paulina02 Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 Napisałam do Gniezna zobaczymy .......Pozdrawiam ;) Quote
arim Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Paulino,nic nie tracisz.I tak nie masz od nich żadnej pomocy,więc gorzej nie może być. Quote
sonia1974 Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Ja napisałam do głównego Toz -Warszawa ,opisałam wszystko podałam link na dogo . Fb też Quote
arim Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Zobaczymy,jak nie to powtórzymy za tydzięń,i znowu za tydzień i znowu....... Quote
Gosiapk Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 [quote name='arim'] //http://www.facebook.com/pages/tozgnieznopl/210123345748658 link do strony na FB TOZu z Gniezna.Spytałam się czy są w stanie coś Ci Paulino pomóc? Proszę wpisujcie sie wszyscy na ich stronie,może to ich ruszy,że wiele osób interesuje los zwierząt z ich terenu działania Chciałam się wpisać, ale nie znalazłam Twojego postu, aby go poprzeć. Quote
Gosiapk Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Czy psiaki Pauliny mają stronę na FB? Quote
arim Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 (edited) [quote name='Gosiapk']Chciałam się wpisać, ale nie znalazłam Twojego postu, aby go poprzeć. nappisałam znowu i juz powinno być! Paulino ,proszę podaj nam adres do Gniezna,na który Ty pisałaś.Będziemy też pisać! http://www.facebook.com/pages/tozgnieznopl/210123345748658?sk=wall&filter=1 Edited February 15, 2012 by arim Quote
paulina02 Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 Witajcie ta dziewczyna z Gniezna od tych pań z Tozu napisała że mam podać jej telefon żeby kurier się nie cofał .Zobaczymy jak coś dostane dam znać .U nas straszna zawieja świata nie widać , dobrze ze nie ma tak dużego mrozu.....Lordzik kupa troche lepiej robali nie widziałam a w badaniu wyszło że ma dwa rodzaje ...Miałam jechać ze Szilą do weta ale w taką pogode nie mam auta.... Quote
paulina02 Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 Byłam dziś z Szilą u weta miała badania USG , we wtorek wyniki krwi ma chorą trzustkę na zdjęciu widać galarete a tego na USG nie powinno być widać mówił wet :shake:ona nie ma nawet 8 miesięcy .Wykupiłam tabletki , powinna być na karmie weterynaryjnej ale kogo teraz na to stać .Ma być na lekach przez rok a potem zobaczymy , na razie leki weterynaryjne a potem ludzkie bo tańsze...... Quote
Gosiapk Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 paulina02 napisał(a):Byłam dziś z Szilą u weta miała badania USG , we wtorek wyniki krwi ma chorą trzustkę na zdjęciu widać galarete a tego na USG nie powinno być widać mówił wet :shake:ona nie ma nawet 8 miesięcy .Wykupiłam tabletki , powinna być na karmie weterynaryjnej ale kogo teraz na to stać .Ma być na lekach przez rok a potem zobaczymy , na razie leki weterynaryjne a potem ludzkie bo tańsze...... Tak, ludzkie zdecydowanie tańsze, szczególnie gdy kupisz na receptę w aptece, a nie od weta. Czy z Geniezna z TOZ ma przyjechać karma? Quote
paulina02 Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 Były dziś u mnie w domu panie z Toz-u z Gniezna przywiozły mi karme dla psów i kotów :loveu::loveu: Dałam im pisma co dostałam w odpowiedzi od Burmistrza powiedziały że burmistrz łamie prawo , mają coś zrobić ....... Quote
Gosiapk Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 paulina02 napisał(a):Były dziś u mnie w domu panie z Toz-u z Gniezna przywiozły mi karme dla psów i kotów :loveu::loveu: Dałam im pisma co dostałam w odpowiedzi od Burmistrza powiedziały że burmistrz łamie prawo , mają coś zrobić ....... Super! Bardzo się cieszę. Może coś się ruszy. Czy karma od Pań z Gniezna będzie dobra dla Lorda? Quote
Doma17 Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 przepraszam za offa zapraszam na bazarek : http://www.dogomania.pl/threads/223336-Gad%C5%BCety-HUSSE-na-karm%C4%99-smycze-i-obro%C5%BCe-dla-Olszty%C5%84ski-psiak%C3%B3w-10.03.12r.-godz.22?p=18665864#post18665864 Quote
arim Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 paulina02 napisał(a):Były dziś u mnie w domu panie z Toz-u z Gniezna przywiozły mi karme dla psów i kotów :loveu::loveu: Dałam im pisma co dostałam w odpowiedzi od Burmistrza powiedziały że burmistrz łamie prawo , mają coś zrobić ....... myślę,że bardziej od karmy przyda Ci się Paulino ich pomoc prawna.Oni jako organizacja mogą coś u Burmistrza zdziałać. No,ale karmy u Ciebie nigdy nie za wiele ;) Quote
sonia1974 Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 tak trzymać ,dzwoń często do toz i pytaj co w Twojej sprawie załatwiły , trzeba być namolnym i nie traktuj tego jak poniżanie się Ty robisz więcej z prywatnych pieniędzy jak gmina zobowiązana ustawom do pomagania bezdomnym zwierzętom Quote
paulina02 Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 [quote name='Gosiapk']Super! Bardzo się cieszę. Może coś się ruszy. Czy karma od Pań z Gniezna będzie dobra dla Lorda?[/QUOTE] Nie bo to jest ta zwykła , jest 3 kg puriny to tą Lordowi dam .....Tą karme z biedronki zwierzaki nie chcą jeść pufffi czy tak jakoś ale przecież nikomu tego nie powiesz ..... Quote
paulina02 Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 Ostatnie rachunki za Szilę.. Quote
Gosiapk Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 [quote name='paulina02']Nie bo to jest ta zwykła , jest 3 kg puriny to tą Lordowi dam .....Tą karme z biedronki zwierzaki nie chcą jeść pufffi czy tak jakoś ale przecież nikomu tego nie powiesz .....[/QUOTE] Kiepska sprawa. A jakby tą karmę polać wywarem z kurczaka (można na korpusach ugotować, trochę warzyw dodać - na korpusach nie jest drogo), może wtedy by ją zjadły? Quote
paulina02 Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 Troche wymieszam z lepszą jakaś nawet z czapi bo to też dostałam zobaczymy ale już kiedyś tak robiłam to ziarenka te gorsze wypluwają cwaniaki ;/) Quote
Gosiapk Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='paulina02']Troche wymieszam z lepszą jakaś nawet z czapi bo to też dostałam zobaczymy ale już kiedyś tak robiłam to ziarenka te gorsze wypluwają cwaniaki ;/)[/QUOTE] Spryciarze. Moja Teija robi tak z makaronem. Obliże, obliże i tfu bokiem pyska wypluwa świderka :lol: Quote
paulina02 Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 Widzisz zwierze nie głupie wie co dobre a co niezbyt , jak by dostawały tylko to , to by jadly ale jak mają różne i troche lepszą to wiesz jak jest ...Lord kupa ładna i wymioty ustały super .... Quote
Recommended Posts