Jump to content
Dogomania

Moje zwariowane siersciuchy- Furia[*]- zgraja kociatych, TTB, sznup i stado kaukazów

Recommended Posts

Posted

[quote name='furciaczek']On jest bardzo wrazliwy... wystarczy pomyslec o "innym" a ten juz sie rozkleja...

TZ zaraz wstanie...trzeba by jakis obiad zrobic:roll:[/quote]

trzeba było nie myśleć :evil_lol:

Zupke chińską mu 'ugotuj' :diabloti:

Posted

[quote name='Guffi']Ja w ogóle lubię grać na nerwach... i mam do tego talent:loveu:
Dobra, teraz zmniejszam. Jedno mam mistrzowskie, uśmiejesz się... i będzie zagadka pt. "co to za zwierzę?":evil_lol:[/quote]

doczekac sie nie moge:loveu:

[quote name='agaciaaa']trzeba było nie myśleć :evil_lol:

Zupke chińską mu 'ugotuj' :diabloti:[/quote]

TZ to francuski piesek...byle czego nie ruszy:shake:

[quote name='Torzysława']Ejj ja wlasnie jem chinska zupke.. :oops:
Tzn Polska ale chinska:diabloti:[/quote]

Zupka chinska robiona w radomiu:evil_lol:

[quote name='agaciaaa']Też czasem jadam :razz:[/quote]

ja kocham pikantne:loveu:

[quote name='agaciaaa']Ja u siebie fotki właśnie wstawiłam, co znaczy że fotosik już działa...:razz: więc na co Ty jeszcze czekasz :mad:[/quote]

czekam na obiad:evil_lol: zrobilam sobie mala przerwe w gotowaniu... jak TZ sie obudzi wylaczam kompa i sciemniam ze caly dzien przy garach spedzilam:diabloti:

Posted

[quote name='furciaczek']

czekam na obiad:evil_lol: zrobilam sobie mala przerwe w gotowaniu... jak TZ sie obudzi wylaczam kompa i sciemniam ze caly dzien przy garach spedzilam:diabloti:[/quote]
Oj nie ladnie, nie ladnie.. :mad::mad:
:diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='furciaczek']czekam na obiad:evil_lol: zrobilam sobie mala przerwe w gotowaniu... jak TZ sie obudzi wylaczam kompa i sciemniam ze caly dzien przy garach spedzilam:diabloti:[/quote]
Hihi, czasami robię dokładnie tak samo!:evil_lol:
Gosiu, to tak z czułością mówiłam "mała" :loveu: , nie płakaj ;) , małe jest piękne!:lol:

Posted

[quote name='furciaczek']No co trzeba se radzic co nie?:evil_lol:

EDIT: ale mi zdanie inteligentne wyszlo....[/quote]

No trzeba, trzeba.. ale w takim razie jak masz ta przerwe.. to .. wstawiaj zdjecia!:mad::diabloti:

Posted

[quote name='furciaczek']TZ to francuski piesek...byle czego nie ruszy:shake:[/quote]

To cy Ty sobie takiego wybrednego wzięłaś? :evil_lol:

[quote name='furciaczek']czekam na obiad:evil_lol: zrobilam sobie mala przerwe w gotowaniu... jak TZ sie obudzi wylaczam kompa i sciemniam ze caly dzien przy garach spedzilam:diabloti:[/quote]

I co, dał sie nabrać? :evil_lol:

Posted

[quote name='AśkaK']Hihi, czasami robię dokładnie tak samo!:evil_lol:
Gosiu, to tak z czułością mówiłam "mała" :loveu: , nie płakaj ;) , małe jest piękne!:lol:[/quote]

nie ma to jak kobiece sposoby:evil_lol:
i wiem ze to bylo z czuloscia:loveu: ja to jestem taka "ludzka" luska... tez mi sie kiedys zdazylo wyladawac w konskiej koopce:lol:

