ślicznoooości:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='ß@$!@']a ja też zasługuję? :roll::evil_lol:

[URL]http://images13.fotosik.pl/14/d42abef6aad04d95.jpg[/URL]
[URL]http://img53.imageshack.us/img53/683/preziuch1ni8.png[/URL]
ślicznoooości:loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote]

alez naturalnie ze tak:loveu: przynajmniej w dniu dzisiejszym:evil_lol:

a nio nie zaprzeczam ze slicznosci:loveu: i to takie malutkie jeszcze bylo na tych fotach:loveu:

Posted

[quote name='furciaczek']alez naturalnie ze tak:loveu: przynajmniej w dniu dzisiejszym:evil_lol:

a nio nie zaprzeczam ze slicznosci:loveu: i to takie malutkie jeszcze bylo na tych fotach:loveu:[/quote]
:evil_lol:

miło tak popatrzeć na szczęnięce zdjęcia i powspominać jak to było niedawno... a właściwie dawno, ale jak ten czas szybko leci...:loveu::loveu:

Posted

[quote name='furciaczek']nio czasami leci za szybko a czasami za wolno.... nigdy nie jest idealnie:roll:[/quote]
dokładnie, jak się na coś czeka, to czas się dłuży, ale jeśli się żyje ot tak, luźno to czas leci... :)

Posted

[quote name='ß@$!@']dokładnie, jak się na coś czeka, to czas się dłuży, ale jeśli się żyje ot tak, luźno to czas leci... :)[/quote]

Idealnie napisane:loveu:

spadam bo TZ przylazl:roll:.... wracam za jakas godzinke poltorej;)

Posted

Ło matko, ja już normalnie nie nadążam z czytaniem tych nocnych rozmów... Chyba też zacznę chodzić późno spać, żeby być na czasie :evil_lol:.
Terror w wannie zupełnie nie wygląda na kocisko, które może siać wspomniany terror - jest taki słodziutki :loveu: (taka zmyła pewnie :eviltong:).

Posted

[quote name='furciaczek']Dobranoc:loveu: jestes dzielna i zaslugujesz na miano nocnego marka:loveu:[/quote]

Ale sie ciesze :multi: zostałam doceniona :evil_lol:

Gosiu, wstałam dziś o 12.30..... zgadnij, czyja to wina :evil_lol: :diabloti: