Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rudzia-Bianca napisał(a):
Maluszek u Pani dr je śpi koopka sika i tak w kółko do tego jeszczet troszkę rośnie :) oby tak dalej :)

Świetne wieści!
Podziwiam Was za determinację. Jesteście cudowne.
Zapraszam serdecznie na wątek:
http://www.dogomania.pl/threads/209907-Chciałysmy-je-zabić.-A-teraz-musimy-je-ratowć!-8-bezdomnych-klusek...

Bardzo głęboko wierzę, że nam pomożecie!!! Same nie damy rady! Rodzinkę trzeba odrobaczyć, zaszczepić, zsocjalizować. I POSZUKAĆ OŚMIU WSPANIAŁYCH DOMÓW!
Kto, jak kto, ale Wy nas chyba nie zostawicie? Psiaki mogę zawieżć w każdy zakątek Polski!

Posted

Asior napisał(a):
nic z mojego pomysłu.. koleżanka przygarnęła właśnie 4 kociaki z ulicy i nie jest w stanie zająć się maluchem :(

Niech maluchy zdrowo rosną :) Dzięki Asior za pamięć o maluszku .

Posted

Maluniek zadomowił się w najlepsze w domu jednej pani wet :)
Pojechałam z nadzieją że zobaczę słodziaka a tu nic - maluch został pod opieką " babci " znaczy mamy pani dr i pewnie stale śpi i je ;)
Wszystko z nim w porządku , oczka jeszcze zamknięte . Czekamy niecierpliwie aż pojawią się szpareczki oczętkowe :)

Posted

savahna napisał(a):
Chyba dopiero w Wigilię....:p
Ja tam mu nie odmówię;)

W Wigilię to mam nadzieję że będzie śpiewał kolędy we własnym domku-0 dziękując za ogłoszenia Cioteczce :)
Mam nadzieję że nie będzie fałszował :evil_lol:

Mały off ale psiak strasznie potrzebujący ...

Zaglądnijcie proszę , może uda nam się coś wymyślić -już raz uniknął śmierci - "tubylcy " chcieli go utopić , drugi raz może się mu nie udać :-(

http://www.dogomania.pl/threads/209989-mia%C5%82-si%C4%99-utopi%C4%87-ale-prze%C5%BCy%C5%82...czy-mia%C5%82-po-co-czy-kto%C5%9B-go-zechce-b%C5%82agamy-o-DT...

Posted

Byłam wczoraj w gabinecie - Krecik - bo tak roboczo osesek ma na imię ;) - jest pupilkiem mamy pani dr ;) która zajmuje się nim cały czas :) Maluch więc nie siedzi w gabinecie ufff
No i najważniejsza wiadomość - wczoraj otwarło się pół lewego oczka :)