agaciaaa Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [quote name='furciaczek']On jest bardzo wrazliwy... wystarczy pomyslec o "innym" a ten juz sie rozkleja... TZ zaraz wstanie...trzeba by jakis obiad zrobic:roll:[/quote] trzeba było nie myśleć :evil_lol: Zupke chińską mu 'ugotuj' :diabloti: Quote
Torzysława Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [quote name='agaciaaa']trzeba było nie myśleć :evil_lol: Zupke chińską mu 'ugotuj' :diabloti:[/quote] Ejj ja wlasnie jem chinska zupke.. :oops: Tzn Polska ale chinska:diabloti: Quote
agaciaaa Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [quote name='Torzysława']Ejj ja wlasnie jem chinska zupke.. :oops: Tzn Polska ale chinska:diabloti:[/quote] Też czasem jadam :razz: Quote
agaciaaa Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Ja u siebie fotki właśnie wstawiłam, co znaczy że fotosik już działa...:razz: więc na co Ty jeszcze czekasz :mad: Quote
furciaczek Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 [quote name='Guffi']Ja w ogóle lubię grać na nerwach... i mam do tego talent:loveu: Dobra, teraz zmniejszam. Jedno mam mistrzowskie, uśmiejesz się... i będzie zagadka pt. "co to za zwierzę?":evil_lol:[/quote] doczekac sie nie moge:loveu: [quote name='agaciaaa']trzeba było nie myśleć :evil_lol: Zupke chińską mu 'ugotuj' :diabloti:[/quote] TZ to francuski piesek...byle czego nie ruszy:shake: [quote name='Torzysława']Ejj ja wlasnie jem chinska zupke.. :oops: Tzn Polska ale chinska:diabloti:[/quote] Zupka chinska robiona w radomiu:evil_lol: [quote name='agaciaaa']Też czasem jadam :razz:[/quote] ja kocham pikantne:loveu: [quote name='agaciaaa']Ja u siebie fotki właśnie wstawiłam, co znaczy że fotosik już działa...:razz: więc na co Ty jeszcze czekasz :mad:[/quote] czekam na obiad:evil_lol: zrobilam sobie mala przerwe w gotowaniu... jak TZ sie obudzi wylaczam kompa i sciemniam ze caly dzien przy garach spedzilam:diabloti: Quote
Torzysława Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [quote name='furciaczek'] czekam na obiad:evil_lol: zrobilam sobie mala przerwe w gotowaniu... jak TZ sie obudzi wylaczam kompa i sciemniam ze caly dzien przy garach spedzilam:diabloti:[/quote] Oj nie ladnie, nie ladnie.. :mad::mad: :diabloti::evil_lol: Quote
furciaczek Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 [quote name='Torzysława']Oj nie ladnie, nie ladnie.. :mad::mad: :diabloti::evil_lol:[/quote] No co trzeba se radzic co nie?:evil_lol: EDIT: ale mi zdanie inteligentne wyszlo.... Quote
AśkaK Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [quote name='furciaczek']czekam na obiad:evil_lol: zrobilam sobie mala przerwe w gotowaniu... jak TZ sie obudzi wylaczam kompa i sciemniam ze caly dzien przy garach spedzilam:diabloti:[/quote] Hihi, czasami robię dokładnie tak samo!:evil_lol: Gosiu, to tak z czułością mówiłam "mała" :loveu: , nie płakaj ;) , małe jest piękne!:lol: Quote
Torzysława Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [quote name='furciaczek']No co trzeba se radzic co nie?:evil_lol: EDIT: ale mi zdanie inteligentne wyszlo....[/quote] No trzeba, trzeba.. ale w takim razie jak masz ta przerwe.. to .. wstawiaj zdjecia!:mad::diabloti: Quote
agaciaaa Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [quote name='furciaczek']TZ to francuski piesek...byle czego nie ruszy:shake:[/quote] To cy Ty sobie takiego wybrednego wzięłaś? :evil_lol: [quote name='furciaczek']czekam na obiad:evil_lol: zrobilam sobie mala przerwe w gotowaniu... jak TZ sie obudzi wylaczam kompa i sciemniam ze caly dzien przy garach spedzilam:diabloti:[/quote] I co, dał sie nabrać? :evil_lol: Quote
furciaczek Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 [quote name='AśkaK']Hihi, czasami robię dokładnie tak samo!:evil_lol: Gosiu, to tak z czułością mówiłam "mała" :loveu: , nie płakaj ;) , małe jest piękne!:lol:[/quote] nie ma to jak kobiece sposoby:evil_lol: i wiem ze to bylo z czuloscia:loveu: ja to jestem taka "ludzka" luska... tez mi sie kiedys zdazylo wyladawac w konskiej koopce:lol: [quote name='Torzysława']No trzeba, trzeba.. ale w takim razie jak masz ta przerwe.. to .. wstawiaj zdjecia!:mad::diabloti:[/quote] przerwa skonczyla sie bardzo gwaltownie:roll: [quote name='goldenka245']Cześć kochanie ;*[/quote] a witam:loveu: [quote name='agaciaaa']To cy Ty sobie takiego wybrednego wzięłaś? :evil_lol: I co, dał sie nabrać? :evil_lol:[/quote] jasne ze tak:loveu: wstal i kazal mi sie polozyc bo nie chce zebym caly dzien przy garach stala:diabloti::evil_lol: Quote