[quote name='Torzysława']No trzeba, trzeba.. ale w takim razie jak masz ta przerwe.. to .. wstawiaj zdjecia!:mad::diabloti:[/quote]

przerwa skonczyla sie bardzo gwaltownie:roll:

[quote name='goldenka245']Cześć kochanie ;*[/quote]

a witam:loveu:

[quote name='agaciaaa']To cy Ty sobie takiego wybrednego wzięłaś? :evil_lol:

I co, dał sie nabrać? :evil_lol:[/quote]

jasne ze tak:loveu: wstal i kazal mi sie polozyc bo nie chce zebym caly dzien przy garach stala:diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='furciaczek']jasne ze tak:loveu: wstal i kazal mi sie polozyc bo nie chce zebym caly dzien przy garach stala:diabloti::evil_lol:[/quote]
Hahaha, no nie mogę, hahaha!:megagrin::lol!:

Tak myślałam Gosiu że po północy powrócisz!:p

A opowiedz o lądowaniu w tej końskiej, chętnie posłucham!:cool3::evil_lol::lol:

Posted

[quote name='AśkaK']Hahaha, no nie mogę, hahaha!:megagrin::lol!:

Tak myślałam Gosiu że po północy powrócisz!:p

A opowiedz o lądowaniu w tej końskiej, chętnie posłucham!:cool3::evil_lol::lol:[/quote]

ja zawsze wracam o tej godzinie:loveu: w dzien to tylko czasami siedze na dogo...

A co do ladowania to nic specjalnego, Zajezdzalam klaczke Obsesje:loveu: i mi sie spadlo prosto w wielkie konskie odchody:lol: Najfajniejsze ze nie mialam wtedy zadnych ciuchow na przebranie:roll: musialam do domu jechac w pozyczonych...3 numery za duzych :evil_lol:

Posted

Czyli temperamencik miała klaczucha taki jak imię?!:evil_lol:

Boże, koniki, ja już prawie zapomniałam że kiedyś jeździłam...I teraz mi przypomniałaś i mi się zatęskniło.:oops:

Posted

[quote name='AśkaK']Czyli temperamencik miała klaczucha taki jak imię?!:evil_lol:

Boże, koniki, ja już prawie zapomniałam że kiedyś jeździłam...I teraz mi przypomniałaś i mi się zatęskniło.:oops:[/quote]

oj tak straszna zolza z niej:evil_lol::loveu: ehhh ja tez juz dlugo nie jezdzilam...prawie od urodzenia w siodle a teraz...:-( chcialabym znowu poczuc ten wiatr we wlosach:loveu:

Posted

Zadzialal ale bardzo marnie... narazie tylko dwa mordercze gryzonie

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images26.fotosik.pl/77/334258a3109a4a1f.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images23.fotosik.pl/78/77c214e916b083d6.jpg[/IMG][/URL]

Posted

Fajne te wiewióry! I fajne są londyńskie parki.:loveu:
Nooo, rozmarzyć się o konisiach można, oj można... Kiedyś śmigałam codziennie, raz nawet bez ogłowia galopem do stajni.:evil_lol:A teraz...:shake:

Posted

A nie Richmond Park jest za Wimbledonem.... tamten przy palacu to naprawde malenstwo... w richmond jelonki luzem biegaja i w ogole jest pieknie:loveu:
Nastepnym razem jak bedziesz zapomnij o Green parku, hyde parku itp wybiez sie do Richmond wlasnie, albo do Epping Forest:loveu:

Posted

Byliśmy w Regentsie!:lol::multi:Ale tylko od strony zoo i nie doszliśmy do jeziora...a pewnie śliczne?:loveu:
Ojej, furciaczku, przypomniałaś mi nasz zaręczynowy wyjazd.:loveu::loveu::loveu:

Posted

Chyba dobrze ze przypomnialam...:loveu::loveu::loveu:

tak jeziorko tam calkiem fajne jest:loveu: Mam gdzies fotki, jak znajde to wkleje:cool3: A Regents park jest calkiem blisko mnie... szkoda ze nie wiedzialam nic o Twoim pobycie tutaj:shake: