Rudzia-Bianca Posted June 23, 2011 Author Posted June 23, 2011 Maluszek u Pani dr je śpi koopka sika i tak w kółko do tego jeszczet troszkę rośnie :) oby tak dalej :) Quote
Abrakadabra Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Rudzia-Bianca napisał(a):Maluszek u Pani dr je śpi koopka sika i tak w kółko do tego jeszczet troszkę rośnie :) oby tak dalej :) Świetne wieści! Podziwiam Was za determinację. Jesteście cudowne. Zapraszam serdecznie na wątek: http://www.dogomania.pl/threads/209907-Chciałysmy-je-zabić.-A-teraz-musimy-je-ratowć!-8-bezdomnych-klusek... Bardzo głęboko wierzę, że nam pomożecie!!! Same nie damy rady! Rodzinkę trzeba odrobaczyć, zaszczepić, zsocjalizować. I POSZUKAĆ OŚMIU WSPANIAŁYCH DOMÓW! Kto, jak kto, ale Wy nas chyba nie zostawicie? Psiaki mogę zawieżć w każdy zakątek Polski! Quote
Abrakadabra Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 lolka napisał(a):jejku aby udało się odchować oseska, trzymam kciuki Jejku ! to potrzymaj kciuki za tę ósemkę: http://www.dogomania.pl/threads/209907-Chciałysmy-je-zabić.-A-teraz-musimy-je-ratowć!-8-bezdomnych-klusek... Quote
Asior Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 nic z mojego pomysłu.. koleżanka przygarnęła właśnie 4 kociaki z ulicy i nie jest w stanie zająć się maluchem :( Quote
Rudzia-Bianca Posted June 23, 2011 Author Posted June 23, 2011 Asior napisał(a):nic z mojego pomysłu.. koleżanka przygarnęła właśnie 4 kociaki z ulicy i nie jest w stanie zająć się maluchem :( Niech maluchy zdrowo rosną :) Dzięki Asior za pamięć o maluszku . Quote
Rudzia-Bianca Posted June 24, 2011 Author Posted June 24, 2011 Jadę odwiedzić dziś maluszka , relacja później ;) Quote
Rudzia-Bianca Posted June 24, 2011 Author Posted June 24, 2011 Maluniek zadomowił się w najlepsze w domu jednej pani wet :) Pojechałam z nadzieją że zobaczę słodziaka a tu nic - maluch został pod opieką " babci " znaczy mamy pani dr i pewnie stale śpi i je ;) Wszystko z nim w porządku , oczka jeszcze zamknięte . Czekamy niecierpliwie aż pojawią się szpareczki oczętkowe :) Quote
savahna Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 A zdjęć nie ma, bo Ci bateria padła....:roll: Edit: Ależ ja jestem byyyyystra.....:evil_lol: No przeca szczeniaka nie było....;) Quote
Rudzia-Bianca Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 savahna napisał(a):A zdjęć nie ma, bo Ci bateria padła....:roll: Edit: Ależ ja jestem byyyyystra.....:evil_lol: No przeca szczeniaka nie było....;) Hehehe dobre :) Zapraszam na bazarek dla kolegi maluszka połamanego Franka [FONT=Book Antiqua][/FONT] [FONT=Book Antiqua] [SIZE=1]ZAKŁADKOWY SZAŁ NR III- KLIK [/FONT] Quote
Rudzia-Bianca Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 savahna napisał(a):Osesek do góry poprosimy.....:p Niedługo osesek będzie prosił pewnie o ogłoszenia ... Quote
savahna Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Chyba dopiero w Wigilię....:p Ja tam mu nie odmówię;) Quote
Rudzia-Bianca Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 savahna napisał(a):Chyba dopiero w Wigilię....:p Ja tam mu nie odmówię;) W Wigilię to mam nadzieję że będzie śpiewał kolędy we własnym domku-0 dziękując za ogłoszenia Cioteczce :) Mam nadzieję że nie będzie fałszował :evil_lol: Mały off ale psiak strasznie potrzebujący ... Zaglądnijcie proszę , może uda nam się coś wymyślić -już raz uniknął śmierci - "tubylcy " chcieli go utopić , drugi raz może się mu nie udać :-( http://www.dogomania.pl/threads/209989-mia%C5%82-si%C4%99-utopi%C4%87-ale-prze%C5%BCy%C5%82...czy-mia%C5%82-po-co-czy-kto%C5%9B-go-zechce-b%C5%82agamy-o-DT... Quote
Rudzia-Bianca Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 Dziś żadnych wieści od oseska , może jutro uda mi się podjechać do gabinetu i zobaczyć co u malucha i Franka słychać . Quote
Rudzia-Bianca Posted June 29, 2011 Author Posted June 29, 2011 Byłam wczoraj w gabinecie - Krecik - bo tak roboczo osesek ma na imię ;) - jest pupilkiem mamy pani dr ;) która zajmuje się nim cały czas :) Maluch więc nie siedzi w gabinecie ufff No i najważniejsza wiadomość - wczoraj otwarło się pół lewego oczka :) Quote
Kocurek Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Dzielna Pani Doktor:)To jednak na pewno trudne wykarmic takiego maluszka. Trzymaj sie Kreciku i otwieraj nastepne pol oczka:) Quote
savahna Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Kibicuję Krecikowi, ale coś mi się zdaje,że zanim otworzy drugie oczko to domek juz będzie miał u mamy P.doktor zaklepany....:evil_lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 No tez mi się coś tak wydaje - chociaż pani dr twardo twierdzi że szukamy domu ;) Quote
Rudzia-Bianca Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 Krecikowi na razie się udało ale te maleństwa nie mają nic :( Zapraszamy na imprezę chrzcielną :) chrześniak czy chrześnica sam wybierasz-sprawdź Quote
Recommended Posts