AśkaK Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [quote name='furciaczek']jasne ze tak:loveu: wstal i kazal mi sie polozyc bo nie chce zebym caly dzien przy garach stala:diabloti::evil_lol:[/quote] Hahaha, no nie mogę, hahaha!:megagrin::lol!: Tak myślałam Gosiu że po północy powrócisz!:p A opowiedz o lądowaniu w tej końskiej, chętnie posłucham!:cool3::evil_lol::lol: Quote
furciaczek Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 [quote name='AśkaK']Hahaha, no nie mogę, hahaha!:megagrin::lol!: Tak myślałam Gosiu że po północy powrócisz!:p A opowiedz o lądowaniu w tej końskiej, chętnie posłucham!:cool3::evil_lol::lol:[/quote] ja zawsze wracam o tej godzinie:loveu: w dzien to tylko czasami siedze na dogo... A co do ladowania to nic specjalnego, Zajezdzalam klaczke Obsesje:loveu: i mi sie spadlo prosto w wielkie konskie odchody:lol: Najfajniejsze ze nie mialam wtedy zadnych ciuchow na przebranie:roll: musialam do domu jechac w pozyczonych...3 numery za duzych :evil_lol: Quote
AśkaK Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Czyli temperamencik miała klaczucha taki jak imię?!:evil_lol: Boże, koniki, ja już prawie zapomniałam że kiedyś jeździłam...I teraz mi przypomniałaś i mi się zatęskniło.:oops: Quote
furciaczek Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 [quote name='AśkaK']Czyli temperamencik miała klaczucha taki jak imię?!:evil_lol: Boże, koniki, ja już prawie zapomniałam że kiedyś jeździłam...I teraz mi przypomniałaś i mi się zatęskniło.:oops:[/quote] oj tak straszna zolza z niej:evil_lol::loveu: ehhh ja tez juz dlugo nie jezdzilam...prawie od urodzenia w siodle a teraz...:-( chcialabym znowu poczuc ten wiatr we wlosach:loveu: Quote
AśkaK Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 I zapach konisia, i to miarowe stąpanie i kołysanie...ach!:loveu: Quote
furciaczek Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 [quote name='AśkaK']I zapach konisia, i to miarowe stąpanie i kołysanie...ach!:loveu:[/quote] rozmazylam sie:loveu::loveu::loveu: mam nadzieje ze fotosik tym razem zadziala:roll: Quote
furciaczek Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 Zadzialal ale bardzo marnie... narazie tylko dwa mordercze gryzonie [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images26.fotosik.pl/77/334258a3109a4a1f.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images23.fotosik.pl/78/77c214e916b083d6.jpg[/IMG][/URL] Quote
AśkaK Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Fajne te wiewióry! I fajne są londyńskie parki.:loveu: Nooo, rozmarzyć się o konisiach można, oj można... Kiedyś śmigałam codziennie, raz nawet bez ogłowia galopem do stajni.:evil_lol:A teraz...:shake: Quote
furciaczek Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 A jakie parki zaliczylas ze sie tak wyraze:cool3: w Richmond bylas?? To znajdz chwile czasu i smignij do stajni:loveu: Quote
AśkaK Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Kurcze, nie mam pojęcia jak się te parki nazywały.:evil_lol: Jeden był całkiem duży, tyle wiem...:lol:Przy pałacu Buckingam... Zaraz spojrzę na mapkę!:p Quote
furciaczek Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 A nie Richmond Park jest za Wimbledonem.... tamten przy palacu to naprawde malenstwo... w richmond jelonki luzem biegaja i w ogole jest pieknie:loveu: Nastepnym razem jak bedziesz zapomnij o Green parku, hyde parku itp wybiez sie do Richmond wlasnie, albo do Epping Forest:loveu: Quote
AśkaK Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Byliśmy w Regentsie!:lol::multi:Ale tylko od strony zoo i nie doszliśmy do jeziora...a pewnie śliczne?:loveu: Ojej, furciaczku, przypomniałaś mi nasz zaręczynowy wyjazd.:loveu::loveu::loveu: Quote
furciaczek Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 Chyba dobrze ze przypomnialam...:loveu::loveu::loveu: tak jeziorko tam calkiem fajne jest:loveu: Mam gdzies fotki, jak znajde to wkleje:cool3: A Regents park jest calkiem blisko mnie... szkoda ze nie wiedzialam nic o Twoim pobycie tutaj:shake: Quote
Recommended Posts