Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 427
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pamietam coroczna akcje , u naszej pani prezes, ktora czekajac tylko na dluzszy wyjazd swojego meza na delegacje, Tuz po jego wyjsciu robilysmy nalot na jej lazienke i oczywiscie prysznic w tajemnicy przed mezem, Szuwar tez uczestniczyl w tej naszej tajemnej misji ,
Oczywiscie maz pewnie sie domyslal po nieprzyjemnym czesto zapach i mimo dokladnego sprzatania pozostawionych gdzi niegdzie klakach ,
Ale coz mial biedny powiedzec , na goracym uczynku noe lapal ,
Zabawna historia, a psy jakie zadowolone , Wykapane, czyste pachnace.. lezace na lozku , suszone suszarka, Zabiegi pierwsza klasa, Jak w salonie odnowy

Posted

Oj robilo sie akcje. Pani prezes kupowala dobre szampony . i bralismy najbardzieje potrzebujace psiaki.. Nasza prezes trzeba przyznac jest wspaniala i db o swoje wszystkie psiaki schroniskowe
Szuwarka tez bardzo lubi , ale jej ulubienica ostatnio byla Ola , pudlica ktora poszala z dogo do domku . Pewnie byla uradowana, zarowno prezes , psina jak i Brazowa z przebiegu akcji.
A nasza Szuwar , wodnik, tez pewnie znajdzie dom za nasza pomoca, Trzymmy kciuki i hop

Posted

Bedzie bardzo trudno,wiem.Ale moze sie uda? To wspanialy pies.

Pamietam,ja kapalam Szuwarka po raz pierwszy i wlasnie u pani prezes.
Zwykle na takie kapiele idziemy w 2 osoby i 2-3 psy,nie wiecej.Musimy kontrolowac sytuacje,bo mieszkanie jest nieduze i sa tam zwierzaki,zwlaszcza drapiezne koty.

Szuwarek musi znalezc dom,on ma niefajnie w budzie.

Posted

Cioteczki, mnie się ostatnio bardzo czas skurczył i nie śledzę wszystkich wątków, ale codziennie sprawdzam priv, więc jak chcecie allegro to piszcie i już.
A kolegę Szuwarskiego dzisiaj wstawię.

Posted

Ale ja ostatnio nic nie kumam.
Myślałam, że szef to znaczy Szuwarek.
Że szef Szuwarek ma wychodne na allegro.
Ja chyba jakaś przemęczona jestem.:niewiem:

Posted

iwlajn tlumacze:"szef" dotyczylo szefa kaerjot,ktora nielegalnie, w godzinach pracy zamiescila naszego kundelka na allegro :evil_lol:

dziekujemy!

A Szuwarek,zwany przez wiewiore1 Szluwciem,szuka domu!