Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wpadłam na chwilę z Lordem ok, zjadł dziś kurczaka i ryż no i wieczorem nie było kupy aż dziw .Lord robi się nicpoty ;) jak kot przed nim ucieka to go próbuję tak gonić i się przewraca, nie wiem czy by się z nim bawił czy mysli o czymś innym .Ale jak kot stoi w miejscu to Lord macha do niego ogonkiem .Uciekam do kotów później będą zdjęcia mojej gromady jak wrócę .;)

• Replies 932
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='paulina02']Wpadłam na chwilę z Lordem ok, zjadł dziś kurczaka i ryż no i wieczorem nie było kupy aż dziw .Lord robi się nicpoty ;) jak kot przed nim ucieka to go próbuję tak gonić i się przewraca, nie wiem czy by się z nim bawił czy mysli o czymś innym .Ale jak kot stoi w miejscu to Lord macha do niego ogonkiem .Uciekam do kotów później będą zdjęcia mojej gromady jak wrócę .;)[/QUOTE]

ja na nk widziałam to towarzycho:evil_lol:

Posted

[B][I]MOJE ZWIERZAKI W DOMU[/I][/B][IMG]http://img843.imageshack.us/img843/443/nowyfolder21h.jpg[/IMG]

1. MISIA- kotka trafiła do mnie po śmierci swojej pani
2. FILIP- kotek z ośrodka
3. FIGIEL- kotek z pod sklepu
4. GRAŻYNA- kotka która została porzucona na stacji benzynowej
5. DUŻY PIES SARA- była zimą przywiązana do drzewa
MAŁA DIANA- suczka która została porzucona na cmentarzu
6. ZUZA- kotka zabrana od osoby u której była trzymana na smyczy
7. RUDEK- kotek porzucony w szkole
8. TINA- kotka z ulicy
9. EDEK- kotek który miał trafić do schroniska ale z powodu braku kawałka tylniej łapki trafił do mnie
10. LOLEK- mój prezent
11. NIUNIA- kotka z ośrodka
12. KUBUŚ- moja ostatnia znajda
13. TOFIK- kotek z pod sklepu

[B][I]MOJE ZWIERZAKI NA DZIAŁCE[/I][/B]
[IMG]http://img189.imageshack.us/img189/7871/nowyfolder22h.jpg[/IMG]

1. ŁUKASZ- kotek z pod polo marketu
2. SONIA- sunia została wyrzucona we wigilie
3. RUDY- kotek w piwnicy
4. KAZIA- kotka znaleziona na działce
5. PLAMKA- córka Kazi
6. LUCEK- kotek z zakładu
7. CZESŁAW- piesek z ulicy
8. RUDA- kotka z działki
9. MAX- piesek ze stacji benzynowej
10. ROBINEK- kotek z bialaczką
11. LORD- piesek z lasu
12. CZARNA- kotek z działek
13. STIWI- piesek zabrany z przytuliska, jest niewidomy
14. ŁATEK- kotek z działek

Posted

[quote name='paulina02']Dopiero jestem bela51 , zaraz córa wysyła ;)[/QUOTE]

Paulinko, ja Cie nie ponaglam, tylko sie martwie, ze nie dochodza, bo dalej nic nie mam.

Posted

Imiona mi się nie mylą ale nieraz liczę koty w domu czy mi któryś gdzieś sie nie zapodział ;) łatwo nie jest ale teraz wy mi pomogliście i kiedyś też mi ludzie pomogli i tak sobie żyjemy .Mania1979 ten nr3 , to jest kotek w mojej piwnicy w bloku bo akurat mam piwnice z okienkiem to jest jego królestwo , teraz ciepło to tylko stołówka a jak zimniej to hotelik i stołówka to był dziki kot ale teraz już moge go głaskać tylko ja ;) .Na bazarek wyślemy wieczorem bo córy się zamazało a teraz muszę jechać na działkę więc miłego dnia .

Posted

Właśnie, to wg mnie miejsce i człowiek, któremu należy się wsparcie...tym bardziej, że prośba o i na jedzenie.
Mam tylko pytanie: czy koty i psy są po sterylkach?

Posted

Tak wszystkie koty są po sterylkach tak jakoś kombinuje , sunie w domu też na działce tylko jeden pies kastrowany Czesław , Stiwi zupełnie ślepy też staruszek i teraz jeszcze zrobił się głuchy , Maks miał w tym tygodniu mieć zabieg ale wrócił bo rana i muchy wiecie , Lord też za stary a jedna sunia Sonia już też stara łapy jej siadają na czas cieczki trzymana osobno mam ją z 8 lat i nigdy nie miała u mnie młodych .Lord nic poty goni koty tylko jeden się go nie boi a reszta u cieka przerażona jego wielkością tak nie moze być bo koty muszą mieć u mnie na działce spokojny kąt za względu na wrednych ludzi , więc dziś wkopaliśmy i zalaliśmy słupki i będzie miała Lord wybieg z kojca nie będzie po działce całej chodził luzem , nie może , no i będzie ze mną dreptał na spacer na smyczy .Jutro kupię siatkę i musimy kojec ogrodzić .Więc widzicie nowe zwierzę to zawsze jakiś nowy problem .Dziękuję za Kocią Mamę to mi pochlebia ;)

Posted

Chciałam tylko dodać że ostatni kotek którego zabrałam z ulicy ma ok 14 lat i jest zupełnie ślepy i zagłodzony to Kubuś .Wiek określił weterynarz strasznie on wygląda i jak płakał ;(

Posted

paulinie należy się pomoc,tylko jak tu ściągnąć wiecej ludzi? Może kogoś kto umie zrobić wydarzenie na FB. Kto umie zrobić? Myślę,ze nie o pomocy dla Lorda tylko wogóle wydarzenie dla calości ferajny.